Snygga paneler från trolldeg 5 enkla idéer – nwhistorycourse.org

The BlogSalt deg, kan du skapa så små souvenirer och volym paneler av alla storlekar och konfigurationerSalt deg, kan du skapa så små souvenirer och volym paneler av alla storlekar och konfiguratsiyZavorazhivayuschee view paneler från trolldeg att dekorera insidan av vardagsrummet, dagis eller vardagsrum. Deg - en gammal symbol för rikedom, komfort och familj härd. I slavisk kultur, det finns många exempel på hans ovanliga, förutom traditionell matlagning, användning. Förmåga att tillämpa färgämnen, lägga ett flertal dekorativa element och hållbarhet - endast en liten del av materiella fördelar.


Att välja en panel av test för lokalerna: nyanser design

Konstnärlig komposition väljs med hänsyn till de arkitektoniska och estetiska funktioner i rummet. I ett väl upplyst rum paneler från trolldeg bör vara 1 - 2 nyanser mörkare, annars faller utom synhåll. Du måste ta hänsyn till den dominerande färgen i inredningen. Detta inkluderar inte bara möbler och gardiner, men också en hel del små detaljer. Krävs konst sammansättning överensstämmer med den dominerande stil. De material som används väljs baserat på den rådande temperaturen och den valda stilen.

Listan över andra rekommendationerna följande regler:

 • Det rekommenderas inte att hänga stuckatur bild i direkt solljus eller ovanför en värmekälla;
 • Efter applicering av varje skikt av bläck är nödvändigt att vänta 10-15 minuter;
 • Färg som används inte är för ljus för att upprätthålla en harmonisk kompatibilitet av komponenter;
 • Färg Hastighet väljs för att matcha bilden.

Paneler tillverkade av salt degen i en traditionell fotoram ser ut på väggen som en exklusiv del av inredningenPaneler tillverkade av salt degen i en traditionell fotoram ser ut på väggen som en exklusiv del av inredningen

Särskilt populär bland designers deg på grund av miljösäkerhet, plasticitet och möjligheten att ge den önskade formen. Med rätt knådning, inte salt degen inte fastnar på händerna.


Vi gör panelerna från salt degen i köket

Kök - en plats i samband med födointag och lyxiga bord. Det är därför, för dekoration är bättre att göra något som är nära kopplad till den. Traditionen av mjöl som används för dekorativa ändamål kom från Tyskland. Det är så ovanligt material har varit och är fortfarande grunden för många nyårs och juldekorationer.

Följande ingredienser kommer att behöva hitta i förväg för att skapa en sammansättning:

 • En kopp grunt salt;
 • 2 koppar mjöl med "gorochkoy";
 • 125-160 gr. vatten;
 • 1 msk. Sked av tapetklister fast ämne;
 • 1 msk. sked någon handkräm;
 • 1 msk. sked av oraffinerad vegetabilisk olja.

Alla ingredienser blandas ordentligt i en djup behållare. Dekorativa bilden var tålig, är det nödvändigt att uppmärksamma kvaliteten på mjöl. Alltför tjocka eller tunna blandningen lika dålig effekt på kvaliteten på arbetet.För att ge kompositionen en angenäm lukt stepping innehåller flera ytterligare element: kummin, muskot, kanel, peppar. När grunden för arbetet, kan du fortsätta att skapa de nödvändiga former.

De grundläggande ingredienserna för framställning av saltade degen är mjöl, vatten och saltDe grundläggande ingredienserna för framställning av saltade degen är mjöl, vatten och salt

Görs för hand hus, kommer träd eller julgran hjälpa respektive formar för bakning. Används för modellering av stora slät yta, som därefter lätt att tvätta. Det är bekvämt ur med tanke på möjligheten att skapa ovanliga geometriska former. Fantastiska blommor och djur består av två delar. Basen är gjuten för hand endast, toppar - görs med användning av formar.

Paneler av salt deg, en master-class: The Secrets of modellering

Svårigheter uppstår för nybörjare i det skede av modellering och val av bas. I det andra fallet kommer att hjälpa foto av färdiga verk. Om detta inte ger önskad stimulans till fantasin, då finns det alltid möjlighet att delta i en master class. Här inte bara observera direkt tillverkningsprocessen, men du kan alltid ställa frågor.

Bildar en bild av mönstret, måste du gå längre än att skapa sin form. Masters rekommenderas att använda degen, som liknar konsistensen av modellera.

Ytterligare rekommendationer är följande:

 • Storlekssammansättning definierad estetiska preferenser;
 • Ju större duk - de stora formar nödvändiga;
 • bilder av hem och familj är lämpliga för vardagsrummet, då köket skulle vara lämpligt att hänga något gastronomi;
 • flora representanter kommer att vara perfekt för ditt vardagsrum eller kontor, såsom solrosor och rosor när det gäller inredning i klassisk stil,
 • För att passa ett barns rum eller tecknade katter glad apa, komplett med dekorativa element;
 • Den äldre person rum lämpliga kamomill som lägger en känsla av ungdom och lätthet.

Underbar dekoration av barnens rum kommer att bli en panel med bilder av djur eller fantasiteckenUnderbar dekoration av barnens rum kommer att bli en panel med bilder av djur eller fantasitecken

Om det behövs, gör en form av önskad form och storlek kan vara sig själv. Detta kräver att arket för att orsaka kartong penna kontur och sedan försiktigt skärs delen. Till tredimensionell bild verkade det naturligt över skurna deg figurer appliceras 3-4 skikt av samma material.

Vi gör vinterpaneler från trolldeg

Säsongssemestrar och kommande säsonger i viss mån påverka valet av ämnen för panelerna. Till exempel kräver nyårs något snö. Att arbeta behöver vass platta, gouache, konfetti, deg och direkt skiss. Bilder väljs utifrån estetiska preferenser. Av ½ av plattan är en loop. Gouache nödvändig för att förläna den önskade färgen beroende på de delar av kompositionen.


Fiskbens formas för hand eller med hjälp av formar. Kvistar bildade en tandpetare eller en nål.

Den ytterligare proceduren är som följer:

 • Vinterpaneler kräver en elegant ramar, som också är dekorerad med konfetti och glitter;
 • Det är nödvändigt att förblinda det begärda beloppet olja;
 • huset är bildat av en brun deg, och från den blå - taket;
 • Kontrollera igen vald dimension;
 • Den övre delen av plattan är målad lila och botten - ljusblå;
 • Säkra med lim hut på en platta;
 • Julstämning ger bilden av konfetti.

Paneler gjorda av salt degen i din ram: Bilder och instruktion

Teknik kompositioner degen innefattar genererande artefakter i ramen. Storleken kan det inte skryta, men effekten skulle vara märkbar. Föredragna bilder med små blommor, såsom liljor eller viol. För områden i retrostil passar något brutna bilden. Detta kommer att innebära en anda av antiken.

Skapa ett nytt år stämning i huset kommer att hjälpa de ursprungliga panelerna på temat vinternSkapa ett nytt år stämning i huset kommer att hjälpa de ursprungliga panelerna på temat vintern


Innan du kliver in genom arbete uppmärksammar en del av nyanserna.

idéer komposition

 • Lämplig för barns mini fisk eller seriefigurer;
 • Blommor dekorera vardagsrummet;
 • Kitchen passar bär.

Panel "Rowan" från degen med händerna (video)

Sammansättningen av salt deg - dekoration för hem och kontor. Tillverkningsprocessen är enkel och snabb, så tillgängliga för nybörjare. För att förläna den önskade färgtest som används gouache. Den form som krävs är ansluten till test formar, av vilka några är lätt att göra själv. Angående sammansättningen väljs baserat på platsen för dess framtida plats.

Exempel på salttestpaneler (foto)

102.625103635106.65053101.1178db06e5400f33fe2d74a87afa08eea46bbe200913abc1280271162403791c43f5wz - kartiny-Panno-Panno-iz-solenogo-testa78dd513679a5440b2eeb39ae8e42036c527a36499b9a6a0143469fe9742dc9ea

Leave a Comment

Your email address will not be published.

85 − 79 =

Adblock
detector