Standarddimensioner i hallen: 4 kriterier – nwhistorycourse.org

The BlogDisposition hall bör bero på önskemål ägarna. Rummet ska vara bekväma och mysigaDisposition hall bör bero på önskemål ägarna. Rummet ska vara bekväma och uyutnoPlanirovka av alla bostäder i hyreshus genomförs i enlighet med dessa uppgifter som standarderna SNIP. Styrande dokument innebär sällan bildandet av en stor korridor som ger en hel del problem. För att vara mer exakt, avsaknaden av en stor mängd utrymme i hallen ger obehag under dressing, påklädning, och även enkla ytterkläder.


Vad är den minsta bredden av korridoren för komfort

Minsta korridor område kan vara extremt obehagligt för.

Emellertid, även om bredden av hallen inte är mer än 1 m, är det möjligt:

 • Kompetent planera utrymmet;
 • Ställ dressing;
 • Gör plats för en mysig och bekväm vistelse.

Om någon av de korridorbredd är nödvändigt att överväga att skåpet dörren och angränsande rum öppnades utan obehagOm någon av de korridorbredd är nödvändigt att överväga att skåpet dörren och angränsande rum öppnades utan obehag

Det är värt att notera att enligt byggnormer, korridoren, som ligger mellan rummen, bredden inte bör vara mindre än 1,2 m.


Acceptabel annan sammandragning till 90 cm, med det förbehållet att korridoren längd inte är mer än 1,5 m.

Dessa standarder har funktionen, och det ligger i det faktum att med sådana dimensioner att kunna missa korridoren 2 personer. Om du planerar att installera skåpet under klänningar, kappor och sånt, då bredden av korridoren bör inte vara mindre än 1,5 m. 

Bekväm hall för enskilda storlekar

Många föredrar att beställa individuella skåp så att deras storlek är helt i linje med dimensioner hallen. Naturligtvis måste det respekteras den hastighet med vilken beräkningen utförs, i synnerhet, är höjden beräknas, avståndet mellan sektionerna, samt val av bygglängden.

Unikt och originellt set i korridoren kan betona individualitet både ägare av huset och husetsUnikt och originellt set i korridoren kan betona individualitet både ägare av huset och husetsMöbeltillverkning på de individuella storlekar - det har många fördelar:

 1. Det är möjligt att effektivt använda allt utrymme korridorer.
 2. Det är möjligt att skapa ett headset som harmoniskt passar in i invändig korridoren och rummet kommer att vara ett utmärkt komplement, som är gemensam för alla verkar besvärligt och obekvämt.
 3. Du kan skapa en garderob som helt kommer att uppfylla de önskemål av färg, material, inredning och interiör.
 4. produktens pris beror enbart på kunden.
 5. Sannolikheten för att få kvalitetsmöbler är 100%.

När tillverkningsritningar framställes, fasta storleken på rummet, liksom projektet in ett diagram över alla delar av headsetet.

Den optimala bredden av korridoren av lägenheten: bekväm layout

Om lägenheten är på scenen av reparation, definitivt måste du noga tänka alla bortskurna, design och inredning. Nu ofta började jag använda gips, inte bara för anpassning av väggar och tak, utan också att skapa en garderob.

Populariteten av gipsskivor är helt motiverat, eftersom det har egenskaper såsom:

 • hållfasthet;
 • hållbarhet;
 • Slät och plan yta;
 • Optimal kostnad;
 • Fuktbeständighet.

Bredden på korridoren i lägenheten brukar beräknas genom att förlita sig på vissa faktorer.

Huvuduppgiften för hallen - för att ge ägare och gäster snabb och enkel tillgång till andra rumHuvuduppgiften för hallen - för att ge ägare och gäster snabb och enkel tillgång till andra rum

nämligen:


 • Huruvida det i hallen fönster och dörrar, samt deras mängd.
 • takhöjd.
 • Korridor vy av, till exempel, i anslutning till, eller ens passera en nisch.
 • Vad du planerar att installera skåpet, och om han kommer tillbaka.

Det är värt att notera att i byggandet av inbyggd installation för lagring, speciellt när man använder gips, behöver du inte bara tänka på varje steg och design centimeter, men också för att beräkna det interna arrangemanget av skåpet.

Bredden av korridoren, slutbehandlingen av gipsskivor, i synnerhet vad gäller anpassningen av väggarna är väsentligen reducerad med minst 10-13 cm.

Experter tror att om korridoren bredd av mindre än 1,5 m, är det absolut inte tillrådligt att sätta en garderob som inte bara kommer upptar ett stort utrymme i rummet, men också kan bli ett hinder för den fria rörligheten för rummet. Definiera standard och optimal storlek är inte svårt, eftersom korridoren ska vara rymliga och bekväma.

Den mest optimala storleken av hallen för komfort

Optimala inre fyllningen garderober är ytterkläder. Som regel är det placeras på en galge, barer och tillbehör på hyllorna. Hängare-stången inte är placerad i skåpet djupet och på bredden.

Standardstorleken 65-80 cm anses ribban.

Kläder, när de placeras på en galge, hängare får inte vidröra den bakre väggen, liksom att röra dörren, som kommer att förstöra sitt utseende med tiden. Vid utformningen skåpet, är det nödvändigt att ta hänsyn till + 10 cm på guide, som kommer att driva dörren. Om korridoren området tillåter, är det tillåtet att installera en bred och djup garderob, kan du välja utformningen av hörnen.


När det gäller storleken på hallen i korridoren, de beräknas enligt:

 • Interna fyllnings garderob;
 • Storleken av hallen.

Välja storleken av inneslutningen i hallen kan göras med hänsyn till de saker som kommer att finns därVälja storleken av inneslutningen i hallen kan göras med hänsyn till de saker som kommer att finns där

Dimensionerna på hallen, naturligtvis i hög grad påverka valet av skåp, deras utformning och dimensioner. I de flesta fall väljer den smala designen så att de bar placerades bekvämt och det minsta antalet hyllor för tillbehör och liknande. Om du planerar att installera stången över höljet eller längs djupet bör längden av hangaren vara högst 35-40 cm, eftersom även om djupet av designen är 60 cm, måste du göra står för montering av stången, liksom löpare för dörrar.

Längs av skåpet beräknas med hänsyn till djupet, och beror på ett antal saker kommer att ligga i konstruktionen, hur många som kommer att använda den och hur den ska användas, till exempel, en säsongs garderob objekt eller under deras permanenta plats. Det är nödvändigt att beakta det faktum att bredden och längden av inneslutningen ökas med 2-3 cm av tjockleken av materialet.

Smala garderober bör omfatta flera fack, i vilka det finns en bar och hyllor, så att varje familjemedlem kan använda sin avdelning och kunde hitta det rätta utan problem. Naturligtvis för lägenheter med små dimensioner är det ganska svårt att hitta de optimala hallar, men möjligheten finns där. För detta är det nödvändigt att ta itu med experter inom tillverkning av möbler på beställning.

I grund och botten är walk-in garderober i korridoren - det är kompakta produkter, som kan delas upp i en minimal mängd garderob objekt, till exempel stövlar, väskor, hattar och liknande saker i samband med en viss årstid.

Bekväm storlek hall (video)

Höjden av strukturen väljs i taket som tillåter dig att göra en med garderob korridoren, men som en uppsättning väggar gips, om du planerar att inbäddad produkt, men det är värt att komma ihåg att dessa fall kasta och kan inte flyttas.

Design Standard hallar (foto interiörer)

4e745d8bcd37c8dea45dae85c30357f8766a3f3622e16ddf83dc315314a4c1ca133620100-bild1024x768-lägenhets små lägenhets smart-design-lösningar-in-göteborgef87d97c3875be347abd4ca99c22ff68remont-malenkoj-prihozhej-39uzkiyshkafkupe1463994219dizayn-prihozhey-v-kvartire-121920x1080resizeinterior3469051139879635326385310-dizayn-prihozhey-provans-foto

Leave a Comment

Your email address will not be published.

91 − 88 =

Adblock
detector