The BlogDe kroon in de kamer moet worden gecombineerd met elementen van het interieurDe kroonluchter in de slaapkamer moet worden gecombineerd met alle elementen van het interieur slaapkamers intereraV alles ondergeschikt moet zijn aan een opdracht - een ontspannen sfeer, intimiteit, rust. Van fantasievolle elementen moeten weigeren, zelfs als de stijl van de versiering van de zaal suggereert dat de helderheid, en het moet wel goed, elegant, de kamer niet overbelasten. Ontwerp kroonluchter is ook belangrijk.


Kroonluchters voor de slaapkamer 2017: Hoe te kiezen

Er zijn verschillende criteria die de eerste overweging bij het kiezen van een kroonluchter.

Dus, het kiezen van een kroonluchter in de slaapkamer, moet u overwegen:

 1. Je moet de hoogte en grootte van de kamer weten. Hoe groter het gebied van slaapkamers, zo chic en kan enorme kroonluchter zijn. Natuurlijk kan slechts een kleine kroonluchter worden opgehangen in een kleine slaapkamer.
 2. Als de grootte beperkt is, kan de oorspronkelijke kleine kroonluchter te wijten zijn aan de goedkeuring - bloemrijke patronen en interessante inrichting;
 3. Als in de slaapkamer een laag plafond, dan passen in een model met turn up tinten, anders zal het licht raakte de vloer, en het bovenste deel zal worden verduisterd;
 4. De stijl en de kleur van de slaapkamer, de locatie van het meubilair is ook belangrijk - de kleur van de decoratieve onderdelen van de kroonluchter moet worden herhaald met de textiel-element of elementen van de versiering van de zaal;
 5. Om een ​​zachte, intieme licht te krijgen, fit modellen kroonluchter met matte tinten, en een aanvulling zijn low-power-lampen.

Correct geplaatst kroonluchter zal helpen afstemmen van de kamer met nieuwe verfCorrect geplaatst kroonluchter zal helpen afstemmen van de kamer met nieuwe verf

Maar, natuurlijk, maar een kroonluchter in de slaapkamer is niet genoeg.


De aanvulling van de kroonluchter in het moderne interieur van een slaapkamer

Mooi en chique kroonluchters - dit is niet de enige armaturen die en moet kunnen worden in de slaapkamer. Naast hen, kunt u schansen, staande lampen, moderne versies waarvan er maar liefst verbeelding abazhurnye lampen te installeren. 

In de kaptafel wordt vaak geïnstalleerd slechts twee lampen, kleine lampen worden geplaatst op het nachtkastje, maar krachtig genoeg om te lezen.

Extra verlichting elementen zouden fungeren als resonatoren slaapkamersExtra verlichting elementen zouden fungeren als resonatoren slaapkamers

Het selecteren van de macht lampen moeten voldoen aan de functionele waarde van de verlichtingsinrichting. Handig is een schakelaar die de kracht van de huidige aanpast. Het helpt het aan helderder licht, hoe zachter, en de effecten van wat je nodig hebt op het moment, deze en installeren in slechts een tweede te worden.Set van kroonluchters en lampen voor de slaapkamer: Heb ik een set nodig

Set - bijna altijd een redelijke en geïnformeerde keuze. Ten eerste, in de regel, ze zijn goedkoop in vergelijking met als je individueel hebt de lichten.

Veel mensen kopen grote suites, waar de lichten zijn stilistisch hetzelfde, en in de slaapkamer en in de woonkamer en hal. Het is erg handig. 

Met de hulp van een set van kroonluchters en schansen kan slaapkamer stijl weerstaan, waardoor het een bepaalde schilMet de hulp van een set van kroonluchters en schansen kan slaapkamer stijl weerstaan, waardoor het een bepaalde schil

De kit kan hanglampen en tafel, met een decoratie en een stijl van de prestaties die ziet er altijd overtuigend, krachtig en mooi.

De kroonluchter in de slaapkamer met zijn eigen handen: hoe te maken

Vandaag de dag zijn er tal van opties om de eigen producten, die persoonlijk worden gemaakt versieren. Dit is meer dan een modieus, origineel en thuis.

Maak een kroonluchter en lamp niet kan zelfs de meest ervaren deskundige of novicenmeester. Gewoon af te stemmen op een beetje werk, en grootschalige experimenten zullen uitgevoerd worden in kleine podnatorev worden uitgevoerd.

Is nuttig voor u is letterlijk alles wat er bij de hand:

 • kralen;
 • veren;
 • Droge takken;
 • papier;
 • Bloemen.

Maar er is een kroonluchter, die niet zo moeilijk te doen - het is een kroonluchter met vlinders. Dergelijke geschikte wit licht kroonluchter in de slaapkamer.

Kroonluchter gemaakt met zijn eigen handen, die zelden verlaat onverschilligKroonluchter gemaakt met zijn eigen handen, die zelden verlaat onverschillig


Om te werken heb je nodig:

 • gestel;
 • Wit karton;
 • Sterke dunne draden;
 • Clay;
 • potlood;
 • Een scherp mes;
 • scharen;
 • Schroeven voor montage;
 • vlinders stencils.

Karton teken de gewenste lengte met behulp van stencils, vlinders silhouetten. De hier bedoelde vlinders en hechten aan het onderstel stevig lijm verzegelen. Binnen de lamp die u nodig hebt op verschillende lengtes te hangen op de dunne filamenten vlinders. Op de draad kunt u kralen toe te voegen, en dan zal het armatuur meer origineel. Wanneer het licht op de muur wiebelen schaduw, dat is erg leuk, het raken en teder zal verschijnen.

Verlichting in de slaapkamer zonder kroonluchters: hoe kan het zijn

Het is zinvol om een ​​dergelijke optie te overwegen. Van lampen worden meestal verwijderd wanneer de slaapkamer is vrij klein en heeft een laag plafond. Deze optie betreft het gebruik van lampen die effectief aan de muur zijn bevestigd, of gewoon schijnwerpers.

In de slaapkamer in plaats van de kroonluchter kan worden geïnstalleerd nachtverlichting, zal die extra zonering verlichting te organiserenIn de slaapkamer in plaats van de kroonluchter kan worden geïnstalleerd nachtverlichting, zal die extra zonering verlichting te organiseren


Het ziet er vrij interessant lamp, in de vloer geïnstalleerd. Dit zal niet alleen een gelegenheid om de gasten te verrassen, maar ook aan de eigenaren elke keer zal het prettig om te kijken naar prachtige schaduwen vallen op de vloer te geven. De stralen van het licht kan worden gericht aan kamerplanten, terwijl patronen kalmeren. Het is echt een prachtig licht dat niet saai is.

Voor een kleine laag kamer een goede keuze is een set van hoge vloer lamp en wandlamp of bedlampje. De noodzaak van de kroonluchter verdwijnt vanzelf Bovendien zal het pompeuze kijk in dit interieur.

Hoe te kiezen kroonluchter (video)

De kroonluchter in de slaapkamer - het onderwerp van de decoratie in grotere mate alleen in de ruime slaapkamers het echt nodig is. Focus op geen mode, maar op de feitelijke situatie en de grootte van uw kamer, moeten alle harmonieus en consistent zijn.

Goede keuze!

De kroonluchter in de slaapkamer in het interieur (foto)

0e5baf9a-de57-42f2-b7f4-70101074c00f 3d8b4665d37316637632c28f9b54d97d 270b5307-6e8b-4751-9420-8f299abc4302 102 12148 78.563 358.917 21021 1111740 54241275

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 3 =