Succesvolle ontwerp van rechthoekige slaapkamer 16 vierkante meter. m: stilistische richtingen – nwhistorycourse.org

The BlogSlaapkamer moet comfortabel en gezellig zijn, ongeacht de grootte en vormDe slaapkamer moet comfortabel en gezellig te zijn, ongeacht de grootte en formyPryamougolnaya kamer van 16 m2 - het is niet zo weinig. Echter, dit betekent niet dat het noodzakelijk is om het interieur elementen overbelasten. De slaapkamer moet comfortabel, ruim en mooi zijn. De kamer moet licht en warm. In kleine appartementen mensen proberen gezoneerd ruimte kamers. Bijvoorbeeld, vaak in het moderne interieur vindt u een slaapkamer en een woonkamer buurt. Zoning kan ook gaan om het plaatsen van het werkgebied, een plek om deel te nemen in creatief werk.


De keuze van het meubilair, het idee voor de slaapkamer 16 vierkante meter. m, foto's

Nadat de reparaties zijn gemaakt, is het belangrijk om de juiste te leveren. Experts raden het vermijden pretentieus meubels, massieve interieur. Een belangrijk element van de slaapkamer - een bed. Kies een bed moet erg voorzichtig zijn.

De slaapkamer is het beter om kleine formaat meubels te kopen, functioneel.

Een uitstekende uitvoeringsvorm bed-bed of kast, zijn ingebed dozen. Chroesjtsjov - is geen reden op te geven een tweepersoonsbed. U kunt een podium, dat zal laden voor kleding en beddengoed te regelen. Dankzij dit idee, je kunt doen zonder de klassieke kast. Als het kabinet niet zonder kunnen doen, dient te worden gegeven de keuze van de kasten, met de hulp van dit idee kan zijn visueel het verhogen van het plafond. Hulp visueel uit te breiden een kamer ingericht met spiegel of glanzend deuren. Originaliteit en levendigheid slaapkamer ontwerp geven kleine patronen of ontwerpen gedrukt op garderobe. Mag niet in een slaapkamer 16 m2 nachtkastjes worden geïnstalleerd. Elke centimeter van de slaapkamer moet worden betrokken.

Slaapkamer meubilair is het beter om te kiezen niet omslachtig, maar functioneelSlaapkamer meubilair is het beter om te kiezen niet omslachtig, maar functioneel

U kunt een plankje waarop te plaatsen te plaatsen:


 • Accessoires;
 • Boeken;
 • Armaturen.

Meubels moeten compact zijn, zou er geen lege ruimte. Verlichting speelt een belangrijke rol. De slaapkamer moet niet te fel, dus het is het beste om wandlampen, spots, lampen te kiezen - het zal bijdragen aan het creëren een intieme gedempt licht.

Afwerking en reparatie slaapkamer 16 vierkante meter. m: foto's, kleuren

Het verfraaien van de muren kan worden gedaan door de Venetiaanse pleisterwerk. Dit materiaal ziet er elegant en zal een vierkante of rechthoekige zaal van grandeur en genade te schenken. Een goede optie voor een kleine slaapkamer - deze wallpapers. Cijfer kan van alles zijn, maar het is beter om de voorkeur te geven aan de natuur, licht, warm, niet belasten het oog percelen. Het kleurenschema moet worden bemind, alles in de slaapkamer moet worden ingericht om de kwaliteit vrije tijd, vol slaap. Zal kijken prachtig 3D wallpapers. Modern 3D wallpaper zullen visueel helpen bij het uitbreiden van een kamer, creëren een sfeer van harmonie en magie.

De volgende vloerbedekkingen zijn ideaal voor vloeren: 1. tapijt;
 2. laminaat;
 3. Linoleum.

Slaapkamer pasteltinten zal zeer nuttig zijn, maar de vloer zal best uit te zien in donkere kleuren of de toon murenSlaapkamer pasteltinten zal zeer nuttig zijn, maar de vloer zal best uit te zien in donkere kleuren of de toon muren

Shades van de parketvloer moet donker zijn, of de toon van de muren. De beste optie voor een slaapkamer is het beddengoed, warme, lucht tonen gebruiken. moet leuk in de slaapkamer, comfortabel, rustig en veilig zijn.

In het interieur, kunt u een paar lichtpuntjes toe te voegen, kan dit de originele panelen, stijlvol ontwerp cover of kussen.

Makkelijk te delicate gordijnen toe te voegen. De deuren in de slaapkamer is het beter om te schuiven of opening naar de hal, een andere kamer. Als de lay-out van het appartement beschikt over een loggia of een balkon, zou de perfecte keuze gunstig om deze ruimte te gebruiken. U kunt een combinatie van het werkgebied te voeren of om er te maken.

Kies lichte slaapkamer 16 sq. m

Slaapkamer in moderne stijl moeten kwalitatief worden gedekt. Zoals reeds vermeld is het beter zware hanger kroonluchters, ideaal staande lampen, wandlampen en spotlights niet te gebruiken.

Massive kroonluchters maken de kamer:

 • somber;
 • ongemakkelijk;
 • Ernstige.

Slaapkamer zijn perfect voor staande lampen of schansen, maar van grote kroonluchters dienen te worden afgeschaftSlaapkamer zijn perfect voor staande lampen of schansen, maar van grote kroonluchters dienen te worden afgeschaft

Moet zeker de achtergrondverlichting aan het hoofdeinde van het bed te maken, zal het een romantische, intieme sfeer te creëren.


Welke stijlen zijn geschikt voor de slaapkamer

Het maken van een keuze voor een bepaalde stijl, moeten we eerst nadenken over de functionaliteit en bruikbaarheid.

Voor een kleine slaapkamer, experts raden om stijl te kiezen de volgende gebieden:

 1. High-tech;
 2. minimalisme;
 3. Provence;
 4. Japanse;
 5. Loft;
 6. Art Deco.

Het kiezen van een of andere stijl voor uw slaapkamer, vergeet niet dat in de eerste plaats belangrijk functionaliteitHet kiezen van een of andere stijl voor uw slaapkamer, vergeet niet dat in de eerste plaats belangrijk functionaliteit

Deze stijlen en richtingen wordt niet gebruikt massief meubilair. Deze stijlen zijn eenvoudig, licht en functioneel. Variaties opstelling kamers met kleine afmetingen kan worden ingesteld. De slaapkamer kan worden verdeeld in zones, vaak is er gevestigd is een kinderbedje of een zone voor het oprichten of functioneren.


Een goede zonering slaapkamer-woonkamer van 16 vierkante meter. m: open lay-out

Zoning slaapkamer-woonkamer van 16 meter moet correct worden uitgevoerd volgens de regels van de combinatie. Ja, een kleine studio ruimte kan comfortabel en functioneel worden gemaakt, het belangrijkste ding goed te plannen en uit te voeren.

Verdeel de ruimte in twee zones, kunt u de volgende methoden gebruiken:

 1. De eenvoudigste oplossing zou gordijnen of jaloezieën zijn. Het voordeel hiervan is dat de gordijnen gemakkelijk worden gewist kunnen ze altijd worden vervangen. Interessant, geweven gordijnen kunnen het interieur een bijzondere charme te maken.
 2. Wanden, bogen, zuilen en een kleine slaapkamer te delen op zijn plaats voor recreatie en wonen. Het voordeel van deze oplossing is dat het ontwerp geven de ruimte partitie kan geheel of in rekken, die gemakkelijk kan worden geplaatst accessoires, decoratieve objecten. Met dank aan de muur, kunt u bepalen wat de grootte van een slaapkamer, woonkamer en hoe zijn. Bogen en kolommen kijken elegant en stijlvol.
 3. Voor een kleine kamer zal een geweldige optie bestemmingsplan opstelling van het podium zijn. Op het podium is het goed om een ​​ligplaats te regelen en isoleren van de wanden van gipsplaat.
 4. Zoning kan worden gedaan met verlichting. Goede plek lampjes onder ligplaats. Elke zone kan worden opgemerkt spotlights. De hoofdregel van het bestemmingsplan door het licht in de woonkamer moeten helder zijn, moeten we het omgevingslicht in de slaapkamer te plaatsen.
 5. Een andere versie van de verdeling in zones - het gebruik van verschillende stilistische richtingen. woonkamer gebied kan worden gedaan op de zolder en slaapkamer in de stijl van de Provence, of in een pick-me stijl richting.
 6. De scheiding kan worden uitgevoerd met kleur. U kunt de afwerking van de wanden van verschillende materialen te maken, kan worden geschilderd in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld aan een muur kan worden geplaatst wallpapers en andere decoratieve gips. Het is belangrijk te onthouden dat de kleur in de slaapkamer moet zacht, kalm, moeten allemaal om te rusten en te slapen. De woonkamer kan helderder worden gemaakt.

Opties verdeling van de ruimte in meerdere zones, zodat iedereen kan vinden wat hij is dichterbijOpties verdeling van de ruimte in meerdere zones, zodat iedereen kan vinden wat hij is dichterbij

Scheid de woonkamer van de slaapkamer kunt u de meubels te gebruiken. Kan het spiegelhuis, glanzend rack. Meubels moeten niet omslachtig. Prachtige fit kasten transformatoren. Een goede optie - het glijdt, uitklapbare meubilair. Zo kan bijvoorbeeld een kamer in het overdag een woonkamer, en in de nacht de tijd om te zetten in een knusse slaapkamer. In dit geval, moet je niet een tweepersoonsbed en een slaapbank te kiezen.

Een andere goede optie voor de woonkamer, slaapkamer - bed is onzichtbaar. In de ochtend werd ze goed verborgen in de kast, en 's nachts effectief daaruit verwijderd.

Ontwerp van de rechthoekige slaapkamer-woonkamer van 16 vierkante meter. m (video)

Vasthouden aan de eenvoudige regels die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gezoneerd ruimte om een ​​unieke, met nadruk op de individualiteit van smaak interieur. Om een ​​beetje experimenteren, kunt u een perfect resultaat, dat zal behagen en beginnende ontwerpers, maar ook de hele familie te bereiken.

Ontwerp een slaapkamer 16 sq. m (interior foto)

22-z12-06fd6a70-1b3b-47bf-97f7-8b0902d55bfd4-a5eb43664cb18b39972b0634d622f8f343742100123-8534805a71bff91bea39e9c503118348580113582d9998a8ea34f2637cccc616c8ce

Leave a Comment

Your email address will not be published.

50 − = 44

Adblock
detector