The BlogVåt tapet - modernt material för väggar med åtmin basis av naturligt silke fiberVåt tapet - den moderna material för väggar, som har vid basen av naturligt silke voloknoMokrye tapet - är en modern typ av tapet, vilket är ganska kunna ersätta tapeter, gjord på ett papper basis. Grundval flytande tapeter är cellulosa eller ett speciellt silkesfiber, som blandas med ett speciellt lim och mjukgörare. Sammansättningen av denna blandning kan också innefatta olika typer av intressanta dekorativa element. Med deras hjälp kan du känna dig som en riktig konstnär och enkelt skapa vackra dekorativa panelen eller utföra en härlig bild, som kommer att vara den verkliga dekoration av alla hem helt.


Unik våt tapet appliceringsteknik

Trots att den flytande tapeter vara ganska anspråkslös, men det finns en speciell appliceringsteknik, som måste följas strikt. Innan den färdiga applicerade beläggningen, som tidigare grundligt förbereda vägg nödvändigt, ta bort den gamla beläggningen och noggrant rengjorda väggar av befintliga föroreningar.

Om det finns djupa sprickor på väggarna, de måste förfylld. Då måste du täcka väggarna med en primer eller en speciell smörfärg. Vid tillämpningen av den torra blandningen måste först lösa upp den latexfärg till en likformig massa.

Egenskaperna hos den våta tapeten är verkligen unik, eftersom de är:

  • Snabb och enkel att applicera;
  • Kräver inte en dockningsstation;
  • Kunna maskera oegentligheter av väggarna;
  • Miljövänliga och hållbara;
  • Inte blekna i solen;
  • Lämplig för varje interiör.

För applicering av flytande tapeter inte kräver speciella färdigheter: arbete finns även nybörjare mästareFör applicering av flytande tapeter inte kräver speciella färdigheter: arbete finns även nybörjare mästare


Det är nödvändigt att strikt följa alla rekommendationer för beredning av massa för flytande tapeter och använda de proportioner som anges på förpackningen.

Som den grundläggande verktyg som används för att applicera väggen flytande tapeter är fullt möjligt att använda en vals, spatel eller spray.

Den föredragna användningen av rullen, eftersom på detta sätt kan du snabbt måla ytan av väggarna. Att skapa en vacker strukturerad yta är bättre att använda några lockigt rullar, som kan ha mycket olika former. Om du behöver stuck eller komplicerade dekorativa element, är det nödvändigt att använda en tjock blandning.

För applicering färdiga flytande tapeter, blandningen appliceras på väggen, och då är det rullas ut rulle i alla riktningar. Allt det nödvändiga arbetet på användningen av flytande tapeter bör utföras vid en temperatur av inte mindre än 10 grader. Beroende på temperatur och luftfuktighet i rummet, kan flytande tapeter vara torr inom några timmar eller några dagar.När torr tapet kan appliceras på toppen av det skyddande lackskiktet är färglöst.

Varför är de mest eleganta tapeter för väggar - våt

Våta bakgrunder bestå av de olika komponenterna som skiljer dess struktur.

Volym komponenter som utgör den våta tapeter, kan du skapa konstnärliga kompositioner och mönster på väggarnaVolym komponenter som utgör den våta tapeter, kan du skapa konstnärliga kompositioner och mönster på väggarna

Det finns bara tre typer av våt tapeter, nämligen:

  • silke;
  • cellulosa;
  • Silke och cellulosa.

Den mest intressanta och populärt alternativ är våta tapeter, helt i siden fiber. Dessa tapeter är tillräckligt hög motståndskraft mot de negativa yttringar. Med dessa tapeter kan täcka hela väggen helt utan sömmar. Dessutom är de lätt program, så det är fullt möjligt att använda även utan utbildning och erfarenhet. Elasticiteten av det använda materialet gör det möjligt att sätta dessa tapeter på väggarna, även nya bostäder, eftersom de inte spricker ens krympning av huset.

Vackra våt tapet interiör

Varje år mer och mer populärt och efterfrågan på flytande tapeter vinna och det är ingen tillfällighet, eftersom de är lätta ansökan utmärkta dekorativa kvaliteter och extremt tålig. Dessa tapeter är lämpliga för alla rum, oberoende av dess syfte, eftersom de är miljövänliga och helt andas.

Våta bakgrunder är miljövänliga och allergivänliga, så väl lämpad för efterbehandling ett barns rumVåta bakgrunder är miljövänliga och allergivänliga, så väl lämpad för efterbehandling ett barns rum


Dessutom är det med hjälp av speciella schabloner möjligt att utföra en vacker och originalmålningar på väggarna flytande tapeter. Att skapa en unik interiör kan appliceras extra inlägg, som tillsätts till den torra blandningen.

Mycket intressant och originellt utseende flytande tapeter i korridoren, särskilt om det sker i en klassisk stil.

För att skapa en lyxig aristokratisk stil kan du använda flytande tapet med gnistrar. Införandet av gyllene paljetter bidra till att skapa en speciell känsla av värme och ljus. Men i utformningen av rummet är nödvändig för att observera måtta, till det inre inte ser alltför granna.

För de andra rummen i lägenheten ska använda vanlig flytande tapeter, med vilken väggarna ser extremt elegant. Dessutom för en förändring, kan du dekorera väggarna i den ursprungliga ritningen eller skapa en geometrisk form.

Vad kan kombineras våt tapet

Väl valda tapeten - ett löfte om komfort och en speciell atmosfär i huset. Däremot kan harmoni uppnås endast under förutsättning att det blir väl matchade möbler och andra heminredning.


Idag tillverkare erbjuder ett brett utbud av flytande tapeter, vilket avsevärt underlättar kapslings annat syfte lokalerIdag tillverkare erbjuder ett brett utbud av flytande tapeter, vilket avsevärt underlättar kapslings annat syfte lokaler

När du väljer den lämpligaste tapeter, är det nödvändigt att bestämma i vilken ordning, vilken typ av atmosfär du behöver för att skapa in-house. Om du vill göra en lugn och avkopplande atmosfär, är det nödvändigt att använda pastellfärger av tapeter, men för en dynamisk och levande atmosfär utmärkt alternativ kommer att vara ljusa och mättade färger.

Om rummet är mycket naturligt solljus, är det bäst att använda kalla nyanser av tapeter, men i rum med artificiell belysning - det perfekta alternativet skulle vara tapeter varma färger.

När du väljer möbler bör plocka upp mönster på tapeten, som perfekt matchar möblerna prydnad. Klädsel som ska utföras i samma tonart med tapeten. Dessutom är det önskvärt dessutom att välja tillbehör som passar i färg till tapeten, för att skapa en komplett bild av en vacker. I sovrummet eller plantskola kan kombineras med färgen på kudden tapeter, bilder eller andra dekorativa element. I vardagsrummet eller hallen, kan du använda ottomaner, dekorativa element och en mängd olika figurer, som inte bara kommer att smälta in med färgen på flytande tapeter, men också fungera som en extra dekoration i rummet.

Tapeter och möbler bör inte bara passar perfekt med varandra, men också att förstärka effekten av deras uppfattning. Vid registreringen bör varje rum försöka att inte överbelasta interiören, så du behöver fokusera på möbler eller väggar.

Flytande tapet för väggar i det inre (video)

Ett brett utbud av program och den speciella enkelheten att dra flytande tapeter göra färdiga materialet som används är verkligen mångsidig. Det är perfekt för användning i alla rum och har en behaglig konsistens vid beröring. Med flytande tapeter, kan du skapa en unik ursprungliga inredningen.

Wet tapeter för väggar (foton)

3 4 24 7-1 24aa2cd3aea23d58d7f63410f3981158 1734rdk-shpaleri 1735rdk-shpaleri 6862ac0e7c2e044f4cc6f3ea25f94e74 9675c3952337353a96a241a-2 67.978-zhidkie-oboi-v-interere

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 28 = 31