Tak rollern 7 tricks från proffsen – nwhistorycourse.org

The BlogRätt val av rullen måla taket gör det möjligt att uppnå högsta kvalitet resultatRätt val av rullmålning taket gör det möjligt att uppnå högsta kvalitet rezultataEst många olika sätt att omvandla takytan. En sådan metod är måla taket. Roller - ett utmärkt verktyg för jobbet. Men det finns några speciella knep som gör att måla ett tak rulle Bole enkel och effektiv. Om du vill se ett perfekt resultat från målning med en rulle, så läs nedan!


Vad bör en rulle att måla taket

Inte varje rulle är lämplig för målning i taket. Detta beror på detaljerna i ytan: ett stort område, behovet av en smidig och nivån på färgning, obekväm plats yta. Det bör också fokusera på behovet av att förbereda före målning. Det är nödvändigt att noggrant rikta, putsade och primas taket.

I stället för utjämning taket kan göra gipsskivor tak. Innan ansökan färgen rekommenderade också att applicera ett primerskikt för en perfekt planhet taket och bättre vidhäftning.

För bästa resultat, välja en bred takmålning rullarFör bästa resultat, välja en bred takmålning rullar

Om vi ​​jämför med borstvalsen, är det möjligt att detektera en betydande fördel av den första till den andra:

 • Brush, oavsett hur bra det kan vara, lämnar fläckar och ränder på ytan som skall beläggas. Med rullen är det möjligt att undvika detta.
 •  Roller absorberar färg, vilket sparar tid i jämförelse med en borste som har att doppa i färgen mycket oftare.
 • Rullen målar en större yta än borsten med samma effektförbrukning. 
 • Med speciell långt skaft för användning av verktyget rulle är betydligt bekvämare än att måla med pensel, vilket inte är möjligt utan stegar.

Om vi ​​talar om egenskaperna hos rullen för att måla taket, är rekommendationen här ganska enkelt. För perfekt resultat, använd en rulle med borst av äkta päls. värde har också tupplur längd. Välj den höga högen, som absorberar mer färg.


Vilken rulle att måla taket latexfärg

Latexfärg - det är ett mycket populärt val för en takmålning. Denna färg är billig, har ett brett palett av färger, miljövänliga är en ledare, det torkar snabbt och är lätt att applicera.

Latexfärg är av flera typer, var och en har de funktionella skillnaderna:

 1. Mineral vodoemulsionku sällan används för inredning. Arvet av denna typ av färg - fasader.
 2. Silikat färg är inte lämplig för våtutrymmen, men icke desto mindre för inredning kan användas.
 3. Akryl vodoemulsionku mycket motståndskraftiga mot effekterna av olika slag. Men ändå är det inte rekommenderat att använda denna typ av färg för badrum.
 4. Vodoemulsionku baserat på silikon är lämplig för alla typer av rum. Färgen ser ut dyra och vackra. Dess värde är högre än andra typer av vodoemulsionok, men det är värt det: hållbarheten av sådana färger är högre än någon annan färg försvinner inte i solen, inte deformeras från fukt och kyla.

Således Valet av färg beror på destination lokaler. När rullen, sedan till alla dessa typer av färger kommer att passa samma roller. Sluta ditt val på en vals med ett handtag, en ganska bred med en lång naturlig borst. Roller med långa naturborst kunna absorbera en hel del färg och fördela den över ytanRoller med långa naturborst kunna absorbera en hel del färg och fördela den över ytan

Ingår med rullen rekommenderas att köpa en speciell bricka - färg. Det är bekvämt att rulla färg på rullen, vilket kommer att minimera risken för en skilsmässa i taket.

Så att måla taket latex rollern

Om du väljer rätt rulle och alla relaterade produkter, kommer färgen på taket inte vara svårt för dig.

Följande uttalande kommer att skapa den nödvändiga grunden för inlämnande av en färgningsprocessen taket latex rollern:

 • Först måste vi till fullo anpassa taket och grundade det. Välj ett sätt att inriktningen på smaken, handväska och andra omständigheter.
 • Fortsätt att måla på en helt torr och ren tak. Börja i hörnet bredvid fönstret. För mindre jobb, använd den bekväma borste.
 • Efter hörnen och området nära sockeln borste, kan du börja arbeta med en rulle.
 • Rull dopp i en skål av färg, rulla på revbenen hos färgtråg, och sedan vidare till applikationen av färg i riktning bort från fönstret till den motsatta väggen.
 • Vänta på fullständig torkning (ca 10 timmar).
 • Den andra bläckskiktet anbringas vinkelrät mot den första. Efter torkning och vänta.
 • Det slutliga skiktet är samma som den första. Försök att arbeta med solen, att uppskatta jämnhet färgen ansökan. I fallet med bildning av ränder eller koagel slide tom vals av tekniken; roller ska absorbera överskottsfärg.

Korrekt genomförande av måla taket latexfärg ger dig utmärkta resultatKorrekt genomförande av måla taket latexfärg ger dig utmärkta resultat

Torr färg bättre under natten utan påverkan av fukt, värme och direkt solljus.

tak målas med akrylfärg roller

Akrylfärg - det är inte billigt, men de fördelar som akryl har över andra material, kommer att uppfylla alla kostnader.

Akryl har följande fördelar, som avgör dess värde:

 1. Akrylfärg är lätt att klara av sprickor, små oregelbundenheter i taket.
 2. Tiden ändrar inte vare sig färg eller färgtillstånd.
 3. Akryl är inte rädd för fukt.
 4. Färgen kommer att bete sig även på kökstaket: akryl likgiltig för temperaturförändringar.
 5. Akrylfärg är ofarlig, luktfri, helt säker, även för barn och djur.
 6. Akrylfärg torkar snabbt, något mörkare med tidpunkten för fullständig torkning.
 7. Till priset av akrylfärg är mycket demokratiskt.
 8. Antal akrylfärger helt enkelt otänkbart. Alla kommer att hitta nyans som passar honom.

Akrylfärg nog att sätta på taket i två lager, och det är märkbart omvandlasAkrylfärg nog att sätta på taket i två lager, och det är märkbart omvandlas


Själva processen att målningen är inte skiljer sig från den vanliga färgen med latexfärg. Välj material av hög kvalitet och gör ditt tak så. Hur skulle du vilja se honom!

Försök att vara sparsam med akrylfärg. Rulla ut rullen lite längre än vanligt, så att färgskiktet bildades så tunt som möjligt och korrekt. Torkningsprocessen är också påskyndas med minskande skikttjocklek.

målning Tak rollern (video)

Sammanfattar resultaten, kan vi med säkerhet säga att rullen behöver och även krävs för att måla taket! Välj det är inte svårt. Naturlig kvalitativ rulle tillåter måla taket med oöverträffad resultat. färgning taknivå väggar och kvalitativt beror på valet av rullen. Dessutom en bra bekväm kudde kul använda. Gör ditt val när det gäller färg och textur och väl valda roll kommer att omsätta idéer till verklighet!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

57 − 47 =

Adblock
detector