Soorten bogen in de hal: een foto en 5 tips voor het kiezen – nwhistorycourse.org

The BlogMet de hulp van de boog kan een aanzienlijke verbetering van de esthetische kwaliteit van de kamer en geef het originaliteitMet de hulp van de boog kan de esthetische kwaliteit van de kamer aanzienlijk verbeteren en geef het originaliteit in moderne appartementen zijn in toenemende mate gevonden een gebogen structuur. Zij voeren verschillende functies: ruimte te besparen, combineren de kamer, smaak toe te voegen aan het interieur. Vooral overwegend bogen in de studio, waar elke meter telt. De meest populaire zijn de boog van de gipsplaat, dus vandaag laten we praten over hun praktijken als ze de kamer ontwerp te veranderen en hoe het gunstig te verslaan is.


Hoe maak je een boog in de hal te kiezen

Arch moet het interieur aan te vullen, in harmonie met de rest van de kamer. Kies het soort ontwerp op basis van uw kamer. Het is niet nodig in de prachtig ingerichte woonkamer naar de boog te plaatsen in een moderne stijl of minimalisme, en zorg ervoor dat de overgang van de twee gecombineerde kamers was niet scherp.

Wanneer u een woonkamer met een boog moeten zich bewust zijn van een paar tips zijn:

 • Boog in de kamer moet breed genoeg zijn om visueel te vergroten de kamer en een indruk van luxe te creëren, gemak en ruimte van de kamer te zijn;
 • In de hal in de stijl van hi-tech Er zijn geen beperkingen in het ontwerp, het hangt allemaal af van uw verbeelding;
 • Koepelvormige bogen kunnen beter voor de kamers, die in een Aziatische stijl;
 • Portal Arch uitvoering is universeel voor alle appartementen;
 • Het oppakken van een klassieke ronde bogen, vierkant, laat de moderne trends van het interieur.

Als de kamer groot is, is het raadzaam om een ​​brede boog makenAls de kamer groot is, is het raadzaam om een ​​brede boog maken

Het hangt van de breedte van de waarde boog deuropening. Het is breder dan de smallere doorgang tussen kamers, dus om harmonie en comfort bereiken in de kamer nodig is om aangrenzende kamers zo dicht mogelijk bij elkaar te trekken. Zeer mooie uitstraling bogen in de ruime woonkamer, ze laten bestemmingsplan ruimte accenten in een bepaald deel van de kamer. Arch maakt het mogelijk om onderscheid te maken tussen het werkgebied van het recreatiegebied, om een ​​unieke sfeer van comfort te creëren.


de aard en de vorm van de aanwezigheid van elke inrichting en modellen - inrichting boog kan zeer verschillend zijn. Voor de installatie, onderzoekt elk type boog ontwerpen en kies de meest vending.

Accommodatie opties bogen in de hal: een foto en design oplossingen

Bogen in de kamer kunnen zeer divers zijn, zoals we al zeiden. Als u al hebt gemaakt of gekozen acre, rijst de vraag - hoe om het te versieren? Dure ontwerp is meestal niet nodig om verschillende muurschilderingen en patronen die reeds aanwezig te versieren.

Echter, pretentieloze pleister boog worden ingericht in verschillende manieren:

 1. De meeste medewerkers bogen met landhuizen en huisjes, in dit geval is het beter om een ​​boog gemaakt van hout of steen te maken. Dit laatste kan zowel natuurlijk als kunstmatig zijn, is een veelzijdig materiaal dat origineel eruit ziet en past goed in elke ruimte omgeving.
 2. Let op de polyurethaanmengsel, is het ook mogelijk om te versieren de boog structuur stucwerk simuleren.
 3. Als u woont in een privéwoning, gebruik metselwerk, dit is een ongewone decoratie welkom boog, met heel duurzaam en vereist geen speciale zorg nodig hebben.

Geweldige oplossing is om de boog spotlights, die extra verlichting zorgt voor de hal uit te rustenGeweldige oplossing is om de boog spotlights, die extra verlichting zorgt voor de hal uit te rustenIn de moderne appartementen steeds populairder decoratie gipsplaten bogen diverse ingebouwde verlichting, zodat de boog niet alleen gezoneerd, maar ook extra verlichting element kan dienen. Bogen worden gebruikt in plaats van de deur naar de hal, gang, keuken. Arch is vaak een soort barrière die de keuken van de woonkamer of eetkamer van elkaar scheidt. Ze kunnen worden gebruikt in de moderne huizen, en op de gebruikelijke Chroesjtsjov tussen een corridor en een keuken om ruimte te besparen.

Mooie bogen kan worden gemaakt met hun eigen handen Gipsplaten, maar dient zorgvuldig te handelen, dus als je geen vertrouwen in hun capaciteiten - niet voor gaan.

Buig in plaats van de deur naar de hal

Bogen, die nu vaak worden gezien in de moderne appartementen en huizen kwam bij ons uit Azië. Oosterse interieurs behoren bijna altijd bogen, deuren, is er bijna.

Diversificatie van het interieur maken verschillende soorten boog ontwerpen, nu zijn er de volgende:

 • Rondbogen;
 • Vierkant boog;
 • Asymmetrische bogen;
 • Modern arch;
 • Poluarki;
 • Oriental bogen.

Prachtig versierde boog kan een volledige vervanging voor de deur tussen de kamer en de gang zijnPrachtig versierde boog kan een volledige vervanging voor de deur tussen de kamer en de gang zijn

Ronde en vierkante bogen worden beschouwd als klassiekers en worden gebruikt voor de visuele fascinatie van de ruimte en creëren een gevoel van hoge plafonds. Perfect voor studio-appartementen, flats en huizen met hoge plafonds. In de moderne appartementen zijn gebruikt en asymmetrische boog. Ze komen zelden voor, geselecteerd creatieve aard: de muzikanten en kunstenaars. Hiermee kunt u de lage plafonds te verbergen, ziet er erg ongebruikelijk, het past in moderne interieurs.

Moderne boog hebben een gladde boog die de ruimte visueel groter maakt, is het ook ideaal voor kleine appartementen met lage plafonds.

Poluarki vaak geplaatst in de woonkamer en rijkelijk versierd met verschillende decoratieve elementen. Oriental bogen hebben een reeks van koepelvormige, is het het beste om ze in de woonkamer, ingericht in een Aziatische stijl te installeren.

Ontwerp kamer met een boog in het appartement

Onlangs hebben enkele van de meest voorkomende vormen van bogen.


Ze zijn:

 • De halfronde;
 • rechthoekig;
 • Dacht.

Halfronde boog ziet er goed uit in het interieur, gemaakt in klassieke stijlHalfronde boog ziet er goed uit in het interieur, gemaakt in klassieke stijl

Natuurlijk, de meest voorkomende in de woonkamer is bogen klassieke boog ontwerp in de vorm van een halve cirkel. Dit is niet verwonderlijk, dit soort bogen ziet er stijlvol uit, laconiek, het past perfect in een klassieke stijl en modern. Gevestigde een dergelijke structuur tussen de woonkamer en een keuken die u toelaat om onderscheid te maken tussen deze twee zones. Deze boog kan worden geïnstalleerd in elke ruimte, ongeacht de geselecteerde stijl.

De tweede meest populaire vorm van boogconstructies kan veilig worden genoemd rechthoekig. Het bevat geen wijzigingen in het huis nodig hebben, ziet er erg mooi, organiseert de ruimte. Styles - klassiek, modern, minimalistisch, high-tech.

Arch trapeziumvormige koepel ideaal voor de woonkamer in de gotische stijl. Kronkelende - keuze van creatieve mensen en inrichten van een ruimte in de stijl van pop art, modern, minimalistisch, toe te voegen aan het interieur van de levendigheid en dynamiek. Elliptische bogen geschikt voor een luxe klassieke inrichting en prachtige barokke, kun je versieren met fresco's, een speciale glamour toe te voegen aan het interieur.


De bouw van de boog in de hal (video)

Natuurlijk, de boog handige binnendeuren. Ze bespaart u een grote hoeveelheid ruimte, kijk korter en netter. U kunt een pleister boog met je handen te maken, maar je kunt het op bestelling, het oppakken van de vorm en decoratie, afhankelijk van het zitgedeelte van het interieur. Bogen blijft altijd relevant ontwerp oplossing voor veel verschillende gebieden van stijl, dus als je een studio-appartement, moet u om na te denken over het installeren van boog ontwerpen.

Ontwerp bogen in de hal (de foto in het interieur)

4289188peregorodka-Iz-gipsokarton4e2df5c36d415901531920x1080resizeinterior33495451396962320177047200292547690

Leave a Comment

Your email address will not be published.

67 + = 70

Adblock
detector