The BlogBehoorlijk ingerichte woonkamer in Chroesjtsjov kunnen stijlvolle en gezellige kamer zijnBehoorlijk ingerichte woonkamer in Chroesjtsjov kan worden stijlvol en gezellig komnatoyZhiteli Chroesjtsjov vaak geconfronteerd met de kwestie van de juiste registratie van de woonkamer, die in dergelijke huizen is anders groot gebied en handig geometrische structuur. Er zijn veel design technieken, ontworpen voor de huidige situatie van het probleem van het interieur te verbeteren. Rijke selectie kan elke versieren de zaal in zijn smaak. Hall of Chroesjtsjov kan stijlvol, mooi en gezellig.


Het maken van de hal: Tips voor de voorbereiding werken

Voordat oformitelnymi werk van ontwerpers wordt geadviseerd om te stellen over het ontwerp project, dat zal helpen om de toekomstige reparaties te visualiseren. Vandaag de dag kunnen dergelijke projecten worden gedaan in speciale programma's die de meest diepe duik in de sfeer gecreëerd te helpen. Als de eigenaren van het appartement betrokken bij het opstellen van hun eigen en niet de eigenaar van de computer programma's, kunnen ze een eenvoudige tekening op papier te tekenen, maar het is niet zo'n sterk effect te geven.

Bij het opstellen van het ontwerp kamers met hun eigen handen is belangrijk om de voorkeuren van elk gezinslid te overwegen, of in de toekomst kan problemen, en algemeen ongemak hebben.

Alvorens over te gaan tot het ontwerp van de kamer, moet u om te beslissen over de stijl en de hoeveelheid van de decoratieve elementenAlvorens over te gaan tot het ontwerp van de kamer, moet u om te beslissen over de stijl en de hoeveelheid van de decoratieve elementen

Ik denk dat over het interieur van de kamer is het belangrijk om een ​​stijl die past bij het ritme van het leven van de bewoners te kiezen. Het kan een woonkamer voor vergaderingen en partijen. Of misschien een rustige en comfortabele kamer is ontworpen voor rust en ontspanning.

Voorbereidende werkzaamheden:


 • Identificeren en selecteren de stilistische kenmerken van de kamer;
 • Bepaal de verdeling en het aantal decoratieve elementen;
 • Bepaal de wijze van afwerking van wanden, plafonds en vloeren;
 • Bepaal de hoeveelheid, de kwaliteit en de plaatsing van het meubilair.

Beslis over het interieur is eenvoudig, als je weet, voor welk doel zal worden ontworpen hal. Het is ook belangrijk om zich te concentreren op je eigen smaak, zelfs als het niet samenvalt met de ontwerper biedt. Hall - een plek voor de familie, het moet comfortabel en gezellig zijn.

Goede ideeën woonkamer Chroesjtsjov: foto

Iedere eigenaar van een een-kamer Chroesjtsjov geconfronteerd met de noodzaak om de ruimte waarin het leeft te veranderen. Nogal een klein gebied, kunt u visueel te vergroten met eenvoudige technieken. Vandaag de dag wijd verspreid variant van vereniging ruimte.

Als u een beetje ruimte in het appartement te wijzigen, dan kunt u in de woonkamer met keuken te combinerenAls u een beetje ruimte in het appartement te wijzigen, dan kunt u in de woonkamer met keuken te combinerenVoor het gemak en verhoging van de woonwijk ontwerpers wordt geadviseerd om de woonkamer en de keuken te combineren. Zo is het noodzakelijk om strikt aan de regels van de combinatie van twee functionele gebieden.

Een goed idee voor de woonkamer helpt om visueel de ruimte meer en proportionaliteit te maken. We hebben het over kleuren, juiste keuze van meubels en verlichting. Het is belangrijk om accenten te corrigeren.

kleur

Het beste is om de woonkamer in felle kleuren te regelen. U moet echter technieken die de situatie te diversifiëren en maken het levendiger te gebruiken. Belangrijk - gebruik van contrasten, kleur combinatie met andere woninginrichting.

meubilair

Voor de woonkamer is een praktische en eenvoudige meubels, die de functionele belasting zal dragen aan te passen. Vandaag de dag heeft grote populariteit gekregen in meubels.

De meest populaire is de ingebouwde meubels, die wordt gekenmerkt door functionaliteit en bruikbaarheidDe meest populaire is de ingebouwde meubels, die wordt gekenmerkt door functionaliteit en bruikbaarheid

plafond

In hruschevke gewenst de tension set en scharnierende constructie. Het beste is om het plafond behang, verf of sierpleister in heldere kleuren te tekenen.

verlichting

Je kunt niet complexe en zware constructies gebruiken. Het is beter om punt en het gebied verlichting te gebruiken.

Als u het advies op te volgen, zal de situatie blijken te zijn licht en gezellig. Je moet de kamer met onnodige details niet rommel. Ze visueel verkleinen van de wegen en de sfeer.


Mooie kamer in kamer 2 hruschevke

Als het appartement heeft een slaapkamer, versieren de zaal een stuk eenvoudiger. Het besluit van vandaag is een combinatie van een kamer en keuken. Dit zal de ruimte en de zalen uit te breiden.

Alvorens een beslissing om de ruimte samen te voegen, is het belangrijk om de toestemming van alle gezinsleden te verkrijgen.

Zonering worden gevarieerd. Het kan zijn van gipsplaat, het instellen van de bar of het gebruik van weefsel structuren. Zo kan de eetzaal worden geopend of gesloten.

Visueel de ruimte in de kamer uit te breiden, kunt u het ontwerp van de muren en het plafond te gebruiken in één kleurVisueel de ruimte in de kamer uit te breiden, kunt u het ontwerp van de muren en het plafond te gebruiken in één kleur

Opties voor het vergroten van de ruimte:


 • Het verfraaien van de muren met verticale decoratie beelden;
 • De aanwezigheid van spiegels;
 • Met behulp van dezelfde kleur voor de muren en het plafond;
 • De nadruk op de koude tinten.

Een goede oplossing is het ontwerp van de spiegels. Niet per se gebruik maken van een aparte spiegel. Ze kunnen worden ingebouwd in het interieur.

Hoe de hal verslaan in de Chroesjtsjov

Als de kamer communiceert, moet je een verantwoordelijke aanpak van de opstelling van het meubilair te nemen. Op grond van elke centimeter. Daarom moet het meubilair in de eerste plaats praktisch zijn.

Vandaag, op grote schaal modulair ontwerp. De ideale wand kan stijlvol en functioneel zijn.

Modulaire muur perfect passen in het interieur van de kamer, die is ingericht in een moderne stijlModulaire muur perfect passen in het interieur van de kamer, die is ingericht in een moderne stijl

Stijlen voor het ontwerp van de kamer moet kiezen voor een eenvoudig en beknopt. Gebruik of Empire-stijl Shabby chic. Zij zullen een ruimte rommelig te maken.

Styles voor registratie:

 • Classic;
 • modern;
 • land;
 • Provence.

Bij het maken van een kamer is het belangrijk om te onthouden dat het ontwerp niet dimensionale en ingewikkeld moet zijn. Om de ruimte vrij te houden, moet u de kamer eenvoudig en bondig leveren. Sieraden kan een kleine maar levendige decor items geworden.

woonkamer design Chroesjtsjov (video)

Schik kamer in Chroesjtsjov kan worden stijlvol en bondig, als kennis te maken met technieken die helpen bij het besparen en optimaliseren van de ruimte. Het moet eenvoudig, beknopt en functioneel zijn. Vóór aanvang van de werkzaamheden, moet een gedetailleerd ontwerp-project, dat de toekomst ruimte zal presenteren ontwikkelen. Bij het opstellen van de noodzaak om alle gezinsleden te betrekken.

kamer Chroesjtsjov in het ontwerp (foto in het binnenland)

23 58i530223a944377 202 123-91 166509 185070900 204544 777267994 1373215528interer-zala-v-hruschevke3 1398230290sovmestit-malenkuyu-kuhnyu-s-gostinoy-foto

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 7