The BlogEr is een grote verscheidenheid van dia's in de hal, die verschillen in kleur, vorm, prijs en materiaal waaruit ze zijn gemaaktEr is een grote verscheidenheid van dia's in de hal, die verschillen in kleur, vorm, prijs en materiaal waaruit ze goed aangelegde kabinet slide-in en slide-tier hal is ontworpen om ruimte in de ruimte worden gemaakt. Afhankelijk van de configuratie, ze komen in verschillende vormen. Elk van hen wordt gebruikt in een zeer specifieke stilistische richting. In dit verband moeten we niet overhaast in te kopen. Treur niet over verspilde middelen zal de analyse van het interieur van de hal en de kwaliteiten van een bepaald product te helpen.


Pak de meubels in de zaal: de muren en dia's en foto's van hun kenmerken van de producenten

Gevaarlijke misvatting is het geloof in de onfeilbaarheid van bepaalde merken. Om de woonkamer had geen van tijd tot de herinrichting van de afzonderlijke componenten van een achtbaan tijd, is het noodzakelijk om zoveel als je kunt over de fabrikant weten. Moet gebaseerd zijn op feedback van klanten en concrete resultaten. Indien de producten van een bedrijf heeft de koper niet over te komen, moet u een bezoek van het bedrijf op te slaan.

Hier zijn de verschillende soorten van afgewerkte producten. Uit een grondig onderzoek zal een algemeen idee van wat de voor- en nadelen van een eventuele aankoop kan krijgen.

Bij het selecteren van dia's moeten aandacht besteden aan de kwaliteit van de inrichtingBij het selecteren van dia's moeten aandacht besteden aan de kwaliteit van de inrichting

Belangrijk zijn de volgende factoren:

 1. Overmatige aantal kleine bevestigingsmiddelen - een gelegenheid om de aandacht te vestigen op de producten van een ander bedrijf. Op dezelfde manier moet u doen als u klaar bent meubilair, "vol."
 2. Gemak van openen en sluiten van deuren en laden.
 3. De aanwezigheid van een specifieke geur van verf of lak - een reden om de aankoop af te zien.
 4. Het percentage van de synthetische en natuurlijke materialen.
 5. Kwaliteit coatings van verschillende elementen.

Even belangrijk is de algemene ervaring van de productie-wall dia's.


Foto dia's in de muren van de zaal: de parameters te selecteren

Het proces van de selectie is niet gemakkelijk, dus je moet het genoeg tijd te geven. Het begint met het besef van hun eigen behoeften. Kleur, vorm, aantal legborden, hoogte - dit alles is nodig om na te denken voordat ze naar de winkel. Ontwerpers raden vast te houden aan de regels die de selectie proces kan vereenvoudigen. Als het gaat om de klassieke, in dit geval de wand glijbaan moeten van hout.

Minimalisme, constructivisme, "techno" - mogen proeven aan de vorm en met de kleuren. Vanwege het feit dat de meubelwinkels in Rusland, Oekraïne en andere GOS-landen zijn nu het aanbieden van een breed scala van producten, kan de eindgebruiker de prijs en kwaliteit factor te kiezen.

Het is een heuvel te kiezen in de kamer een kleur die zal opvallen tegen de achtergrond van de muurHet is een heuvel te kiezen in de kamer een kleur die zal opvallen tegen de achtergrond van de muurBladerend door de catalogi, moeten de volgende parameters worden bepaald:

 • Beschikbare kleuren;
 • De aanwezigheid van de speciale oppervlaktebehandeling;
 • Zoals gebruikt beslag;
 • Het kon de mogelijkheid van gedeeltelijke veranderingen in het wandsysteem;
 • Zover productafmetingen passen in de kamer.

Hangende achtbaan in de kamer: de voordelen en types

Minimalisten en degenen die gewoon niet willen naar de kamer met overtollige meubilair te vullen, kan "sla je twee vliegen in één klap." In de hal is er zo nodig muur met veel kasten, blijft dus een gevoel van lichtheid. Om een ​​dergelijk project uit te voeren is niet moeilijk, als je een aantal van de aanbevelingen ontwerpers te volgen. Het opent een lijst van dergelijke neutrale kleur compatibiliteit.

Bijvoorbeeld een witte muur vult zwarte structuur. De verklaring hiervoor is heel simpel. Het oog gewend zijn aan de combinatie van de genoemde kleuren, zodat ze niet ongebruikelijk lijken.

In aanvulling op de genoemde combinatie, in de lijst met mooie ogen combinaties omvatten zwart en gebeten rood, beige en zand, en andere. Zodra een keuze voor een bepaalde kleur gemaakt slides kabinet, die nodig zijn om de instelling voor dit te bepalen.

Transparanten perfect passen in het interieur, uitgevoerd in een moderne stijl of high-techTransparanten perfect passen in het interieur, uitgevoerd in een moderne stijl of high-tech

Elk heeft voor- en nadelen, die moeten rekening houden voorafgaand aan de aankoop:

 1. L-vormige bevestiging wordt vertegenwoordigd door drie afzonderlijke segmenten niet met elkaar verbonden. Als je kijkt naar een ontwerp van de buitenkant, kan worden gezien 2 letter "G", waaronder het middelste deel van de TV en planken. De bovenste en onderste deel wordt gebruikt voor opslag.
 2. Minimalistische mode uitvoeringsvorm is een rek-plank, bezetten de gehele onderste deel van de constructie. Afhankelijk van de stilistische oplossingen daarin 4-8 laden. Geplaatst op de top van de TV, naast dat is een vrije ruimte. Bekroont de samenstelling in de buurt van de aan het plafond niveau kasten.

"Zero optie" - in veel opzichten is het vergelijkbaar met het bovenstaande, maar er is een groot verschil. Het eerste niveau wordt vertegenwoordigd door een klein podium waarop staat de TV en audiosysteem

Dia's onder de TV in de kamer: de kleur en variatie

Vaak hoor je uit de ontevredenheid van de klant met de aankoop van meubilair. Het lijkt erop dat alles perfect in de muur. Boeken, decoratieve objecten, een plasma-tv, en ga zo maar perfect gelegen, maar toch iets ontbreekt. De oorzaak van dit gevoel moet worden gezocht in de verkeerde pick-up kleur en zelfs schaduw.


Coming to winkels, de burgers meer aandacht besteden aan de lengte, breedte en aantal andere strikt functioneel parameters.

Overhead dia's veilige hechting, zo staat in elk formaat TV weerstaanOverhead dia's veilige hechting, zo staat in elk formaat TV weerstaan

Om te verschijnen in het appartement echt functioneel element van het interieur, moet vergelijkbaar waakzaamheid ten aanzien van zijn esthetische kenmerken vertonen.

namelijk:

 • Zwarte muur vormt een aanvulling op de rode of bordeaux design;
 • Neutraal kijkt combinatie pastel behang en beige wand dia's;
 • In de hal, die in de canons van de klassieke stijl is het beter om de structuur van het hout te gebruiken.

Ongeacht het kleurenschema, is het noodzakelijk om ook maar de geringste kans op contrasterende of te "flashy" kleurencombinaties te elimineren.


Maak een paal in de hal met zijn handen

Gepresenteerd in een scala aan commerciële netwerk niet altijd voldoet aan de eisen van klanten. Terwijl sommige modellen van slecht ontwerp, is het onmogelijk om te passen in de kamer te wijten aan de laatste niet-standaard maten. Als gevolg daarvan, veel mensen de voorkeur aan de eerder geplande aankoop af. Haast is dit niet nodig, het is altijd een situatie kan letterlijk over te nemen.

Om te werken is het noodzakelijk op voorhand is om materiaal te kopen in de vereiste hoeveelheid. Nieuwkomers beter te nemen met een reserve om mogelijke fouten worden niet gedwongen om te stoppen met werken voor een lange tijd.

Wanneer het besluit om hun eigen achtbaan te maken in de kamer een eerste tekening op papier moet nemen en het verwerven van de benodigde materialenWanneer het besluit om hun eigen achtbaan te maken in de kamer een eerste tekening op papier moet nemen en het verwerven van de benodigde materialen

Ongeacht de parameters van de toekomstige dia's voor de hal, koop het volgende nodig:

 • Rekken en kruis van hout;
 • Dak en planken multiplex;
 • Planken en bekleding voor het dak;
 • Zij- en achterwand aanslagwand;
 • De drager, achter-, onder- en zijwanden;
 • Schroeven, bouten, moeren, borgmoeren, spijkers en schroeven;
 • Rolgeleiders voor de glazen panelen;
 • Handvatten voor laden en deuren.

Als u van plan bent om je eigen handen dia, uitgerust met een backlight te maken, dan is het ontwerp wordt aangevuld met step-down transformator, de besturing en de benodigde kabels. Tijdens de installatie moet u aandacht besteden aan de juiste bedrading isolatie. Dit zal helpen voorkomen dat kortsluiting. Direct assemblage wordt uitgevoerd op basis van een regeling.

Hoe maak je een heuvel in de hal (video) te kiezen

Nieuwkomers moeten niet bang zijn van mogelijke fouten te maken, want er is altijd de mogelijkheid om goed vast deel los te maken. De beloning voor de rechtvaardige werken zal functiewand-slede waarop de eigenaar van de woning voldoet. In tegenstelling tot een tijdschrift versie, die niet altijd passen in het bestaande interieur, die persoonlijk gemaakt kader elimineren de noodzaak voor latere wijzigingen.

Ontwerp dia's in de hal (de foto in het interieur)

0dXDqapMYu0enlenl 1 3-1 5aaec59784b585d74af26fccec9a 7 7eb337f5d38452848df7ec0f75303d16 9 37 510f93b6541f3-1 582ef64717129

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 80 = 88