Sovrum inredning med två typer av tapeter: Topp 5 tips – nwhistorycourse.org

The BlogFör att skapa en originell interiör använder ofta en kombination av tapeter i sovrummetFör att skapa en originell interiör använder ofta en kombination av tapeter i inredningen spalneLyuboy huvudmål - harmoni i bilden. Priset är inte så viktigt och relevanta samlingar av möbler, tapeter, tillbehör, som de är förenliga och rätt val. Tapeter måste inse din idé om komfort, komfort, de behöver för att uppfylla dina estetiska preferenser och, naturligtvis, vara ordentligt inredda rum som en gillestuga.


Desktop Companion, foto sovrum: zonindelning

Naturligtvis kräver detta mer uppmärksamhet klibbig, komplicerat arbete. Design genomtänkt dagen innan - du måste vara klart var tapeten kommer att vara en där andra. Enklare, naturligtvis, spion exempel på Internet.

Ofta är frågan om en kombination av olika texturer tapeter möjligt. Yes! Speciellt om du har planer på att sovrum zonindelning. Sådana lösningar är allmänt välkomna.

Och att välja för säker användning sonder tapet - tillämpa ihop bitar och räkna ut "bli vän" de. Bör vara uppmärksamma på att tjockleken på materialet på lederna ser estetiskt tilltalande. Kanske det svåraste att kombinera textil vägg, de är mycket tunn, komplexiteten kan uppstå i fogarna. Och plocka dem svåra följeslagare.

Accent väggen bakom sänggavel kan utfärdas med hjälp av tapeter med vegetabiliskt eller traditionella mönsterAccent väggen bakom sänggavel kan utfärdas med hjälp av tapeter med vegetabiliskt eller traditionella mönster

Oftast i sovrummet väggen är planlagd säng. Hon accentual eftersom tapeten kan vara här tätare struktur och, förresten, desto mörkare.

Kombinationen av de två färgerna av tapeter, foto sovrum: hur man plocka upp

Och det finns många nyanser som vettigt att föreskriva. Först tänka igenom alla alternativ att välja den bästa.


Färgkombinationen av tapeter i sovrummet:

 • Om sovrummet är liten, då klistra de två arterna kan inte ha bråttom - ibland detta alternativ kommer bara att öka effekten av det lilla utrymmet. Zonirovat sovrummet är osannolikt, men den dekorativa effekten kan vara intressant.
 • Dela väggen kan vara horisontellt. Här är reglerna om toppen av tapeten ljus botten redan - mörkt. Om botten av tapet med ett mönster, då den övre delen av slätten. Om den övre delen av mönstret, botten - med en vertikal rand. Om toppen av den jämna, botten - lättnad. Om den övre delen av det lodräta strecket, horisontella fältet längst ned.
 • Lyckad kombination ger färgerna och elegant kompletterar varandra, och därför inte kommer att vara vad som kallas ett snitt öga. Så en win-win - brunt och beige, blått och grått, persika och vit, vit kostym och mynta, sand, blå.
 • Färgtonen för att plocka upp svårt, inga särskilda tabeller används eller söka professionell hjälp.

Interiören i sovrummen fin harmoni mellan en randig tapet och väggmaterial med blom- prydnadInteriören i sovrummen fin harmoni mellan en randig tapet och väggmaterial med blom- prydnad

Det är mycket viktigt - inte att klistra över sovrummet raznostilevyh tapeten. Till exempel tapeten i provensalsk stil tapet med en strikt geometri, naturligtvis, i kombination med svårigheter.Val av tapeter för sovrummet av de två typerna och färger: en kombination av metoder nyanser

Kombinera färger är att föredra mest. Och detta är förståeligt: ​​det är inte känt ännu om ordentlig titt gul och blå, men ljusgrå och mörkgrå ser säkert.

kan särskiljas två metoder:

 • Ett enkelt sätt att - kombinera två nyanser av samma färg;
 • sofistikerat sätt - kombinera två olika nyanser av färger.

Bakgrund två färger ser bra ut, och med införandet av fototapeter. Detta alternativ är också övervägs.

Tapetsering alternativ för två typer i sovrummet: reglerna

Det finns vissa grundläggande regler som inte bryta rekommenderas.

Använda design kombinerat sovrum tapet, inte överbelasta inredning overkill, annars finns det en risk att förlora funktionella utrymme flexibilitetAnvända design kombinerat sovrum tapet, inte överbelasta inredning overkill, annars finns det en risk att förlora funktionella utrymme flexibilitet

Vad som är viktigt att veta när limning de två typerna av tapeter:

 • Medan vissa ljusa tapeter, bör den andra färgen vara mild, kanske, pastell;
 • Ett bra alternativ för att tillämpa två olika färger på intilliggande eller motstående delar av rummet;
 • Tapet med blommiga tryck kan pokleit på en vägg, och den randiga tapeten - till en annan, men färgen de bör kombineras;
 • Använda accent område i toppen av sängen - en av de mest använda alternativen;
 • I ett litet sovrum, använd inte mörka tapeter eller tapet med ett stort mönster.

Det enklaste sättet är naturligtvis bara köpa tapeter följeslagare som vårdar tillverkare uppfann just för detta ändamål.


Som pokleit tapeter i sovrummet av de två typerna, foto: kompatibilitet med olika ornament

Ornament på tapeten för stort inflytande på slutresultatet.

Totalt tilldelas tre typer av ornament:

 • geometrisk - Det är lätt att förstå att grunden för denna prydnad göra geometriska former;
 • Fitomorfnye - realistiska eller stiliserade växter;
 • meander - prydnad med en streckad linje fortsätter.

Visuell uppdelning av rymden med hjälp av diversifierade en tapet kan du välja flera zoner i ett rum med ett funktionellt syfteVisuell uppdelning av rymden med hjälp av diversifierade en tapet kan du välja flera zoner i ett rum med ett funktionellt syfte

Användning av den kombinerade mönster med mönster i de flesta fall utföringsformen, när ett specifikt mönster av rummet, och det andra Uni papered ränder. Och färgen på tapeten är faktiskt samma, vissa tonala skillnader är acceptabla.


Eller ett annat alternativ - tapet med samma mönster, men olika i färg. Och en sådan är lätt att plocka upp och du bara köpa en typ av tapeter i olika färger. Upphäva beslutet - bakgrundsbild av samma färg med olika prydnadsföremål.

Den ideala kombinationen - blomstermotiv och fina geometriska mönster. Den mest universella siffra anses band. Randiga tapeter i kombination med praktiskt taget alla varianter, viktigast av allt, att inte missräkna färgen. Du kan naturligtvis pastan över väggarna och flikar som är extremt modet i dag, men en sådan fastnar är ganska komplicerat, och gör det i sovrummet med en stor film.

Hur man kombinerar tapeter Companion (video)

Bakgrunden av två typer i sovrummet - det är ett drägligt alternativ, ett ganska vanligt när den perfekta kombinationen av två typer av tapeter kommer att ge dig maximal komfort i rummet och nuvarande estetisk njutning.

Sovrum inredning med två typer av tapeter (foton)

1291541920x1080inter37615spalnya21512829719-Freshome-11-40-skandinavisk wallpaper-idéer-making-dekorera-a-breeze1024x600221.174404122komnatakoverkrovatoboi1920x1080wwwGetBgnet1293113882976w1920h1440

Leave a Comment

Your email address will not be published.

90 − = 80

Adblock
detector