Tips till inredare: hall dekoration – nwhistorycourse.org

The BlogDen kommande festival är ett utmärkt tillfälle för att uppdatera det inre av hallenDen kommande festival är ett utmärkt tillfälle att uppdatera interiören zalaUkrasit rummet kan vara på alla tillfällen - födelsedagen, bröllop, minnesvärt datum, det nya året, några speciella familjesemester. Kanske orsaken till utsmyckningen av hallen är bara en förändring av säsongen. Och sedan faktiskt falla eller vinter dekoration, etc.


Dekorera rummet med händerna: inredningen för semester

Det finns särskilda kit köpte, öppnas och dekorera själva. Men detta är det enklaste sättet att dekorera ett rum i en lägenhet som inte kräver av dig någon fantasi. I en sådan uppsättning kan innefatta pompoms, siffror (om det är en födelsedagsfest), kransar, blommor. Om du firar Alla hjärtans dag, är jubileum eller bröllopsuppsättningar används, som bygger bland annat hjärtat.

Dekorera lägenheten kan vara deras egna händer genom att köpa en speciell semester uppsättningar i butikenDekorera lägenheten kan vara deras egna händer genom att köpa en speciell semester uppsättningar i butiken

Men du kan säkert göra utan den. Om du har några konstnärliga färdigheter och ansträngning, kan du dekorera bara bra, och framför allt behöver inte spendera pengar.

Exempel dekoration av hallen med händerna - på.

dekorera foton

Foton kan ingå i hemgjorda pappram och hänga på en vacker band på dekorativa klipp eller standardfärg klädnypor. Om du inte gör ramar kommer foton förmodligen dö. I rollen som bandet kan vara en billig färgade band.


För att skapa en ovanlig dekoration, kan du dekorera ett vardagsrum med vackra bilderFör att skapa en ovanlig dekoration, kan du dekorera ett vardagsrum med vackra bilder

Decor sidenband

Köp en inte mycket brett färgade sidenband, skiva dem och fixa på en enda horisontell sträng. Du kan bara knyta knutar. Till band hängde rovnenko kan sy under sänke, t.ex. gadget. Men detta är inte nödvändigt om smycken är konstruerad för ett par dagar.

Dessutom kan rummet vara dekorerad med färgglada sidenbandDessutom kan rummet vara dekorerad med färgglada sidenbandDekorera hemgjord kransar

Klipp ut mönstret av flazhochki brokig calico trim. Limma dem till kartong eller tjockt papper som hon var inne. Ta bandet och sydda flazhochki till det som en krans. Detta kan göras, inte bara från vävnad, men också med designen papper eller kartong.

Dekoration i form av kransar kan göras oberoende av färgen på papper eller annat materialDekoration i form av kransar kan göras oberoende av färgen på papper eller annat material

Och du kan också göra din egen design kartong. Och det är mycket lätt. I det vanliga polyetenfilmen put kartong, och på toppen för att sätta övre arket ljusa servetter. Och proutyuzhivaete allt järn till polyeten förseglade kartong med en servett. Det har fått en riktig dekorativa kartong.

Hur att dekorera hallen i höst, "gyllene" idéer

Till exempel vill du ändra i det inre på något sätt markera ankomsten av hösten. En bukett av lönnlöv - det är alltför lätt. Bättre från samma blad för att göra en vas. På ballongen fastnar dem säker, lackerad. Och sedan blåsa upp ballongen och ta bort. Trimma överskottet på en bana, vilket skapar formen av en vas.

Dekorera rum under hösten kan vara tema målningar imitationer av löv och andra dekorationerDekorera rum under hösten kan vara tema målningar imitationer av löv och andra dekorationer

Det finns andra alternativ:

  • Klasar av rönn i små färgade glasvaser,
  • Belagd med färgade färgsprut koner;
  • Kastanjer täckt med lack i en vacker vas;
  • Doftljus med dofter av hösten.

Och de mest intressanta alternativen är alltid förvånansvärt enkelt. Ta en hög glasvas, inte alltför snäv. Det kan vara så enkelt som möjligt utan mönster. Fyll den nästan till toppen med koner. Sätt dessa gupp kvistar en lång torra grenar utan blad och knoppar. De kan målas, men det är inte obligatoriskt. Kvistar kan dekorera bunden tjocka ylletrådar av höstfärger.

Hur att dekorera hallen i huset: enkla hantverk

Naturliga material hjälper till att dekorera huset så mycket som möjligt naturligt. Du kan naturligtvis, dekorera gardinerna i rummet med plast fjärilar, använder uppsättningar av Tiffany eller annan inredning objekt från massmarknaden, men försök att komma bort från mallen.


Även små dekorativa element kan på några minuter för att omvandla ett rumÄven små dekorativa element kan på några minuter för att omvandla ett rum

Till exempel Täck soffbord en stickad servett. Enkelt, kanske, vintage eller gjort sina egna händer. Sätt den på en ny staty, köpte om dessa planerade utländska (och kanske interna) transformationer. I en liten skål, kan vars roll vara enkla, men vackra burk, satte några kvistar. Det kan också lägga till ganska torkade blommor. Bredvid sätta en vacker elegant godisskål eller cookie. Och fyll i kompositionen kan vara ett par häften som du kommer att läsa och läsa en snar framtid. Det verkar vara inredda och hela rummet, och hans utseende och hans humör kommer att förändras säkert.

Omklädningsrum: hur man gör ett rum mysig

Söt hantverk, vare sig stickade daisy i ansiktet trasa eller blommor från kräppapper, förändrar publiken. Sådana till synes små saker. Cool från gång till gång så vacker och lätt att ändra något i lägenheten, utan att förråda den grundläggande designen, men att göra viktiga nya inslag.

Kuddar dekorativa, sydda av händerna, kommer att vara ett bra komplement till din inredningKuddar dekorativa, sydda av händerna, kommer att vara ett bra komplement till din inredning


Exempel på dessa förändringar:

  • Dekorativa kuddar. Du kan göra din egen av tyg du syr covers på lite söta pad, om det kommer att passa in i kupén. Eller så kan du köpa dem och kan ha andra mästare. Handgjorda, som tidigare, särskilt uppskattad.
  • Nytt golv vas. Deras val är stor, liksom prydnadsblommor som ser helt enkelt fantastiskt.
  • Dekorativa vinyl klistermärken. Och ibland de bara göra underverk - utan att förstöra tapeter, tio minuter klistra in den, får du en ny vägg.
  • Den nya bordsduk, servetter och vaser. Eller kanske en ny låda eller en nallebjörn sitter på soffan. Stressa inte mig på en gång och alla, prova små, och kommer successivt att byggas ett nytt utseende, och därmed en ny atmosfär av vardagsrummet.

En ny gardiner och mattor - det är en stor förändring. Ibland är det bättre att sådana förändringar kransar och ballonger dekorera huset för semester, och alla glädjas åt det något nytt. Så är det gjort.

Hur vackert dekorera vardagsrummet (video)

Onödigt att säga att dekorera huset, minns harmoni saker som man måste bli vän med andra. Och alltid börja med en bar, små saker, som i sig sedan frågade generella förändringar linjer.

Framgångsrika transformationer!

Ovanliga inredning i hallen med händerna (foto)

02-Bol-shoj-divan-s-podushkami254573c58dacccaee0822ef3a4098f95ad7674165326123-11476963decorativnye-podushki-11

Leave a Comment

Your email address will not be published.

68 − = 60

Adblock
detector