Snygg stretch taket för hall: ett foto i det inre – nwhistorycourse.org

The BlogStretch tak - inspirationskällan i huset, vilket gör att ägaren att kompetent fördela ljusflöde i ett litet hus höjdStretch tak - inspirationskällan i huset, vilket gör att ägaren att kompetent fördela ljusflödet i en liten bostad vysotyKrasivye tak med belysning - det är nästan ett tecken på tid. Modern inredning i lägenheten tyder just en sådan konstruktion, och redan tillverkare skapa versioner av vad som kan göras för varje smak och humör. Och inte bara single-level tak används i ett modernt hus - två våningar struktur är också otroligt populärt.


Typer och konstruktion av två nivåer stretch tak för hall

Alla multi-level design gör interiören mer uttrycksfullt och jämna undertaket är inte ett undantag. Två nivåer - det förkroppsligade idén om zonindelning utrymme.

I de flesta fall, en sträcka tak två nivåer - är de kombinerade alternativ. Dvs gips konstruktion och spänna duken.

Öka reflektivitet, lägg till det inre friskhet, elegans, kreativitet hjälpa tak i olika färgerÖka reflektivitet, lägg till det inre friskhet, elegans, kreativitet hjälpa tak i olika färger

Stor vikt här - form. Du kan välja designen mycket annorlunda - detta tak med ett mönster (utskrift) och två färgade tak och tak med ljus, matt och blank tak.


Många tillverkare gör tak, baserat på kundens skisser.

Hur man väljer en delad nivå tak i hallen

tak prover visar att de är lämpliga och i en klassisk miljö, och inte den standard inredning.

Hur man väljer spänningen beläggning:

 • I den klassiska interiören färgen ska inte vara aktiva. lugna pastellfärger används ofta - grädde, vitt, grått, pärleffekt. Det ser bra ut och ädla elfenben.
 • Om du är anhängare av high-tech stil, komplettera den kan spegla tyg eller genomskinligt lock med ett vackert mönster.
 • För inredningsstilar, vilket är särskilt aktiv färg, bör taket inte vara mycket ljus - ibland i vitt tak betonar perfekt ljusstyrka av de andra inredningen.

Utskrift görs på taket, kommer att fylla rummet unika smakUtskrift görs på taket, kommer att fylla rummet unika smakBlack taket är mycket elegant, du behöver utrymme för dem, det vill säga en hel del kvadratmeter och återhållsamhet av interiören färg.

Stretch tak med fotoutskrifter för hallen: ljust accent

Tak med fotoutskrifter - det är en konst tak. Det är i sig en ljus interiör accenter.

Bilden på ett tak tillämpas på hög upplösning utrustning. Använd speciella vattenfast bläck. Eftersom taken är skyddade från blekning, de inte brinner, och dess egenskaper som fanns i början, hålla länge.

Friska och att genom att dra tyget bilden unikt inte spricka, och även installera på webben (till exempel när du flyttar hus), ingenting i bildkvalitet kommer inte att förändras.

Valet av en sträcka tak färg (video)

Ljuskronor för stretch tak för hall: belysning

Och platsen för armaturer och deras typ är mycket viktigt om du väljer dem för en sträcka tak.

Tips för att välja belysning:

 • Banan får inte upphettas över 60 s-c, därför absolut nödvändigt för att upprätthålla ett visst avstånd kronor till taket. Det beror på avståndet från den typ av ljuskronor.
 • Halogen och LED-lampor kan ansluta genom effektomvandlarna. Dessa enheter är förbjudna placerade i taket tomrum, eftersom det inte finns någon ventilation. På grund av överhettning, kommer de att bryta ner snabbt.
 • Fäst ljuskronor och lampor i taket i en mängd olika sätt. På grund av sina inköp till tak installation, installations räknas snittet plats för ljus, etc.
 • Glansig yta av taket reflekterar upp till 80% av ljuset, så att inte använda för belysningsanordningar med lampor, som är riktade uppåt. När allt kommer de att återspeglas i duken, och sedan ljuset kommer att vara mycket ljusare.
 • Tyst samma indirekta belysning ger med nyanser.
 • Ge upp armaturer med en komplex fäste, som kan vara traumatiserande och målningar.

Lampor och ljuskronor, monterade på tak, hjälpa till att lösa många problem av inredning - ökar, divide, försköna utrymmet och betonar elegansen i spännsystemetLampor och ljuskronor, monterade på tak, hjälpa till att lösa många problem av inredning - ökar, divide, försköna utrymmet och betonar elegansen i spännsystemet


I allmänhet, för sträckan taket kan du använda standardljuskronor, ljuskronor med en sofistikerad design, samt med fans ljuskrona, infällda taklampor, lampor och spotlights redan är bekant.

Funktioner satin stretch tak

Det viktigaste inslaget i satin tyg i sin förmåga att partiell reflektion av ljus som faller på taket. I detta fall är en återspegling av ljuset mjukt och tyst, och det skapar en härlig atmosfär i vardagsrummet i ett privat hem eller lägenhet.

Tja, satin, är taket kallas, eftersom trådarna är sammanvävda takmålningar samt garn satin tyg.

Det påverkar tyget och typ av ljus:

 • I dagsljus taket har sin naturliga färg, utan utsmyckning;
 • Om vi ​​talar om artificiella ljuskällor, från hans målning blir ljusare;
 • Det beror på perception och betraktningsvinkeln, men också från riktningen av flödet av ljus.

Tak med en glansig yta - på höjden av mode, tack vare de exceptionella egenskaperna hos en blank ytaTak med en glansig yta - på höjden av mode, tack vare de exceptionella egenskaperna hos en blank yta


När det gäller färgpaletten i satin tyger hon är lugn och återhållsam. För tak, som måste betona komfort eller dekorera en blygsam rum i storlek, är detta rätt val.

Glossy tak och deras fördelar

De är ganska lätt att ta hand om, tvättbar, antistatisk, gömmer utformningen av kommunikationen.

De mest populära - är den vita glänsande stretch taket. Ljus målning tenderar att återspegla en stor mängd utrymme, och det är också en modern accent.

Också en vit beläggning skjuter visuellt väggarna och taket visuellt göra ännu högre. Tja, om du lägger rätt ljus, de visuella effekterna av vitt glans kan göra underverk.

Och contrive i vården av vita glans behöver inte - du kan bara torka av med en fuktig svamp trasa.

Stretch tak i det inre av modern lägenhet (video)

Stretch tak är inte skadligt för hälsan, är mångsidiga, hållbara och enheten tar bara ett par timmar. Moderna produkter är så olika, som kommer att tillfredsställa även de mest krävande kunderna.

Utmärkt val!

Design stretch tak för hall (inredning foto)

uAqjVHrhw8041788ab4081b5c7b286095044f71503ab76710-1101427072478cd55f448fb0e39b92040a2854a578

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 4 =

Adblock
detector