Super korsstygn stora: 3 tips för – nwhistorycourse.org

The BlogFör stor storlek broderi stygn vanligtvis tas redan upplevt praktisktFör stor storlek broderi stygn vanligtvis tas redan upplevt rukodelnitsyVyshivka cross - är konsten att handarbete som kräver noggrannhet, uthållighet, fred, harmoni. Gör vackra broderier är ganska svårt, särskilt när det gäller till stora dukar. Sådan broderi kräver erfarenhet, kunskaper och färdigheter som inte är tillgängliga för nybörjare, och kan köpas endast genom erfarenhet. Broderi stort kors innebär att alla nödvändiga material för arbetet, flink händer, uthållighet och omsorg. I specialaffärer kan du köpa speciella kit för broderi.


Korsstygn hög upplösning: de nödvändiga materialen

Korsstygn - typ av handarbete, som vunnit stor popularitet. Kvinnor brukar bekanta med denna typ av broderier är fortfarande i skolan. Men inte alla av det kan omedelbart kommer att tänka på. Mycket ofta vanliga fel i tekniken arbete leder till att needle slutar sitt jobb halvvägs.

Innan broderi ska fylla på den nödvändiga materialInnan broderi ska fylla på den nödvändiga material

Tvär söm, som i alla andra konstformen, med användning av en uppsättning av metoder och tekniker som gör arbetet mer produktiv, enkel och intressant.

 Storformats tyder på att orsaken tas upplevt praktiskt. Om för stora broderi tagit en nybörjare, finns det en risk för oavslutade arbetet.

Nödvändiga material för broderi:


 • Fraktsedel duk, vilket gör broderiprocessen enklare. När arbetet är slutfört, är tråden bort från duken-filament enligt grundmönster.
 • Tråden som utför broderi. Den vanligaste typen av garn anses vara "tandtråd". Bäst före utför arbetet med att komma till övertygelsen att tråden inte bleknar. För att göra detta måste de tvättas.
 • Hoop - ett praktiskt verktyg för att upprätthålla broderi. De finns i olika former och storlekar. Medan många needle inte använda dem i sitt arbete.
 • Nålar, som har speciell slut trubbigt för att förebygga skador på broderi bas filament.
 • Kretsmönstret kan placeras direkt på substratet och kan dras på ett separat papper.

Om du köper direkt needle redo för broderi hon behöver inte oroa sig för val av trådar, diagram och fundamenta, som set innehåller allt du behöver.

Mycket stora korsstygnssystem: den allmänna systematiken i arbetet

Stort broderi innebära en hel del arbete. Innan broderi systemet får nålen kvinnor på sin utveckling sysselsätter ett stort antal designers som inte har rätt att göra misstag, annars broderi inte kommer att förverkligas.

Pantsätta vackra broderier - tålamod och uthållighet needlePantsätta vackra broderier - tålamod och uthållighet needleNykomlingar bättre att överge idén att börja med en stor broderi. Det kräver en hel del arbete och tid.

Dock måste erfarna yrkesarbetare vara medvetna om de nyanser som kommer att göra en vacker och hög kvalitet broderi krångel och nerver.

Nyanser och tekniker som måste beaktas

 • Kanterna på duken du behöver för att sy eller behandlas med speciellt lim - då det inte kommer att upplösas. Denna åtgärd är viktigt att utföra vid speciella broderier stor storlek.
 • Att dela upp duken, vilket kommer att hjälpa dig att förstå helheten och inte göra misstag som måste rättas till. Ofta duken är uppdelat i kvadrater storleken på 10 från 10 korsar kors. Layouten kan göra tvål, penna, tuschpenna eller tråd.
 • Trådar pre bättre separat för varandra.

Innan du börjar, bättre trasa försiktigt strukna. Vi måste arbeta på en plats med bra belysning, eftersom bristen på ljus kan påverka hälsan hos ögat.

Stor korsstygn: tips

Det är viktigt att börja arbetet. Oprofessionellt nål kvinnor kommer att vara mycket lätt att göra ett misstag, och därmed försvåra ett jobb med systemet och broderi.

Man tror att broderi bör utgå från mitten, då det var lättare att broderaMan tror att broderi bör utgå från mitten, då det var lättare att brodera

Goda råd - gör en extra kopia av kretsmönster. De flesta broderi kräver mycket tid för dess förverkligande, eftersom det enda systemet kan komma i förfall.

Man tror att broderi måste börja från mitten. Således kan vi undvika en massa problem med konsekvenser för en bild.

Fördelar med broderi från mitten

 • teckning kommer att vara tydligt placerade på tyget (det är värt att notera att själva strukturen måste tas med en reserv för senare designarbete);
 • följer mönstret i mitten praktiskt;
 • vanligtvis i mitten är den viktigaste delen av bilden, så börja broderi omedelbart vara intressant (att hitta en medelväg, måste du vika tyget och pappers ett par gånger i hälften krets).

Om du börjar brodera en bild i mitten, då är det lättare att följa mönstretOm du börjar brodera en bild i mitten, då är det lättare att följa mönstret

Vissa nål kvinnor är bekvämt att börja brodyr på höger övre eller nedre hörn. Här beror mycket på i vilken riktning de överlagrade kors. Dock är den lämpligaste metoden arbetsfördelning i rutor.


Hur man brodera ett stort kors

Det finns flera varianter av broderi: stora och små kors. Man tror att ju mer skicklig needle, desto mindre den väljer för sig själv korsar.

Vad du inte korsar brodera, huvudsaken är att stygnen var i samma riktningVad du inte korsar brodera, huvudsaken är att stygnen var i samma riktning

Men det finns två huvudsakliga metoder för broderi inlägg:

 • engelska;
 • Danska.

För alla typer av kors, stora som små, det finns en regel - den övre stygn som krävs för att sändas i samma riktning.


Set för broderi kors stor: fördelarna

Set för stora broderi har ett antal fördelar jämfört med klassiska uppsättningar. Är dessa kit vid första anblicken dyrt, men är inte särskilt stor skillnad mellan att köpa några små apparater och enda stor.

Om du är säker på sin förmåga, kan du säkert gå vidare till broderi stora dukarOm du är säker på sin förmåga, kan du säkert gå vidare till broderi stora dukar

Köp en hel del arbete för räknade korset kan vara specialiserad butiks eller beställas via Internet set. När du köper på nätet måste du bekanta dig med en uppsättning egenskaper noggrant.

Det finns många tillverkare som erbjuder sina produkter. Favoritprodukter kan endast fastställas empiriskt.

Fördelar broderi stora:

 • Hög upplösning ger en komplett arbete, som passar perfekt in i den övergripande innerutrymmen.
 • Stort urval av verk som innehåller reproduktioner av kända målningar.
 • Möjlighet att öva arbeta med stora volymer.

Vilken typ av broderier att välja bestämmer alla för sig själv. Välj Bild beror helt på personliga preferenser mest needle.

Stora och komplexa system för korsstygn

Begreppet "stora broderi" för var och en har en annan innebörd. Det beror på erfarna hands. När allt kommer omkring, för en del av den genomsnittliga arbetet kan tyckas stor när man betänker hur lång tid det kan gå på en enda brodering.

På stora system ofta kan vara avbildad djur, natur eller landskapPå stora system ofta kan vara avbildad djur, natur eller landskap

Välj storlek och komplexitet av systemet, med hänsyn till behovet av att äga förmåga och erfarenhet. Inte ägnar sig åt broderi stor duk, om stygn är fortfarande inte klart, men händerna är inte utbildade.

Den stora storleken på broderiet involverar komplexa system som inte kan uppfylla alla needle.

Exempel på stor storlek med komplexa broderimönster:

 • 100-162;
 • 128-159;
 • 130-130;
 • 142 92;
 • 153 80;
 • 273 69,5.

System för dessa storlekar kan vara mycket varierande. Siffran kan skildra animaliska eller blomstermotiv, religiösa motiv eller reproduktioner av målningar av kända konstnärer.

Korsstygn: Great arbete

Fungerar utmärkt för broderi är bra att på en stor duk kan du harmoniskt kombinera färger, leka med ljus och skugga, vilket skapar verkligt fantastiska mästerverk.

På den stora bilden kombinerar en mängd olika färger, vilket gör det till ett riktigt mästerverkPå den stora bilden kombinerar en mängd olika färger, vilket gör det till ett riktigt mästerverk

När du väljer en hel del arbete måste ta hänsyn till att det kommer att kosta ganska dyrt. Att arbeta med så stora broderier har en hård tid, men effekten av detta arbete är ovärderligt.

Stort arbete kan utföras för en mängd olika skäl. Detta gör det möjligt att välja en bild, med hänsyn till individuella preferenser för varje needle.

Stora broderimotiv:

 • djuriska;
 • vegetabilisk;
 • Naturfenomen;
 • fantastiska;
 • Bilderna av de heliga;
 • Reproduktioner av kända målningar;
 • Foto.

För att genomföra de stora verk bekvämt att köpa färdiga kit att plocka färger för trådarna.

Den största korsstygn i världen

Intressant, den största och vackraste i världen broderi består av 628 296 stygn, innehåller den 1809 färger, och hon tog i broderi needle 10 år. Broderi är en scen målas Sixtinska. Han utförde ett bra jobb Lopianovski Joanna Roberts från Texas.

Den största bilden i världen broderade tio årDen största bilden i världen broderade tio år

Kvinnor utför arbete på individuella tygstycken, slutade senare Staple arbeta tillsammans. Om skapandet av hans mästerverk, arbetade hon på natten. Detta exempel kan inspirera många kvinnor att nya landvinningar.

Scheman för korsstygn medelstor

Korsstygn medelstora passar både nybörjare och professionella nål kvinnor. För vissa - det är en möjlighet att höja sin nivå, för andra - för att få handen att utföra mer komplexa uppgifter.

Färdiga verk av medelstora ser mycket tilltalandeFärdiga verk av medelstora ser mycket tilltalande

Genomsnittlig broderi innehåller ofta från 10 till 42 färgnyanser. Detta gör det möjligt att inte gå vilse i blommorna, men att öva förmågan att rätt inställd färg accenter.

Genomsnittlig system innehåller vanligtvis bilder av växter djur, fe scener. Avslutat arbete ser rustik och mild.

Ungefärlig storlek på genomsnitts system för broderi:

 • 117-154;
 • 124-166;
 • 109-126;
 • 160 90;
 • 145-174.

Varje needle bör välja ett system med fokus på vår egen erfarenhet och smakpreferenser.

Korsstygn, ett diagram i stort

Korsstygn - inte bara en hobby, men också ett slags konstterapi. Den tillåter dig att träna sina egna rädslor, bli av osäkerheten i sin egen förmåga.

Fördelen med stora system för broderi som kan vara detaljerad och tydligt undersöka alla nyanserFördelen med stora system för broderi som kan vara detaljerad och tydligt undersöka alla nyanser

Scheme i form av en stor hjälp för att utarbeta broderi. Dessa system hjälper inte missa delar som kan påverka kvaliteten på broderiet.

Med broderi systemet kan arbeta på olika sätt. Återigen kommer till personliga preferenser. Någon lider rita direkt på duken, någon som arbetar med systemet separat.

Fördelar krets i en stor form:

 • Användarvänlighet;
 • Noggrann uppmärksamhet på detaljer;
 • Låga nivåer av ögonen.

Korsstygn - en konst som föder många mästerverk, som kan vara stolt över varje needle.

Korsstygn stora (video)

Ju mer tricks och nyanser needle vet, desto bättre för sitt arbete, desto mer vackra broderier i det slutliga resultatet. Var inte rädd för att ta ett arbete med broderi storlek, eftersom att övervinna sin rädsla och lättja, för att bidra till att utveckla vilja och uthållighet. Korsstygn - en hel konstverk som kan implementeras till fullo, en stor duk.

Broderi stort kors (bild)

024fb43c14049eaf896de82dd13245aa39cd1bdd16757dcba4b3667015a278e1670110ab1966a70ef663fb45ff3f35cb321184bengalskijtigr1111150214057-0b30213320.623

Leave a Comment

Your email address will not be published.

22 − 14 =

Adblock
detector