Stijlvol en budget: de plafonds met afdrukken van foto’s – nwhistorycourse.org

The BlogSysteemplafonds met printen van foto's - een moderne en populaire ontwerp-oplossingSysteemplafonds met printen van foto's - een moderne en populaire ontwerp van het plafond reshenieEtot ontwerp verwijst naar de snelle technologische - de restauratie van het oppervlak niet veel tijd vergen. Globaal egaliseren base niet nodig is, vastgesteld ontwerp vrij van stof en vuil, en het is niet noodzakelijk in verband met de renovatie van de hele kamer.


Het principe van de methode voor het drukken op spanplafonds

Ontwerp spanplafond past niet in een klein aantal van de variabiliteit - foto's en afbeeldingen kunnen heel verschillend, evenals textuur, kleur, schaduwen zijn. En dit ondanks het feit dat de schoonheid van het beeld kan worden benadrukt goed gekozen verlichting.

Spanplafonds zal het interieur van uw kamer uniek en stijlvolSpanplafonds zal het interieur van uw kamer uniek en stijlvol

Als u de plafonds met een gelijkaardige stempel bestellen:

 • Je selecteert u de afbeelding om te proeven en te vertalen in elektronische vorm;
 • Klant vergroot het beeld met een grootformaat printer met een hoge resolutie.

Het is opmerkelijk dat voor het spanplafond gebruikt zijn milieuvriendelijk en zeer goed bestand tegen vervagen Special interieurverven. Zij, door de manier, hebben geen geur. Het is omdat het resultaat is een afbeelding van hoge kwaliteit, en een nieuw plafond oppervlak.


spanplafond met afdrukken van foto's de productie van (video)

Spanplafonds: soorten drukwerk, hoe te kiezen

Samu afdrukken kan worden toegepast op elk plafond, dat u een mooie druk te versieren - mat, glanzend, satijn, semi-transparant.

Formulieren afdrukken betekent ontwerpkeuzes, want wat mooi in de keuken is ongepast in de woonkamer, enz. Zou zijn Zo zal de bloemen overtuigend in elke ruimte, maar orchideeën zal ziet er geweldig uit in de slaapkamer en woonkamer, evenals rozen en lelies, maar de gestileerde bloemen of bloemmotieven moet volledig overeenkomen met de stijl van het interieur.Heel vaak het afdrukken van bloemen op een spanning plafond is gekozen slaapkamerHeel vaak het afdrukken van bloemen op een spanning plafond is gekozen slaapkamer

opties prints

Help een dergelijke eenvoudige herinnering types van beelden voor plafonds met afdrukken van foto's:

 • Het plafond in de kinderen - sprookjesfiguren, stripfiguren, gestileerd, grappige prints;
 • slaapkamer - bloemen en sier, bergtoppen, architectonische schetsen, engelen;
 • keuken - natuurlijke motieven;
 • woonkamer - bloemen, meetkunde, natuur, wolken, karakters.

By the way, wees niet bang om het verlaagde plafond met afdrukken van foto's in de badkamer te maken - de kleuren vervagen niet, niet van kleur veranderen, niet bang voor water, deed het plafond niet mark.

In de regel, in de kamer van de kinderen is vaak ingesteld heldere veelkleurig spanplafondIn de regel, in de kamer van de kinderen is vaak ingesteld heldere veelkleurig spanplafond

Schetsen kan zelf goed te doen - sommige fabrikanten maken foto's van je foto's.

Hoe kan ik afbeeldingen toe te passen voor afdrukken op spanplafonds

printtechnologie is dat de verf wordt toegepast op een wijze dat haar totale absorptie verzekert de plaatconstructie, die een bepaalde visuele effecten creëert.

Zoals reeds vermeld, wordt deze gebruikt voor het afdrukken op groot formaat.

Het wordt toegepast door een van drie methoden:


 • Solvent afdrukken. Gebruiken om licht textuur stof 3,5 m breed. Maar voor deze drukinkt, giftig, omdat dit geen optie geschikt voor woonkamers. Hij is perfect om het doek te simuleren.
 • UV-printing. Deze inkten zijn dikker, zijn ze geschikt voor elke factuur schilderijen. Maar het afdrukformaat kleiner - 2,2 m is het maximum. Voor een breder beeld schilderijen naad verbinden. Het is absoluut veilig voor de menselijke gezondheid UV-inkten, want gebruikt in het ontwerp van het plafond in de woonkamer, en zelfs in de kinderen veilig kunnen gebruik maken van UV-printing.
 • Latex afdrukken. Het laat een patroon van toepassing op de maximum waarde, afmeting en het plafond beperkt. Voor de menselijke gezondheid, zoals inkten zijn veilig.

Met behulp van grootformaat printen op doek spannen van een tekeningMet behulp van grootformaat printen op doek spannen van een tekening

Voor een naadloze manier om een ​​stof plafond afdrukoptie te kiezen en de tekening zal letterlijk perfect.

Beelden voor verlaagde plafonds: afdrukken, selecteert u een afbeelding

Of u nu op uw plafond een eenvoudige orchidee, of wilt u de ruimte van het schilderen van motieven klassiekers te verfraaien? Ja, vaak Raphael werkt roepen het idee om bepaalde stukken te gebruiken in de inrichting van hun huizen. Of van de impressionisten zijn de basis van het plafond design.

Maar als je een fan bent van niet-standaard oplossingen en avant-gardistische stijl is dichter bij u - voel je vrij om te experimenteren met de originele prenten aan het plafond. Gebruik symboliek, filosofische redenen, utopie.

Als bijvoorbeeld in uw woonkamer de invloed van het Oosten te voelen, kan Sakura dit onderwerp voort te zetten in de vorm van afdrukken op het plafond.


populaire onderwerpen

Tot op heden is er een enorme keuze aan verschillende ontwerpen voor plafonds, dus kies iets dat je genieten in de kelderTot op heden is er een enorme keuze aan verschillende ontwerpen voor plafonds, dus kies iets dat je genieten in de kelder

In het algemeen is het afdrukken van de meest populaire variant van de volgende:

 • abstractie;
 • landschappen;
 • De sterrenhemel;
 • De teksten, brieven, karakters, verschillende lettertypen en monogrammen;
 • Reproducties van schilderijen en fresco's;
 • Fantasie motieven;
 • Plantaardige en geometrische patronen;
 • Objecten van dieren in het wild;
 • Cosmos;
 • Foto's van beroemde kunstvoorwerpen.

Nou, fantastisch en cartoon beelden vaak gebruikt voor de kinderkamer. U kunt beelden ( «Superstock», Shutterstock.) Gebruiken om te zoeken voor uw verbeelding.

Voordelen van de stretch plafonds met afdrukken van foto's in het interieur

Je kunt geen zorgen te maken over zaken als de complexiteit van de installatie daar. Installeer plafond specialisten, en vaak ook de kosten van de installatie is al inbegrepen in de prijs van het plafond. Problemen van ongelijke randen en andere gebreken van het plafond beslist door professionals.

Toepassing van printen van foto's is ook plaats in de meest moderne omstandigheden - machines eigenlijk niet het huwelijk mogelijk te maken.

Juist geselecteerd patroon op een spanning plafond is in staat om een ​​perfecte aanvulling op de inrichting van uw kamerJuist geselecteerd patroon op een spanning plafond is in staat om een ​​perfecte aanvulling op de inrichting van uw kamer

Ook de plafonds met afdrukken van foto's:

 • Het is zeer glad, perfect glad oppervlak;
 • Dit schilderij, die niet bang is om de temperatuur verandert;
 • Deze plafonds duurzaam materiaal is, zoals gezegd, niet vervagen, is niet bedekt met scheuren;
 • U kunt elke stof textuur en kleur te kiezen;
 • Het plafond is beschermd tegen overstromingen, en als zodanig wordt het afdrukken niet vervormd;
 • Schone doek met een conventionele afdrukken van foto's met een droge doek.

En tot slot, kan de kamer afgewerkte look te vinden. Zo kan bijvoorbeeld het plafond te halen van de geselecteerde stijl en thema's - oostelijke, nationale, natuurlijk, bloemen, bepaalde kleuren.

Stretch plafonds met afdrukken van foto's: recensies en opmerkingen

Veel klanten zeggen dat ze bang waren op een glanzende afdrukken van foto's te nemen - wachten laag-kwaliteit. Maar zelfs zo'n ogenschijnlijk complexe werk, geeft perfect resultaat. Goede afdruk wordt verkregen en satijn.

Sheet kwaliteit printen van foto's met niet slechter dan normaalSheet kwaliteit printen van foto's met niet slechter dan normaal

Wat wordt opgemerkt in de review,

 • Stof is zeer dicht, dik, omdat krassen eens te proberen;
 • Kopieerapparaat altijd kwaliteit, niet om gezien te worden geen proportionaliteit;
 • Gelegenheid om zomaar een idee te zetten - van foto's van de klant met een goede resolutie, en je bent klaar.

zelf afdrukken maakt van het aantal dienstjaren van het plafond niet te verminderen, zoals in het verleden, zal hij 15 jaar bedienen.

Installatie van een spanplafond met afdrukken van foto's (video)

Foto's printen - een nieuw woord in het ontwerp van de plafonds, en u kunt uw eigen interieur aan te passen, waardoor het een dergelijk origineel tintje, net als het plafond met een print.

Goede keuze!

Ontwerp verlaagde plafonds met afdrukken van foto's (foto in het interieur)

1 min2-min3-min4-min5-min6-min7-min8 min10 min9-min

Leave a Comment

Your email address will not be published.

92 − 91 =

Adblock
detector