Stijlvolle kruissteekkussen: favoriete hobby en home decor – nwhistorycourse.org

The BlogEr wordt aangenomen dat het kussen geborduurd met een kruis, brengt goedheid voor iedereen die het gebruiktEr wordt aangenomen dat het kussen geborduurd met een kruis, brengt goedheid iedereen die het polzuetsyaTakoy onderdeel van het decor, als een kruising geborduurd kussen het ontwerp van de kamer warm en gezellig zal maken. Sterker nog, in het ding, maakte zijn eigen kapitein, die een stuk van zijn ziel. Geborduurde kussens in Rusland was een van de favoriete activiteiten van de Russische vrouwen. Cross werd beschouwd als een talisman tegen het boze oog en kwade geesten, beschermde hij en gereinigd van alle kwaad. Kruis geborduurde t-shirts en tunieken, evenals handdoeken, tafelkleden en kussens. Het was moeilijk om een ​​huis waarin werd geborduurde kussens. 


Hoe maak je een kussen kruis naaien

Nu borduren kussen kruissteek patroon kan echt van alles zijn. U kunt een neutraal onderwerp te selecteren, zoals patronen, ornamenten en bloemen.

En u kunt kiezen voor de stijl van een bepaald land:

 • Russisch;
 • Pools;
 • Oekraïense;
 • Engels en anderen.

 Meestal is de keuze van het patroon voor borduurwerk is afhankelijk van het totale interieur kamerMeestal is de keuze van het patroon voor borduurwerk is afhankelijk van het totale interieur kamer

Wilt u uw interieur iets nieuws, zonder grote uitgaven te maken? Kom naar de hulp van originele kussens die met zijn eigen handen!


Geborduurde kussens kruis zal er geweldig uitzien op een bank of poef. Voor beginners, die geloven dat de kussens tot ze zich niet kunnen veroorloven, kunt u beginnen met de productie van kussens voor naalden. Dit is een geweldige manier om je kracht te testen en krijgen de hand ligt.

Cross geborduurde kussens voor de kinderen: het werkingsprincipe

Het maken van kinderkamer van uw baby, kunt u een daling van de zorg en warmte toe te voegen door het stikken van kinderen originele accessoires. Geborduurd op het kussen van de favoriete stripfiguur of een verhaal en een dergelijke kussen zou zijn favoriete meubelstuk zijn. Ook aanwezig bij de geboorte van de jongen of het meisje kan het kussen geborduurd met de geboortedatum of naam te maken.

Wanneer het borduurwerk circuit is voltooid, moet u een kussen goed naaien. Het bovenste gedeelte van het kussen klaar is, blijft alleen het onderste gedeelte te maken. Voor het vervaardigen van het onderste deel kan elk geschikt materiaal zijn. Het is noodzakelijk om een ​​kussensloop binnen te maken, wil je uit te snijden enige lichte stof met de grootte van het product. Dan moet je een lichte rijgen te maken, en dan steek het op een typemachine. Wanneer de binnenkant van kussenslopen genaaid, moet u deze te vullen met een speciale zachte verpakkingsmateriaal.Voordat u gaat naaien kussens, deskundigen adviseren de voltooide borduurwerk wassen in zeep warm water, droog en ijzerVoordat u gaat naaien kussens, deskundigen adviseren de voltooide borduurwerk wassen in zeep warm water, droog en ijzer

Na het vullen, de noodzaak om het onderste deel van de buitenzijde te verbinden met een gladde bovenzijde. Om dit te doen, zet de boven- en onderkant van elkaar en naai rond de omtrek van het product, een sterke draden. En aan het eind van de hartverscheurende artikel op de voorkant. Daarna zetten we een kant en klare kussen gevuld met zachte kunststof vulling. Om het kussen kunt u de knoppen of vergrendeling wilt gebruiken vast te maken.

kussen samenstel na borduren borduurpakketten gedetailleerd beschreven in de instructies. Veel kits zelfs onder de stof voor de onderkant van het kussen en het kasteel.

Kits voor borduursteek: kussens

Wat heb ik nodig om een ​​mooie en unieke kussen kruis naaien?

Hier is een set van:

 • naald;
 • canvas;
 • Marker voor het markeren van het doek;
 • scharen;
 • thread;
 • Scheme.

De hierboven beschreven uitvoeringsvorm, een aantal borduren kussens, die zelf kan maken. Maar er is een veel eenvoudiger optie - een set van borduurwerk kussens van producent.

Afgewerkte borduurpakketten zijn erg handig en makkelijk te gebruikenAfgewerkte borduurpakketten zijn erg handig en makkelijk te gebruiken

Populaire sets:


 1. Stel Vervako van producent. Wat is inbegrepen in deze set? Gedrukte patroon doek te borduren bovenzijde van het kussen, dikke draad, naald en de wijze van gebruik. Het voordeel van deze toestellen is dat de tekeningen reeds op het doek aangebracht, dat wil zeggen toepassing van de regeling is niet noodzakelijk. Ook doek en schroefdraad worden gekozen op een speciale manier, zodat het borduren enige positieve emoties verlaten. En het aantal ketens draagt ​​zijn diversiteit. De catalogus bevat circuits over allerlei onderwerpen. Als gevolg hiervan, geborduurde kussens sieren het interieur van elk huis.
 2. Ik wil deze fabrikant sets vermelden voor borduurwerk als Riolis. Ze produceren borduurpakketten Kruis voor meer dan 20 jaar, toont de hoge kwaliteit van de producten. Niet langer hoeft te zoeken voor de regeling in, selecteert u de garen en de stof winkels. Suggesties voor onderwerpen regelingen voor ieder wat wils. Grote populariteit in 2016 won kussen genaamd "Terra". Het is een heldere kussen heeft een geometrisch patroon, alsof recht kwamen uit het oosten van het land. Ook de populaire kinderen kits, waar er bloemen, een kat of een vlinder. Er zijn kits, waar de Bulgaarse kruis wordt gebruikt voor borduren.
 3. Het derde bedrijf is een betrouwbaar bedrijf Panna. Hun programma's zijn ontworpen door professionele ontwerpers. Het bereik van dit bedrijf is te vinden niet alleen beschermt de vierkante vorm. Populaire sets, die is afgebeeld op kussens uil, kruidnagel en andere nieuwe items in deze stijl.

Waardoor de gerede borduren kussen (video)

Kits voor borduursteek kussen bedrijven zoals Vervako, Riolis en Panna, maken het gemakkelijk om mooie items voor het versieren van het huis of appartement te creëren. Kits zijn makkelijk te gebruiken. Een verscheidenheid van regelingen zal voor iedereen mogelijk om het beeld van uw gading. Wees creatief en veel plezier! 

Voorbeelden borduursel pads (foto)

wolf-in-maan-75wolf-in-maanlichtwolf-in-maan-6wolf-in-maan-5Vervaco-etnisch-print-wolf-in-maan-4wolf-in-maan-3wolf-in-maan-2wolf-in-maan-1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

29 − = 22

Adblock
detector