Spegel paneler: kreativitet i ditt hem – nwhistorycourse.org

The BlogVisuell utvidgning av rymden - en av de viktigaste fördelarna med att använda speglade panelerVisuell utvidgning av rymden - ett av de största fördelarna med att använda en spegel pannoZerkalnoe paneler, tillverkade med sina egna händer - det är inte bara ett sätt att fördriva tiden, men också möjlighet att lägga till en fin hem inredningselement. Det är underförstått att endast i detta arbete i alla fall inte kommer att bli! Men på grund av force och tillbringade i alla fall värt.


Paneler av speglar: grunderna inredning

Även mycket komplexa spegel paneler är fullt möjligt att göra det själv, vilket ger problem på grund av andelen uppmärksamhet! Det räcker med att noggrant överväga de grundläggande aspekterna av processen, för att sätta på väggen layout och skaffa grundläggande komponenter.

Som ett material för panelerna kan användas inte bara kakel, men också spegelsplitterSom ett material för panelerna kan användas inte bara kakel, men också spegelsplitter

Först och främst är det viktigt att säkerställa tillgången på lämpliga material:

 • Spegel kakel;
 • Tunna träplankor;
 • Plywoodplattor;
 • Fästelement.

Alla brickor kommer att läggas på basen av trädet och säkras med hjälp av så kallade "flytande spikar". För att rama den resulterande mosaiken, användning av tunna remsor, förvandlas till ett slags ram. Och om du täcka trä med färg mättade färger, kommer det att bli en mycket ädelt utseende.


Generellt är speglar placeras på en vägg diagram för 3x3 - tre speglar i längd och ett liknande antal i bredd. Således kan det bli ganska intressant interiör lösning, bland annat ökar den visuella utrymme.

Kännare av skönhet - spegelpanelerna i det inre

På den fria marknaden, kan du hitta hela spegelpaneler eller de som saknar arbete som måste montera själv. Vad man ska välja - en fråga om en individ beror på preferenser ägaren hemma och speciellt hans hem.

Reflekterande paneler i stället för konventionella speglar ursprungliga diversifierar badrumsinredningReflekterande paneler i stället för konventionella speglar ursprungliga diversifierar badrumsinredning

Sålunda, monolitiska speglar har följande fördelar: • Den enkla installationen verk;
 • Omedelbart kunna se resultatet av deras arbete.

Panelen, som består av flera delar, har också styrkor:

 • Förmåga att simulera en spegel bild;
 • Bilden kan skapas gradvis inte på en dag.

Vad ovan representerade monteras på väggen, bestämde bara på individuell basis.

Spegel paneler i sovrummet - inredning för en god natts sömn

När man planerar utrymme i sovrummet, till en hel del människor där ute som försöker återskapa atmosfären av komfort och avkoppling. Inte på sin plats i en sådan miljö kommer att bli och spegel paneler, det snyggaste i en bambu ram.

Väggpaneler sista sovrummet har också uppfylla ett antal krav:

 • Inte vara för ljusa, kanske med en matt bestruket;
 • Utformningen bör inte vara monolitiska, är det bättre att det delas upp i flera delar.

Till rummet inte förlorat sin komfort under panelerna bättre ta ett litet utrymme, exempelvis en tredje väggTill rummet inte förlorat sin komfort under panelerna bättre ta ett litet utrymme, exempelvis en tredje vägg

Moderna designers använder ofta speglar i sitt arbete, så att hitta rätt idé i källaren. När det alternativ du vill hitta, kan du utföra sin studie och ytterligare installation.


Spegel paneler på köket: om sant

Köksutrymme brukar laddas till ögonglober, så även en liten panel är ibland mycket svårt att pressa in den. Omöjliga situationer inte hända!

Ganska ofta i köket spegelpaneler används i stället för ett förkläde. Detta är dock inte alltid en praktisk lösningGanska ofta i köket spegelpaneler används i stället för ett förkläde. Detta är dock inte alltid en praktisk lösning

Lägg till en spegel, kan du:

 • Ett litet område av väggen;
 • På köksväggen;
 • I omedelbar närhet av diskbänken.

Det viktigaste som spegelytan inte är i kontakt med fett, som vanligtvis täcker hela köket. Oavsiktligt råkat trycka det fettdroppar kommer att vara nästan omöjligt att tvätta! Det är därför det skulle vara bättre att spegla att undvika kontakt med farliga ämnen.


Barn spegel paneler: dekoration för de små

Barnen spegel paneler ses av många föräldrar som en innovation, behandla det med försiktighet. I själva verket är allt absolut inte sant! Slå ytan kan mycket väl vara i form av ett spel, sätta en snedvridande spegel, som kommer att roa barnet.

Barnens rum är bra att hitta sin plats skrattspegel i form av modulära panelerBarnens rum är bra att hitta sin plats skrattspegel i form av modulära paneler

Det är viktigt att spegeln:

 • Det var säkert förankrad;
 • kan skada ett barn.

Barn växer upp mycket snabbt, och snart kommer att kunna uppskatta beslutet utformningen av föräldrar.

Spegel paneler med avfasning: icke-standardiserade metoder

Avfasning - en dekoration kakel kant, gör det möjligt att uppnå en ovanlig reflektion av ljus och säkra framtiden för paneler mer fashionabla utseende. Externt varje plitochek påminner mångfacetterad sten, en mycket trevlig även erfarna ögon.

För att understryka styrkan i rymden, med koniska skivor kan placeras i badrummet. Spelhöjdpunkter, kombineras med vattendroppar, kommer att skapa rummet en ovanlig och mycket romantisk atmosfär, som ligger där det kommer att bli trevligt, inte bara för vuxna utan även för barnFör att understryka styrkan i rymden, med koniska skivor kan placeras i badrummet. Spelhöjdpunkter, kombineras med vattendroppar, kommer att skapa rummet en ovanlig och mycket romantisk atmosfär, som ligger där det kommer att bli trevligt, inte bara för vuxna utan även för barn

Dessutom, tack vare speglar med avfasning kan du:

 • Dölja brister lokaler;
 • Köp exklusiva och fashionabla nuförtiden clearance;
 • Skydda området från fukt och försämring av standard beläggningar.

Uppnå unika i inredningen är så enkelt! Och vad är särskilt trevligt, kan detta åstadkommas på egen hand.

Garderober med speglad paneler: den ursprungliga möbler i alla hem

Traditionella garderober är idag nästan varje hem. Men varför inte uppgradera från? Till exempel med hjälp av en panel av speglar! Naturligtvis under inredningen kan du ge hela bladet skåp, men det kommer att vara bättre att gå på ett litet trick.

Garderob med speglade paneler utför två viktiga funktionerGarderob med speglade paneler utför två viktiga funktioner

Den mänskliga tillväxten satte standarden spegeln (om det finns någon), men redan på toppen av det, eller på kanterna i toppen, är en mosaik. Således kunna spara värdefullt utrymme och att diversifiera interiören.

Dessutom armarna måste ta några enkla regler:

 • Paneler måste installeras på den yttre fliken för att undvika friktion;
 • Mångfacetterad glas, naturligtvis, ser bra ut, men när det är alltför stor koncentration i ögonen kommer Ruffle;
 • Plattor ser nästan alltid en vinnare, men sovrummet är bättre att välja kristaller minimistorleken.

Med tiden tenderar möbler bry, men är det värt att snabbt skicka skrot? Bättre, med hjälp av rätt dimensionerad inredning, ge det ett andra liv!

Utan extra ansträngning: en spegel panel med sina egna händer

Fast beslutna att göra sina egna spegel paneler, är det viktigt att utvärdera alla risker som medför denna process. Speciellt blir det svårt för dem som arbetar med en slät yta för första gången.

Som bas användes för de spegel kryssfanerskivorSom bas användes för de spegel kryssfanerskivor

Till att börja med kommer att behöva skära ut rutor av samma storlek, noggrant begränsa skarpa hörn. Detta bör vara vassa och precisa rörelser på ytan inte rasat.

När man arbetar med glas och speglar är det viktigt att:

 • observera säkerhet;
 • skyddshandskar på händerna;
 • skydda dina ögon från de små kristaller.

Komma igång för första gången, bör du försöka att skära glas på stora bitar som möjligt. Med dem kommer att bli mycket lättare att arbeta, och resultatet kommer att visa sig inte värre!

Montering speglade paneler på väggen: arbetet i etapper

Innan du försöker installera speglade kakel, är det nödvändigt att bereda utrymme. Väggskåpdörren, etc. måste vara helt slät, för att uppnå vad som är möjligt genom slipning. Denna process rekommenderas inte att ignorera! Annars fashionabla risker mosaik att falla av efter några dagar.

Plattor kan limmas på olika sätt, det beror på inredningsstil och personliga preferenserPlattor kan limmas på olika sätt, det beror på inredningsstil och personliga preferenser

När utrymmet är beredd, kan du börja betydande arbete:

 • Märkning den plats där panelerna kommer att monteras;
 • Fasstyrda placeringselement på väggen med de flytande naglar;
 • Den slutliga slutsatsen av dekoration och speglar i en träram.

Paneler av spegelplattor med sina händer (video)

Inget svårt eller omöjligt! Maximal uppmärksamhet och snart fashionabla paneler pryder en gång tråkig vägg eller möbler och bli en fullvärdig och originell del av inredningen!

Spegelpaneler i det inre (foto)

2-104120.310000153844062e94cb8021063aaee803c05c026b2d1130000000000000002125672big

Leave a Comment

Your email address will not be published.

80 − 70 =

Adblock
detector