Spacklet gipsskivor 2 sorters material och urvalsregler – nwhistorycourse.org

The BlogDrevning är ett oumbärligt material i reparationsarbetet, eftersom det gör det möjligt att göra ytan av taket och väggarna är plan och jämnDrevning är ett oumbärligt material i reparationsarbetet, eftersom det tillåter dig att göra ytan av taket och väggarna är släta och gladkimiNachat värt vad cementering - en process som är nödvändig. Om ens en centimeter olika ytor gips om ingen perfekt planhet och jämnhet, filler behövs. Och hon behövde en tapet och under plattorna och målning.


Gips mix: valet av material och gips shpaklyuyut

Cement, polymer, gips - varje typ av kitt har sina fördelar, men även nackdelar. Vilket är bäst - det beror på arbetssidan, på dina preferenser och därför, vad du föredrar att arbeta.

Till att börja behandlingen av det material som behövs för gips. Detta är ett bra alternativ för gipsskivor, som en snö-vit färg är idealisk för inredning: under tapeter och målning. Men inte bara det är rätt färg plus fyllmedel.

Fördelarna med gips som är av plast och är säker för hälsanFördelarna med gips som är av plast och är säker för hälsan

Fördelar med gips:


  • Blandningar har god formbarhet, vilket innebär att de har tillräckligt motstånd mot sprickbildning;
  • Miljösäkerhet gips är inte specificerad - ett naturmaterial;
  • Gips lös andas, medan det absorberar fukt, och bristen ger det till rummet, vilket innebär att rummet kommer att vara ett gynnsamt mikroklimat;
  • God vidhäftning till olika material;
  • Används i olika studier - är dess hörn och fogar tätade, inriktade ytor.

Gips är lätt att slipa, det är lätt att applicera, och det torkar mycket snabbt. Men utan nackdelarna har det inte gjort: i rum med hög luftfuktighet, det kan inte tillämpas, eftersom denna filler kännetecknas av en hög grad av löslighet av densamma.

Cement kitt: kitt än GCR

Cementblandningar för puts är också värda att beakta. Denna blandning på cement bas, som inte är rädd för vassa temperaturtoppar, är det väl tätar sömmar, chips, sprickor, jämnar ut ytan. Det viktigaste materialet är sammansatt av cement, och lägger till den optimala sammansättningen av en lista med användbara kemikalier.

Gör en blandning av cement en mer hållbar kommer att hjälpa dig en speciell tillsats, som säljs i specialbutikerGör en blandning av cement en mer hållbar kommer att hjälpa dig en speciell tillsats, som säljs i specialbutikerSpeciella tillsatser tillåta cementblandningen att vara motståndskraftiga mot sprickbildning och är mycket tålig.

När du köper en cementblandning som krävs för att samråda med säljaren. Alla fyllmedel baserade på cement är sammansatta av ett visst märke av cement, som kännetecknas av en viss nivå av styrka, kompressionsnivå, såväl som vidhäftning till andra byggnadsmaterial och verktyg. Säljaren måste berätta en fullständig beskrivning av varorna, på grundval av vilka det kommer att vara klart vilka kitt gipsskivor.

polymer kitt

Och detta material dök upp på byggmarknaden är inte så länge sedan. Och tack vare nyheten innebär att det kan sägas att han har vissa fördelar jämfört med de mer traditionella metoder. Hon har för det första håller längre, och för det andra, och slutligen är materialet en mycket hög elasticitet universell.

Polymer gips är tillräckligt mångsidigt material, som kännetecknas av flexibilitet och hållbarhetPolymer gips är tillräckligt mångsidigt material, som kännetecknas av flexibilitet och hållbarhet

Skiljer polymerbeläggningen och hög tillverkningsmöjligheter. Till exempel, gips och cement spackel torka i 2-5 timmar, kan polymeren du likställa som du behöver under dagen. Det är mycket bekväm att använda.

Idag marknaden är två typer av polymer filler visas:

  • akryl;
  • Latex.

Latex kitt som används för inredning. Använd den mycket enkelt, det är hållbara i bruk, har hög hållfasthet, elasticitet, och kommer inte att svika stickande lukt. Akryl gips är lämplig för externa och interna ytor.

Ju bättre: kitt väggar av gipsskivor

Och nu när rätten att använda, eller färdigblandad torrt. Om du gör reparationer på sina händer, är du viktig, inte bara kostnaden för material och kvalitet reparation, men också maximal komfort. Experter rekommenderar att köpa torr universell blandning, även om till ett område av Masters föredragna färdiga utspädda formuleringar.


De goda torrblandningar:

  • De kan helt enkelt mer lönsamt att köpa - om reparation, av något skäl försenad, fördröjd, och blandningen kan fortfarande lagras under långa perioder. så vänta inte med den slutliga blandningen, och har använt alla på en gång.
  • Nästa punkt - till torr kontrollblandning temperatur har ingen effekt, men med klar kitt kan förvänta obehagliga överraskningar.
  • Och en annan viktig punkt - den torra blandningen kan användas i doser, i bitar. Och skillnaden i användning kan vara upp till flera månader. Naturligtvis med den färdiga mix att göra det kommer inte att fungera.

För att snabbt gå vidare med reparationsarbeten, kan du bara köpa en färdig blandning för spacklingFör att snabbt gå vidare med reparationsarbeten, kan du bara köpa en färdig blandning för spackling

Men om du är säker på att reparationerna kommer att ske här och nu, och jag vill spara ännu tid, är den färdiga blandningen ett bra alternativ. Inget behov av att tillbringa tid på knådning av lösningen, behöver inte oroa dig att du gjorde något fel, och konsistensen är inte korrekt. I denna mening fördelaktig färdiga blandningen.

Och inte tvivlar på att spacklet - en obligatorisk punkt av reparation, när det kommer till gips. Det hjälper inte bara släta ytan, täta fogarna, etc. Hon förbereder materialkvalitet till efterbehandling.

Om du till exempel välja att bara hänga tapeter i GCR, det finns en mycket stor risk att gips sväller bara limmet och nya tapeter kommer att skev. Och då kommer du inte bara ta bort den skadade tapeter, men också ett lager av gips.


Instruktioner: spacklet gipsskivor (video)

Gips Gips - en process som kan göras oberoende av varandra genom att välja lämplig sammansättning. Fokus på pris / kvalitet, samt be expedit som kan hjälpa dig att välja.

Bra jobbat!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 52 = 56

Adblock
detector