Stijlvolle panelen van zout deeg 5 eenvoudige ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogDeeg zout, kunt u zo klein souvenirs en volumetrische panelen in alle maten en configuratiesDeeg zout, kunt u zo klein souvenirs en volumetrische panelen van elke omvang en konfiguratsiyZavorazhivayuschee uitzicht panelen maken op basis van zout deeg tot het interieur van woonkamer, kinderkamer of woonkamer versieren. Dough - een oud symbool van rijkdom, comfort en familie haard. In de Slavische cultuur, zijn er vele voorbeelden van zijn ongebruikelijk, in aanvulling op de traditionele keuken, gebruik. Mogelijkheid om kleurstoffen toe te passen, het toevoegen van meerdere decoratieve elementen en duurzaamheid - slechts een klein gedeelte van materiële voordelen.


Het kiezen van een panel van tests voor het terrein van de subtiliteiten van het ontwerp

Artistieke compositie wordt gekozen, rekening houdend met de architectonische en esthetische kenmerken van de kamer. 2 tinten donkerder, anders zakt uit het zicht - in een goed verlichte kamer panelen van zout deeg moet 1 zijn. Je moet rekening houden met de overheersende kleur in het interieur. Dit omvat niet alleen de meubels en gordijnen, maar ook veel kleine details. Vereist art samenstelling is in overeenstemming met de overheersende stijl. De gebruikte materialen zijn gekozen op basis van de heersende temperatuur en de gekozen stijl.

De lijst van andere aanbevelingen onder meer de volgende regels:

 • Het is niet aan te raden om het stucwerk te hangen in direct zonlicht of boven een warmtebron;
 • Na het aanbrengen van elke laag inkt moet wachten 10-15 minuten;
 • Gebruikte verf is niet te fel om harmonieuze compatibiliteit van de componenten te handhaven;
 • Color frames is geselecteerd om het beeld aan te passen.

Panelen gemaakt van zout deeg in een traditionele fotolijst zal zien op de muur als een exclusieve element van decorPanelen gemaakt van zout deeg in een traditionele fotolijst zal zien op de muur als een exclusieve element van decor

Bijzonder populair bij ontwerpers deeg verkregen als gevolg van veiligheid voor het milieu, de plasticiteit en de mogelijkheid om het de gewenste vorm te geven. Met de juiste kneden, heeft zout deeg niet vasthouden aan de handen.


We maken de panelen van zout deeg in de keuken

Keuken - een plek in verband met de inname van voedsel en luxe tafel. Dat is de reden waarom, voor decoratie is het beter om iets dat nauw verbonden is met het te doen. De traditie van meel gebruikt voor decoratieve doeleinden kwamen uit Duitsland. Er is zo ongebruikelijk materiaal is en blijft de basis voor vele New Year's en kerst ornamenten.

De volgende ingrediënten moeten op voorhand om een ​​compositie te maken:

 • 1 kopje ondiep zout;
 • 2 kopjes bloem met de "gorochkoy";
 • 125-160 gr. water;
 • 1 el. Lepel behanglijm vaste stof;
 • 1 el. lepel elke handcrème;
 • 1 el. lepel ongeraffineerde plantaardige olie.

Alle ingrediënten worden grondig gemengd in een diepe container. Om decoratieve afbeelding was duurzaam, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de bloem. Te dik of dun het mengsel even slecht effect op de kwaliteit van het werk.karwij, nootmuskaat, kaneel, peper: om de samenstelling van een aangename geur stepping bevat een aantal extra elementen geven. Zodra de basis voor het werk, kunt u overgaan tot de nodige formulieren te creëren.

De basisingrediënten voor de bereiding van gezouten deeg meel, water en zoutDe basisingrediënten voor de bereiding van gezouten deeg meel, water en zout

Met de hand gedaan huizen, zal boom of kerstboom helpen de respectieve mallen voor het bakken. Gebruikt voor het modelleren van grote glad oppervlak, die vervolgens gemakkelijk te wassen. Het is handig uit het oogpunt van de mogelijkheid van het creëren van ongebruikelijke geometrische vormen. Fantastic bloemen en dieren bestaat uit twee delen. De basis wordt gevormd door alleen met de hand, topjes - zijn gemaakt met behulp mallen.

Panelen gemaakt van zout deeg, een master-class: de geheimen van het modelleren

Moeilijkheden voordoen voor beginners in het stadium van het modelleren en de keuze van de basis. In het tweede geval zal de foto van voltooide werken te helpen. Als dit het gewenste stimulus niet te geven aan de verbeelding, dan is er altijd de mogelijkheid om een ​​masterclass bij te wonen. Hier, niet alleen rekening met de directe productieproces, maar u kunt altijd vragen stellen.

Het vormen van een beeld van het patroon, moet je verder gaan dan de creatie van zijn vorm. Masters wordt geadviseerd om het deeg, waardoor de consistentie van boetseerklei lijkt te gebruiken.

Verdere aanbevelingen zijn als volgt:

 • Grootte samenstelling gedefinieerd esthetische voorkeuren;
 • Hoe groter het doek - de grote matrijzen noodzakelijk is;
 • beelden van huis en familie zijn geschikt voor de woonkamer, dan is de keuken zou passend zijn om iets gastronomie te hangen;
 • vertegenwoordigers van de flora zal voor uw woonkamer of kantoorruimte, zoals zonnebloemen of rozen zou kunnen zijn als het gaat om het interieur in klassieke stijl;
 • Om een ​​kind kamer of beeldverhaalkatten passen vrolijke aap, compleet met decoratieve elementen;
 • De bejaarde ruimte geschikt kamille die een gevoel van jeugd en lichtheid toe te voegen.

Prachtige decoratie van de kinderkamer zal een panel met afbeeldingen van dieren of fantasiefiguren zijnPrachtige decoratie van de kinderkamer zal een panel met afbeeldingen van dieren of fantasiefiguren zijn

Indien nodig een mal van de gewenste vorm en afmeting kan zelf zijn. Dit vereist het vel karton potlood lijnen en vervolgens zorgvuldig uitgesneden gedeelte veroorzaken. Om drie-dimensionaal beeld leek het ons natuurlijk meer dan gesneden deeg beeldjes toegepast 3-4 lagen van hetzelfde materiaal.

Wij doen winter panelen van zoutdeeg

Kerstvakantie en de komende seizoenen in zekere mate van invloed op de keuze van de onderwerpen voor de panelen. Bijvoorbeeld, New Year vereist iets van sneeuw. Nodig om te werken rietplaat, gouache, confetti, deeg en direct schets. De beelden worden geselecteerd op basis van esthetische voorkeur. ½ van de plaat is een lus. Gouache noodzakelijk om de gewenste kleur te geven, afhankelijk van de delen van de samenstelling.


Herringbone is gevormd met de hand of met behulp van mallen. Twijgen vormden een tandenstoker of een naald.

De volgende procedure is als volgt:

 • Winter panelen vereist een stijlvolle frames, die ook is versierd met confetti en glitter;
 • Het is noodzakelijk om de vereiste hoeveelheid olie blind;
 • het huis is gevormd uit een bruin deeg, en van de blauwe - het dak;
 • Controleer opnieuw geselecteerde dimensie;
 • Het bovenste deel van de plaat wordt geschilderd paars en de bodem - lichtblauw;
 • Veilig met lijm hut op een plaat;
 • Kerstsfeer zal het beeld van confetti te geven.

Panelen gemaakt van zout deeg in je lijst: Foto's en instructie

Techniek samenstellingen deeg omvat het genereren artefacten in frame. De omvang ervan kan niet bogen op, maar het effect zal merkbaar zijn. Voorkeur foto's met kleine bloemen, zoals lelies en viooltjes. Voor gebieden in een retro stijl aan te passen iets gebroken beeld. Dit zal de geest van de oudheid te brengen.

Creëer een New Year sfeer in het huis zal helpen de originele panelen op het thema van de winterCreëer een New Year sfeer in het huis zal helpen de originele panelen op het thema van de winter


Voordat u stap voor stap door het werk vestigt de aandacht op een aantal van de nuances.

ideeën samenstelling

 • Geschikt voor de kinderen mini vis of stripfiguren;
 • Bloemen sieren de woonkamer;
 • Kitchen passen bessen.

Panel "Rowan" uit het deeg met je handen (video)

De samenstelling van zoutdeeg - decoratie voor huis en kantoorruimte. Het productieproces is eenvoudig en snel, zo toegankelijk voor beginners. Om de gewenste kleur gebruikte test gouache geven. De vereiste vorm wordt op de proef mallen, waarvan sommige zijn gemakkelijk zelf te maken bevestigd. Onderwerp samenstelling wordt geselecteerd op basis van de locatie van de toekomstige locatie.

Voorbeelden van het zout testpanelen (foto)

102.625103635106650531011178db06e5400f33fe2d74a87afa08eea46bbe200913abc1280271162403791c43f5wz - kartiny-Panno-Panno-iz-solenogo-testa78dd513679a5440b2eeb39ae8e42036c527a36499b9a6a0143469fe9742dc9ea

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 2 =

Adblock
detector