The BlogWoonkamer in het wit - een verfijnde kamer met veel charmeWoonkamer in het wit - een verfijnde kamer met een speciale sharmomSegodnya veel proberen te woonruimte te regelen op een zodanige wijze dat zij gemakkelijk te ontwerpen, niet gespannen turbulentie verven, zijn functioneel en praktisch. Sommige huisvrouwen maken een levende alleen in witte kleur, waardoor ze een stijl en charme geeft. Maar dit leidt tot extra problemen. Dergelijke levende mag niet worden overladen met onnodige interieur. Ze vereisen een veel tijd aan schoonmaakkosten. Witte woonkamer kan onontwikkelde professionele ontwerper zijn of maakten hun eigen handen.


Voor- en nadelen van witte woonkamer

Veel huisvrouwen zijn bang om uit te maken het leven in felle kleuren, vooral wit. Woonkamer - een plaats die wordt bezocht door veel mensen, is het vaak tijd alle leden van de familie die de netheid en orde beïnvloedt door te brengen. De witte kleur is zeer gemakkelijk te vuil is, kan het appartement eigenaren bang te maken, als de dagelijkse en grondige reiniging worden verstrekt.

Bela kleur breidt visueel de ruimte, waardoor het gewichtloos. Het is psychologisch juiste kleur, wat leidt tot te kalmeren.

White Lounge kan worden uitgevoerd in verschillende tinten. Echter, alle de felle kleuren snel verwend. Daarom, voordat de registratie moet u beslissen met zijn plussen en minnen.

Guest room in witte kleur zal helpen visueel uitbreiden van de ruimte in de kamerGuest room in witte kleur zal helpen visueel uitbreiden van de ruimte in de kamer

De voordelen van een witte woonkamer:


 • Uitgebreide ruimte;
 • Mooi en stijlvol interieur;
 • Een positieve psychologische impact.

Samen met de voordelen van design in wit heeft een aantal nadelen, waarvan sommige kan weigeren om te vechten.

Nadelen van een witte woonkamer:

 • De behoefte aan regelmatige reiniging;
 • Moeilijkheden bij het ontwerp.

Het is belangrijk om te onthouden dat het leven in het wit perfect moet worden uitgevoerd. Het ontwerp van de noodzaak om te berekenen en rekening te houden met alle details. Belangrijke volledige harmonie witte tinten. Met een wit en perfect gouden kleur. Het kan een felle accenten in het wit interieur.Stijlvolle woonkamer: hoogglans wit

Bij het maken van een leven is het belangrijk om aandacht te besteden aan de keuze van het meubilair. Meubels moeten worden gekozen na de ontwikkelde ontwerpproject woonkamer en dacht dat alle afwerkingen. Mooie meubels - de sleutel stijl in een witte woonkamer.

Behandeling van witte meubels om nauwkeurige en voorzichtig zijn. Het witte oppervlak is zeer fragiel, snel vuil en krassen.

Bij het maken van een levende bijzondere aandacht moet worden besteed aan de keuze van de muur. Het is een belangrijke functionele en decoratieve element op hetzelfde moment. Tegenwoordig hebben veel kiezen voor een glanzend witte muur. Foto's van de kamer ontwerp in deze stijl is te vinden op het internet.

Wand van de woonkamer moeten worden geselecteerd op kwaliteit en functionaliteitWand van de woonkamer moeten worden geselecteerd op kwaliteit en functionaliteit

muur ontwerp "white satin":

 • Het heeft een wit mat lichaam en de gevel;
 • Gemaakt van gelamineerd spaanplaat;
 • Framevensters gemaakt van glas.

Typisch, een dergelijk complex heeft de volgende samenstelling: kabinet, TV-meubel, wandkasten, planken. Glossy woonkamer zal een belangrijk element van de kamer te worden. Het combineert de praktische en decoratieve functies.

Cosy Corner Living: witte variatie

Corner meubels in de woonkamer is zeer comfortabel en praktisch. De verspreiding ervan, kreeg ze nog niet zo lang geleden. Ontwerpers werken graag met dit type van meubilair, want het bespaart ruimte.

Hoek witte woonkamer heeft een prachtig uitzicht en bespaart zo veel ruimte.

Dit type van meubilair heeft veel voordelen, die een belangrijke rol in het totale interieur te spelen. Elk detail in het witte appartement moet worden ontworpen. Witte muur belichaamt alle ideeën van functionaliteit, bruikbaarheid en schoonheid.


Veel ontwerpers werken liever met een hoek muur, want het is functioneel en praktischVeel ontwerpers werken liever met een hoek muur, want het is functioneel en praktisch

De voordelen van een hoek salon

 • Ruimtebesparend;
 • ergonomie;
 • Grote, comfortabele grootte;
 • Mogelijkheid ruimte bestemmingsplan.

White hoekwoonkamer vertegenwoordigd in grote aantallen. Om te bestellen dit soort meubilair kan worden in de meubelzaken online. Te koop is een kant-en-klare producten, maar een hoek salon kan ook perfect op basis van persoonlijke voorkeuren van de eigenaren worden gemaakt.

Harmonieuze witte muren van de zaal

Witte muren kan worden beschouwd als een klassiek design. Vandaag de dag, moderne materialen bieden oplossingen gewicht om een ​​dergelijke muren zag er mooi en niet verontreinigd: behang, verf, tegels, enz. Het verfraaien van de muren wit kunt u een kamer in elk ontwerp stijl te regelen. Het is van belang dat de wanden in combinatie met het plafond en de vloer. is gemaakt van marmer - Het plafond kan een spanning, een vloer.

De witte kleur van de muren heeft een positief effect op de psychische toestand van de kamereigenaars: verzacht, brengt harmonie en ontspanning.

Psychologen zeggen dat de witte muren van invloed op de interne toestand van een persoon, te verlichten angst en bezorgdheid. White heeft ook een positief effect op de fysiologische toestand van de huurders van het appartement. Witte ruimte gevuld met licht, het creëren van een sfeer van vreugde.


Witte muren in de kamer creëren een ontspannen en harmonieuze sfeerWitte muren in de kamer creëren een ontspannen en harmonieuze sfeer

De voordelen van de witte muren:

 • Extra lichtbron;
 • De uitbreiding van de ruimte;
 • veelzijdigheid;
 • Compatibiliteit.

Witte muren zijn geschikt voor elke stijl. Daarom kunnen ze worden geregeld op voorhand, zelfs indien de fundamentele stijl van het interieur is niet vastgesteld. Mooie witte woonkamer kan worden ontworpen, rekening houdend met alle wensen van de eigenaren.

Romantic Living: wit mat milieu

Matt glazuur maakt de sfeer van de woonkamer is een zachte, met romantische gevels. De integriteit van de ruimte zal een crèmekleurige meubels geven. Belangrijk - een harmonieuze combinatie van alle interieur.

Voor registratie is het belangrijk om de verf van vertrouwde fabrikanten kiezen.

Matt verf voor de kost zou moeten hebben om de prestaties te annuleren. Het is ook belangrijk om het oppervlak voor te bereiden voor het schilderen. Het moet perfect zijn, anders wordt de kleinste fout loopvlak door de helm.

Om de woonkamer was mooi en comfortabel, het moet worden gecombineerd harmonisch alle elementen van decorOm de woonkamer was mooi en comfortabel, het moet worden gecombineerd harmonisch alle elementen van decor

Kenmerken matte verf:

 • Absorbeert licht;
 • Het maakt een zachte atmosfeer;
 • Vatbaar voor besmetting;
 • Het vereist een zorgvuldige onderhoud.

Matte oppervlakken moeten speciale coating. Het is beter om uit te maken van de kamer met de hulp van vakmensen die deskundig zijn op het aanbrengen van verf en voorbereiding van het oppervlak. Matte verf zal een prachtige decoratie van de kamer, als alles goed en correct uit te voeren. Het is ook belangrijk om de juiste meubilair en de kleuren te kiezen. Rose en chocolade zijn perfect gecombineerd met matte tederheid. Wit-Rusland staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige verfproducten. De meeste beoordelingen van hen kan worden gevonden op het internet.

Het maken van witte woonkamer (video)

White woonkamer heeft een mooie uitstraling. Velen geloven dat dit niet een praktische manier om de kamer te ontwerpen. Toch kan een overvloed aan moderne wasbare materialen een levende manier die u wilt. White heeft een positieve psycho-emotionele impact. Bij het maken van een kamer is het belangrijk om te onthouden dat de kleuren en verschillende tinten moet worden gecombineerd met elkaar, evenals alle interieur.

Witte woonkamer design (interieur foto)

53a186178113d 12min20 20min14 341426320300xl 587 229 1517 1136 3114 3613

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 3