The BlogUndertak - det är en stor möjlighet att stilfullt förändra hallenUndertak - det är en stor möjlighet att stilfullt förändra prihozhuyuZachastuyu tak i hallen låg, liksom i hela lägenheten - det är en viktig del av vår gamla bostadsbeståndet, och knappast någon vill taket i detta fall redan litet rum blev ännu lägre - i det här fallet talar vi om undertak, som den mest utbrett fenomen i vår tid.


Upphängda tak, till exempel, tar en hel del problem, som innefattar ett tak bas: råhet, krökning, olika defekter plattor, etc. Naturligtvis inte förekomsten av taket inte förneka andra typer av ytbehandlingar.

Taket i entrén av gipsskivor

Lägenheterna är som regel, inte alltid har en jämn tak.

För att anpassa taket i hallen, det finns många sätt. En av de mest populära - undertaket av gipsskivor.

Denna metod för efterbehandling har ett antal fördelar jämfört med andra typer.

Oljefärger beläggning will hide alla oegentligheter och brister i det gamla taketOljefärger beläggning will hide alla oegentligheter och brister i det gamla taket


fördelar:

 • Förmåga att ta bort alla fel i grund taket;
 • Förmågan att dölja olika kommunikationer: ledningar, rör, ledningar,
 • Enkel installation;
 • Enkelheten i design;
 • Rimligt pris för material och komponenter;
 • Taket kan målas, och göra det så många gånger;
 • Detta tak tar bara några centimeter från basen av taket.

Baserat på ovanstående kan man dra slutsatsen att denna metod är den vanligaste idag.

Taket i entrén: hur man gör bättre

Taket i hallen, alla vill göra, åtminstone inte sämre än resten av rummen i hans hus.Taket i hallen bör inte minska storleken på rummet optiskt.

Alternativ för efterbehandling tak i korridoren i överflöd.

Det finns gott om alternativ för efterbehandling tak i hallen, som skiljer sig i kostnad och komplexitetDet finns gott om alternativ för efterbehandling tak i hallen, som skiljer sig i kostnad och komplexitet

Huvudalternativ:

 1. Undertaket av gipsskivor;
 2. Undertak;
 3. Cement tak;
 4. PVC takpaneler;
 5. Skum takplattor.

Någon av dessa alternativ förtjänar din uppmärksamhet och har rätt att existera. Nå, och vad som är ännu bättre - du bestämmer.

tak idéer i modern hall

Förekomsten av flera innertak, ibland förvirrande husägare.

Det finns olika idéer, och exakt vad du gör taket i hallen för att utforma det passar in i den övergripande inre av lägenheten, måste du bestämma efter att ha undersökt det fotografiska och videomaterial i ämnet.

Du kan förenkla saker och ting till ett minimum, limning skum kakel, och du kan göra vackra tak två nivåer, om inte, naturligtvis, tillåter höjden av basen taket.

Dekorera hallen kan vara snygga tak armaturer och andra dekorelementDekorera hallen kan vara snygga tak armaturer och andra dekorelement


idéer:

 • Minimalism. Budget trimning är tillåten i alla rum, och hallen är inget undantag. Samtidigt kan det vara alla mycket anständigt, och utan stora kostnader. För en liten hall, lämplig för låga tak, såsom trimpaneler tillverkade av plast eller skum plattor - det tar inte höjden, men kommer att ta bort de flesta av de brister i taket, med undantag av särskilt stora krökningar.
 • Maximalism. Till denna art tillskrivs 3d tak, vilket knappast är lämplig i varje hall eller tak med en "stjärnhimmel", en glansig stretch tak med fotoutskrifter, etc.
 • Lighting. Denna aspekt är också ganska stor, och det är möjligt att tillämpa LED fjädring och spotlights, till exempel.
 • Innovation. Denna stil är i allmänhet oändligt som universum. Här, tryckning, till exempel, kan kombineras med taket, som röd, etc.

I korthet kan en hel del idéer, och någon av dem tillfredsställa er.

Hall: innertak kommer inte förstöra

Vackra taket inte förstöra, och dekorerar interiören.

Vackra tak - det perfekta komplementet till utformningen av ditt hem.

I taket i hallen är inte irriterad, i framtiden, du eller dina vänner eller släktingar, måste du tänka om från början, det vill säga innan du började att hålla ditt tak.


Tillgång till vackra taket i entrén kommer att komplettera det inre av din lägenhetTillgång till vackra taket i entrén kommer att komplettera det inre av din lägenhet

Så, tänka på:

 1. takhöjd. Om taket är för lågt, bör du glömma taken flera nivåer, till exempel. Borde inte hänga alltför skrymmande ljuskrona.
 2. Området av hallen. Med för lite kvadratur inte nödvändigt att ordna, till exempel "Starry Sky", eller den så kallade "våg".
 3. Bredden av korridoren. När en liten bredd är inte nödvändigt att ordna för mörkt tak, för att undvika att bli en hall i mycket smal korridor.

Således med tanke på alla de nämnda, du kan dramatiskt förbättra utseendet på hallen, och till och med öka det visuellt.

Hur man gör taket i hallen: välj spänn

Stretch tak är en av de mest populära typer av efterbehandling bland konsumenterna under de senaste åren.

Undertak som alla andra, har sina fördelar och nackdelar - på ett annat sätt bara inte hända.

Stretch tak har nyligen blivit billigare än för några år sedan, vilket förklaras helt enkelt - tävlingen. Speciellt det acceptabelt pris spelar också en avgörande roll.

Stretch tak är de mest populära och efterfrågas av konsumenternaStretch tak är de mest populära och efterfrågas av konsumenterna

Sålunda, fördelarna:

 • Vackra utseende;
 • Förlust av höjd tak, efter installation, är extremt lågt;
 • Fuktbeständighet. Detta tak är i stånd att kvarhålla stora mängder vatten i händelse av läckage från de övre våningarna.
 • Det finns en möjlighet att de kombinerade enheten och multi-level tak.
 • Designen är billigt.
 • Taket behöver inte måla hela driftsperiod.
 • Dessa tak är hållbara.
 • Material är miljövänliga.

Som kan ses meriter - i överflöd.

nackdelar:

 1. Täckning kan inte kallas stabil. Det kan även skada barn som leker, annars kan bryta genom att flytta den höga möbler, eller flytta långa föremål.
 2. Om låg kvalitet, icke-professionell installation, kommer vattnet inte behållas på ytspänning webben.

Så med tanke på alla för- och nackdelar med undertak, kan man säga med säkerhet att fördelarna överväger klart nackdelarna.

Korrekt drift av en spänning tak kommer att bidra till att bevara sin integritet.

Således är undertaket en av de främsta prioriteringarna för dekoration hallen.

Stretch tak: färdiga konstruktioner underlättar reparation

Om du är klar konstruktion, arbete installatörer kraftigt förenklat, och fallet var betydligt snabbare.

Använd färdig design är möjligt och nödvändigt, för att undvika fel när du klipper och inköp av komponenter.

Genom att köpa den färdiga design, kommer du inte bara förenkla reparationsprocessen, men också betydligt förbättrar kvaliteten på utfört arbete.

Tillgång till färdiga hastighet design snabbt installera en sträcka takTillgång till färdiga hastighet design snabbt installera en sträcka tak

Vad du behöver för installation:

 • Den stegade profil;
 • Element för dold belysning;
 • Förbindelseprofiler;
 • Profiler för böjda strukturer nadpilami. Detta kommer att spara tid, vilket frigör dig från rutinarbete med hjälp av en "kvarn".

Speciellt när det behövs serie standardanordning differentierad tak, eller särskilt komplexa, strukturellt, innertak.

Undertak i entrén: designalternativ (video)

Avslutningsvis vill jag sammanfatta resultaten av alla ovanstående. Valet av design tak i entréhallen är lika stor som valet av några andra lokaler. Det finns många sätt att avsluta, och nästan alla av dem är också lämpliga för hallen. Hall, som regel, i en liten lägenhet, och därmed kostnaden för det, liksom komplexiteten och små. Ur detta perspektiv är det möjligt att arrangera i korridoren som undertaket och gipsskivor, till exempel, men du kan göra för att begränsa kakel från skum eller plastpaneler. Valet är för husägare, det vill säga för dig. 

Ursprungliga tak i entrén (foto)

1d1d0aa3351000 63 47 135 14489589311 139 cc59d4c77c148376da9783c2a29abbee504e2c6e Dizayn-natyazhnoy-konstruktsii-v-prihozhey dizajn-potolka-v-prihozhej-12 hall00

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 2 =