The BlogVoor het begin van alles in de keuken corridor moet het opstellen van een gedetailleerde tekening op papierVoor het begin van alles in de keuken corridor moet het opstellen van een gedetailleerde tekening op papier interessante combinatie van twee ongelijksoortige kamers kunt u de ruimte correct te verdelen. Het resultaat moet niet alleen te behagen de eigenaren, maar ook om nuttig en functioneel zijn. Daarom, voordat de registratie, moet je nadenken over alles.


Keuken gang: de regels van de vereniging

Om veelgemaakte fouten te vermijden, en correct gezoneerd en distribueren van de ruimte die je nodig hebt om een ​​paar regels te volgen.

Een keuken in de gang mag alleen zijn in het geval dat er niets zal interfereren met de bewegingEen keuken in de gang mag alleen zijn in het geval dat er niets zal interfereren met de beweging

namelijk:

 1. U kunt de schuifwanden gebruiken, ze laten u toe de ruimte goed te verdelen indien nodig.
 2. Voeg een soortgelijk partitie kan anders en goedkope materialen - kunststof, glas, metaal of hout. screen en ook bestaat uit een combinatie van deze materialen.
 3. Het is ook toegestaan ​​om het scherm.
 4. Om stof en vuil van de corridor is niet direct in de keuken is getreden, is het noodzakelijk om te leggen aan de deur mat van hoogwaardig materiaal dat kan houden al het stof van de straat.
 5. De beste manier om het comfort huishoudens leveren is het installeren van vloerverwarming, het zal niet toestaan ​​dat de voeten van volwassenen en kinderen warm tijdens het koude seizoen, evenals voorwaarden scheppen voor een snelle droging na sporen van regenachtig weer;
 6. De meest geschikte is bekleed laminaat of tegels.
 7. Ventilatie is de basis van het feit dat geuren uit de keuken, niet doordringen in de rest van de kamer.

Hal lockers beter om te kopen met strakke deuren, waarin passen zoals kleding en schoenen. Er moet ook rekening mee houden dat het noodzakelijk om op te slaan en seizoensgebonden items zal zijn - jassen, jasjes, voor dergelijke kleding is beter om een ​​aparte kast te hebben.  


Keuken in de gang: interieur tweaks

Om een ​​harmonieuze vereniging gerechten te creëren met een gang, het uitvoeren van reparaties in het huis, vaak met behulp van verschillende methoden.

Als de gang groot is, kan deze worden geplaatst, niet alleen items van meubilair voor de keuken koken, maar ook een tafelAls de gang groot is, kan deze worden geplaatst, niet alleen items van meubilair voor de keuken koken, maar ook een tafel

Een van de meest populaire manieren: 1. Combineer de twee kamers via dezelfde kleuren of soortgelijke materialen voor decoratieve afwerking. Voor deze doeleinden te gebruiken materialen die grote daling van de temperatuur en vochtigheid kan weerstaan ​​- natuursteen, graniet of tegels.
 2. U kunt visueel verdelen de keuken en de hal met behulp van verschillende kleuren en texturen, het verbeteren van het interieur. Inhoud zullen de meeste praktisch in die kleur, waarin de mogelijke besmetting zal maskeren.
 3. In geval van twijfel - is het beter om te overleggen met een ervaren professional, dan hoef je je niet hebben om hun fouten te herhalen, en de keuken en de gang zal uitsluitend kijken.

voedseltransport in de gang kan snel worden gedaan, als het huis was niet een smalle doorgang, omdat het voorkomt dat combineren een kleine hal, die gaat in de kamer.

De meest populaire stijl, die het mogelijk maakt om een ​​gezellige sfeer te creëren, zelfs het combineren van de twee kamers, is een klassieker. Het kleurenschema is voornamelijk pastel, hazelaar, bruin en beige kleuren, verdund of heldere accessoires of contrasterende meubelstukken. In de moderne stijl worden opgelost als zure kleur en zwart-wit palet, met nadruk op de uitstekende smaak van de ontwerper. Modernisme en high-tech in deze verenigingen zijn veel minder vaak voor, denk ik niet altijd willen het huis binnen en ga direct naar de koude of strenge ruimte. Provence wordt meestal alleen gebruikt in de keuken, zonder dat de planning van haar vereniging.

Proper voedseltransport in corridor odnushke: foto

Herplanning in odnushke ziet er beter uit als de kamers zijn gemaakt in dezelfde stijl.

In een kleine studio appartement keuken in de gang is het beter om uit te maken in heldere kleurenIn een kleine studio appartement keuken in de gang is het beter om uit te maken in heldere kleuren

Selecteer kan een element in een ruimte te zijn:

 • overgang;
 • Wand en deuren;
 • Eetkamer.

Het moeilijkste werk is om de communicatie op zijn plaats te installeren. Pijp verborgen in de dekvloer, door het opslaan van de ruimte, de deskundige dit is niet moeilijk.

De gecombineerde keuken en rollen in haar gang zijn heel comfortabel voor een klein gezin. Het moeilijkste is de overdracht pijplijn hier niet alleen de juiste breedte van de ruimte, maar ook invoer overeenkomstig veiligheid. Om deze werkzaamheden te doen moet je alleen gas service werknemers, voordat het nodig is om toestemming te krijgen en alle benodigde materialen voor te bereiden.

Als het huis heeft een zeer smalle ingang, en de plaat zal daar niet past, is het mogelijk om een ​​elektrische kookplaat of multivarka doen. De kleine ruimte is een belangrijke één vierkante meter, dus voordat u begint, moet u het project te maken. Het helpt om op intelligente wijze te plannen en te scheiden van de kamers, maar ook om tussen hen comfortabele zitmeubelen.  

Comfortabele keuken in de gang: remodeling en accessorizing

Smart van plan in een studio appartement is in staat om de kamer te radicaal te veranderen, toe te voegen aan deze de harmonie en ruimte. Keuken ontwerp, gecombineerd met een interieur corridor, stelt u in staat om uit te breiden en ruimte. Overeenkomst inzake de eenmaking van de twee kamers moeten worden ontvangen in de relevante organen. Dit zal helpen om boetes of ongelukken te voorkomen tijdens een mislukte operatie.


In de hal en de keuken wordt aanbevolen om een ​​aparte verlichting makenIn de hal en de keuken wordt aanbevolen om een ​​aparte verlichting maken

Vaak wordt een dergelijke combinatie uitgevoerd om ruimte om te dineren, vooral handig als de kamer deelden een muur, en de kwadratuur van niet meer dan 4m2 te maken.

Compleet kamer kan worden verkregen:

 • Verschillende bogen of structuren gemaakt van gipsplaat;
 • De open haard is gemaakt van natuurlijke of kunstmatige steen, of wanneer er weinig ruimte is om het paneel simuleren van vuur te installeren;
 • Met grote en inkttank wordt mogelijk visuele afscheidingsruimte.

Verlichting is een van de belangrijkste elementen van de schepping niet alleen van de gang, maar ook keukenfaciliteiten. In de buurt van het werkvlak, moet het maximum dat kan worden gezien alle details zijn. Dit zal niet alleen koken, maar ook om verwondingen tijdens het koken te voorkomen. Voor het gemak kunt u de spotlights te sluiten kan de helderheid van het licht in de kamer aan te passen.

Interessant zal bezoeken de geselecteerde LED-verlichting hangers, spiegels, zullen ze niet alleen te vereenvoudigen van de beweging en het schoonmaken, maar ook de exclusiviteit gecombineerd kamers te markeren.

Ontwerpers raden om rijkdom in het moderne interieur gebruik veelkleurige linoleum of tegels te creëren, is een kenmerk van het dat geselecteerd door verschillende kleurrijke vierkantjes met verschillende tinten, maar een waaier van kleuren en worden gestapeld op de vloer op een rijtje. Deze techniek is niet alleen verfrissend en vult de warmte van de kamer, maar brengt ook vreugde aan iedereen kwam in het huis. Kleine keuken kleine dingen kan een kleine niche te maken, zullen ze comfortabel zit als de meest noodzakelijke keukengerei en kruiden en specerijen.


Gecombineerd interieur keuken-corridor (video)

Geef stylishness kamer kan worden aangevuld als het interieur vaas met bloemen, geschilderde platen of kleine beeldjes. Maar experts raden om ze op een zodanige wijze, dat bij de ingang, zowel volwassenen als kinderen zijn niet in staat om ze te vangen en sloeg installeren.

Keuken ontwerp in de hal (interieur foto)

4d17da639fe3 9c641 10f44249f3214baaec49359575e7c5df325855 45 223 1920x1080resizeinterior41621329284426 1920x1080resizeinterior81751338621255 1920x1080resizeinterior21585441380435916 9498e 567730a60400199ea31919b107daeeb6

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 28 = 33