Teknik för den bulgariska broderi stygn: Funktioner – nwhistorycourse.org

The BlogBulgariska broderi kors inte belastas med komplex teknik, och mönstret av en tät och mycket vackerBulgarian broderi kors är inte belastas med komplicerad teknik, och mönstret av en tät och mycket krasivymOpytnye needle kallas broderi konsten att dekorera tyg, vilket ger individualitet och betonar skönheten i någon produkt. Bulgarian tvär teknik kallas tvär Leviofan, snöflinga kors, en stjärna eller en dubbelkors. Bulgarian kors gjord av två diagonala sömmar i samma bur. 


Vad du bör veta: den bulgariska broderi stygn

Tyg med broderi Bulgariska kryssmönster kännetecknas av en utbuktning, större kontrast och skarpa konturer, som lägger textur och mönsterform.

För att få denna typ av broderier, du behöver göra för att börja med en enkel kors och sedan ovanpå det att införa en 1 vertikal och en horisontell stygn. Moderna needle behärskar fortfarande ganska intressant vy av tvär - den vertikala tvär bulgariska, där en enkel korsstygn appliceras endast vertikal-wand. Denna teknik är bra gjort mjuk och smidig övergång från färg till färg.

Många använder en enkel system för broderi kors och helt enkelt lägga till fler trådar, med hjälp av tekniken med bulgariskaMånga använder en enkel system för broderi kors och helt enkelt lägga till fler trådar, med hjälp av tekniken med bulgariska

Bulgarian tvär teknik innefattar användningen av en stor duk - minst 30 korsningar per 10 cm.

För en sådan väl vald brodernål med en medel öga långsträckt form, och för större bekvämlighet för att dra tyget i broderramen.


Bulgariska inlägg: broderi systemet

Brodera bulgariska kors nödvändigt att välja kretsar som är helt fyllda med paneler mönster. Strukturen av tvär tål inte tomma utrymmen i figuren, och också producerat vackra mönster som är något liknande den matta eller tyg är helt fylld. Modern industri material för hantverk erbjuder en hel del varianter av sådana system för broderi av olika ämnen.

De mest populära ämnena i systemen i denna broderi är mattor, gobelänger, kuddar och filtar.

När den bulgariska broderi kors på duk identifieras inte bara 4 hörn, men också 4-vägsNär den bulgariska broderi kors på duk identifieras inte bara 4 hörn, men också 4-vägs

Bilder broderi denna teknik kan vara olika, till exempel de mest populära färgerna är teman, ikoner, landskap och geometriska mönster. Särskilt imponerande på denna broderi ser ljusa mättade färger, har sin charm en sammansättning med långa svarta linjer, som löper från kant till kant av bilden.Bulgarian kryssmönster

Det är intressant att ett sådant mönster inte bara kan sy, men även sticka. Mycket ofta är detta mönster används i stickning gummi 2 2 eller starta en annan prydnad, som blir utifrån tre kantlinjer av tvär bulgariska.

Intressant mönster Intressant mönster "bulgariska kors" kan användas i någon stickning objekt

Sådan utförande brutna sticka bestäms av flera punkter:

 • Ett sådant mönster bildas av öglorna och spände nakida;
 • På kettlingsnålarna 3 gånger antalet slingor och slingorna 2 sättes till kanten (kantslingor);
 • I en serie av tre provyazyvayut främre bågen teknik, en slinga av vilken kastar vänster genom den återstående 2, följt nakida igen så mycket ansikts slingor, av vilka kastar vänster;
 • Nästa serien (2) och de återstående raderna sticka sticka respektive slingor (undersidan);
 • I 3 1 främre raden sticka slinga, fm, sedan 3 slingor främre viskösa, varav en kast kvar återstår efter två, återigen göra nakida främre och en;
 • 5 stickas som den första serien och så vidare.

En sådan process kallas tvärstickad och därför dra på duken liknar en mask jämn och tät.

Funktioner bulgariska broderi kors

Teknik Bulgariska tvär broderi innefattar 5 söm.

nämligen:

 1. Den ursprungliga stygn löper diagonalt från nedre vänstra och övre högra;
 2. Nästa horisontella stygn går från höger till vänster;
 3. Ytterligare diagonal nedåt till höger;
 4. Den sista maskan utförs vertikalt från botten till toppen,
 5. Bildas på toppen av korset är nödvändigt att utföra kors ställning ett par raka sömmar - detta är den bulgariska korset.

Det viktigaste med bulgariska broderi stygn till samma arbete alla korsen var samma typ av strukturDet viktigaste med bulgariska broderi stygn till samma arbete alla korsen var samma typ av struktur


4 Det första steget är en enkel teknik för broderi kors, men den sista 5 som en tid som kännetecknas av den korsrefererade. I den första 4 stygn nålen punkterade framsidan i det övre högra hörnet av en cell. Till att börja nästa korsstygn att börja diagonalt från övre vänstra till nedre högra och den slutliga hålls vertikalt uppifrån och ned.

Men när matte dubbelkors är viktigt att komma ihåg att nålen punkterade i hörnet av buren, och bara då kan du starta nästa dubbelkors.

Hur man brodera bulgariska kors (video)

För att få ett positivt resultat av den bulgariska broderi stygn bör välja bomullstråd tandtråd. Bulgariska kors är inte en svår objekt och att behärska det helt enkelt att det viktigaste minns sekvens av åtgärder vid brodering. Bulgariska kors broderi ger djup och volym, så du bör behärska denna teknik för att ge sina produkter en extra charm. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =

Adblock
detector