The BlogZweedse wallpaper zelf lang bewezen als een van de beste oplossingen op het gebied van decoratieZweedse wallpaper zelf lang bewezen als een van de beste oplossingen op het gebied van een harde dag dekoraPosle zo leuk om terug te komen naar huis. Ik wil rust en comfort. Maar hoe het te maken? Om een ​​uniek design zal ons helpen wallpapers creëren.


Men hoeft alleen maar te lopen in een winkel gespecialiseerd in de decoratie van de muren, en je vast komen te zitten in hen. Moderne winkels gewoon vol behang. Wallpaper verscheidenheid van kleuren, kwaliteit, grootte en producerende landen. En mensen verdwalen, weet niet wat te kiezen. Maar Zweden is het instellen van trends in de wereldmarkt behang.

Wallpapers in Zweden worden handmatig gemaakt, die het unieke karakter van het behang verbetert. Alle patronen op het behang toegepaste hand voorzichtig gecontroleerd. Een team van ontwerpers werken op het creëren van unieke modellen die benadrukken en een aanvulling op het ontwerp van moderne woningen, zal het hoogtepunt van een stijlvol interieur.

Voordelen van de Zweedse wallpaper

Zweedse wallpaper fabrikant geïnteresseerd in de koper was tevreden met de aankoop, zelfs na vele jaren. Daarom behang bedekt met een speciale film die hen beschermt tegen verkleuring en beschadiging. Waardoor ze later jaar naar zijn oorspronkelijke uitstraling te behouden. Een productie onderworpen aan een zorgvuldige controle van de kwaliteit van het product.

Gast ontwerpers en consumenten zegt dat de Zweedse behang herkende een van de beste in de wereld.


Zweedse behang vervaardigd met behulp van een unieke technologie en zijn bedekt met een speciale film die hen beschermt tegen schade en burnoutZweedse behang vervaardigd met behulp van een unieke technologie en zijn bedekt met een speciale film die hen beschermt tegen schade en burnout

Wat hen in staat stelt om het merk in de mondiale markt te houden:

 1. Kwaliteit. Wallpaper bedekt met een speciale film die het mogelijk maakt voor lang de kleur te behouden en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn ze in staat om de ruis te onderdrukken, niet absorberen geuren en houd ze warm.
 2. Uniciteit. Het creëren van behang ontwerpen bezig de meest bekende deskundigen, waaronder de stijl af in de wereld. Zeer gewaardeerd door kopers een ruime keuze van wandbekleding.
 3. Milieuvriendelijk. Met de aankoop van de Zweedse wallpaper kunt u er zeker van zijn dat ze schoon zijn. Zweden - de aanhangers van de eco-trend. Bij de vervaardiging van de Zweedse behang gebruiken alleen natuurlijke grondstoffen en watergedragen verven.

Zweedse fabrikanten hebben al jaren hield het merk en zet design trends op de wereldmarkt, dus het is erg gevoelig over hun producten en ondersteuning van standaard hoogte.Rassen van de Zweedse wallpaper

Zelfs de meest kieskeurige koper kan het behang van uw gading. Zweedse behang verschillen niet alleen qua uiterlijk, maar ook bij de productie van het materiaal.

Te koop kunt u zowel klassieke papier, evenals meer moderne Zweedse behang, bijvoorbeeld non-woven vindenTe koop kunt u zowel klassieke papier, evenals meer moderne Zweedse behang, bijvoorbeeld non-woven vinden

Swedish behang zijn:

 1. Paper. De meest eenvoudige en toegankelijke behang, maar niet onderdoen voor de aantrekkelijkheid van anderen.
 2. Vinyl. Ze worden ook wel wasmiddel, omdat de weerstand tegen vocht. Zeer duurzaam. Vinyl behang textuur en rijke textuur.
 3. Vlies. Gemaakt van vezelvliesstof van polymeermengsels met cellulosevezels. Meestal vliesbehang vlakte. Ze kunnen worden geschilderd zonder enig verlies van kwaliteit behang.
 4. Vloeistof. Het bestaat uit natuurlijke componenten met een neutrale lading, die anti-statische eigenschappen van behang geeft, en ze hebben geen stof te verzamelen. Goede masker defecten en vul scheuren. Ze hebben geen naden.
 5. Glasvezel. In de structuur, die doet denken aan glasvezeldoek gemaakt van glasvezel, waarvan het weefproces gemaakt. Voor de productie van glasvezel gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen, die hun duurzaamheid te vergroten.

Zweedse behang kan worden geselecteerd voor ieder wat wils. De keuze hangt alleen af ​​van het ontwerp en de faciliteiten die gaan naar de Zweedse wallpaper te versieren.

Swedish Quality Wallpaper

Zweedse kwaliteit behang is uitgegroeid tot een merk. En de fabriek voor de productie van behang is erg jaloers worden gevolgd. Het oprichten van speciale afdelingen die de kwaliteit van de producten van begin te bewaken om te lossen in winkels.

Zweedse behang beroemd hoofdzakelijk voor zijn onberispelijke kwaliteit en milieuvriendelijkheidZweedse behang beroemd hoofdzakelijk voor zijn onberispelijke kwaliteit en milieuvriendelijkheid

Zweedse kwaliteit van wereldklasse behang, blijkt dat zij:


 • milieuvriendelijk;
 • Geschikt voor het onderdrukken van ruis;
 • Heeft geuren niet absorberen;
 • hygiënisch;
 • brandwerende;
 • hypoallergeen;
 • duurzaam;
 • Duurzaam.

Het creëren van nieuwe modellen van verhoogde weerstand, dus zorg ervoor is om de kwaliteit en de impact van het milieu te controleren op het materiaal zelf in speciale laboratoria. 

Swedish wallpapers - dit is een teken van kwaliteit.

Zweedse behang ontwerpen en uiterlijke kenmerken

De ontwerpers hebben een model in de verschillende stijlen die ideaal zijn voor elk interieur en zal bijdragen aan het creëren een uniek design ontwikkeld.

Wat voor soort Zweedse wallpaper die u kiest - het ontwerp zal worden op de hoogte vanWat voor soort Zweedse wallpaper die u kiest - het ontwerp zal worden op de hoogte van

Zweedse Wallpaper combineert twee trends - de eenvoud en maximalisme:


 1. Print. Hij heeft nooit saai, zelfs als het een klassieke stijl. De Zweedse behang is altijd een lokale smaak, waardoor ze een bijzondere charme geeft.
 2. Embossing. Plain behang ten koste van de rijke textuur en het terrein dat ze tune kleuren maken.
 3. wallpaper voor kinderen Ze zijn in het bijzonder tederheid die inherent zijn aan de Zweedse krant, en geeft de kinderkamer een unieke uitstraling.
 4. muurschildering - dit is het behang voor creatieve mensen die zelfs de meest gedurfde ideeën zullen markeren.

Zweedse wallpapers zijn nu op het hoogtepunt van populariteit. Een Scandinavische en onderscheidende motieven roepen een bijzondere charme. Zweedse behang kan met recht een kunstwerk worden genoemd.

Zweedse behang in het interieur: waar van toepassing

Zweedse behang perfect voor elke kamer in het huis. Elke kamer is uniek aan hen en aan de binnenkant "highlight" te zijn.

Gezien de diversiteit van kleuren en patronen van de Zweedse behang, kunt u ophalen geschikte optie voor elke ruimte gemakkelijkGezien de diversiteit van kleuren en patronen van de Zweedse behang, kunt u ophalen geschikte optie voor elke ruimte gemakkelijk

Zweedse wallpaper zal uw chique kamers verbaast zelfs de meest levendige verbeelding en benadrukken de smaak en het creëren van harmonie en comfort in de woning.

Wallpaper van de Zweedse eco-vriendelijk, dus ze zijn hypoallergeen en veilig. Ze zijn geschikt voor de decoratie van de slaapkamers en erg duur voor ons - de kamers van de kinderen. Zeer praktisch voor de keuken en badkamer, die constante zorg nodig hebben. Kantoren en productie-installaties zijn niet verlaten zonder de Zweedse behang. Zij benadrukken het bedrijfsleven en de strenge stijl die aan de slag. En voor creatieve mensen ontwikkelde een serie van foto wallpapers, die zal bijdragen tot een stijlvol interieur te creëren.

Zweedse wallpaper (video)

Achtergronden hebben een integraal element geworden. Stijlvolle Zweedse behang zal elke ruimte uniek te maken en voor een lange tijd in perfecte staat blijft. 

Zweeds design wallpaper (foto's)

4f888b54c4c74ed634ad9193499db9b3 08-1200x900 246 4040falsterboiiproduktbild 5302-aquarelle-everydaylife-livingroom1 21543 13308430411990 20152101235201 1350301263101hqroomru20 754678753716099

Leave a Comment

Your email address will not be published.

76 − 75 =