Stickor lapptäcke: det är möjligt att länka och köra teknik – nwhistorycourse.org

The BlogVirka lapptäcke - en populär och lättillgänglig även för nybörjare typ av handarbeteVirka lapptäcke - en populär och lättillgänglig även för nybörjare visa rukodeliyaOsnova stickad lapptäcke metod är att förbereda de mest färgstarka fläckar och sy dem gradvis till önskad tyget. Utrustningen är ganska enkel, men ändå kräver en viss färdighet. Förresten, var denna metod uppfanns relativt nyligen - 1948, och även patenterat. Allt annat är tillåtet att använda garn av olika tjocklek, men att använda det här alternativet bör inte vara för nybörjare.


Metod patchwork associerad ekrar

lapptäcke metod enkelt och snabbt sticka:

 • koftor;
 • vantar;
 • tröja;
 • strumpor;
 • jackor;
 • handskar;
 • kjol (speciellt nu på modet).

Med hjälp av lapp kan göra absolut någon sak alltifrån strumpor och efterbehandling plädMed hjälp av lapp kan göra absolut någon sak alltifrån strumpor och efterbehandling pläd

Du kan utföra stickning lapptäcke och barnkläder, men det rekommenderas att använda en speciell allergivänliga garn (säljs i någon affär textilier). Förutom garn för stickning och behöver en krok, så det rekommenderas att lära sig att använda den.

Vad är tekniken med stickor lapptäcke

Grund stickning ett täcke - Shawl (mönster gör det bekvämt att räkna). Preliminär design för att förenkla ditt jobb, du kan rita på rutat papper (kan bytas ut och rutat papper). Vissa mönster av någon form tillhandahålls inte, men det enklaste för nybörjare att behärska rutor. De slagna numret öglor för samma torg tas på båda sidor, med detta bör det finnas ett udda antal. Standard - 25 flikar. I så fall ställer övergången skrivit det på en eker. Böjen kan ställas in på samma krok eller en enkel bandage.


Den enklaste detalj, vilket kan börja lära stickor Patchwork - squareDen enklaste detalj, vilket kan börja lära stickor Patchwork - square

Förresten, nu många butiker erbjuder kit för lapptäcke. de består i princip av ekrar lämplig längd, och redan förberett för användning av garn med olika tjocklekar. För nybörjare kan du dra nytta av sådana ämnen.

Hur du ansluter två rutor med hjälp av lappteknik

Hur man ansluter torget i samband med den andra? Just skrivit halvslingor kant. Kan användas och det ursprungliga antalet - så bekvämt att dölja fel, om den första uppsättningen visade sig inte särskilt framgångsrika. Därefter ansluter rutorna kan vara på något lämpligt sätt, vilket skapar ett förutbestämt schema.

täcke stickning metod är baserad på en förening i ett flertal olika färgade fyrkanter integralttäcke stickning metod är baserad på en förening i ett flertal olika färgade fyrkanter integraltOm du vill ändra färgmönster eller att kombinera dem på ett speciellt sätt - helt enkelt lägga till nödvändiga garner. Den enda gången - är det bättre att planera för skugga, liksom deras kombination som inte fungerade, som kommer att läggas till fliken helt godtycklig siffra utan en planerad mönster.

När stickteknik lapptäcke definitivt behöver:

 1. lära förbindelseflikar (nämligen i processen för sammanfogning stickning stygntråd i stället);
 2. för att skapa en två-vägs bindande ansikts slingor;
 3. minska utföra den andra och tredje raden (den avlägsnas och ett sling stickas med den andra ytan).
 4. För att visa Master Class kommer att kräva många timmar av träning, men det är värt det.

Sen när saker börjar sticka? Jag väljer att starta elementära strumpor eller vantar. Det viktigaste - att lära sig att associera färger och patchar. Dessutom kan du bara ansluta rutorna, inte göra "siffra" stickning.

Hur man ansluter två kvadrat lapptäcke teknik (video)

Patchwork nålar: sticka strumpor

Så villkor tilldela för hoppassflikar, vars sida är lika med 15 knop. De som kommer att vara extrem - är det inställt på 16 noder, samt kant banding enheten separeras. Här är allt enkelt - som införts av nål heter och dra den högra kanten. Åh, och det fram en uppsättning av enkla, det vill säga på vanligt sätt. På liknande sätt, sattes den andra rutan (även med en fläns enhet, om nödvändigt).

Kettlingsnålarna noder är nödvändig före den schemalagda produktbredden. Vi talar om strumpor, så den använder en rad 10 till 30 centimeter (så för de flesta av dessa jättar). Längd kan justeras på kanten, kan du även en ruta (som i detta fall kommer det att finnas en rektangel - är också tillåtet).

För att göra avfasning är nödvändig för att göra samma operation med en uppsättning av 15 knop, är kanten gjord av flygbilder loopar med en riktning i rätt riktning. Det vill säga, måste du kasta en fungerande tråd till nålen. Den första raden kommer inte att minska, och 3 är anslutna till den centrala slingan. Och för att göra en bunt, det vill säga ett lapptäcke Dessutom är det bäst att ringa slingan i den andra raden från andra rutan på diagonalen. Det vill säga, ut ur hörnet längs kanten kommer att plocka upp en slinga och dras åt i en rak linje.

Ljusa och ovanliga strumpor, kommer lapptäcke förknippas metod blivit en favorit klädesplagg, inte bara barn utan även vuxnaLjusa och ovanliga strumpor, kommer lapptäcke förknippas metod blivit en favorit klädesplagg, inte bara barn utan även vuxna


Det återstår bara:

 • införa många rutor som du vill;
 • Lägg 4 eller 2 böjning (beroende på formen av strumpan, som ska ställas in);
 • riktnings fyrkanter, vanligen från vänster till höger (för vänsterhänta men denna regel kan modifieras).

De återstående kanterna av lapptäcke av anslutningar kommer att upplösas. Även här kan du använda de vanliga luft slingor. Om det behövs, kan du helt enkelt böja kanten av den inre delen. Men det är möjligt att sticka om inte Tröja (på hylsan linje) eller någon tröja. Och för strumpor kommer inte att fungera - kommer att vara obekväm och tryck i trånga skor.

Stickad lapp bara anmärkningsvärt för det faktum att bockningslinjen kan vara av valfri längd och med en kombination av olika garn (men inte göra övergången till den stora ordning). Till exempel, kan manteln vara uppfödda med denna metod i allmänhet av ett stycke.

Sticka strumpor lapptäcke (video)

Sy ytterligare torg krävs utom på vantar. Och vi är vana vid att arbeta med en rektangulär form, och du kan gå vidare till mer komplexa mönster.


Virka lapp ekrar (foto) 

056f672fa1359eXXL5b767220ae4c7f3dc5e90984dab827e5bb7faf9291e35dbfcf369e7ce2a7f58aff7a92c006c79d4707b66a18d2f6139fa7aaa39a740e13edaf5fa57a629aa240520eaaebe92557-194f6d7b198bae3c7d75610125af74e6e169350d9d2b562c337dd87f7ae19599aadf

Leave a Comment

Your email address will not be published.

15 + = 25

Adblock
detector