The BlogSpanplafond heeft veel voordelen, zodat er meer vaak wanneer het interieur woonkamer voorkeur is dit soort afwerkingSpanplafond heeft veel voordelen, zodat meer en meer in het interieur van de woonkamer voorkeur is dit soort otdelkiUstraivaya plafonds in de woonkamer, je doet het juiste ding om vele redenen: ten eerste, plafonds betrouwbaar verbergt alle de gebreken van de basis plafond, en ten tweede, de installatie van eenvoudig genoeg, ten derde, je iets lager de hoogte van de plafonds, en ten vierde, kan het ontwerp van uw woonkamer vrij uniek en gewoon prachtig, als gevolg van deze de finishing oplossing.


Gezien deze niet te hoog is een prijsplafond op het doek en onderdelen, lange levensduur van het plafond en rijke kleuren, die ons een modern gebouw markt biedt, zorgt u ervoor dat bewust gekozen voor plafonds.

Stretch plafonds in de woonkamer: de voor- en nadelen van de keuze

Om het persoonlijk te begrijpen, moet de foto en video materiaal, waar alles niet duidelijk en begrijpelijk zonder woorden zou kunnen onderzoeken.

Stretch plafonds in het interieur van de woonkamer - dit is een van de meest efficiënte oplossingen voor dit probleem.

Als u wilt naar de woonkamer in de twee-level plafonds te regelen, zal de beslissing nog succesvoller te zijn. Natuurlijk, elke optie afwerken van het plafond hebben hun voor- en nadelen, en het verlaagde plafond is geen uitzondering.

stretched canvas voor twee niveaus plafondconstructie fit kan zeer nuttig zijnstretched canvas voor twee niveaus plafondconstructie fit kan zeer nuttig zijn


voordelen:

 • Prachtige verschijning;
 • De mogelijkheid dat het plafond van de gecombineerde inrichting en een ander niveau;
 • Plafond heeft nagenoeg geen verliezen in de hoogte aan het eind van de installatie;
 • Vochtbestendigheid;
 • goedkope constructie;
 • U kunt al over dergelijke anachronisme als periodieke schilderij vergeten;
 • Milieuvriendelijke materialen.

Onder de tekortkomingen, misschien, komt slechts één ding erg - lage sterkte webben, maar bij normaal gebruik dit tekort wordt teruggebracht tot nul.

Slaapkamer en woonkamer: verlaagd plafond - de beste keuze

Spanplafond is even goed, zowel in deze kamer als een slaapkamer en de woonkamer.Prachtige plafonds zijn geschikt in elke ruimte, en plafonds, het maakt niet uit wat je opties niet worden gebruikt, zijn ook goed overal.

Consumenten hebben lang waardering voor de esthetische uitstraling van spanplafonds. Echter, vele soorten plafonds, proberen te achterhalen.

Spanplafond zal groot in de woonkamer en in de slaapkamer, het belangrijkste ding - om te beslissen over de aard van de stofSpanplafond zal groot in de woonkamer en in de slaapkamer, het belangrijkste ding - om te beslissen over de aard van de stof

Plafonds zijn:

 1. Matt. Dit, vooral, de klassiekers, en natuurlijk, als het plafond is ook wit. Calm toon van het plafond is heel erg om te kunnen de kamer van de slaapkamer. Hij heeft geen verblinding en moet rusten. Echter, in het wit, natuurlijk, beperkt tot niet de moeite waard, want je kunt de kleur kiezen, bijna, wat dan ook, goed aanbod van winkels die helpt.
 2. Glossy. Glanzende plafond in de woonkamer is meer geschikt als een gloss op de vrolijke, vrolijk en ronduit gewoon trekt een bijeenkomst van mensen, die zeer geschikt in de woonkamer.
 3. Met afdrukken van foto's. Een interessant beeld (standaard- of aangepaste) als het versieren van de woonkamer en slaapkamer - allemaal een kwestie van het karakter van de figuur.
 4. Satin plafond. Zoals satijn maakt geen verblinding, en kan elke gewenste kleur zijn, tot pastel, dat dit maximum bijzonder goed in de slaapkamer zal zijn. Dit, natuurlijk, betekent niet dat het onmogelijk is te regelen in de woonkamer.

Gewapend met deze kennis, kunt u kiezen voor uw woonkamer of slaapkamer geschikt verlaagd plafond.

Twee-level spanplafonds: de perfecte oplossing

Trey plafonds - het is een goede oplossing voor de meeste kamers.

Trey plafonds - het is een geweldige kans voor niet-standaard, volledig uniek, ontwerp oplossingen.

Twee-level plafonds ziet er geweldig uit bijna overal, maar onder bepaalde voorwaarden.

Trey plafonds ziet er indrukwekkend uit, de belangrijkste voorwaarde - de kamer in eerste instantie moet niet te laag zijnTrey plafonds ziet er indrukwekkend uit, de belangrijkste voorwaarde - de kamer in eerste instantie moet niet te laag zijn


Algemene voorwaarden:

 • De kamer moet niet met een zeer laag plafond. Indien het plafond laag is, betekent dit dat het zal zijn voor jou "push".
 • De kamer moet niet te smal zijn. Met twee-level plafonds, zal het nog smaller te kijken.

En de rest, twee-level plafond is niet alleen mooi, maar het is een echte zegen voor ontwerpers en huiseigenaren.

Varianten van verlaagde plafonds voor de woonkamer

Ja, de mogelijkheden voor een apparaat verlaagde plafonds in de woonkamer voldoende.

Een optie, natuurlijk, als dat nodig is, zal uw woonkamer transformeren, zodat je het niet herkent na reparatie.

Zoals reeds vermeld, zijn de opties zijn veel, en om te begrijpen wat er nodig is voor u, moet u een fotogalerij en video's op het onderwerp te zien.


Plafond ontwerp opties met behulp van een spanning stof kan een groot aantal, de keuze is alleen van jou!Plafond ontwerp opties met behulp van een spanning stof kan een groot aantal, de keuze is alleen van jou!

opties:

 1. Het plafond van pvc;
 2. Satijn plafonds;
 3. Geperforeerde plafonds;
 4. Gecombineerd plafond. Samen met het feit dat je hebt besloten om de plafonds te gebruiken, een zeer goede optie is om ze te combineren met verlaagde plafonds gemaakt van gipsplaat. Dit is overigens, zal meer succesvol verdeling in zones, dat wil zeggen, bestemmingsplannen te maken.
 5. U kunt gebruik maken, bijvoorbeeld, twee of zelfs drie kleuren van spanplafond, maar deze maatregel is nodig om ervoor te zorgen uw woonkamer niet een "traffic light" te worden.

Zoals u kunt zien, hebben alle opties die niet weten zelfs de meest ervaren ontwerper, omdat je de onmetelijkheid niet kan begrijpen!

De veiligheidsmaatregelen op het werk

Vergeet niet over de veiligheid op het apparaat van verlaagde plafonds.

Niemand wil onnodige complexiteit, en ongevallen - met name in de reparatie van uw eigen appartement.

Om letsel, en nog meer problemen te voorkomen, zoals een explosie of brand, moet je eenvoudige regels te volgen.

De belangrijkste bron van gevaar voor de installatie van een spanplafond - een warmte-pistool, gevoed door een gasfles, dus je moet houden aan de voorzorgsmaatregelen striktDe belangrijkste bron van gevaar voor de installatie van een spanplafond - een warmte-pistool, gevoed door een gasfles, dus je moet houden aan de voorzorgsmaatregelen strikt

voorschriften:

 • Bij het werken met PVC zonder gas pistool kan niet worden afgegeven en dus zonder dat de houder met vloeibaar gemaakt gas - dergelijke technologie. Het ventiel van de cilinder bruikbaar, slangen intact en zonder barsten, en aansluitingen goed zijn klemmen.
 • Impossible afstand tussen het pistool en de ballon te verminderen tot minder dan 1,5 meter.
 • Slangen onder gewenste lengte.
 • In de winter kun je geen zorgen voor een volle tank naar het appartement. Gas zet uit en dreigende explosie bij het bereiken van kamertemperatuur! Om dergelijke te voorkomen, is het extra gas nodig is, zelfs in de straat te bloeden. Het niveau zal zichtbaar zijn op ineyu op de container.

Om een ​​dergelijke ramp te voorkomen, zoals een brand, of zelfs een brand, is het sterk aan te raden om alle overtollige uit de kamer, die werkt met een warmte kanon te verwijderen.

Het gebruik van kant en klare ontwerpen voor een inrichting systeemplafonds

Klaar ontwerpen het bedrijf aanzienlijk te versnellen en maakt het gemakkelijker om te werken.

Klaar ontwerpen moeten gebruiken, tenzij u op zoek bent naar een onnodig werk.

De wet moet jezelf te ontdoen van onnodige arbeid en het risico van materiële schade als onervaren snijden, evenals het lassen en het lassen van zijn harpoen.

Complete sets van verlaagde plafonds aanzienlijk te versnellen en de montage werk te vereenvoudigenComplete sets van verlaagde plafonds aanzienlijk te versnellen en de montage werk te vereenvoudigen

Dus je nodig hebt om succesvol te zijn:

 1. Profiel voor stap overgang;
 2. Design met verborgen verlichting;
 3. Verbindingsprofielen;
 4. Profielen voor gebogen structuren. Er moet bezuinigingen die te maken hebben, "Bulgaarse", dat is erg vervelend en tijdrovend.

Tegenwoordig grote vraag standaard kits die bijzonder relevant wanneer het apparaat tiered plafond en plafonds met verbeterde prestaties complexiteit.

Het verwerven van een dergelijke, zult u aanzienlijk vergemakkelijken en te versnellen de reparatie is niet alleen zonder concessies aan de kwaliteit, maar zelfs verbetert de kwaliteit van de uitvoering ervan.

Oordeel zelf: Je hebt een huwelijk niet te maken, dat wil zeggen, niet het risico niet veel van een goedkoop materiaal te verwennen. Dit is zeer belangrijk, vooral als u een dergelijke reparatie voor het eerst te maken, en hebben niet op de relevante vaardigheden.

Stretch plafonds in de woonkamer: ideeën en ontwerpen opties (video)

Tot slot, is het noodzakelijk om een ​​paar woorden toe te voegen op te sommen wat er gezegd is in het voordeel van de verlaagde plafonds. Gezien het brede scala van plafondschilderingen, kunt u dit transformeren uw woonkamer die je vrienden en familieleden die op bezoek kwamen u misschien eerst na te denken dat de verkeerde deur, dus er is een groot verschil tussen de woonkamer vóór de renovatie, en na het apparaat verlaagde plafonds. Breakdown zone zal ook een onverwacht effect te geven, in dit aspect, zoals de inrichting van de woonkamer. Is het de moeite waard om te praten over multi-level plafonds, die ook de kamer echt een pompeuze uiterlijk te geven. Kortom, alle twijfels weg, handen uit de mouwen, en de bovenkant van verlaagde plafonds te veroveren!

Ontwerp verlaagde plafonds in de woonkamer (foto)

2 3 3big 46c6a6c72edf42b1335217a9eb4b2325 62-1 1646cd9e873e409f74c6c893dcd1913e 6818134e04b35921b94fdeba59f64372ca8ac6 1298279803gostinnay 1143947944051 521330397photo1151

Leave a Comment

Your email address will not be published.

80 − = 73