Snygg nisch gipsskivor: 6 typer – nwhistorycourse.org

The BlogNisch av gips i rummet - ett bra sätt att lagra sakerNisch av gips i rummet - ett bra sätt att lagra vescheyFormirovanie nisch av gips på väggen - det är en möjlighet att förändra utseendet på ett rum nästan oigenkännlighet. Det är denna metod för dekoration är inte ovanliga i det inre, eftersom det har en hel del positiva egenskaper. Med en sådan urtagning kan utöka utrymmet visuellt skapa ytterligare volym dekorera House ursprungliga inredningen, dölja synliga defekter lokaler, exempelvis ojämnheter av väggarna.


Den funktionella betydelsen av en nisch i väggen av gipsskivor

Inbyggda nischer i väggen, kan du göra dina egna händer, och inse de mest originella idéer. Det är värt att notera att det är genom nisch kan du helt ändra geometrin av utrymmet i rummet och bildar ett element inte på den vanliga gipsskivor väggen. Ganska ofta nisch som skapats för det enda syftet att dekorera rummet, för att göra den mer dynamisk och modern.

Nisch kan ställas in, inte bara för rummet inredning, men fortfarande bär lasten och funktionellaNisch kan ställas in, inte bara för rummet inredning, men fortfarande bär lasten och funktionella

När det gäller funktionell belastning kan nisch ställas in för:

 • TV;
 • böcker butik;
 • Bildandet av inbyggda garderober;
 • akvarium installation;
 • Stänger;
 • Dekor.

Interiören har eller hur man gör en nisch av gips

Genomföra efterbehandling av ark av gipsskivor nischer som utförs av dekorativa byggmaterial.


Färgen väljs beroende på:

 • Personliga preferenser husägaren;
 • Innerutrymmen;
 • Designlösningar.

ljusa nyanser i kontrast såg mycket intressant med mörk, vilket skapar 3D-effekten. Ljus skugga bör vara dominerande i inredningen, och hålla de kapade hyllorna på grund av mörk färg - fördjupar och visualisering av interiören. Det överflöd av mörk färg blir mörkt hål i rummet och betydligt förstöra inredningen.

Nisch gipsskivor ser elegant i nästan alla inredningarNisch gipsskivor ser elegant i nästan alla inredningarOm du ordna en nisch gipsskivor mosaik panel, kommer det att få en ny design och ett elegant utseende. Inte mindre intressant ser dekoration glas, naturlig eller konstgjord sten.

Om de boende i huset var förtjust i måleri och konst, kan en konventionell gips nisch göra en verklig bild, som kommer att ligga en liggande bild eller någon annan sammansättning. Med rätt strategi, kan det vara ett bra ställe att förvara böcker, cd-skivor och gamla vinylskivor och liknande tillbehör.

Nisch gipsskivor med sina händer under hyllan

Oavsett vad du behöver för att skapa en nisch typer (vinkel- eller linjär) ska alltid användas steg för steg instruktioner som kommer att bidra till att utföra arbetet på ett kompetent sätt som möjligt och fri från defekter.

Konstruktion av nisch görs med hjälp av:

 • lim;
 • Metallram.

Det första alternativet kräver användning av hög kvalitet lim lösning som är speciellt köpt för ark GCR i butiken byggmaterial.

I regenererings nisch av gips behöver lim och metallramI regenererings nisch av gips behöver lim och metallram

I det andra fallet, behovet av att installera en hållbar ram med en metallprofil som kräver en stegvis och kompetent av arbetet:

 1. Det är nödvändigt att genomföra markup på väggarna nischer, tak och golv. Det är för att markera installation av skenor och rack profiler kommer att genomföras.
 2. Innan du beger dig till förvärv av material som behövs för att producera exakta uppskattningar av antalet ark GCR profiler av olika typer och destinations barer för förstärkning konstruktion och även skruvar.
 3. Det måste utarbetas och monteringsschemat. Kretsen bör helst exakt flyttas för att täcka väggar, tak och golv. Beroende på vilket syfte kommer att användas av en nisch, till exempel, för dekoration eller placera föremål, måste du välja profilerna av en viss tjocklek och stelnade.
 4. Monteringsram av metallprofiler utförs med hjälp av särskilda anordningar - galgar och skruvar. Först styrprofilen in och sedan rack. Rack nödvändigtvis härdade stänger, om mönstret kommer att användas under hyllorna, och det kommer att monteras dörr.
 5. När ramen är installerad, är det möjligt att montera gipsskivor. Det bör noteras att installationen utföres till de rackmonterad profiler med hjälp av en universell typ av skruvar som är lämpliga för två typer av tyg. Fogarna är inriktade genom användning av en speciell konstruktion av den förstärkande tejpen shpaklyuyut effekt och för att inriktas med ytskikten.
 6. Vid slutet av målet utförs tillämpa kitt, utjämning och färg, om behöver specifik färg.

Nischer - detta är ett bra sätt för en minimal kostnad, och för att genomföra omvandlingen av innerutrymmet utan alltför mycket smuts. För sin skapelse, inte behöver yrkeskunskap eller specialutrustning. Nog stor önskan att hålla uppgradering av rummet, skruvmejsel och erforderlig mängd material.


Garderob i nischen gips

Om layouten redan finns nisch i rummet, som i de flesta fall är ett stort problem för hushållet, som hon oregelbunden form och liten storlek, är det möjligt att utrusta sin gipsskivor foder och göra en verklig garderob.

Det kommer:

 • kompakt;
 • rymlig;
 • Vackra att se på.

Garderob i den nisch av gips rymlig, men interiören ser mycket kompaktGarderob i den nisch av gips rymlig, men interiören ser mycket kompakt

Skåpet kan göras i form av ett fack med skjutdörrar, men sockelkonstruktionen måste vara exakt metallram och gipsskivor. Med dessa material, kan du skapa en hel del avsnitt, som fungerar som en utmärkt plats att lagra saker, föremål och allt annat du kan önska. Om detta urtag görs i köket, kan du utrusta den under skattkammaren, om i korridoren, sedan ett omklädningsrum.


Det är särskilt viktigt att rummet ska vara bekväm, funktionella och väl upplyst, vilket kan uppnås genom att lägga ledningar och infällda armaturer punkt.

Hur man gör inbyggda garderober gjorda av gipsskivor

För att utforma ett rum där det finns en garderob, infälld i en nisch av gips, inte förlorar sin rätta slag, högkvalitativ yta som ska utföras. Det bör noteras att det inte är nödvändigt att använda extremt trendiga dekoration material, Kostnader som ibland helt enkelt välter.

Inledningsvis som ett skåp inredning kan du välja:

 • Spegelbeläggning på skjutdörren;
 • Installation av hyllor längs kanterna av den konstruktion, som gör det möjligt att visuellt utöka utrymmet;
 • Belysning och bättre, och neonfärgade LED-typ.

Inbyggda garderober i gips kan dekoreras med spegeldörr eller bakgrundsbelysningInbyggda garderober i gips kan dekoreras med spegeldörr eller bakgrundsbelysning

Om du vill göra en nisch, och dess inredning uteslutande i mörka färger, är det nödvändigt att dekorera den med massor av små spotlights. Detta kommer att vara att skapa några galaxer hemma. När det gäller rummet med möbeln är det möjligt att bilda i sin accent vägg, vilket skulle försämra skåpet med en nisch. Detta kan vara en vägg med ursprunglig beläggning, exempelvis, stora eller prydnad arrangemang trim spis.

Var bättre att göra en walk-in closet av gipsskivor med sina händer

nisch anordning i rummet var ganska attraktivt alternativ till konventionella väggar eller med andra ord, ett headset, som användes för lagring av olika interiörsaker.

Denna ursprungliga sammansättning kan vara utrustad med:

 • På väggen, där windows;
 • Inom loppet av ett sovrum,
 • Rummet, på väggen där TV: n.

Inbyggd garderob är bäst utrustade i sovrummet eller i hallenInbyggd garderob är bäst utrustade i sovrummet eller i hallen

Hur gör man? Vacker nisch kan skapas, och med hjälp av specialister, och med sina egna händer, men det huvudsakliga syftet med den nisch - är att skapa visuella fördjupning i väggen. I de flesta fall används gapet för att dölja taklisten för gardiner och gardiner för att bilda effekt som strömmar direkt från taket av beläggningen. Det är mycket fördelaktigt att utrusta nisch under hyllorna i barnens rum och därmed undvika en permanent störning, för att göra plats i en modern stil. Det största problemet med sådana rum - det skåp med dörrar ständigt öppna och nisch, och lösa problemet, och ersätta den föråldrade utformningen av skåp.

Mycket elegant passar den nisch av gips i sovrummet över sängen, i synnerhet om vi närmar design och inredning av de mest kompetent.

Denna konstruktion kommer att ersätta de sängbord, skåp och även svävande hyllor. Att ge en möbel belysning, kan du inte bara förändra det, men också för att betona designlösningen.

Hur Gips nisch (video)

Nischer kan installeras i korridorerna, och behöver inte vara för stor för att korridoren. Bildandet av interiör föremål tillverkade bara för att utbyggnaden av utrymme och ta bort onödiga möbler som det clutters.

Exempel på gipsskivor nischer (foto interiörer)

1857dc408a-2bc5-444b-9688-3ce1ea0b4d05full3087c8f4d02b09a529b5b734714120ca1kojevnikov-51904290062.9541611851nishi-iz-gipsokartona-foto1462575966maxresdefaultbb8622b54e6dcb69555c8346d804212ca1267big01

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 4

Adblock
detector