Steken schuim plafond voor de schoonheid en warmte – nwhistorycourse.org

The BlogBehangen plafond schuim, houdt u een comfortabele temperatuur in de kamerBehangen plafond schuim, houdt u een comfortabele temperatuur in pomescheniiPenoplast - een materiaal dat veel gebruikt wordt in het interieur. Hij won het vertrouwen van de consument, want het heeft een aantal ongelooflijk aantrekkelijke eigenschappen en heeft dus een lage prijs. Met dit materiaal kunt u meer warmte op te slaan in de niet-residentiële gebouwen, evenals versieren het plafond met decoratieve doeleinden thuis of op het huisje.


Voors en tegens van plastic schuimplaten

Het huis wordt vaak gebruikt Styrofoam platen voor plafonds. Deze optie, net als zoveel anderen, heeft een aantal voordelen en nadelen. Het belangrijkste nadeel van een dergelijke afwerking wordt beschouwd unpresentable uiterlijk. Maar de keuze voor meer hoogwaardige materialen en kleuring van de afgewerkte plafond latexverf gedeeltelijk dit bezwaar te ondervangen, en de levensduur van het schuim afwerking.

Een van de voordelen van het schuim boards aan het plafond versie:

 • Het schuim heeft geen aanspraak op het oppervlak geplakt: tenminste nagenoeg vlak plafond of wand geschikt voor het plakken.
 • Het schuim brandt niet.
 • Schuim remt de voortplanting van geluid en warmte voor de herverdeling van de kamer of een andere ruimte.
 • Met de juiste installatie en werking van het schuim boards kunt u te dienen voor decennia.
 • Raden van schuim is zeer licht, dus het is gemakkelijk om te plakken.
 • Licht schuim plafond ziet er netjes en mooi.
 • Prijs schuim is misschien wel een van de belangrijkste voordelen. Dit materiaal kost je een paar centen.

Piepschuim platen zeer resistent tegen schimmel formaties, schimmels en rotPiepschuim platen zeer resistent tegen schimmel formaties, schimmels en rot

Foam, ondanks zijn brandwerendheid, gevoelig te smelten bij hoge temperaturen, dus vermijd direct contact platen met gloei- en brandbare voorwerpen.

Hoe kan het schuim aan het plafond lijmen in het appartement

Als u besluit om het plafond in het appartement pokleit schuim platen, is het waarschijnlijk dat je niet te veel moeite ondervinden. Ten opzichte van andere methoden voor het afwerken van het plafond taping schuimplaten - het is heel gemakkelijk en goedkope manier om het plafond te versieren. 


 plafond plakken het volgende schema:

 1. Meet de ruimte en de aankoop materiaal met een kleine marge.
 2. In de volgende stap moet zijn om het plafond schoon te maken en bloot hem naar de primer.
 3. Markeer de plaats van de toekomstige locatie van de platen.
 4. Voer plakken met een speciale lijm te schuimen of vloeibare nagels.
 5. De laatste plaat wordt waarschijnlijk afgekapt. Dit wordt zo gedaan met behulp van een conventionele fixeermiddelen een mes of schaar.
 6. Na installatie van de panelen te installeren plafondlijsten.
 7. Indien nodig, de behandeling van de oppervlakte van de kit.

Plakken van het plafond schuim platen beschermen het terrein van onderkoeling en distributie van verschillende geluidenPlakken van het plafond schuim platen beschermen het terrein van onderkoeling en distributie van verschillende geluiden

Wees voorzichtig met de platen: Verwijder indien nodig de kleine bramen van platen, maar in geen geval niet kreuken en beschadiging van de rand. Foam - een zeer delicaat materiaal.

De lijm schuim om betonnen plafond

In het geval dat het nodig is om het schuim rechtstreeks op het beton, de keuze van de lijm is een belangrijke taak. In tegenstelling tot priming beton heeft niet zo'n hoge kleefkracht, dus je moet grondiger aanpak van de keuze van de koppeling element.Voor het verlijmen van schuim betonplaten te passen:

 • speciale lijm voor schuim;
 • vloeibare nagels;
 • pluggen;
 • kleefschuim.

Correct technologische stappen om het schuim lijm om de concrete uitvoering van de verdere werkzaamheden te vergemakkelijkenCorrect technologische stappen om het schuim lijm om de concrete uitvoering van de verdere werkzaamheden te vergemakkelijken

Zorg ervoor dat tussen het oppervlak en de plaat was vertrokken hiaten. Indien echter het verschil is gevonden, gebruik kit te elimineren.

Hoe de dunne schuim aan het plafond lijmen in de garage

Het schuim wordt vaak gebruikt voor de isolatie van niet-residentiële gebouwen, met inbegrip van de parkeergarage. Garage - een plek waar automobilisten vaak enkele uren doorbrengen in een rij. Bij lage temperaturen zoals verblijf wordt ongemakkelijk en zelfs gevaarlijk. Daarnaast zal de auto worden verwend door de lage temperatuur in uw garage. Om jezelf te ontdoen van het probleem met afnemende temperatuur in de garage, moet u kwalitatief hoogwaardige thermische isolatie van de garage te maken. Eén van die manieren is om lambrisering schuim.

Bij het verlijmen van schuim op het plafond van de garage, pobespokoytes van het ventilatiesysteemBij het verlijmen van schuim op het plafond van de garage, pobespokoytes van het ventilatiesysteem

Wat is belangrijk bij het plakken van het plafond schuim:

 1. Kies dikke niet-decoratieve schuim. De maximaal beschikbare plaatbreedte - 10 cm.
 2. Voor kwaliteit beboeten kiezen voor een goede lijm schuim. Probeer niet om te besparen op lijm, anders zal het ontwerp onbetrouwbaar zijn.
 3. Na het lijmen het schuim traditioneel af met een lijmlaag en een mesh oppervlak uitlijning echter veel kijken deze stap.

Het schuim is geschikt voor zowel interne als externe afwerking van het plafond. Om opwarming was de meest effectieve, maken tweezijdige isolatie.

Hoe kan het schuim met schuim (video) lijm

Styrofoam plafond kan twee belangrijke doelen dienen: schoonheid en warmte vast te houden. Gemak van het materiaal ligt in zijn vermogen om zich te houden aan zowel de voorbereide en het betonnen plafond. U kunt de gewenste platen vorm en patroon te selecteren op de platen aan het plafond verrassen u met zijn uiterlijk, en perfect zijn functie vervult.


Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 29 = 38

Adblock
detector