Snygga tyska tapeter i det inre – nwhistorycourse.org

The BlogTyska tapet i det inre - det är stil och säkerhet dikteras av högsta kvalitet och miljövänlighetTyska tapet i det inre - det är stil och säkerhet dikteras av högsta kvalitet och ekologichnostyuOtdelochny material tillverkad i Tyskland är RAL kvalitetsmärke, och tapeter anses hög kvalitet, som uppfyller alla krav och normer. Detta tecken ger en oberoende institution märkning, som ligger i Tyskland, han tilldelas en enda produkt som har testats, har den högsta kvalitet.


Bakgrunden av Tyskland andas, de absorberar fukt och är giftfri, som är helt säker, både för människor och för djur. Under stil utveckling fungerar de mest kända designers i världen, så den tyska efterbehandling material för väggarna är alltid trend.

Tysk stil: Tyska tapeter i det inre

Tysk stil i det inre av huset väljs praktiska och rationella människor. Denna stilistisk riktning avskyr anspråksfullhet och krossa med dekorativa element. Det är dock inte främmande element vanliga hemtrevnad tysk stil.

Bakgrund tyska tillverkare har sina fördelar, och de är följande:

 1. säkerhet;
 2. Miljövänlig;
 3. nötningsbeständighet;
 4. tillförlitlighet;
 5. hållbarhet;
 6. Visuella intryck;
 7. Rikedomen i valet;
 8. individualitet;
 9. Kreativitet.

Färgskalan på tapeten är lugna, varma färger med ljusa accenter. De mest populära kläder för väggarna - det är tapeter.


Papperstapet i pastellfärger med tryckt mönster är de mest populära tyska tillverkarnaPapperstapet i pastellfärger med tryckt mönster är de mest populära tyska tillverkarna

Tyskarna är rikt utbud av tapeter, till exempel:

 • Duplexpapper;
 • satin;
 • strukturell;
 • serigrafi;
 • Skummade vinyl.

Väggbeklädnader som pryder huset, utmärker sig genom sin hållbarhet, tillförlitlighet och skönhet. Non-woven tapet resistent mot ultravioletta strålar, inte blekna och förblir som nya i många år.De mest populära är papper, präglade tapet belagd med ett reliefmönster.

Materialet framställs med användning av en hög kvalitet papper, tillverkad i Tyskland, Belgien och Frankrike. Interiören i denna bakgrundsbild ser mycket fördelaktigt, inte bara dekorera rummet, men också hjälpa dölja väggdefekter. Tapeter är lämpliga för alla rum, kök, utrymme för, för ett barns rum, sovrum eller hall. Variety imponerande tapeter, väggbeklädnad dekorera vardagsrum, kök blommönster Quicken och geometrisk konstruktion idealisk för studien i gamla stil.

Hög kvalitet bakgrunds Tyskland

Tyska tapet fullo uppfyller stränga kvalitetskrav. Tyska produkter är alltid uppskattat för sin kvalitet, som vid tillverkning av tapeter beaktas varje detalj är arbete som görs med den exakta beräkning och ansvarsfull inställning till processen. Trots det höga priset på efterbehandling material för väggar tapeter är alltid i efterfrågan, så deras kostnader är fullt berättigad.

På grund av det stora utbudet av tyska tapeten är en av de mest populära efterbehandling material, oavsett typ och syftet med lokalerPå grund av det stora utbudet av tyska tapeten är en av de mest populära efterbehandling material, oavsett typ och syftet med lokaler

Moderna tapeter tillverkas med den senaste tekniken och är:

 • säker;
 • raffinerade
 • hållbara;
 • Variety.

Bland kan hittas överflöd av valet målningar att dekorera varje rum i huset. Ett brett utbud gör att du kan förvandla huset till en mysig, vacker boet.

House of German Bakgrund

Hus av tyska tapet - är ett företag som under många år ger ryska konsumenter med hög kvalitet tapeter gjorda i Tyskland. Utbudet av välkända företag, hittar du alla de olika tapeter, olika färger, texturer, grafik, teckningar och mönster. Kostnaden för den slutliga beläggningen är också annorlunda, det beror på vilken typ av tapeter föredrar konsumenten.

House of the tyska tapet - företaget har länge varit känt för konsumenterna och erbjuder ett utbud av hög kvalitet och snygga dekorativa materialHouse of the tyska tapet - företaget har länge varit känt för konsumenterna och erbjuder ett utbud av hög kvalitet och snygga dekorativa material


I huset av den tyska tapeter kan du köpa följande typer av klädsel, väggbeklädnader:

 1. papper;
 2. vinyl;
 3. textil;
 4. Fleece.

Hus av tyska tapet - är ett pålitligt företag som hjälper till att dra upp alla rum. På hyllorna kan du hitta en pålitlig fast bakgrunder för kök, sovrum, barn, vardagsrum, hall och även badrummet.

Schäfer - tapet från Tyskland

Mural "German Shepherd" - är ett bra alternativ väggkonstruktion, för älskare av denna vackra hundras. Denna smarta, gamla, robust sten fordom uppskattad inte bara en brutal man, men också raffinerade blir kärleksfull och överlägsenhet kvinnor. Väggmålning i den inre idag används alltmer, och det är förståeligt.

Bild av schäfer är ofta en stor tomt Photowall företag RaschBild av schäfer är ofta en stor tomt Photowall företag Rasch


produkt~~POS=TRUNC

Denna typ av tyg har följande fördelar:

 1. Olika ämnen;
 2. Relativt låg kostnad;
 3. Lätthet av limning;
 4. hållbarhet;
 5. skönhet,

Med hjälp av fotobilder, kan vem som helst ändra din inredning och göra utrymmet i rummet individualitet, exklusivitet, charm.

Hur att hålla tapeter från Tyskland

Det finns inget komplicerat om limning fototapet. Spara på samtal underhållspersonal och alla kan, eftersom pokleit tapet på egen hand kan lätt viktigast utföra alla långsamt och styrs av reglerna.

Med själv limning fototapet som krävs för att genomföra ett antal regler som kommer att uppnå bästa resultatMed själv limning fototapet som krävs för att genomföra ett antal regler som kommer att uppnå bästa resultat

För stick Photowall behöver:

 1. tapeter;
 2. Linjal, blyertspenna, måttband;
 3. Brevpapper kniv;
 4. Torr trasa;
 5. Trappstege.

Clay väljs beroende på vilken typ av fototapeter. Det är mycket viktigt att välja rätt lim. Skilsmässor lim enligt anvisningarna på förpackningen. Efter alla verktyg och material är redo, är det nödvändigt att förbereda väggen. Väggen måste vara väl rengjorda, du kan även använda en dammsugare. Mural Tapetklister att inte vara. När väggen är klar, kan du börja limning. Alla målningar Fototapet vit kant, måste den prydligt kapas. Vidare är det nödvändigt att göra väggen en vertikal layout. Kön bör belagda med och placera den nedåt tapeter.

Då är det nödvändigt att applicera limmet på väggen och tapet. Bakgrund låt stå i 10 minuter och sedan måla över duken klistras på väggen.

Lim är bättre vänster till höger. Det är nödvändigt att tillämpa en andra remsa överlappande, så att bilden är i linje, och det var jämn. Efter limning på ytan av varje band måste genomgå särskild tapetsering roller. Efter valsning, är det nödvändigt att identifiera inriktnings slitsen och skära remsor från topp till botten, så att leden kommer att noggrant och tyst. Denna operation är nödvändig för att hålla alla bladen. Det viktigaste är inte att göra ett misstag med figuren och väl planat tyg med ut luft och överflödigt lim. Överskottet ska skäras bort från golvlister.

Tapeter tyska tillverkarna i det inre (video)

Sammanfattningsvis väl efter tapeter klistras appliceras på väggen ytskyddande skiktet, vilket ger skydd mot fukt och ultraviolett strålning. Precis som det kan klistras tapeter. För att klara en sådan intressant jobb, även en nybörjare kan.

Tyska tapeter (foton)

1100-278ae19266b0ecd91ebd11f0bc28f6ef5451000grace1605interior3738-extra-51776111195664dd957c31b549.005939.921

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 8

Adblock
detector