Tips van de professionals: hoe houten trap te installeren met zijn handen – nwhistorycourse.org

The BlogHouten ladder is het mogelijk om te bouwen met hun eigen handen, zich te houden aan bepaalde regelsHouten ladder is het mogelijk om te bouwen met hun eigen handen, die vastzit aan bepaalde pravilV een appartement huis en de zolder ladder is een noodzakelijke eigenschap van de architectuur voor de communicatie faciliteiten, gelegen op aangrenzende verdiepingen. Het is ook nuttig in twee verdiepingen herenhuizen en huisjes. Het moet het gemak en de veiligheid te bieden, goed het past in het interieur van het huis. Als u zich niet aan de noodzakelijke regelgeving of verwaarlozing wiskundige berekeningen, zal de trap worden gebouwd krom, en moet een grote som besteden van geld om alles te veranderen. Moeten zijn op de vereiste constructie normen.


Installatie van houten trap in uw huis

Modulaire trappen heb je niet nodig om enorme kosten. U hoeft alleen maar om het product te verzamelen van de afgewerkte onderdelen, het uitvoeren van alle nodige instructies provider. Er zijn kits die de productie van schroef of trap te verzekeren. Bijgevoegd is een complete set van bevestigingsmiddelen en de noodzakelijke structuren. Als je nu een beginner of first-time bouwer bouwen van een houten ladder, dan zal niemand u adviseren om een ​​schroef optie doen.

Met beperkte ruimte in een appartement is het beter om de zaak toe te vertrouwen aan professionele bouwers. Installateurs u alles op overheidsnormen en bouwvoorschriften te doen.

Een eenvoudiger optie is om een ​​trap op te bouwenEen eenvoudiger optie is om een ​​trap op te bouwen

Of u kunt kiezen voor een zachte look. Het installeren van een zachte auto's op de tweede verdieping zal veel ruimte nodig. Maar op en neer handig. Voor een kleine ruimte in uw huis om de ladder half-tempo doen. De breedte van de trappen dient ten minste 1 meter bedragen, zodat u thuis een grote meubels en grote apparatuur kan brengen.

De meeste hebben te repareren zelfs de eenvoudigste trap buiten de macht van de beginner. Echter, als u al een of meer ladders hebben gemaakt in overeenstemming met de bovenstaande instructies, kunt u een meer moeilijke taak te proberen: het creëren van een wenteltrap met zijn handen.


Installatie: houten trap met zijn handen

Allereerst moet je de trap te ontwerpen. Fouten in het stadium van planning en voorbereiding materialen zijn de oorzaak van de storing in de daaropvolgende fasen. Wij bieden om de trap te doen, met riser voor de bouw stabiel gehouden. Dit kan het beste gedaan met behulp van een ladder stringers.

Vóór de bouw moet worden ontworpen trapVóór de bouw moet worden ontworpen trap

Moet de juiste afmetingen van deze elementen:  • ladder:
  • De hellingshoek;
  • De breedte van de stijgbuis.

Bepalen de hoogte van de trap, wordt dit board horizontaal gehouden als de start van de bouw. de raad van bestuur het aanpassen, het meten van de hoogte van de trap. Dat niveau is niet opknoping in de lucht, is het noodzakelijk om de band vast te maken aan het bestuur. Een geschikte uitvoeringsvorm is, wanneer de hellingshoek niet groter dan 37 graden. De steilheid van de 45 ° zal lastig voor de afdaling. En als de hellingshoek kleiner is dan 30 °, dan de trap is gevaarlijk om te lopen. De breedte van de maatregelen van de gemiddelde lengte van de menselijke voet. De hoogte wordt gekozen uit eenvoudige hoogte berekeningsstap. Riser kan worden gemaakt van elke naaldbomen.

Handgeschreven fabricage en installatie van houten trappen

Om de productie van stringers nemen pine bord 40mm breed. Stringers - het hoofdgedeelte van de trap, die tijdens het lopen neemt een groot deel van de totale belasting. Trek de kromme uitgevoerd volgens stappen. Daarna markeringen aangebracht op de platen en stekers gesneden puzzel. Alle items moeten symmetrisch zijn.

Men dient ervoor te zorgen dat alle elementen van de ladder symmetrischMen dient ervoor te zorgen dat alle elementen van de ladder symmetrisch

Daarom is door het maken van een kosour, je het gebruiken als patronen voor de productie van anderen. Hoe groter de dragende structuren, hoe beter. Daarom is het wenselijk om vier kosoura hebben.

Wanneer je ze allemaal gesneden, werd behandeld door een vliegtuig, moet je de stringers te bevestigen.

Indien nodig, de ontmanteling van wat een belemmering voor montage op een muur of vloer zou kunnen zijn. Aan de onderkant van de ladder zal worden gevestigd bar. Het duurt verscheidene uitsparingen voor de draagbanden of kosour Snij de hoeken voor bevestiging. Op het plafond is ook noodzakelijk stringers veilig. Oorspronkelijke kosour rechtstreeks bevestigd aan de muur. De draagstangen op de vloer en het plafond moet goed worden vastgezet. Hoe sterker, hoe beter. Stringers moet parallel aangebracht aan elkaar. Dan kunt u omgaan met de trap.

Installatie van houten trap naar de tweede verdieping

U kunt kopen kant-en-klare fase (of hetzelfde loopvlak) en stootborden in het gebouw supermarkt. Neem een ​​prijslijst, selecteer het product van hoge kwaliteit en goedkoop materiaal. Het is mogelijk als een optie om zichzelf of vertrouwde installateurs zag.

Standaardstap moet een bepaalde standaard en verschillend zijn van de breedte van de trap gebouwd tussen de twee liggers. Dat wil zeggen de breedte zijn 30 cm, lengte variërend 80-120sm en de dikte van 3-4cm.

I hoogwaardige houten trappen bepaalde normenI hoogwaardige houten trappen bepaalde normen


Nu kun je de trap te verzamelen. Het is noodzakelijk dat de vogels hebben een goede kracht om te worden beschermd tegen vocht. Blanks moeten aan de stringers met schroeven en spijkers worden bevestigd. Ze moeten allemaal op te lossen. U kunt vervolgens de loopvlak spijkers en schroeven, zodat de hoeden waren in de diepten van het hout en niet spreken.

Hoe de ladder post en balusters vast te stellen

Om de sterkte van de ladder en afrasteringsconstructies voor draagkolommen waarborgen worden geplaatst. Vaak boom garandeert niet van het kastje scheuren, soms tegen vervorming onderwerp. Dus als je het maken van je eigen handen de ladder palen nodig twee rechte planken die moeten worden aan elkaar gelijmd nodig. Meestal gebruikt als standaard onderdeel in de kolom, die is gemaakt op het apparaat.

De basiskolom worden bemeten dat de zogenaamde vierkant vastgesteld beugels. - 13000mm, de afmeting van een dwarsdoorsnede van 70 x 120 x 70mm tot 120mm hoogtemaat 1000: Een pijler de drager dient zodanig normen. Het is wenselijk in de winkel om palen en leuningen te kopen.

De laatste fase van de bouw van houten trap is haar verven of lakkenDe laatste fase van de bouw van houten trap is haar verven of lakken

In het uiterste delen van de etappes wordt gedaan tellen, die zal worden geïnstalleerd balusters en berichten voor ondersteuning. Volgende geboorde gat. Daarna ingevoegd zij deuvel die ongeveer 15 mm uitsteken. Verder worden de balustrade boorgaten gemaakt. De pilaren zijn aan het begin en het einde van de trap. Terrein balusters worden gesmeerd met lijm en geschoven op de pen. Balusters zijn opgesteld in een verticale positie evenwijdig aan elkaar. We wachten op de lijm droogt.


Daarna is de railing gemaakt. Je moet naar een bestand af de rand hoek. Railing spijlen vasthouden aan, dan is het noodzakelijk om de bodem vast met een dunne schroef. De steunpaal geïnstalleerd op de bodem van de laatste. Aan het einde van een boom wordt aangebracht vernis. We kunnen de verf gebruiken om het trappenhuis was donker bruin.

Snelle reparatie van een houten ladder: Conclusie

Nogmaals, bekijk de video te herstellen regels. U kunt altijd vertrouwen zakelijke bouwers. Zal u helpen te herstellen als er iets mis ging. Fouten kunnen niet worden getolereerd, omdat het verkeerd is gerenoveerd trap kan letsel te brengen. Of u kunt naar de rechter in de vervaardiging van de trap met de hulp van de bouwers je in trauma als gevolg van de instorting van de constructie.

Reparatie van houten trappen vereist soms een volledige vervanging van de stappenReparatie van houten trappen vereist soms een volledige vervanging van de stappen

Zelfs als je alles goed gedaan, en je zal de bouwers te helpen, alles moet worden gerepareerd. Een houten trap, als goed. De noodzaak om zich te ontdoen van oude vernis zal weinig moeite mee te nemen. Maar soms is het nodig om volledig te renoveren het podium. Het is mogelijk om ze te ontmantelen en zet nieuwe. Als u besluit om de ladder te repareren, dan moet je rekening houden met factoren zoals de mate van slijtage en materiële mogelijkheden.

Chants van aluminium pas komen om zich te ontdoen van ongelijke stappen.

Niet gesplit profielen moeilijk te gebruiken, wat je zelf niet doen. Afneembare profiel maakt de installatie eenvoudig.

Installatie van houten trap (video)

Als de stappen zijn begonnen te kraken, waarschijnlijk bewegende elkaar passende delen. Dit kan te wijten zijn aan verhoogde vocht in het gebouw. Er zijn verschijnselen zoals lekkage dak van het huis en niet alleen. Tussen de beide wrijvingsvlakken moet elastische massa liggen met de binnenzijde van de trap. In ieder geval, u zelf of met hulp aan het doen zijn, om hulp te vragen aan de installateurs.

Succesvolle repareren!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

33 − = 29

Adblock
detector