Skapa ett tak i korridoren av gipsskivor: bilder, som ett incitament för åtgärder – nwhistorycourse.org

The BlogTak av gipsskivor - det är ett bra alternativ för att ge korridoren ett modernt utseendeTak gjorda av gipsskivor - det är ett bra alternativ för att ge korridoren en modern vidZabluzhdenie att korridoren inte kräver någon design förbättringar i reparation, så ingrodd i medvetandet som inte ens försöker att i det inre av hall "smak". Det är dags att bryta stereotyper och skapa fantastiska lager konstruktion taket i hallen med hjälp av gips ark - det vanligaste materialet.


Spektakulära tak av gipsskivor i korridoren

Vad tror du, vilket rum är det kännetecknande för ditt hem och prata om dina estetiska smak? Vardagsrum, matsal eller kontor? Den efterlängtade "möte" gator och hus sker i korridoren. Det är här som intrycket av huset som helhet och i synnerhet smaken av ägarna. Ofta taket kan definiera en unik stil i utformningen av korridoren. Med hjälp av tak flera nivåer i korridoren av gipsskivor tillåter zonindelning utrymme, skapa en unik belysning och ovanliga färger.

Moderna tak flera nivåer visuellt utöka korridoren, och skapa en maximal nivå av belysningModerna tak flera nivåer visuellt utöka korridoren, och skapa en maximal nivå av belysning

Designmöjligheter taket i hallen med hjälp av gipsskivor i överflöd. Men bara du kan bestämma vilken typ av humör ger gäster korridor åkande.

Hall ska vara så bekväm och väl upplyst. Det är endast nödvändigt att sträva efter att undersöka bilden har förkroppsligade idéer och göra verklighet av sina idéer samtidigt korrigera korridoren utrymme.

De flesta av lägenheterna kan inte skryta högt tak. Men ändå, även om hängande strukturer ta del av höjden, men ändå anses vara en av de mest framgångsrika av taket dekoration material i korridoren.


produkt~~POS=TRUNC

Gipstak av andra arter har ett antal fördelar.

Med taket på gipsskivor framgångsrikt kan dölja defekter takMed taket på gipsskivor framgångsrikt kan dölja defekter tak

Bland dem: • Möjlighet att dölja brister i den underliggande taket;
 • Enkelhet och komfort av upphängningsmonteringsstrukturen;
 • Rimlig kostnad av material och anläggningsarbeten;
 • En möjlighet att ge designen en hall original och exklusiv ton.

Dessa är bara de främsta fördelarna med gipsskivor tak. På proffsen av denna efterbehandling material och arbete med honom kan du prata i all oändlighet. Men det är dags att gå direkt till utformningen av hallen.

Den exklusiva designen av taket i korridoren på gipsskivor

hall design har alltid varit stötestenen av smaker och föremål för tvist i valet av efterbehandling material. Bekvämt, om den stora korridoren, och högt i tak. Men inte alla värdar kan skryta liknande specifikationer visitkort hemma.

De flesta lägenheterna korridoren är smal och lång, ofta med ett lågt tak. Med rätt utformning av taket är det möjligt att visuellt ändra utrymme i hallen. Man behöver bara bestämma strukturen och utformningen av relaterade dekoration.

Korrekt valda utformningen av taket kan ge korridoren en sofistikerad lookKorrekt valda utformningen av tak kan ge korridoren ett sofistikerat utseende

Kom ihåg att bara strikt följsamhet till riktlinjer designen hjälper dig att uppnå önskat resultat!

designers Tips

 • Om du monterar en planskild system Gips i en smal korridor, försöka hålla med tydliga linjer;
 • expandera visuellt utrymmet i den försänkta rektangulär eller kvadratisk taknivå;
 • Flera regelbundna geometriska dekorativa element visuellt flyttar isär väggarna korridoren;
 • Det kommer att bidra till att utöka utrymmet av korridoren urval av färger med ljusa och varma färger;
 • Ett överflöd av ytterligare armaturer ger en känsla av lätthet och luftighet;
 • Använda speglar kommer att öka höjden på taket.

Använda tak ljusa färger och speglar visuellt öka utrymmet av korridorenAnvända tak ljusa färger och speglar visuellt öka utrymmet av korridoren

Dessa är bara några av de design tips som hjälper dig att skapa en elegant och stilfull hall. Det verkar som om det är omöjligt att använda så enkla och osofistikerade tekniker för att drastiskt förändra rummet. Men tack vare dem, även de minsta korridoren förändring dramatiskt och kommer att spela helt olika färger om du bara något modifierad taket och lägga spotlights.

Vi gör gipstak i hallen med händerna

Korridor kan anses vara ansiktet på huset. Hans avslutande har en tröskel sätter stämningen av gästerna och värdarna. Men i reparation av en stor del av pengarna går att betala för tjänster till artister. Men du kan spara. Tapetklister över korridoren och samla gipsskivor kan vara deras egna händer. Detta kräver grundläggande färdigheter i skicklighet och tålamod.


Innan du börjar bygga en gipsskivor tak konstruktion, kontrollera att allt material och verktyg du har tillgängliga och tillräckliga, så att du inte behöver avbryta den fascinerande kreativa processen.

Eftersom installationen av taket gips inte kräver användning av speciell utrustning, om nödvändigt, det kan göras med sina egna händerEftersom installationen av taket gips inte kräver användning av speciell utrustning, om nödvändigt, det kan göras med sina egna händer

Instruktioner steg för steg

 • Tillämpa uppmärkning med lasernivån. På ett avstånd av 10 cm från den grundläggande överlappning fixera väggprofil;
 • Mått marginalerna är direkt beroende av placeringen av belysningsarmaturer och systemteknik;
 • Längsgående förankringsprofiler i området för 50-60 cm.;
 • Gör galgar över taket profilen och säkra ankaret. Fästa skenorna;

Alla dessa åtgärder kräver maximal koncentration och precision i mätningar och åtgärder.

Nu, när gjordes basisk tak ram, fortsätter vi den sista etappen av installation av taket:


 1. Vi genomför alla nödvändiga kommunikation till taket även innan han kom till fixa alla GCR;
 2. Process ark Gips primer. Detta kommer att ge en utmärkt tätskikt, samt säkerställa en ombonad leder;
 3. Lämna omärkliga mellanrummet från taket till taket väggen för att förhindra deformation under inverkan av värme;
 4. Säkra ark, observera rutmönster;
 5. Gör hål för armaturer och verktyg.

När monterad i taket, är det fortfarande primas spackel, lägga till färg och dekorativa element. Spektakulära gipsskivor med sina händer redo!

Gipsskivor tak i hallen med händerna (video)

Multilevel tak

Den uppenbara plus och minus samtidigt på reparation av korridoren som han hade gjort i sista hand, när alla andra efterarbete på huset för reparation zaversheny.Poetomu korridoren har ofta varken styrkan eller medlen.

Men hallen kan berätta en hel del om dig och din livsstil, vanor och smak. Därför uppmärksamma korridoren lite mer än vanligt. Till exempel, kommer flernivå gipsskivor med olika dekorativa element och inbyggd belysning producera uppenbar effekt på besökarna.

Multilevel tak gipsskivor fördelaktigt att titta inte bara i stora utrymmen, men i korridorenMultilevel tak gipsskivor fördelaktigt att titta inte bara i stora utrymmen, men i korridoren

Trey tak med snabba förändringar i höjd eller mjuka linjer, inbyggd belysning och ovanliga färgscheman ger hallen en extra volym och ändra standard korridoren oigenkännlighet.

Komplexiteten och quirkiness former av takkonstruktioner uteslutande regleras av din fantasi och justerad designer erfarenhet.

Var inte rädd för att experimentera med efterbehandling material och djärvt använda taket ursprungliga form och färg.

Gipsskivor förvandlar inte bara invändig korridoren, men även mycket praktiskt. Detta material är vattenmotstånd, har en hög ljudisolering och brandmotstånd. På grund av dessa egenskaper, kommer din nya design Gips tak orsaka beundran besökare och vänligen titta i årtionden.

Taket i hallen av gipsskivor (foto)

2-figurni-potolok-v-prihogei04049614495.5110646da2e01c8956c7d0b1620387c95a2499.291499.351499.381499.361

Leave a Comment

Your email address will not be published.

28 + = 33

Adblock
detector