Stretch plafonds 3d binnenland – nwhistorycourse.org

The BlogBulk samenstelling - een interessante truc die zal helpen diversifiëren het interieurBulk samenstelling - een interessante truc die zal helpen diversifiëren intererDlya afwerking plafonds worden steeds meer gebruikt opgespannen doek. Zij kunnen een andere kleur en textuur hebben. Plafonds van panelen van PVC of weefsels. Versier het verlaagde plafond kan 3D-ontwerp zijn. Volumetrische samenstelling is een interessante oplossing, die zal helpen diversifiëren uw interieur. Om een ​​3D-beeld te maken is het noodzakelijk om een ​​speciaal frame waarop u wilt het doek trekken te maken.


Stretch plafonds met patronen 3D met hun handen

Voorafgaand aan de installatie begint, moet u het juiste nummer te vinden. Wanneer u een foto leunen op uw eigen voorkeuren en design, waarbij de aanhoudende kamer te selecteren. Om pak superhero 3d illustratie van de kinderen versieren. In het interieur van de woonkamer, ideaal voor elke abstractie.

Wanneer u een foto leunen op uw eigen voorkeuren en design, te selecteren waarin de aanhoudende kamerWanneer u een foto leunen op uw eigen voorkeuren en design, te selecteren waarin de aanhoudende kamer

Het proces van het aanbrengen van de samenstelling op het web:

 1. Eerst moet je de muur met verf heldere kleuren versieren. Het zal dienen als achtergrond voor toekomstige composities.
 2. Daarna, met de projector projecteert een beeld op het plafond.
 3. Cirkel contouren samenstelling.
 4. Dan verf het beeld.
 5. Onnodige penseelstreken met een natte spons.

Bij het maken van verf aangrenzende patroonelementen nadat de verf is gedroogd. Ook ontwerpers raden de achtergrond in het midden van de samenstelling lichter dan aan de randen te maken.

Plafonds en combineer 3D printing

Afdrukken vanaf een volume-effect op spanplafonds er vreemd uitzien en mooi. Vervaardiging van afdrukken wordt uitgevoerd met behulp van een speciale printer. Afbeelding thema's geselecteerd op basis van de ruimte design. Kijk maar mooi plafond met het beeld van de ruimte of het landschap.


U kunt niet alleen het frame gebruiken om de gestructureerde samenstelling te geven, maar ook verlichtingU kunt niet alleen het frame gebruiken om de gestructureerde samenstelling te geven, maar ook verlichting

Breng een 3D-beeld kan worden op de stof gemaakt van:

 • Textiles.
 • Gloss.
 • Sateen.

Als u van plan bent om het verlaagde plafond met afdrukken van foto's 3D-kamer groot formaat te installeren, is het raadzaam om de samenstelling van toepassing op de naadloze web van polyester. Het kan worden gebruikt om gestructureerde composities zijn niet alleen het frame, maar ook de verlichting.Als u van plan om de opgespannen doek en gipsplaten bouw te combineren, zal het beeld er aantrekkelijker en realistischer.

Er zijn 3 manieren om het spannen mes te monteren:

 1. Wedge. Deze werkwijze omvat vastzettende constructie met behulp van wiggen. In dit geval zijn de randen van het materiaal niet nodig om iets te behandelen.
 2. Harpoen. Deze methode is de meest voorkomende. Harpoen werkwijze bevestiging vliezen met foto afdrukken met haken, die in het wandprofiel uit aluminium of kunststof zijn bevestigd.
 3. Shtapikovy. Deze werkwijze omvat het bevestigen van de baan aan de wand door middel van speciale rails uit kunststof of aluminium.

3d vormen van plafonds

Volumetrische plafond maakt eventueel gebruik van een bedrukking of patroon op het oppervlak. U kunt ervoor kiezen om een ​​speciaal ontwerp te installeren.

Bij het kiezen van een specifiek ontwerp moet de grootte van de kamer, en de kracht van het web te overwegen. Als u wilt het plafond ongebruikelijke configuratie te maken, is het wenselijk om het doek wig of shtapikovym manier te versterken. Als u besluit om een ​​harpoen methode te gebruiken, kan het plafond doorbuigen.

Een golf van rationeel, als uw kamer heeft grote afmetingenEen golf van rationeel, als uw kamer heeft grote afmetingen

Plafond kan de vorm aannemen van:

 • Arch.
 • Cone.
 • Golven.

Arch is de meest voorkomende vorm. Deze werkwijze voorziet in de vervaardiging van afwerking vloeiende overgangen tussen de wanden en het plafond. Zo blijkt het 3D-effect te bereiken. De straal van de boog kan variëren en is afhankelijk van de grootte van de kamer. Dit formulier is aan te bevelen als je de glossy plafonds. Arch, geïnstalleerd in de kamer, waardoor een soort luifel te creëren.

kegelvorm van de meest eenvoudig te vervaardigen. Bij deze werkwijze de top van de kegel is geflankeerd lamp. Als de kamer heeft kolommen, kunt u het ontwerp zo instellen dat de punt van de kegel zal rusten tegen hen.


Wave is de meest spectaculaire vorm van het plafond. Echter, om een ​​dergelijk ontwerp is erg moeilijk. Een golf van rationeel, als uw kamer heeft een grote omvang. Om het 3D-effect te creëren, kunt u de top van een golf van verlichting apparaten te kaderen.

3d plafondmontage: stap voor stap handleiding

Voordat u met de installatie van 3D-plafond uit te voeren, moet je om voorbereidingen te treffen. Allereerst is het noodzakelijk om de afmetingen van de ruimte te meten. Hiervoor maken we gebruik van laser-niveau.

Na het markeren van de noodzaak om een ​​profiel aan te sluiten. Bij het selecteren van onderdelen aandacht besteden aan de hoogte. Vergeet niet dat het profiel van de montage van verlichtingsarmaturen niet hindert.

Het gebruik van driedimensionale composities maakt het mogelijk om elk ontwerp ideeën te realiserenHet gebruik van driedimensionale composities maakt het mogelijk om elk ontwerp ideeën te realiseren

Fitting Algorithm surround spanplafond:


 1. Baken gipsplaat dozen.
 2. Bevestig de markup op UD-profiel.
 3. Bevestig de staanders.
 4. Verdeel de draden.
 5. Naai ontvangen frame behulp gipsplaat.
 6. Maak de primer oppervlak. U kunt vervolgens het gips.
 7. Snijd gaten voor de verlichting.
 8. Verf het plafond met behulp van acryl verf.
 9. Hechten aan het vormoppervlak van de binnendoos.
 10. Bevestig de stretched canvas.
 11. Warme lucht in de kamer tot 45 graden. Om dit te doen, gebruik maken van een warmte-pistool.
 12. Installeer lichten.

Systeemplafonds met het effect van 3D (video)

Het gebruik van driedimensionale composities maakt het mogelijk om elk ontwerp ideeën te realiseren. Maak een luxe stof kan onafhankelijk zijn, of de foto afdrukken op de foto printer. 3D-tekeningen zijn geschikt voor het decoreren van elk huis, of het is ontworpen in een moderne stijl of klassiek. Als u niet wilt toepassen voor een foto op het plafond, kunt u een multi-level structuur te maken. Om te laten lijken volumetrische gebruik neonlichten.

Spanplafonds 3d (foto)

3D23d1201505261015242160-1024x7683dpotolok3d-potolok-v-vannuyu763af2bb6589140470112d51fe4c602794141155827ea56290833898880rpl5nnngf9

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 2

Adblock
detector