Swivel ladder: types en design kenmerkt selectie – nwhistorycourse.org

The BlogDraaitrap is in staat om elk huis te versieren en maken het meer functioneelDraaitrap is in staat om elk huis te versieren en maken het meer functioneel ladder in een prive-huis - is een essentieel systeem dat snel en eenvoudig beweging tussen de verdiepingen biedt. Vandaag de dag, de trap naar voren niet alleen aan de eisen met betrekking tot veiligheid en betrouwbaarheid, maar ook decoratief, ergonomie te zetten. In de mate voldoen aan de behoeften van de moderne roterend systeem. Welke verschillen zijn ontwerp Revolving trappen en wat te overwegen bij het kiezen van een roterende systemen - lees het artikel.


Trappen met een 90 graden: Types

Ladder met de draaihoek van 90 graden was het meest actief in de distributie van particuliere bouw. Dit ontwerp ziet er spectaculair uit, vereist weinig ruimte, is absoluut veilig te gebruiken. Diverse ontwerp projecten (rechts- of levozahodnaya) maken het mogelijk om de trap te passen in elke ruimte. Bovendien geïsoleerde gesloten en open structuur trap met een draaiende trappen plein, single-level platform en leuningen leuningen en zonder hen.

Selectie van de trap hangt af van de persoonlijke voorkeuren van de eigenaren huis, gezinssamenstelling, de stijl van de kamer. Bijvoorbeeld, als een familie heeft een klein kind, dan is de uitvoering met een open trap moet worden uitgesteld: de beste keuze zou zijn gesloten uitvoering met beschermende poorten zijn.

In huizen waar er jonge kinderen, is het raadzaam om een ​​draaitrap leuning toe te rusten om letsel te voorkomenIn huizen waar er jonge kinderen, is het raadzaam om een ​​draaitrap leuning toe te rusten om letsel te voorkomen

Een groot aantal U-vormige trap maakt het ontwerp van elk interieur kiezen. Zo is de gesloten houten Saddle trap van nature voegt zich bij de klassieke appartementen, opknoping ladder zal een spectaculair onderdeel van het interieur minimalistische woonkamer, profiel ontwerp met metalen frame geschikt voor het interieur, ingericht in de stijl van hi-tech en zolder zijn.

Draaitrap naar de tweede verdieping aan de grond: de voor- en nadelen

Trap naar de tweede verdieping met een tussenliggende platform - heel gebruikelijk in particuliere bouw. Vaak kan het controlepunt kussen ontwerpen worden gezien ladders met een grote hoek bocht (bijvoorbeeld 180 graden). Deze ladders worden beschouwd als zeer betrouwbaar, duurzaam en veilig.


Daarnaast is de trap naar het perron hebben een aantal andere voordelen:

 • Platform laten rusten, terwijl het opheffen van de ouderen en kinderen;
 • Dergelijke constructen zijn bruikbaar voor het dragen van zware goederen, meubilair;
 • De berekening van deze systemen onafhankelijk worden gemaakt;
 • Deze ladders kunnen worden geassembleerd zonder enige hulp, want ze zijn twee lijnen van maart en één directe site;
 • Trappen zien er indrukwekkend uit en grondig, en het ontbreken van mobiele elementen verlengt hun leven voor decennia.

Draaitrap met platform kunnen meerdere mensen te missenDraaitrap met platform kunnen meerdere mensen te missen

Het belangrijkste nadeel van ontwerpen is dat ze niet kunnen worden gebruikt in smalle gangen breedte ladder, ten minste gelijk zijn aan de som van twee marsen zijn, dat wil zeggen ongeveer twee meter.Het ontwerp van de trap met draaitafels

De winder trap, op de site van straight trapbordessen zich bevinden. De vorm en grootte afwijken van de hoofdfasen. Aldus elementen in de zwenkhoek taps aan de binnendiameter van de structuur, terwijl het tegenoverliggende deel van haspels heeft een breed loopvlak en een trapeziumvorm, waarbij psychologische ongemak veroorzaakt tijdens de bouw operatie. Echter, deze constructieve oplossing maakt het mogelijk om het gebied voor de trap toegewezen te slaan.

Wat betreft de veiligheid structuren zabezhnymi stappen is niet inferieur ladders met platforms, indien alle onderdelen van het systeem gemaakt in overeenstemming met GOST aanbevolen waarden.

Optimale maten en stadia marcheren draaibare ladder 180 graden

Trap 180 graden gedraaid - is eenvoudige constructie uit drie lagen, waarbij een volledige omkering stap maakt. Een dergelijk systeem is robuust en betrouwbaar is, en de rol van de indicator kan spelen als een podium en een rechthoekig gebied. Om de ladder veilig was, moet het voldoen aan basisgezondheidszorg normen, bouwvoorschriften en nationale normen.

instaphoogte moet klein worden gemaakt, zodat de trap om comfortabel, zelfs klimmen voor oudere menseninstaphoogte moet klein worden gemaakt, zodat de trap om comfortabel, zelfs klimmen voor oudere mensen

namelijk:

 1. Het ontwerp moet ook 5-7 draaitafels of een directe landing.
 2. (Enkele March - ten minste 800 mm) Platformbreedte dient de breedte van de twee trappen evenaren totale dikte van de draad;
 3. Breedte van draaitafels in de binnenhoek ten minste 100 mm langs de middellijn van de mars - 200 mm, de lengte van het uitsteeksel van elke trap - niet meer dan 30 mm,
 4. Spoorbreedte hoofdfasen moet in het bereik van 250-350 mm, moet de hoogte van de stijgbuizen niet groter dan de breedte van het stadium (de optimale waarde in het traject 120-150 mm).
 5. Comfortabel en veilig ontwerp hoek moeten vormen met de vloer 30-40 graden.

Trappen moeten leuningen en balusters, vooral als een gezin heeft jonge kinderen. Balusters worden gemonteerd op een afstand van ten hoogste 150 mm van elkaar, anders zou het beter zijn te leggen aan de onderkant van de ladder lage frequente hek.

Trappen met roterende podia met hun eigen handen

Bij de vervaardiging van het draaien trap met zijn handen, het belangrijkste ding - om nauwkeurig te berekenen van de grootte winder elementen. U kunt het gebouw formules, rekenmachines of online programma's te gebruiken voor driedimensionale modellering. Bovendien kan de gewenste waarden worden berekend door een roterende ontwerptekening gebaseerd op optimale waarden. Aandrijven van de roterende structuur moet op schaal getekend.

Na de montage van de trap moet worden behandeld met lak of verfNa de montage van de trap moet worden behandeld met lak of verf


Met het oog op een ladder te maken, moet u:

 • Maken schattingen en grondstofmaterialen (wanneer de ladder wordt gemaakt van hout, de platen moeten worden voorgedroogd en voorzien van een speciale anti-schimmel en vocht afstotende samenstelling);
 • Om de benodigde gereedschappen, sluitingen, onderdelen (bijvoorbeeld leuningen en balusters pasklare aangeschaft worden op elke bouwmarkt) te verwerven.

Na afronding van de voorbereidende werkzaamheden, waardoor de trap is verdeeld in fasen. Eerst gezaagd kosour, dan - de stap (hoofd- en modulaire trappen) na het constructie (bijvoorbeeld, treden gemonteerd met schroeven en balusters kan op de metalen klemmen, schroeven, etc. te monteren) en gelakt.

Podlestnichnoe ruimte kan worden bekleed met gipsplaat, afgewerkt met sierpleister of interieur verf.

Overzicht roterende trap (video)

Rotary trappen kan een handige en ergonomisch ontwerp zijn, in overeenstemming met de aanbevelingen over de selectie en bij de vervaardiging van het systeem met hun eigen handen. Het grote aantal modellen van trappen met verschillende uitvoeringsvormen van het ontwerp maakt het mogelijk op te halen elk interieur. Het belangrijkste ding - de juiste keuze!


Voorbeelden van trappen met rotatie (foto interieur)

DSC8231DSC8215203-009-ograjdeniye304-016008lestnitsa6a1ba37f3236dff498f9385ca173269c002252facca8bc22f-trap-to-order

Leave a Comment

Your email address will not be published.

67 − 58 =

Adblock
detector