Top 3 val av tapeter i sovrummet: en kombination av foto och design – nwhistorycourse.org

The BlogGenom att kombinera olika nyanser av tapeter, kan du få den ursprungliga interiören med minimala kostnaderGenom att kombinera olika nyanser av tapeter, kan du få den ursprungliga interiören med ett minimum zatratOdnotonnye och tråkiga mönster är inte längre på modet, så i en modern stil välkommen kreativitet och intressanta idéer. Användningen av olika färger och texturer i tapeten samt deras kombination gör det möjligt att uppnå intressanta kombinationer och inte bara för att korrigera eventuella brister i rummet, men också att uppmärksamma ett speciellt syfte med dekoration eller möbler.


Design kombinerat tapet till sovrummet: photo

Väl valda designen kommer inte bara att betona rätt saker om rummet, lägga honom till ljus, värme och komfort, men också för att understryka den särskilda karaktären hos värdarna.

Välj och markera en vägg i sovrummet, du kan använda tapet med ett foto eller design intressant struktur, det kan vara så starka färger och geometriska mönster. Kombinerat tapeter dekorera sovrummet och ge romantik.

Med hjälp av tapeter, kan du fokusera på en av sovrum väggar, vilket gör det ljusare och mer uttrycksfulltMed hjälp av tapeter, kan du fokusera på en av sovrum väggar, vilket gör det ljusare och mer uttrycksfullt

Kombinera tapeten i sovrummet

Om sovrummet krävs för ett antal barn, eller det som krävs för att skapa en liten arbetsplats med hjälp av olika bakgrunder kommer att hjälpa fördela utrymmet visuellt.


Inte bara i barnkammaren ska motiveras genom användning av flera typer av tapeter - temperaments människor och fans ofta omarrangemang kan uppskatta kombinationen, inklusive de strider som kan pokleit i sovrummet och måla eller använda en annan bild.

Sovrummet är bättre att hålla sig till pastellfärger, så kombinera dem som inte kommer att väcka temperament, inte ge sova, utan tvärtom, för att lugna och ge värme till rummet.

Kombinera tapeten i barnkammaren, kan du komma med en mängd olika alternativ, såsom pokleit på en av väggarna av tapeter i form av en världskartaKombinera tapeten i barnkammaren, kan du komma med en mängd olika alternativ, såsom pokleit på en av väggarna av tapeter i form av en världskarta

Alternativ för att kombinera tapeter för sovrummet: foto

Den mest spektakulära och win-win är varianter där fint används bland tre typer av tapeter.3 framgångsrika Alternativ:

 1. För det första bör det finnas mark med den mest spektakulära och vackra tapeter, är det bäst för detta lämpliga tapeter eller tapet med närvaron av 3D-design. De kommer att bli utsmyckning av rummet och uppmärksamma de små detaljerna. Om huvud blir blommotiv, de är lätta att replikera att använda samma inredningen i en vas med blommor eller köper sängkläder med ett liknande mönster.
 2. Den sekundära bör tapeter, som kommer att upprepas lite färg eller liknande mönster som i den första versionen. Om vi ​​lyckas uppnå den önskade effekten kommer att vara en kombination av komfort och en känsla av harmoni i rymden.
 3. En tredje utföringsform av tapeten bör vara grundläggande, som har neutrala nyanser - kaffe, beige, grå eller mjölkvit. Ibland är det acceptabelt att använda tapeten på en sådan liten och lågmäld siffra, men det bör inte titta nalyapano och kommer inte att skilja från huvudmotivet.

Genom att kombinera det bästa att använda högst tre typer av tapeterGenom att kombinera det bästa att använda högst tre typer av tapeter

Kombinationen och kombinationen av olika typer av tekniker och låter dig dölja mindre brister i rummet - oegentligheter av väggarna, små sprickor.

Rätt kombination av mönster på tapeten

Vid korrekt kombinera mönster på tapeten, de kan ha både positiva och negativa effekter på en person. På den aktuella marknaden ett brett utbud av olika mönster, ritningar och fotodesign, skapar en trevlig atmosfär och en känsla för stil i rummet.

För att korrekt kombinera alla typer av bilder, måste du följa vissa regler:

 1. I de flesta butiker, det är en samling av en viss typ och typ av tapeter, om de kommer upp i ämnet, är det bäst att köpa liknande serie av nyanser och färger, vilket skapar en korrekt registrering.
 2. Kostnadseffektivt alternativ för att skapa intressanta mönster är att köpa vanlig tapet där med hjälp av en stencil och specialfärger kan du skapa inte bara intressanta bilder, men också för att återskapa denna fascinerande historia.

När du väljer färgkombinationen är bäst att vara uppmärksam på tapeten från samma samlingNär du väljer färgkombinationen är bäst att vara uppmärksam på tapeten från samma samling

Om tanken var att tilldela en separat del av projektionen eller bågen, måste du mäta det på rätt sätt, kommer det att bidra till att undvika att slösa pengar på onödiga bitar av tapeter.


Expertråd, vilket leder till framgång

Om ett beslut om användning av kombinationen av tapeter i sovrummet, måste du noga tänka konstruktion, eftersom något fel är inte kapabel att justera avståndet, utan snarare förvärra situationen och ger rummet omonterad view.

Experter peka ut några artiklar som betonar det positiva beslut om användningen av mångsidiga tapeter i sovrummet:

 • Det gör zonindelning, dela ett rum på datum för segment;
 • När ett sådant beslut kan framhäva vissa fördelar i rummet och dölja mindre brister;
 • Om utrymmet är oproportionerlig - lång eller för bred, är det också lätt att justera;

Kombinerat tapet - en riktig gudagåva, om du har en oproportionerligt lång eller stort utrymme, eftersom de är lätta att dölja dessa bristerKombinerat tapet - en riktig gudagåva, om du har en oproportionerligt lång eller stort utrymme, eftersom de är lätta att dölja dessa brister

Användningen av tapeter av olika färger ger oss möjlighet att betona inte bara väggen men intilliggande möbler eller föremål av dekoration i rummet.


Använda Patchwork hus

Den mest intressanta och gemensam designteknik på sistone är ett lapptäcke. Om du väljer att skapa ett rum i en liknande stil, måste du köpa flera typer av tapeter - helst upp till 5 arter, som bör vara i harmoni med varandra, inte bara i färg, men också från ritningarna.

Denna teknik innebär separering av alla slag, på den genomsnittliga storleken av kvadraterna och limma dem på väggarna i de olika och ofrivillig ordning.

Patchwork kräver ett professionellt förhållningssätt, eftersom det innebär användning av upp till fem olika typer av tapeterPatchwork kräver ett professionellt förhållningssätt, eftersom det innebär användning av upp till fem olika typer av tapeter

Resultatet är en mosaik effekt, den mest lämpliga lösningen för olivolja eller rustik stil och tillägger hem komfort som saknas på hösten och vintern, i perio zameteli och regn.

Mode och kreativa idéer reparera huset

Det finns olika typer av slagsmål - vätska, vinyl, kork, naturlig, mattor, textil, läder och präglade, de har alla en mängd olika texturer och färger, där kombinationen och kombinationen lämpar sig för alla rum, så att de kan placeras i olika tekniker och färger.

Det finns flera alternativ för att dekorera ett sovrum och skapa en stilfull interiör:

 1. Intressant kombination av vanlig tapet i ett rum, liknande struktur och färg buller, men med lanseringen av en färgglad väggen.
 2. Användningen av ett stort mönster på ena sidan av rummet är nödvändigt för att balansera den lugna enfärgad tapet på resten av territoriet.
 3. Den mest spektakulära och riskabel design kommer att använda olika mönster i samma rum. Här måste vi vara mycket försiktig när du handlar utan att göra spontana inköp, och exakt beräkna alla kombinationer, för att inte göra ett misstag och inte förstöra det roliga design. Experter exemplifiera idealisk kombination - trä harmonisera med blommönster, och med olika geometrisk abstraktion.
 4. Om en person är kreativ och planerar att göra ett rum i en intressant stil, är det tillåtet att kombinera olika texturer och nyanser. Den enda regeln i detta fall är en sekvens - måste följa gradient teknik - en mjuk övergång från mörkt till ljust eller vice versa. Du måste också agera med texturer som sträcker sig från ett mjukt och flyttar till en styv, eller vice versa.

Det finns två typer av tapeter plats - vertikala och horisontella. Med horisontella och alla nyanser av bitarna är placerade i denna ordning, kan ett sådant arrangemang öka höjden av rummet och höja de låga tak. För horisontell tapetsering behöver använda stora remsor längs alla väggar, denna teknik ger en visuell förlängning av det lilla utrymmet och lägger krydda inte bara ett sovrum, men även ett vardagsrum.

Stor och ljus bild på en av väggarna måste varaStor och ljus bild på en av väggarna måste vara "spädd" lugn själv färgad tapet

Experter rekommenderar att hålla sig till regeln om tre - inte mer än tre färger i inredningen, högst tre olika mönster i samma rum. Den mörka färgen kan absorbera inte bara dagen, men på kvällen artificiellt ljus, och ger utrymme mystik och romantik.

Om sovrumsfönster eller andra rum ligger på norra sidan finns är det lämpligaste skulle tejpning varma och pastellfärger.

För den lilla storleken på rummet du vill använda den lilla bilden till rummet var rymligare, för ett storskaligt - tillät användning av stora grafik och fototapet med 3D-design, allokerar en del av väggen och lägger stil.

Kombinera bakgrundsbild: 40 idéer (video)

Varje färg kan både muntra upp och slappna av, är det mest populära serie - beige, persika, lila, rosa, blå och lila nyanser. Därför före klistra bör tydligt veta för vilket ändamål kommer att finnas utrymme. 

Design kombination av tapeter i sovrummet (foto)

11-83D-oboi-na-stenu-5-820x615461111196918-4212951399374509f4f7a0442e9b37

Leave a Comment

Your email address will not be published.

82 − = 81

Adblock
detector