The BlogNiche van gipsplaten in de kamer - een geweldige manier om dingen op te slaanNiche van gipsplaten in de kamer - een geweldige manier om vescheyFormirovanie niche van gipsplaten aan de muur te slaan - het is een kans om het uiterlijk van een kamer bijna onherkenbaar te transformeren. Het is deze methode van de decoratie zijn niet ongewoon in het interieur, want het heeft veel positieve eigenschappen. Met een dergelijke uitsparing kan uitbreiden van de ruimte visueel extra volume te creëren decoreren House origineel decor, verbergen zichtbare gebreken verkoopruimten, bijvoorbeeld, oneffenheden van de muren.


De functionele betekenis van een nis in de muur van gipsplaat

Built-in niches in de muur, kunt u uw eigen handen te maken, en het realiseren van de meest originele ideeën. Het is vermeldenswaard dat het door niche kunt u volledig de geometrie van de ruimte van de kamer te veranderen, de vorming van een element niet op de gebruikelijke gipsplaten muur. Vaak niche gemaakt voor het enige doel van het versieren van de kamer, om het meer dynamisch en modern te maken.

Niche kan niet alleen worden ingesteld voor de kamer decor, maar dragen nog steeds de belasting en functioneleNiche kan niet alleen worden ingesteld voor de kamer decor, maar dragen nog steeds de belasting en functionele

Met betrekking tot de functionele belasting, kan de niche worden ingesteld voor:

 • TV;
 • boeken op te slaan;
 • De vorming van ingebouwde kasten;
 • aquarium installatie;
 • Gordijnrails;
 • Decor.

Interieur is voorzien van, of hoe je een niche van gipsplaten te maken

Het uitvoeren van afwerken van vellen van gipsplaat niches uitgevoerd door de decoratieve bouwmateriaal.


De kleur gekozen in functie van:

 • Persoonlijke voorkeuren van huiseigenaren;
 • Binnenruimte;
 • Ontwerpoplossingen.

lichte tinten in contrast zag er erg interessant met donker, waardoor het 3D-effect. Lichte schaduw moet dominant in het decor, en het vasthouden van de cut schappen als gevolg van donkere kleur - verdiept en visualisatie van het interieur. De overvloed aan donkere kleur wordt donker gat in de kamer en aanzienlijk bederven het interieur.

Niche gipsplaat zal elegant uitzien in bijna elk interieurNiche gipsplaat zal elegant uitzien in bijna elk interieurAls je een niche gipsplaten mozaïek panel regelen, duurt het een nieuw ontwerp en een stijlvolle look te krijgen. Niet minder interessant lijkt decoratie glas, natuursteen of kunststeen.

Als de bewoners van het huis was dol op schilderen en kunst, kan die van een conventionele gipsplaat niche een reëel beeld, dat een landschap foto of een andere samenstelling zal worden gevestigd te maken. Met de juiste aanpak, kan het een geweldige plek om te boeken, cd's en oude vinyl platen en soortgelijke accessoires te slaan.

Niche gipsplaat met hun handen onder de plank

Het maakt niet uit wat je nodig hebt om een ​​niche types (hoek- of lineair) te creëren moet altijd worden gebruikt stap voor stap instructies die u zullen helpen vakkundig uitvoering van de werkzaamheden mogelijk en vrij van gebreken.

De bouw van niche door middel van:

 • lijm;
 • Metalen frame.

De eerste optie is het gebruik van hoogwaardige kleefstofoplossing die speciaal is gekocht voor de vellen GCR in de winkel bouwmaterialen.

In de regeneratie niche van gipsplaten u lijm en metalen frame nodigIn de regeneratie niche van gipsplaten u lijm en metalen frame nodig

In het tweede geval, de noodzaak om het installeren van een duurzaam frame met een metalen profiel dat vereist dat een gefaseerde en deskundige van het kunstwerk:

 1. Het is noodzakelijk de opmaak uit te voeren op de muren niches, plafond en vloer. Het is voor het markeren van de installatie rails en liggers wordt uitgevoerd.
 2. Voordat u voor de aankoop van materialen die nodig zijn om nauwkeurige schattingen van het aantal vellen GCR profielen van verschillende soorten en bestemming staven voor wapening en zelfs schroeven te produceren.
 3. Het moet worden opgesteld en de montage schema. Het circuit moet idealiter precies worden verplaatst naar de muren, het plafond en de vloer te dekken. Afhankelijk van het doel waarvoor zal worden gebruikt door een niche, bijvoorbeeld voor decoratie of voor het plaatsen van objecten, moet u de profielen van een bepaalde dikte te selecteren en verstijfde.
 4. hangers en schroeven - montageframe metaalprofielen wordt uitgevoerd door middel van speciale apparatuur uitgevoerd. Ten eerste, het geleidingsprofiel worden ingesteld, en rek. Rack noodzakelijkerwijs gehard bars, als het ontwerp onder de planken worden gebruikt, en zal de deur worden gemonteerd.
 5. Zodra het frame is geïnstalleerd, is het mogelijk om gipsplaten te monteren. Opgemerkt wordt dat de installatie naar de rackmount profielen wordt gedragen door middel van een universeel type schroeven die geschikt zijn voor twee soorten stof zijn. De verbindingen worden uitgelijnd met een speciale constructie van de versterkingsband shpaklyuyut werking en aanpassing aan het oppervlaktevellen.
 6. Aan het einde van de finish plaatsvindt toepassing stopverf, polijsten en kleurstoffen, indien specifieke kleur.

Niches - dit is een geweldige manier voor een minimale kosten, en om de transformatie van het interieur ruimte te voeren zonder al te veel vuil. Voor de oprichting hoeft geen professionele vaardigheden of speciale uitrusting. Genoeg groot verlangen om de upgrade van de kamer, schroevendraaier en de vereiste hoeveelheid materiaal vast te houden.


Garderobe in de niche van gipsplaten

Als de lay-out is al aanwezig niche in de kamer, die in de meeste gevallen is een groot probleem voor het huishouden, zoals ze onregelmatige vorm en de geringe afmetingen, is het mogelijk om de gipsplaten voering uit te rusten en een echte kast.

Het zal:

 • compact;
 • ruim;
 • Mooi om naar te kijken.

Garderobe in de niche van gipsplaten ruim, maar het interieur ziet er erg compactGarderobe in de niche van gipsplaten ruim, maar het interieur ziet er erg compact

De kast kan in de vorm van een compartiment met schuifdeuren, maar de basisconstructie moet exact metalen frame en gipsplaat zijn. Met deze materialen, kun je veel van de afdelingen, die als een uitstekende plek om dingen, voorwerpen en alles wat uw hartje begeert op te slaan dienen te creëren. Als deze uitsparing is gemaakt in de keuken, kunt u uitrusten onder de schatkamer, indien in de gang, dan is een kleedkamer.


Het is vooral belangrijk dat de kamer comfortabel, functioneel en goed verlicht moeten zijn, die worden bereikt kan door het leggen van kabels en inbouwarmaturen punt.

Hoe wordt ingebouwde kasten gemaakt van gipsplaat maken

Om een ​​ruimte waar sprake is van een kast te ontwerpen, verzonken in een nis van gipsplaten, verliest niet de juiste soort, hoogwaardige afwerking uit te voeren. Opgemerkt dient te worden dat het niet nodig is om ultra-trendy decoratie materialen, de kosten van die soms gewoon over de kop te gebruiken.

In eerste instantie als een kast decor, kunt u kiezen uit:

 • Spiegelcoating op de schuifdeur;
 • Installatie planken langs de randen van het ontwerp, die visueel in staat stelt uitbreiden van de ruimte;
 • Verlichting, en beter, en neon gekleurde LED type.

Ingebouwde kasten van gipsplaten kan worden versierd met spiegel deur of backlightIngebouwde kasten van gipsplaten kan worden versierd met spiegel deur of backlight

Als u wilt een niche, en het decor uitsluitend in donkere kleuren te maken, dan is het noodzakelijk om het te versieren met veel kleine spotlights. Dit zal de oprichting van sommige sterrenstelsels thuis. Zoals voor de kamer met het meubel, is het mogelijk om te vormen in haar accent muur, die zou afbreuk doen aan de behuizing met een niche. Dit kan een wand met originele deklaag, bijvoorbeeld, grote of ornament arrangement stuwing haard zijn.

Waar kunt u beter een walk-in closet van gipsplaat met hun handen

niche-apparaat in de kamer was heel aantrekkelijk alternatief voor conventionele muren of in andere woorden, een headset, die werd gebruikt voor de opslag van diverse interieur artikelen.

Deze originele samenstelling kan worden uitgerust met:

 • Aan de wand, waar de ramen;
 • In de ruimte van een slaapkamer;
 • De kamer, op de muur waar de tv.

Built-in closet is best uitgeruste in de slaapkamer of in de halBuilt-in closet is best uitgeruste in de slaapkamer of in de hal

Hoe wordt het gedaan? Mooie niche kunnen worden gemaakt, en met de hulp van specialisten, en met zijn eigen handen, maar het belangrijkste doel van de niche - is de creatie van visuele verdieping in de muur. In de meeste gevallen, het gat wordt gebruikt om de kroonlijst voor gordijnen en gordijnen rechtstreeks gevolg van het plafond van de bekleding te verbergen. Het is zeer gunstig voor niche te rusten onder de schappen in de kamers van de kinderen, dus het vermijden van een permanente stoornis, om ruimte in een moderne stijl te maken. Het grootste probleem van deze kamers - het kasten met deuren constant open en niche, en het probleem op te lossen, en vervangt de verouderde ontwerp van de kabinetten.

Zeer elegant past in de niche van gipsplaten in de slaapkamer boven het bed, vooral als we benaderen het ontwerp en de inrichting van de meest competent.

Dit ontwerp zal het nachtkastje, kasten en zelfs opgehangen planken vervangen. Het verstrekken van een meubelstuk verlichting, kunt u niet alleen te transformeren, maar ook om te benadrukken de ontwerp-oplossing.

Hoe maak je niche (video) Drywall

Niches kan worden geïnstalleerd in de gangen, en hoeven niet te groot voor die corridor te zijn. Vorming van het interieur items gemaakt voor het doel van de uitbreiding van de ruimte en verwijder onnodige meubilair dat het clutters.

Voorbeelden van gipsplaat niches (foto interieur)

18 57dc408a-2bc5-444b-9688-3ce1ea0b4d05full 3087c8f4d02b09a529b5b734714120ca 1kojevnikov-5 19042900 62954 1611851nishi-iz-gipsokartona-foto 1462575966maxresdefault bb8622b54e6dcb69555c8346d804212ca1267 big01

Leave a Comment

Your email address will not be published.

81 − = 74