Skapa Topiary – är förkroppsligandet av kreativa idéer – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary är perfekt för att dekorera alla rum. Dessutom är en sådan self-made komposition anses vara en perfekt presentTopiary är perfekt för att dekorera alla rum. Dessutom är en sådan self-made komposition anses vara en perfekt present Topiary - en dekoration av en serie handgjorda, vilket är en konstgjord, några fantastiska träd. I själva verket för dess tillverkning kan användas, till exempel kaffebönor, herbarium, stenar, eller helt enkelt Svarovskis vävnadstransplantat. Det viktigaste - det är nödvändigt att göra det med sina egna händer. Innebörden av "Topiary" är hämtad från det grekiska språket, där det bokstavligen betyder "träd av lycka." Deras storlek kan vara mycket olika. Oftast görs små, men välkänd mästare, som gjorde en gigantisk topiary, flera meter höga.


Historia Topiary: Hur gjorde detta kreativ idé

Man tror att ursprungligen dök upp i den gamla Topiary Grekland. Medan landet för resten av Europa var det känt för sina skulptörer, arkitekter, inredare. Topiary på den tiden - de var riktiga träd, men att en viss form set. Deras krona prydd på alla möjliga sätt, från Machined trä efterbehandling form skär grenar själva.

Den exakta historia uppkomsten Topiary för närvarande inte känd, men mycket av det är förenat med:

 • Babylons hängande trädgårdar.
 • Med ge gåvor till gudarna av Olympus.
 • Å andra ceremonier tillägnad firandet för att hedra vissa gudar.

I en kruka, inte bara kan ligga till grund för topiary, men någon annan egenskap: en kopp, ett glas eller en liten vedertseI en kruka, inte bara kan ligga till grund för topiary, men någon annan egenskap: en kopp, ett glas eller en liten vedertse

Förresten, jag har ännu inte märka att det finns historiker kategori, som säkerställer att tillverkningen Topiary i sin nuvarande form kommer från Frankrike 17-18 århundraden. Då arkitekterna komma med Versailles för att skapa konstgjorda träd som skulle kunna fungera som en dekoration, även på vintern. Och i början av 20-talet om Topiary det var allmänt känt i hela Europa.


Vad är Topiary och vad de är

Från början var det tänkt att Topiary - det är en dekoration, som samtidigt fungerar som en symbol för skydd för hemmet. Lite senare började vi tala om det faktum att ett konstgjort träd gjord av ädla material, ger rikedom. Och i den 20: e-talet hävdade att det är helt enkelt "träd lycka", ett slags symbol för välstånd, som en hästsko på ytterdörren.

Och det bör noteras att Topiary har olika typer:

 • "Room" topiary.
 • Street.
 • På grundval av ett levande träd.

För att göra den övre delen kan med hjälp av små bollar av garn, och alla papper med en bild som lämpar sig för att dekorera bottenFör att göra den övre delen kan med hjälp av små bollar av garn, och alla papper med en bild som lämpar sig för att dekorera bottenNu på Topiary engagera hantverk, är en konstgjord litet träd som ligger i en blomkruka. Och de är också uppdelat i många typer, inklusive: blomma topiary, tyg, skum, trä och så vidare. Det vill säga skillnaden ligger i det material som de skapas.

Det finns en hel del algoritmer som det är nödvändigt att skapa en topiary, men det är bara ett fåtal människor nämna att några regler det inte kan existera i princip. I huvudsak talar vi om några fantastiska träd. Alla gör det på det sätt han önskar att det ska vara. 

Det vill säga, proportionerna, alternativen, storleken - inte begränsas av några gränser. Formen på kronan, iakttagandet av vissa naturliga inställningar (t ex höjd av trädet i förhållande till tjocklek) - allt detta är irrelevant. Genom det här projektet, och för varje produkt - särskilt individuellt.

Skapa en mini topiary

Mini Topiary - konsten att göra små konstgjorda träd som huvudsakligen är "planterade" i vanlig blomkruka. Som titeln redan kan förstå att vi talar om enkla dekorationer för huset, med dimensioner jämförbara med konventionella anläggningar. Samla en topiary kan nästan improviserat.

För fans av miniatyr dekorativa element i inredningen kommer att vara ett bra alternativ mini topiary i form av ett litet träd placeras i koppenFör fans av miniatyr dekorativa element i inredningen kommer att vara ett bra alternativ mini topiary i form av ett litet träd placeras i koppen

Om du bedriver tillverkning Topiary första gången är grunden bättre att ta den mest vanliga skum något bisarra (även om du kan ta och bollen). behöver också eventuellt lim (företrädesvis hett eller gummi), sax och eventuella dekorationer. Crohns och bål är fäst vid basen av blomman potten, toppen - eller återfylls med sand eller rundade stenar - här någon som du vill. 

En kostym för slut dekoration:

 • Torkade blommor.
 • Pärlor.
 • Bright färgad folie.
 • Color krossat glas (du kan även flaska).
 • Wire.
 • Mynt.

En stor gåva för din flickvän blir röd topiary i form av hjärtaEn stor gåva för din flickvän blir röd topiary i form av hjärta


World Wide Web, kan du se hundratals varianter av fotoprogram mini topiary för varje smak. Enligt honom är det möjligt att förstå vilka är de former av kronor, vilka metoder kan användas för slutlig dekoration (exempelvis gyllene band stam, konstgjord snö för kronan). Men alltid måste man komma ihåg att produkten inte är begränsad till fantasin.

Vem kan ge och vad som behövs Topiary

Detta är förmodligen den vanligaste frågan som ställdes av guiden när du skapar en "träd av lycka." För samma som odlas blommor - att skapa skönhet, en atmosfär av komfort och välbefinnande. Plus, Topiary - en unik möjlighet att sätta sina fantastiska idéer i verkliga livet som handgjorda smycken. Det kan betecknas som något unikt, och samtidigt historien om ursprung kommer endast vara känd av skaparen.

Topiary Att dekorera, du kan ta några plastföremål med liten storlek frukt, grönsaker, blommor, pärlorTopiary Att dekorera, du kan ta några plastföremål med liten storlek frukt, grönsaker, blommor, pärlor

Topiary kan användas igen:


 • Som en gåva (inte värre än konstgjorda blommor).
 • Inredning (art-house nu i trend).
 • Att dekorera marken eller sängar (från någon tomtar och dig - topiary).

Många tar upp tillverkningen av Topiary för att utveckla ett barns kreativa kvaliteter. Det är mycket bättre och mer intressant än en enkel ritning, gjutna av lera och annat som barnet och därför måste försöka på dagis, skolan. Och någon skapar en topiary för vinst! Och det är värt att notera att det finns sådana artefakter är ganska dyrt. Till exempel kan en mini-trädet från kaffebönor kosta flera tusen. Men också för sin produktion kommer att kräva mycket en dag.

Produktion topiary av servetter (video)

Och om Topiary ger lycka och rikedom? I denna urgamla grekerna trodde, liksom franska. Naturligtvis kan ingen hävda att produkten har en viss magi. Snarare är det en symbol för fred och välstånd i familjekretsen. Många tror att detta är en separat rad av blomsterarrangemang, men säga att det är inte helt korrekt. Blommor som dekorationer här används sällan. 

Topiary i det inre (foto)

0af721a168d975aca599fb5eae4s - tsvety-floristika-topiarij-gnomik14IMG76121500222f95cfe8ba76ba957e145bbe28m6 - tsvety-floristika-topiarij-leto-v-provanse4d07a4815af0c641bea2f080227947dc8f552628017445141eb1ee8807fa608f273970x0139571842954

Leave a Comment

Your email address will not be published.

86 − = 85

Adblock
detector