Soorten behang: 7 tekenen van verschillen – nwhistorycourse.org

The BlogIn de markt is er een grote selectie van behang tegen een betaalbare prijsIn de markt is er een grote selectie van behang tegen een betaalbare tseneBlagodarya enorme keuze aan afwerkingen en kan worden gemaakt van de begroting en luxe interieurs. Behang op de markt veel, maar als het gaat om de keuze vele maken het moeilijk wordt, daarom is het noodzakelijk om te werken op elk van de soorten behang voor de muren.


Soorten behang bekledingsmaterialen worden bepaald door de vervaardiging, zoals papier, non-woven, enz Er zijn ook decoratief behang, die kan worden gebruikt voor het schilderen en gips. Elk type van behang heeft een brede selectie van kleuren, texturen, kleuren en designs.

Alle soorten behang, wand-materialen en hun kenmerken

Als we kiezen voor het behang, moet u aandacht besteden aan alle rollen die tot dezelfde partij, als het gebeurt dat de tinten van kleuren in verschillende batches zijn iets anders.

Vandaag de dag kun je een enorme keuze aan behang te vinden, maar je moet aandacht besteden aan het materiaal en de kenmerken vanVandaag de dag kun je een enorme keuze aan behang te vinden, maar je moet aandacht besteden aan het materiaal en de kenmerken van

Het moet werken en een beschrijving van de kenmerken van elk type:


 1. Paper. Het is de meest populaire vorm van behang. Ze komen in enkele en dubbele laag. Typisch is de papierbaan is glad, maar soms kan gezien worden monsters van een reliëf. Pluspunten papier behang zijn de lage kosten van het materiaal, in ecologisch en eenvoudig proces van lijmen aan het oppervlak. De nadelen zijn korte levensduur, de angst voor vloeibare stoffen verbranden in de zon, het onvermogen om natte reiniging. Goed papier muur moet stevig zijn.
 2. Vlies. De materiaalbaan bestaat uit geweven materiaal. De voordelen van het product omvatten goede sterkte, ademend, geen krimp na drogen de mogelijkheid lijmen op oneffen muren. Ook, zeggen de experts het milieu wallpaper en het gemak van het werken met het materiaal. Achtergrond als milieuvriendelijke, niet bekleed vinyllaag. Echter, het materiaal geschikt voor het verven vinyl.
 3. Vinyl. Deze wallpapers kan glad of met de opluchting zijn. De basis van het materiaal - papier of interlining. De voordelen van het materiaal kan bevatten vochtbestendigheid, duurzaamheid, UV-bestendigheid, de mogelijkheid om het behang te schilderen meerdere malen. Nadelen van dit soort behang zijn luchtdichtheid, zodat deskundigen niet het gebruik ervan in de kinderkamer te bevelen.
 4. Acryl. Externe parameters, dit soort behang is zeer vergelijkbaar met een vinyl afwerking materiaal. Het oppervlak van het behang een bekleding in de vorm van acrylzuur, deze dunne laag, zodat de lucht beter geleid achtergrond.
 5. Natural. Nieuwe Elite wallpapers woonkamers zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Dit kan een kurk, jute, stro, bamboe, riet, algen zijn. Gebruikt als basis voor de papierbaan. Er zijn opties inzake de niet-geweven. Natuurlijk behang esthetisch, eco-vriendelijk, maar ze zijn bang voor vocht, zijn kwetsbaar.
 6. Glasvezel. Duurzaam en slijtvast materiaal. Deze wallpapers kan dienen tot 30 jaar, ze zijn niet bang water en rook. Wallpapers voorkomen dat de ontwikkeling van de schimmel en schadelijke micro-organismen. Aan de andere kant kan worden toegeschreven aan een kleine selectie van tekeningen en foto's.
 7. Textiel. Materiaal ziet er elegant interieur. Hij is prettig om aan te raken, duurzaam, eco-vriendelijk. De nadelen zijn lage weerstand tegen vervuiling en geuren.

Papier behang behoren tot de meest populaire, omdat ze een goede kwaliteit en lage kostenPapier behang behoren tot de meest populaire, omdat ze een goede kwaliteit en lage kosten

Alle bovenstaande soorten behang zijn de meest populaire en betaalbare. Het kiezen van een of ander afwerkmateriaal is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kenmerken ervan, als achtergrond voor de slaapkamer past niet altijd in de gang of in de keuken. Het is belangrijk om de benoeming, prestatiegegevens overwegen en aandacht besteden aan de combinatie van stijlen.

Een nieuwe soort - metallic behang

Een soort van een nieuw type van de afwerking materiaal metallic behang. Dit type materiaal is ideaal voor de Art Nouveau stijl en high-tech. Metallic behang is prachtige glans in de zon, en het licht in de kamer komt een extra charme aan de kamer.Kenmerken metal wallpaper:

 1. Materiaal kopen normaal gesproken als gevolg van de visuele aantrekkelijkheid;
 2. De toplaag bestaat uit een aluminiumfolie, die de slijtvastheid van het materiaal is;
 3. Het materiaal geen ultraviolette vrezen;
 4. Behang is gemakkelijk schoon te maken;
 5. Het materiaal heeft een goede geluidsisolatie.

Metallic wallpaper - dit is een nieuw type van behang, die aantrekkelijk is voor het uiterlijk en de glansMetallic wallpaper - dit is een nieuw type van behang, die aantrekkelijk is voor het uiterlijk en de glans

Door nadelen, zoals blijkt uit de beoordelingen, de consument heeft een hoge kosten. Nieuw materiaal wordt beschouwd als exclusieve, dus de prijs is nog steeds hoog.

Het materiaal wordt op rollen: vloeibaar behang

De meest bijzondere soort behang zijn vloeistof. Ze combineren een uitstekende kwaliteit, die kunnen worden in roll bekledingen, sierpleister en verf voor de muren. Zoals behang worden geproduceerd als een poeder dat voorafgaand aan het aanbrengen op de wand wordt verdund met water.

De voordelen van deze wallpapers zijn het gebrek aan gewrichten na het aanbrengen, het creëren van een ongewone textuur, milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en antistatisch.

Rassen behang voor de muren: een unieke foto-wallpaper

Soorten behang naar het appartement veel, maar het is het vermelden waard afzonderlijk foto-behang. Met deze wallpaper kan op de muur een afbeelding merk worden geplaatst.

In de foto-behang kan worden gevestigd:


 • stad;
 • Dieren;
 • planten;
 • machines;
 • Ocean en nog veel meer.

Foto behang is erg populair op de markt, aangezien het mogelijk is om te plakken over een muur mooi patroonFoto behang is erg populair op de markt, aangezien het mogelijk is om te plakken over een muur mooi patroon

Foto wallpaper vandaag weer relevant, moeten ze op een open wand worden geplaatst. Foto behang kan worden gecombineerd met andere soorten behang. De variëteiten van foto-behang kan worden toegeschreven 3D behang. Deze wallpapers moeten worden gekocht met speciale apparatuur, verlichting, die een surround-effect creëert.

Soorten behang onder pleisterwerk

Wallpaper gips - een echte kans om het interieur met succes te veranderen, om het een luxe, uniekheid en adel geven. Wallpaper gips gebruikt voor het afwerken van de gangen, keukens, eetkamers en kantoren. Fabrikanten produceren materiaal van verschillende textuur, reliëf en tekenen. In de markt die u kunt normaal model te vinden. Wallpaper gips hebben een uitstekende prestatie-eigenschappen.

Omdat er geen materiaal is moeilijk om mee te werken, het heeft dergelijke eigenschappen:


 • geluidsisolatie;
 • isolatie;
 • Bestand tegen UV-straling;
 • duurzaamheid;
 • Esthetiek.

Indien de consument wenst te muren met imitatie beton, gips te trekken, dan is het materiaal is ook te vinden op de markt. Vandaag creëerde zo vele kleuren en tinten van behang, dus je kunt het oorspronkelijke interieur uit te voeren, met behulp van een van hun soort.

Wallpaper gips zal er geweldig uitzien in de gang en maken het interieur is origineel en meeslependWallpaper gips zal er geweldig uitzien in de gang en maken het interieur is origineel en meeslepend

Reglement voor de selectie van wallpapers in het interieur

Het allerbelangrijkste bij het kiezen van behang - laten leiden door de aanbevelingen van de ontwerpers. Een goed gekozen behang is de sleutel tot succes en een goed humeur.

Ten eerste moet je beslissen wat - is een waaier van kleuren en materialen. Om de kleur te selecteren om een ​​teken van de ruimte, de kleuren van de meubels, vloeren en plafonds zijn.

Het is belangrijk dat alle in het inwendige gecombineerd. Iedere kamer past een soort behang, bijvoorbeeld, dient het behang voor de badkamer, keuken en gang vocht bestendig, slijtvast, esthetiek.

De slaapkamer is het beter om een ​​neutrale, warme achtergrond te plaatsen. Slaapkamer moet niet worden geselecteerd zeer heldere kleuren, zoals in de kamer om te slapen en te rusten moet een sfeer van rust en vrede zijn.

Slaapkamer is het beter om behang rustige tinten kiezen, net als in een dergelijke kamer gezellige sfeer zou moeten zijnSlaapkamer is het beter om behang rustige tinten kiezen, net als in een dergelijke kamer gezellige sfeer zou moeten zijn

Kijk bij het kiezen van te zijn op de grootte van de kamer op plafondhoogte, omdat deze instellingen kunnen worden gewijzigd met behulp van de visuele behang. Horizontaal patroon visueel een kamer uit te breiden, en de verticale balk aan het plafond te verhogen. Dat is het observeren van een aantal eenvoudige regels die u kunt ophalen van een mooie wallpaper om het interieur te versieren en een harmonieuze sfeer in de kamer.

Modern monsters van behang: de voordelen van de nieuwe afwerking

Monsters van behang vandaag gepresenteerd in een andere interpretatie.

In een tijdperk van snelle ontwikkeling van de computertechnologie, kunt u het interieur met monsters voorstellen:

 • appartement;
 • huis;
 • Office.

Vanwege het feit dat de consument monsters van behang kan zien, heeft hij de kans om pick-up een afwerking materiaal dat geschikt is om de stijl, het ontwerp ruimte. Hij kan er ook voor kiezen het materiaal op prijs en prestatie.

Modern behang zal helpen om de perfecte sfeer in iedere ruimteModern behang zal helpen om de perfecte sfeer in iedere ruimte

Hoe breed zijn behang voor de muren

Komen in de moderne hardware winkel kun je verdwalen in de overvloed die fabrikanten biedt van afwerking, oppervlakte afwerkingen voor wanden. behang soorten verschillen materiaal waarvan ze zijn gemaakt door kleuring, textuur, structuur, niet alleen de lengte en breedte van het weefsel te veranderen.

Er zijn twee standaard breedtes:

 • 53 cm;
 • 106 cm.

Vandaag de dag, de meester van de decoratie de voorkeur aan een brede doek, omdat het gemakkelijker is om te lijmen. Fabrikant praktisch verlaten halve meter wallpapers echter 99% van het materiaal had een breedte van 1,06 m.

Als we praten over de lengte ervan, kan zijn:

 1. Standard - 10,05 m;
 2. Fleece overschilderbaar - 30 m;
 3. Fleece overschilderbaar - 50 m.

Wallpaper niet-standaard lengte wordt vaak gebruikt door professionele ambachtslieden afwerking. Door niet standaard kan ook wallpapers, hun breedte en lengte individu.

Verschillende soorten behang voor wanden (video)

Zoals te zien is, variëteiten van behang heel veel. Elk van hen heeft zijn voordelen en nadelen. Daarom is in elk geval, de keuze moet apart worden gedaan, rekening houdend met alle aspecten.

Soorten behang (foto's)

1-93sochetanieoboevvinterere4ea891edcb0944ea898581a3b9718-06-6975497224-06-7807048377thumbG138981462308211486

Leave a Comment

Your email address will not be published.

59 − 51 =

Adblock
detector