Slaapkamer in de Japanse stijl: de sfeer van het Oosten met hun eigen handen – nwhistorycourse.org

The BlogSlaapkamer in de Japanse stijl bevat een minimum aan decoratie en ziet er laconiekSlaapkamer in de Japanse stijl bevat een minimum aan decoratie en ziet er laconiek Bedroom - dit is de meest gezellige en sfeervolle kamer in het huis. Zorgvuldige aandacht moet worden besteed aan de goede organisatie van de ruimte. Door de introductie van het kleinste detail kan drastisch veranderen het uiterlijk van de kamer. Oost richting kan de energie van de ruimte waarin de mens zijn redding vindt na een dag hard werken te verbeteren. Het was in deze ruimte kunt u volledig tot rust komen en ontspannen lichaam en geest.


Ontwerp van de slaapkamer in de Japanse stijl: belangrijke punten

Oosterse filosofie is gericht op eenwording van de ziel met de natuur. Dat is wat ligt in het hart van de Japanse minimalisme worden actief in het interieur doorgevoerd. Slechts een paar basiskleuren, eenvoudige en ongecompliceerde vormen en natuurlijke materialen - dus kunt u een korte omschrijving van dit ontwerp richting.

Om een ​​slaapkamer in een traditionele Japanse stijl te regelen, moet u echt van de cultuur van dit land. Bij het maken van een kamer met hun handen hoeven niet uitsluitend te vertrouwen op de foto's, is het belangrijk om een ​​aantal regels te overwegen.

Als decoratie voor de slaapkamer Japanse stijl thema schilderijen zijn ideaal en geschilderd fansAls decoratie voor de slaapkamer Japanse stijl thema schilderijen zijn ideaal en geschilderd fans

Belangrijke aspecten die de Japanse stijl karakteriseren in de slaapkamer:


  1. In het hart van de oostelijke richting is minimalisme. Het manifesteert zich in de kleur combinatie van het meubilair, het gebruik van accessoires. De negatieve energie die in de kamer, zal er te blijven als gevolg van het grote aantal onderwerpen. Dus vermijd rommel in de kamer.
  2. De functionaliteit van de slaapkamer. Het is noodzakelijk om correct in te vullen de kamer meubels (bed, kast, spiegel, nachtkastjes - dit is het minimaal benodigd) zodat de ruimte was volgestouwd. Als het onmogelijk is de positie van de gewenste organische vormgeving maakt overbelast en als gevolg daarvan is er een schending van het eerste item in de lijst.
  3. Harmonie met de natuur. De prioriteit van het gebruik van natuurlijke materialen. Op een onbewust niveau, natuurlijke kleuren en texturen te dragen tot volledige gemeenschap met het lichaam en ziel.
  4. Snelle transformatie van de kamer. Zoals bekend, de Japanse huizen hebben een unieke eigenschap: ze zijn als een kaartenhuis, bestaat uit panelen, gemakkelijk omgezet naar een andere locatie. In feite kan een kamer worden omgezet in een paar anderen. Het is dit principe moet worden gevolgd in de stedelijke appartementen.

Met betrekking tot het laatste punt, over de dramatische veranderingen in de ruimte, zoals in de Japanse huizen, en kan geen sprake zijn. Maar er is een geweldig alternatief - het gebruik van schuifdeuren binnendeuren en scheidingswanden. Ze worden gebruikt voor zonering van ruimte en perfect af te bakenen ruimte.

Geen kleurrijke bloemen in de kamer met een Japanse stijl. Helder en flashy kleuren negatieve invloed hebben op de gezondheid van de mens, zonder echt te ontspannen en te genieten van de kamer. Alleen de zachte, kalme, pastelkleuren.

Slaapkamer in de Japanse stijl: aanbevelingen voor het afwerken met illustratieve foto

Elke kamer ontwerp omvat uitwendige stuwing uit drie componenten: de vloer, muren en plafond. De juiste combinatie van materialen en kleuren maakt het mogelijk om het interieur uniek en exclusief uitzicht op de gekozen stijl te maken.

Geweldige oplossing is om de achtergrond te gebruiken met het beeld van de kersenbloesem in de slaapkamer, gemaakt in Japanse stijlGeweldige oplossing is om de achtergrond te gebruiken met het beeld van de kersenbloesem in de slaapkamer, gemaakt in Japanse stijlBij afwerking faciliteiten voldoen aan de volgende regels:

  1. De vloer moet worden gemaakt van hout. In dat geval, indien de middelen niet het gebruik van natuurlijke materialen, linoleum pak met imitatie hout mogelijk te maken.
  2. De muren zijn gemaakt van lucht en licht, dankzij de installatie van de gordijnen gemaakt van rijstpapier. In het echte gebruik van dergelijke materialen niet haalbaar is te wijten aan de prestaties van de flats (temperatuurveranderingen), dus ze zijn perfect vervangen met het beeld Muurschildering bamboe of houten lambrisering. De moderne oplossing - verwerking door een muur zwart-wit doek.
  3. Het plafond moet volkomen vlak en glad zijn. Om dit effect te bereiken, kunt u het spanplafond te gebruiken. Moderne technologieën maken het mogelijk om de afbeelding het doek toe te passen. In het bijzonder geschikt voor de slaapkamer foto overeenkomt met de oostelijke thema aan de max om het interieur van de slaapkamer te bootsen.

Als je alle bovenstaande voorwaarden volgen, dan met behulp van de juiste accessoires en meubels krijgt een zeer romantische slaapkamer, die nooit hoeft te vervelen twee liefdevolle hart.

Om de ruimte tafels niet te rommel, krijgen een kleine nachtkastje. Het is handig om te worden geplaatst bezittingen, en hij zal niet in de weg te krijgen.

Slaapkamer interieur in de Japanse stijl

Zorgvuldige aandacht voor verlichting. Slaapkamer - een plek voor privacy en ontspanning, en dus overmatige hoeveelheid van het licht is hier niet het geval. Als deze ruimte wordt gebruikt als een woonkamer, dan moet je aparte dekking, uitgevoerd door een schakelaar te overwegen.

Slaapkamer in de Japanse stijl is perfect voor een laag bed zonder potenSlaapkamer in de Japanse stijl is perfect voor een laag bed zonder poten

Zoals voor meubels, het moet functioneel zijn, maar tegelijkertijd niet pretentieus en eenvoudig. Aangezien de Japanse slapen op de vloer op een kleine matras (futon) en het moderne design wordt gereflecteerd. Lage bed zonder poten perfect passen in het interieur. Verschillende nachtkastjes en een kleine kast - wat heb je nodig voor een comfortabel leven? Het is vermeldenswaard dat het meubilair moet zo eenvoudig formulieren en natuurlijk hout.

Ontwerpers proberen om precies te herscheppen de slaapkamer in de Japanse stijl in het Russisch appartementen, hun toevlucht nemen tot een speciaal ontwerp te installeren - een platform waarop de matras wordt geplaatst. Visueel lijkt het erop dat het bed op de vloer.

Als al deze registratie is onderworpen aan strenge gebruik van natuurlijke materialen, dit geldt ook voor de keuze van de gordijnen. Zij vervullen een beschermende functie kamers, hoekjes te verbergen tegen nieuwsgierige ogen te allen tijde. Gordijnen moet licht-proof, maar komen overeen met het totale ontwerp zijn en in één kleur met de muren en het plafond.

Foto slaapkamer Japanse stijl met hun handen: het oosten van de sfeer in het appartement

In elk ontwerp is veel aandacht besteed aan detail. Bijvoorbeeld, voeg de noodzakelijke eigenschappen, met nadruk op de oosterse cultuur wanneer u een slaapkamer in de Japanse stijl te maken. Het kan een ventilator, zwaarden en dolken, vastgemaakt aan de muur, amuletten en beeldjes, grote poppen op de planken liggen. Zelfs het beddengoed kan worden gekocht in het betreffende onderwerp met het beeld van tekens.


Japanse stijl is zeer geschikt voor kleine slaapkamers, omdat het gaat om het gebruik van een minimale hoeveelheid van meubilairJapanse stijl is zeer geschikt voor kleine slaapkamers, omdat het gaat om het gebruik van een minimale hoeveelheid van meubilair

Volgens de slaapkamer in de Japanse stijl, vergeet dan niet toe te voegen in de kamer details, zoals:

  1. Kleine kunstmatige waterval of aquarium. Water - een symbool van de geldhoeveelheid instroom, dus heel vaak deze items kan worden gevonden, niet alleen in oosterse design, maar de slaapkamers en van de andere kant.
  2. Potplanten. Het wordt aanbevolen om een ​​cadeautje, een bonsai te kopen - bonsai. Maar weinig mensen kunnen de tijd nemen om de zorg voor deze planten te vinden, dus het is best om de gebruikelijke bloembakken doen.
  3. Foto's met Japanse tekens. Een volledige weergave van de buitenkant van de ruimte wordt gecreëerd door het toevoegen van een foto van kersenbloesems of traditionele karakters.

Accessoires, die ook aanwezig zijn in de Japanse interieur moet zijn - geurkaarsen. Dit artikel is niet in de algemene lijst opgenomen, omdat niet iedereen is aangenaam aromatherapie. Maar verspreidt de geur van kaarsen is in staat om te kalmeren of aanpassen voor een romantische avond, afhankelijk van de smaak.

Lichte slaapkamer Japanse stijl (video)


Japanse stijl, maar niet met een hoop fans, wordt nog steeds gebruikt voor de transformatie van de appartementen van de Russen. Redenen voor de keuze wordt niet gegeven in het voordeel van het ontwerp slaapkamers, simpel - gebrek aan afmetingen voor de realisatie van ideeën en de hoge kosten van natuurlijke materialen. Een kleine kamer is niet echt geschikt voor de Japanse stijl, omdat het ontwerp suggereert ruimte en vrijheid.

Ontwerp van de slaapkamer in de Japanse stijl (interieur foto)

18c9a4aa63a37287c68272b8c608c2ef-211914113377cbd024ad9e7aaa91797e640d0b6e11920x1080resizeinterior22821324756020361920x1080resizeinterior229013246265581920x1080resizeinterior456113294352791920x1080resizeinterior252239013849697321920x1080resizeinterior497918814188150701920x1080resizeinterior445458314130367441920x1080resizeinterior59218351428426898

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 6

Adblock
detector