Tegels op de gipsplaten in de badkamer: 4 van de Raad houdende – nwhistorycourse.org

The BlogTegels op de gipsplaten in de badkamer - het is niet alleen mooi, maar ook praktischTegels op de gipsplaten in de badkamer - het is niet alleen mooi, maar ook praktichnoSegodnya meer consumenten maken zich zorgen over dat de afwerking oppervlakken zijn niet alleen functioneel, maar esthetische en droeg een belasting van niet-residentiële gebouwen. Dat is de reden waarom veel mensen de voorkeur voor het bekleden van het oppervlak van keramische tegels. Dat is het beter om goed te gaan naar de oppervlakte, veel first maken de installatie van gipsplaat. Het heeft een glad oppervlak dat eenvoudig en met hoge kwaliteit tegels leggen toelaat. Keramische tegels op gipsplaten in de badkamer net fit, als je weet dat een strikte volgorde van de operaties.


Het leggen van de tegels in de badkamer op de sheetrock: Voordelen oppervlakte

Tegenover de badkamer tegels vaak uit te voeren. Legproces kan behoorlijk tijdrovend, indien de wand oppervlak onregelmatigheden en variaties. Eerder, voor het leggen tegeloppervlak behandelde gips, zand of gips oplossing.

Veel mensen de voorkeur aan tegels decoratie gipsplaat te kiezen, want het is veilig voor de gezondheidVeel mensen de voorkeur aan tegels decoratie gipsplaat te kiezen, want het is veilig voor de gezondheid

Vandaag de dag meer en meer kunstenaars de voorkeur aan de tegel direct op de geïnstalleerde gipsplaat lakens te leggen.

Dit soort materiaal kunt u trimmen zonder al te veel stof en vuil. Tegelijkertijd is het leggen van de tegel kost veel minder. Het leggen van tegels op gipsplaten heeft vele voordelen.

Voordelen tot op GCR:


 • Veiligheid materiaal voor de gezondheid;
 • Het hoge niveau van brandwerendheid;
 • Hoge thermische isolatie-eigenschappen;
 • Sterkte.

Om te zorgen dat het oppervlak is solide en betrouwbaar is, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de keuze van het materiaal. Vellen van gipsplaten moet geschikt zijn voor wandtegels zijn. Badkamer de beste oplossing is om een ​​waterdichte GCR te kopen.

Gipsplaten in de badkamer te betegelen: welke optie te kiezen

Badkamer onderworpen aan frequente schommelingen in de temperatuur. Ondanks het feit dat vandaag de dag het leggen van tegels op een pleister oppervlak - een vrij algemeen verschijnsel, velen weten niet wat voor soort gipsplaten voorkeur. Uit de keuze van het materiaal is afhankelijk van het succes van de reparaties.

Voor geveltegels passen twee soorten gipsovolokna. Echter, elke soort heeft zijn eigen kenmerken, die de kwaliteit van de installatie beïnvloeden.

Om de badkamer te voltooien is het beter om waterbestendig gipsplaat kiezenOm de badkamer te voltooien is het beter om waterbestendig gipsplaat kiezenBij de keuze van de gipsplaat is het belangrijk om aandacht te besteden aan de markeringen. Gipsplaten in de badkamer moet worden geselecteerd met een mark - gipsplaten. Dit betekent dat een speciale hydrofobeermiddel is aangebracht op de vellen.

Opties voor het gebruik van gipsplaten:

 • Eenvoudig. In de meeste gevallen wordt het gebruikt om de muren en plafonds schede in woonwijken in de reparatie en het bestemmingsplan kamers.
 • De hydrofobe. Gipsplaat geïmpregneerd, dat niet toelaat water om het materiaal te vervormen.

Waterbestendig gipsplaten - betrouwbare dekking die het mogelijk maakt om de kwaliteit geveltegels uit te voeren. Met dit materiaal is het in de mode om zeker te zijn dat de constante blootstelling aan vocht en water niet leiden tot onbruikbare gipsplaat en daarmee de tegel.

step-by-: Hoe de tegels op de badkamer gipsplaten te lijmen

Het leggen van tegels op gipsplaat kan worden gedaan door jezelf. Om dit te doen, moet u eerst de instructie en onderhoud fasen. In eerste instantie moet het oppervlak afgewerkt met gipsplaat.

Hoe kan ik de installatie van gipsplaat uit te voeren, kan online worden gelezen op gespecialiseerde sites.

Voordat u begint met het leggen van tegels, worden vriendelijk verzocht om zich vertrouwd te maken met de voortgang van de reparatiesVoordat u begint met het leggen van tegels, worden vriendelijk verzocht om zich vertrouwd te maken met de voortgang van de reparaties

Het is belangrijk om gipsplaat te installeren zodat hun oppervlak is stabiel en sterk is, dan is de tegel zal snel en betrouwbaar te houden. Het is het beste om te gebruiken tijdens de installatie en het raster plaat. Gemonteerd oppervlak moet grondig te worden gespoeld en poshtukaturit.

Gefaseerde het steken van de tegels:


 • De lijm op portiegrootte in sq. M.
 • Plak de tegels op gipsplaat.
 • Meerdere malen om de tegel met een rubberen hamer te raken.

Om de tegels op gipsplaat lijmen merkte niet veel tijd. Om zeker te zijn van de betrouwbaarheid van lijmen, is het noodzakelijk om hoge kwaliteit lijm kiezen. Van het type is ook afhankelijk van een stevige verbindingsoppervlakken.

Tegellijm op de gipsplaat in de badkamer

De keuze van de lijm voor het lijmen van tegels om gipsplaten kan een aanzienlijke invloed hebben op de uitkomst van de reparatiewerkzaamheden. Het is belangrijk op te merken dat niet alle soorten lijm de tegels kan lijm gipsplaat. Dat is de reden waarom het vinden van de juiste soort van nood te doen op voorhand.

Om tegel veilig en stevig vastgelijmd aan gipsplaten, is het noodzakelijk om een ​​kwaliteit lijm kiezen uit een vertrouwde fabrikantOm tegel veilig en stevig vastgelijmd aan gipsplaten, is het noodzakelijk om een ​​kwaliteit lijm kiezen uit een vertrouwde fabrikant

Montage van de tegels gipsplaat kan worden uitgevoerd met behulp van twee soorten lijm. Aankopen kunnen worden gemaakt in gespecialiseerde winkels of online.

Fabrikanten bieden een kant-en-klare droge mix, je nodig hebt om jezelf voor te bereiden. De keuze van de fabrikant is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en reparatie budget. Voeren preparaat lijmmengsel moet volgens de aanwijzingen op de verpakking aangegeven.


Soorten lijmen:

 • elastisch;
 • Cement.

Voor de bereiding van flexibele lijm nodig water en droog mengsel. Cement kleefstoffen kunnen worden gebruikt bij het werken met papieroppervlakken. Het is belangrijk te onthouden dat de lijm heeft de mogelijkheid om snel stollen, dus kook niet alleen de gehele samenstelling.

Het leggen van tegels op de gipsplaten in de badkamer (video)

Badkamer - kamer, waarvan het oppervlak vereist een speciale afwerking. Moet duurzaam, betrouwbaar, bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen zijn. Dat is de reden waarom velen komen tot het besluit om de tegels op de badkamer oppervlakken te zetten. Het beste is om de tegels op de waterbestendige gipsplaten te zetten. Het heeft een glad oppervlak dat bijdraagt ​​aan een betrouwbare bindmiddelen. Reparatiewerkzaamheden in strikte volgorde worden uitgevoerd. Lay tegels na de installatie de plaat en voldoen aan hun primer en stopverf.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 5

Adblock
detector