Soorten van verlaagde plafonds: beschrijving en kenmerken – nwhistorycourse.org

The BlogVerlaagde plafonds - een essentieel kenmerk van het plafond oppervlak decoratie in moderne woningenVerlaagde plafonds - een essentieel kenmerk van het oppervlak decoratie van het plafond in de moderne domahNatyazhnoy plafond letterlijk werd een attribuut van het moderne ontwerp van het plafond oppervlak. wat er nog meer nodig is - mooi, praktisch, geen extra afwerking nodig? De koper gemakkelijker te navigeren in het assortiment, redelijk om de soorten plafonds beschrijven gebruikte materiaal en werkwijzen voor bevestiging stof. 


Soorten stof systeemplafonds

Het belangrijkste criterium bij uitstek is meestal het soort weefsel, dat wil zeggen het plafond zelf gemaakt van een materiaal.

Stoffen worden gepresenteerd in twee vormen:

foliebanen

Ze zijn gemaakt van kunststof folie en gemonteerd krimpende traditionele methode, die gerepareerd kamer wordt eerst verwarmd en daarna afgekoeld. Dit is de meest populaire vorm van verlaagde plafonds - een multivariate design, een verscheidenheid van texturen. Het plafond kan glanzend, mat, satijn, spiegel, suède, alle film zijn. Anders worden deze plafonds Frans genoemd.

De film web kwetsbaar is, onder voorbehoud van de beweging, maar het zal goedkoper stof zijn. Dit maximum is geschikt voor degenen die willen besparen op reparatiesDe film web kwetsbaar is, onder voorbehoud van de beweging, maar het zal goedkoper stof zijn. Dit maximum is geschikt voor degenen die willen besparen op reparaties


stoffendoek

De basis van dergelijke banen - woven doek dat bekleed is tijdens het productieproces te bereiken spetssostavom de gewenste materiaaleigenschappen (fysische eigenschappen). Dit reproductie wordt poprochnee film, extreme temperaturen is, in tegenstelling tot een concurrent niet bang.

Kies een van de materialen, rekening houdend met informatie over de werking van het plafond.

Plafond: welke materialen per lamellen breedte

Tot op heden, de koper ziet twee soorten structuren - zoals hechtdraad en naadloos. Eerder, kunnen alleen de weefseldoek naadloos zijn, omdat voor rollen met grote breedte waren. Een foliebanen worden meestal aan elkaar gelast polutorametrovy rollen.Maar nu, dankzij de Aziatische fabrikanten bieden foliebanen in brede rollen, wat betekent dat de installatie van dergelijke banen mogen geen zichtbare naden.

Spanplafonds kunnen zijn:

 • soort hechtdraad. Dit maximum PVC-folie, volgens de wijze van bevestiging - en bezgarpunnye harpoen. Harpoen op zijn beurt kan gapless en spatel zijn.
 • Naadloze type. Dit maximum polyester met polyurethaan coating. bezgarpunny bevestigingsmethode.

Verlaagde plafonds worden onderverdeeld in twee types: een hechting (PVC folie maxima) en naadloze (polyester maxima)Verlaagde plafonds worden onderverdeeld in twee types: een hechting (PVC folie maxima) en naadloze (polyester maxima)

Minder stof met een lasnaad is zelfs niet in zicht (soms letterlijk onzichtbaar) en het risico van breken van de naad. Hoewel het gebeurt zelden, in theorie het zou kunnen zijn, vooral in het geval van de fabriek defect.

Montage mogelijkheden voor verlaagde plafonds: warm montage en koude installatie

Koude montagesysteem kan worden gemonteerd stof plafonds. montagetechniek is vergelijkbaar met het proces van het uitrekken van de artistieke doek aan het gestel. Molding wordt geladen in het web met de hand, de temperatuur in de kamer in deze kamer.

Wanneer koude installatie stokbrood doek met de hand ingevuld, maar voor warm montage, zult u gasinstallatie nodigWanneer koude installatie stokbrood doek met de hand ingevuld, maar voor warm montage, zult u gasinstallatie nodig

Set stof gebaseerd op de pre-detectiegrootte.

Hot Montage Kan worden gemonteerd alle film plafonds. Dit wordt gedaan met behulp van speciale apparatuur - meestal gasinstallatie.

Installatie van verlaagde plafonds stapsgewijs

Yourself installatie is als volgt:


 • Gun (en dit is de gasinstallatie) stof, opgehangen aan het plafondoppervlak wordt verwarmd tot een hoge temperatuur, zodat het zeer buigzaam;
 • Het vlies wordt gerekt door de grootte van de kamer en vervolgens onder een plafond basisomtrek vastgesteld;
 • Na afkoeling wordt de film web uitgerekt, en je kunt zijn definitieve vorm te zien.

Denk aan de belangrijkste ding: het materiaal voor de installatie van verlaagde plafonds zijn niet erg duurzaam, dus als je niet zeker weet of je jezelf succesvolle installatie van verlaagde plafond kan maken - bellen specialistDenk aan de belangrijkste ding: het materiaal voor de installatie van verlaagde plafonds zijn niet erg duurzaam, dus als je niet zeker weet of je jezelf succesvolle installatie van verlaagde plafond kan maken - bellen specialist

Technische kenmerken van de stof niet trial and error te betrekken, dus als de verlaagde plafonds ervaring die je hebt, en de theorie is niet geheel duidelijk, is het beter om de hulp van professionals.

Bevestigingspunten van verlaagde plafonds: harpoen en bezgarpunny, shtapikovy

Harpoon bevestigingsmiddelen worden uitsluitend gebruikt voor de film van pvc. Harpoen - een construct element dat gelast rond de omtrek op het doek. harpoen principe geldt deze methode tot de naam. Harpoen direct houdt het weefsel in de inrichting.

Het volgende type bevestiging - clip-on:


 • Gebruik het om het plafond structuren clips en het Bureaublad of in te stellen. Werkingsprincipe van een grendel. Stof basis is niet moeilijk op te lossen. Voor dit soort bevestigingsmiddelen nodig plastic molding.
 • Voor het inklikelement niet typisch sluittechniek gaten, omdat ze in dergelijke grendel is gewoon geen.
 • Naadloze structuur plafonds zijn aangebracht net clip-on methode, omdat de stof niet zo veel als de film te strekken, omdat deze methode is optimaal.

Harpoen methode - de meest voorkomende methode van het bevestigen van de film banen in EuropaHarpoen methode - de meest voorkomende methode van het bevestigen van de film banen in Europa

Shtapikovy wijze van bevestiging:

 • Enerzijds goedkoper harpoen. Zoals baguette bevestigingselement U-vormig profiel van aluminium.
 • Houten of plastic kraal werkt als een wig, die de stof goed klemmen.
 • Gevormde technische ruimte van ongeveer 10-12 mm, die plaf plinten, of een rozet sluit.

Deze methode wordt vooral gebruikt voor het bevestigen van de filmbanden. Welke methode je ook gebruikt, gebruik dan de gedetailleerde instructies.

Die aan het verlaagde plafond te kiezen (video)

Spanplafonds kan de kamer te versieren welke vorm dan ook, de belangrijkste rol in het decor neemt de bouw ontwerp. Maar het materiaal, bevestigingswijze, baanbreedte is ook belangrijk.

Heb een mooie keuze!

Soorten van verlaagde plafonds (foto)

13-16ebf2df31af621c89f1effbcf8e7956d1419253869197bc4b64624555839032b8000d99ce09316968293e202f2d4cea29c348e707e2dca5a010.1033231628141409882705plenochnye-natyazhnye-potolki-1b1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 17 = 20

Adblock
detector