The BlogStijlvol versieren de trap en maken het origineel, kunt u de prachtige stenen gebruikenStijlvol versieren de trap en maken het origineel, kunt u de prachtige plitkiOsobenno goed gestileerde boom stenen gebruiken eruit zal zien in ruimten met een hoge luchtvochtigheid, waar zet een echte houten vloer is beladen met beschadiging van de seksen. Bijvoorbeeld, in de kleedkamer. Daarnaast is de moderne markt biedt de koper veel ontwerpen, kleuren en zelfs vormen plaat: van standaard rechthoekig tot ovaal nieuwerwetse. Een ander pluspunt tegels - ze kunnen betrekking hebben op de stappen op hun eigen, zonder gebruik te maken van de diensten van de reparatie bemanningen.


Keramische traptreden in het huis: verschillende opties

Wilt u de hoogste kwaliteit tegel te leggen, en beschikt over de nodige budget, kunt u kijken naar het Italiaanse bedrijf Kerama Marazzi. Het bedrijf werd geopend in 1935, en vandaag is de leider op de markt van keramische tegels.

Naast het leiden van de onderneming, zijn er tientallen andere, minder bekende, maar niet minder kwaliteit fabrikanten.

Als u besluit om de trap met tegels te versieren, dan moet je kennis van te voren met de kwaliteit en de fabrikant van het materiaal dat je hebt besloten om te kopenAls u besluit om de trap met tegels te versieren, dan moet je kennis van te voren met de kwaliteit en de fabrikant van het materiaal dat je hebt besloten om te kopen

Bij het kiezen van tegels leiden door:


 1. Beoordelingen van het bedrijf-producenten en neemt zijn plaats in de markt;
 2. tegel design. Het gebeurt vaak dat in de catalogus van bekende bedrijven niet in staat om het model dat past bij registratie bij de kamer of net als je vindt, zijn. Kijk dan naar het bereik van minder bekende bedrijven.
 3. De combinatie van de geselecteerde tegel naar de kamer interieur. Agree Floor, gestileerde gotische ornament in babykamer eruit zal zien, op zijn minst, absurd.

Als je moeite hebt bij het kiezen, dan kunt u altijd een beroep doen op de hulp van een professionele ontwerper. Hiermee kun je altijd kiezen voor de best mogelijke optie, en elk detail in de kamer zal kijken esthetisch.

Zelf bekleed trap tegel: de nodige instrumenten

Als je een patroon van tegels hebben gevonden, is het noodzakelijk te vinden en tools om het op de grond te zetten.

Leg de tegels kunnen worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - op voorhand alles wat u nodig voor het werk, met inbegrip van een hamer, een troffel en andere instrumenten te kopenLeg de tegels kunnen worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - op voorhand alles wat u nodig voor het werk, met inbegrip van een hamer, een troffel en andere instrumenten te kopen

Lijst van de benodigde gereedschappen: • tegel;
 • PVA lijm;
 • glassnijder;
 • Meetlint of liniaal;
 • hamer;
 • troffel;
 • spatel;
 • boor;
 • cement;
 • zand;

Houd er rekening mee dat bij het werken met betegelde vloeren moeten cement M200 en boven merken te gebruiken.

We raden ook aan dat u koopt twee spatel: klassieke en rubber, zoals op verschillende locaties handiger om verschillende varianten van het te gebruiken zal zijn. Het rubber zal krijgen in moeilijk te niches te bereiken, en in andere gevallen is het beter om de klassieke gebruiken.

Trap naar het huis van tegels: de installatie van hun eigen handen

Nadat u alle benodigde tools hebt voorbereid, kunt u beginnen met de voorbereiding van de trap.

Stadia van voorbereiding van de veranda naar de finish:

 1. Lijn het podium met de hulp van de bouw banden. Vergeet niet dat de optimale helling voor trappen is 2-3 graden.
 2. Kijk naar de ladder op scheuren, en als ze opdagen - herschilderen hen. Technologie moet volledig worden nageleefd.

Na de voorbereidende werkzaamheden kan overgaan tot het leggen tegel.

Voordat u een tegel gelegd, moet u eerst de voorbereidingen die worden geassocieerd met uitlijning en strippen stappen te zettenVoordat u een tegel gelegd, moet u eerst de voorbereidingen die worden geassocieerd met uitlijning en strippen stappen te zetten

afwerking stadia stair tegels:

 1. Reinig de veranda van puin en stof;
 2. Prime de veranda. Hiervoor kunnen we een primer mengsel of een oplossing om een ​​op water gebaseerde PVA maken.
 3. Lay tegel trappen. Probeer de ontwerpen en patronen, houden indien aanwezig, op de tegel, gekoppeld met elkaar. Anders zal het uiteindelijke werk kijken unpresentable.

Houd er rekening mee dat de start het leggen van de tegels van de meest handige deur kant. In geen geval mag geen haast in deze zaak - de ladder moet goed worden geknipt, zonder op te slaan materiaal. Bekleed trap ziet er rijker en verbergt alle stappen gebreken.

Tegel trap stap in het huis en op straat

In de regel, tegel voor trappen onderverdeeld in exterieur en interieur-modellen. Voor het eerst gebruikt in de decoratie van portieken en entree trap, en de tweede - voor de decoratie van de trap in het huis.


Kies een tegel naar de trap moeten rekening houdend met niet alleen de kwaliteit, maar ook het uiterlijkKies een tegel naar de trap moeten rekening houdend met niet alleen de kwaliteit, maar ook het uiterlijk

Hun belangrijkste verschillen zijn:

 1. Ontwerp en het uiterlijk;
 2. duurzaamheid;

Om te praten over het prijsverschil is niet de moeite waard, want in beide categorieën zijn er zowel goedkope en dure opties.

In veel moderne huisjes populaire versie van de volledige bekleding tegel trap in het huis. Dit betekent dat de ladder al is afgewerkt met betegelde vloeren. Trim wordt ook gebruikt voor de buitentrap.

ladder vensterraam onder de tegels in een woonhuis

Als u niet wilt om het zelf te doen, dan kunt u kopen kant en klare frames van ladders hebben specifieke fabrikanten. Voor dit team komt bij u thuis, het maken van de nodige metingen, geeft de details met u, en dan kun je alleen maar pick-up een kant en klare frame en risers. Het is nu al mogelijk om te installeren, en daarna versieren de tegels vond.


De meest populaire en in de vraag van vandaag is keramische tegelsDe meest populaire en in de vraag van vandaag is keramische tegels

De meest populaire soorten tegels voor trappen:

 1. Metal tegels;
 2. Keramische tegels;
 3. Keramische tegels;
 4. Tegels.

Metaal dak tegels had ooit al een marktleider in exterieur tegels, maar nu is het geleidelijk vervangen nieuwerwetse bestrating en klinker model. Echter, als u denkt dat uw site het meest geschikt is trap met metalen afwerking - aarzel dan niet om het juiste model te kopen.

Voordat u een constructie bemanning ervoor kiezen om het frame, de installatie van tegels of apparaten te bouwen, controleren hun prijslijst, beoordelingen over de bedrijven en vergelijk de informatie met andere bedrijven. Zo zul je in staat om de meest competente bedrijf te kiezen, met behoud van wat geld.

Keramische tegels voor trappen: een goede optie

Keramische model beschouwd als klassieke en meest veelzijdige uitvoeringsvorm geschikt voor vrijwel elk interieur.

Vergeet echter niet dat keramische tegels voor binnen en buiten van elkaar verschillen.

Experts raden aandacht te besteden aan de duurzaamheid en de sterkte van de tegel, die bedoeld is voor het afwerken van trapExperts raden aandacht te besteden aan de duurzaamheid en de sterkte van de tegel, die bedoeld is voor het afwerken van trap

Allereerst, uithoudingsvermogen, die niet geschikt is voor het interieur tegels voor externe werkzaamheden. Vooral dat de ladder - een plek speciaal gereisd.

Ladder van stoeptegel - duurzaam materiaal

Afwerking stairs straat bestrating plaat - een goede optie voor degenen die niet van de klassieke keramische tegels.

Met de hulp van explosieven kunt u anti-slip tegel effect, wat vooral belangrijk is tijdens de wintermaanden te bieden.

Mooi en stijlvol aan trap van bestrating tegels kijkenMooi en stijlvol aan trap van bestrating tegels kijken

Velen zeggen dat op het moment tegels - de meest duurzame van allemaal. Misschien wel zo, maar het is niet geschikt voor elke site.

Vloertegels voor trappen - keramische ondersoort

Kleidakpannen - een soort van keramische model.

Trap naar de straat om originele en mooie doen, kunt u de keramische tegels te gebruikenTrap naar de straat om originele en mooie doen, kunt u de keramische tegels te gebruiken

Reiniging klinker eenvoudiger dan andere materialen, is lichtbestendig slijtage en de deklaag. Het heeft keramische tegels en nadelen, chief onder hen - de prijs. In de regel, het is hoger dan normaal keramiek.

In keramische tegels, evenals alle andere, is er een nadeel. In de winter, ijs otdalblivaya het, moet u zo zorgvuldig en zonder dat er buitensporige kracht te doen. Zo niet, met uitzondering van het ijs kan gemakkelijk breken en de tegels.

De juiste keuze van de tegel voor ladders (video)

De huidige markt biedt een grote verscheidenheid van tegels voor trappen, zodat elke klant het juiste model te kiezen. Misschien is uw ladder is het beste om de vloertegels, en misschien wel de beste optie te leggen - de standaard keramiek. Op basis van uw persoonlijke smaak en, indien nodig, hun toevlucht tot de hulp van een professionele ontwerper.

Een prachtige trap gemaakt van tegels (foto voorbeelden)

1stepsnicelg 1 159 53da60f429322866f81dd5c2ec2d11b0 289 330 1821-1 345 346 8252

Leave a Comment

Your email address will not be published.

38 − 31 =