Skapa Topiary Tree: 10 element – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary träd - det är en vacker artefakt som hjälper dekorera insidan av nyårshelgenTopiary träd - det är en vacker artefakt som hjälper dekorera insidan av det nya året prazdnikamTopiary träd kan vara en stor gåva för nyårshelgen, särskilt om det verkar som det redan är omöjligt att ge något. Crafts öppnar för detta ändamål ett stort område, eftersom det inte finns några mallar eller regler. Det räcker med att måla en bild i huvudet och träna sätt att dess förverkligande. Dessutom har en gåva med sina egna händer - är detta ett unikt stycke, av vilket en kopia världen helt enkelt inte existerar.


Vad gjorde topiary julgranar

Topiary julgran skiljer sig från den klassiska formen av avrättning modell, men arbetet brukar inte orsaka komplikationer. Det räcker med att basera den önskade master class, där alla steg täcks i detalj. Så gör jobbet blir enklare och mer tillförlitlig. I vilket fall som helst kommer nybörjare se att han kommer att hamna.
Till att börja med måste du definieras, varifrån det kommer att ske träd.

Alternativ för genomförande kommer att vara flera:

 • kartong;
 • tidningspapper;
 • plast;
 • Dekorativa mesh, tejp, etc.

Det enklaste sättet - att köpa färdiga form av en plast julgran och dekorera den med dina egna händer. Få tillräckligt enkla och på samma gång, kommer ingen känna igen trick. En annan sak är att hitta en form är inte alltid lätt. Men om du försöker, så det är verkligt. Speciellt att formade fiskbens varierande och kan bli ganska extraordinärt.

Topiary kan göra nästan alla skrot, det viktigaste - att visa fantasiTopiary kan göra nästan alla skrot, det viktigaste - att visa fantasi


Något mer komplicerat tredimensionell julgran kommer att göra av kartong eller papper. Här måste du klippa ut formen, limma ihop delarna, vänta för torkning och sedan dekorera.

Vad du ska välja, varje needle väljer självständigt. I det här fallet, båda versionerna har lika rätt att existera.

Topiary julgran: en master class för nybörjare

Innan du börjar, är det viktigt att förbereda en rad stödmaterial som kan krävas i framtiden.

Bland de måste ha någon needle behov av att inkludera: • Flera typer av lim;
 • Dekorelement;
 • Paetki, pastor, etc.
 • Blomkruka;
 • Gips eller gips;
 • Vata.

MK hjälper nybörjare nål kvinnor skapa originella och vackra topiary i form av julgranarMK hjälper nybörjare nål kvinnor skapa originella och vackra topiary i form av julgranar

För att inte glömma, är det bäst från början att göra en lista, där ett par timmar (dagar) kommer att föras glömda småsaker. När den slutliga listan över nödvändiga saker kommer att skapas, kan du shoppa.

Efter att ha fått allt du behöver, kan du sitta ner och börja arbeta. Beroende på vad som valts - färdig form av julgran eller produktion, måste du börja arbeta. Efter trädet är klar, men ännu inte dekorerade, kan du hissa den på stammen och långa åt sidan.

Nu måste vi bereda marken. För dessa ändamål, införd i en blomkruka fat som kan förstärka eller alabaster gips murbruk. På härdning tar ungefär en dag. Under denna tid kan du vara en bit. Sedan kompositionen hårdnar återupptog arbetet.

Det är fortfarande den mest behagliga - att dekorera granen. Detta kan göras med bomull, spela rollen av snö, gnistrar och strass. Nyår - en mycket ljus semester, som måste uppfyllas.

alternativ granar

Vem sa handarbete accepterar endast den klassiska format? Topiary fiskbens kan föras på ett mycket intressant sätt, om till exempel, att utfärda det med kaffet. Denna produkt används ofta i hantverk, så detta val kommer inte att orsaka överraskning någon.

Skapa snygga topiary träd kan även göras från kaffebönorSkapa snygga topiary träd kan även göras från kaffebönor


För dessa ändamål förvärvade fullkorn, tålmodigt fäst över hela området. Denna process tar en hel del tid, därför att förbereda en gåva, måste du fylla i tid.

För att få mest harmoniska komposition, kan du använda ett antal av de ledande mästarna av hemligheter:

 • Bättre att välja korn av samma storlek;
 • Om fiskbens gjord av plast, är pre-ren ytan bättre;
 • För arbeten perfekt snabblim fixering varigenom korn inte glider.

Med kaffe och tråd, kan du skapa en mycket elegant topiary, inte på något sätt sämre än konventionella kompositioner. Dessutom kommer han att titta på ibland mer originellt.

För att ge sådan skönhet

Topiary - en multifunktionell gåva som är mest sannolikt att vädja till vuxna mogna människor. Barn, naturligtvis, förmodligen vara nöjd med en ljus leksak, men snabbt bröt det. Föremål av konst (även okända konstnärer) måste förvaras på rätt sätt. Då sannolikheten för att de kommer länge att behaga ögat ökar kraftigt.

Topiary Tree är en perfekt present till både vuxna och barnTopiary Tree är en perfekt present till både vuxna och barn


Topiary absolut inte kan stå:

 • Mekanisk verkan;
 • Fukt och luftfuktighet;
 • Exponering för kemikalier.

Mästarklass: Topiary träd färgade servetter (video)

Topiary julgran kan göras från olika material, som endast kommer att bli spännande med handarbete. På processen kan ta mycket lång tid, men de måste reserveras. Gåvor och bör förberedas i förväg!

Exempel topiary träd (bild)

1011059-3--012--58orig--00427590n4-1328318--4242857--6153534--634655630927--14494276859--

Leave a Comment

Your email address will not be published.

18 − = 14

Adblock
detector