Skapa ett lapptäcke detalj och inte bara: mer än 7 alternativ – nwhistorycourse.org

The BlogGör interiören ljus och ovanliga hjälpa dig täckeGör interiören ljus och ovanliga täcke kommer att hjälpa dig att göra insidan av ditt eget hem för att hjälpa intressanta och originella smycken, gjorda med sina egna händer, till exempel lapptäcke detalj och inte bara. Kreativa tillämpning av dekorerade textilier, husgeråd och även möbler kommer att fylla huset hemtrevnad, komfort och kärlek. Vi får inte glömma de nyttiga semantiska element som används i inredningen, såsom nålstången, grytlappar, glasunderlägg och arrangörer.


Original patchwork hantverk för hemmet

Patchwork hantverk eller lapptäcke - ett populärt sätt att utforma huset, som används som en skicklig hemmafruar och erfarna konstruktörer.

Dessa dekorativa element kan harmoniskt passa in i de flesta moderna interiör:

 • Mjuka ljusa kuddar på sofforna i vardagsrummet i Art Nouveau;
 • Varmt täcke med volanger i sovrummet Shabby Chic;
 • Patchwork stoppat säte på verandan stolar i eco stil;
 • Lapptäcke nål säng och hushållerskan för skafferiet;
 • Kosmetiska väska eller handväska lapptäcke i klassisk badrum,
 • Patchwork servetter, dukar och grytlappar i den minimalistiska köket;
 • Design paneler i högteknologiska hallen.

Patchwork dekorationer kan vara mycket olika, det viktigaste - att visa fantasi och fylla på de nödvändiga material för arbetePatchwork dekorationer kan vara mycket olika, det viktigaste - att visa fantasi och fylla på de nödvändiga material för arbete

Produkter i tekniken med lapptäcke ser bra ut i alla rum, är det viktigt att bara välja de önskade färger för att perfekt passa in dem i den övergripande stilen i rummet, eller omvänt, att göra sin semantiska fokus i bilden.


Det bör noteras att handarbete lapptäcke innebär användning inte bara av textilelement, men också bitar av tapeter, plast och andra material.

Det finns två metoder för att utföra ett täcke med sina händer - det är rand dekoration på duken och plocka upp alla hantverk lapptäcke bitar.

Det bekväma och unika lapptäcke stol

Den ursprungliga lapptäcke ser inte bara dekorativa element, men också möbler, såsom en soffa eller stol. Patchwork leder till unika klädsel, att skildra hans abstrakta mönster och fokusera på specifika detaljer. För att göra detta använder ofta färdiga system.

Med hjälp av lapptäcke teknik är det möjligt att omvandla den eleganta och ovanliga inre rumMed hjälp av lapptäcke teknik är det möjligt att omvandla den eleganta och ovanliga inre rumVid genomförandet av idén att utföra stol lapptäcke måste vara uppmärksamma på följande punkter:

 • Innan du använder den gamla klädseln goutweed behov och användning som en mall för dina egna skapelser;
 • Använd tygbitar styrka är inte sämre än fabriken trim;
 • För tunna material för att applicera fodret;
 • Vid sågning geometrier måste utföras korrekt bearbetning av kanten för att förhindra söndersmulning;
 • Valda bilder, och stygnvägar som skall kombineras med varandra för att erhålla en inre hela kompositionen;
 • Arbetet med nytt material bearbetning av en stol är bättre att ge yrkesverksamma.

På samma sätt kan du göra ett lapptäcke soffa med händerna, men inte engagera sig, och alla möbler för att dekorera trasor, eftersom i detta fall tyngdpunkten är för mycket, och rummet kommer att se "grälla". Denna stol kommer att se bra bredvid soffan neutral och enfärgade.

Patchwork duk för hemma teer

Lapptäcke duk ser lämpligt i köket eller i en separat matsal, där det stora bordet kommer att nära vänner över en kopp te.

Tonen i duken kan göra grytlappar, väggpaneler eller gardiner i köket.

Lapptäcke duk kommer inte bara att överraska gästerna, men också göra den festliga bordet en originell och oförglömligLapptäcke duk kommer inte bara att överraska gästerna, men också göra den festliga bordet en originell och oförglömlig

Lapptäcke duk har sina egna egenskaper:

 • Det kan göras med program, vilket återspeglar den allmänna idén av lokalerna;
 • Vissa delar av duken kan göras tätare, för att inte stå under den heta krävs;
 • Quiltning design kan ge nytt liv till duken utan fläckar;
 • Vissa delar av duken, kan du markera de element som återspeglar de specifika platser av familjemedlemmar vid bordet.

En expert på produkten är alltid ett nöje som sittplats gäster vid ett bord täckt med en duk, eftersom alla sanna kommer att uppskatta hennes kunskaper inte bara i matlagningen utan även i hantverk.

Utmärkt iväg med användning av sådana dukar kök i de inre gardiner, gjorda i samma färg, för framställning av som kan användas liknande geometriska mönster och behandling i samma stil. Gardiner kan inte bestå helt av fläckar, kan de behöva hälla abstrakt dekorerade bitar.


Handarbete lapptäcke teknik för dagis

Föräldrar försöker ge sina barn den bästa, och därför rummet barnen dekorera och utrusta på bästa möjliga sätt. Ett sätt att utforma ett spelrum kan fungera som en scrappy små saker för hemmet.

Quilt kan också användas för att dekorera ett barns rum, det viktigaste - att de är ljusa och älskade barnQuilt kan också användas för att dekorera ett barns rum, det viktigaste - att de är ljusa och älskade barn

De olika delarna i barnens rum design som kan utföras i lapptäcke teknik kan vara:

 • gardiner;
 • mattan;
 • filt;
 • filt;
 • leksaker;
 • sängkläder;
 • Servetter på bordet;
 • barns plånböcker;
 • paneler på väggen.

För flickor och pojkar dekoration lapptäcke naturligtvis måste variera. Pojkar är mer lämpade blå eller beige färgskala, medan flickor föredrar rosa och vita färger. Ljusa accenter av rött, orange eller gula färger bör inte dominera i det inre, men vissa delar kommer att bidra till glädje inredning. Till exempel görs i lapptäcke teknik maskin röd eller gul boll prinsessa, på panelen kommer att se mycket ekologiskt.


Sömnad lapptäcke teknik bidrar till att skapa originella saker som kommer att dekorera huset, är idealiska för gåvor eller används på ett effektivt sätt i det dagliga livet. Barnen uppskattar odezhka verkligen i de ursprungliga fläckar från fläckar.

Unik patchwork (video)

Var inte rädd för att experimentera, handarbete lapptäcke kunna liva upp någon tråkig inredning, andas in den varma atmosfären i hemmet och ordna en mysig plats för att dela med din familj. Du kan också sy kuddar på stolarna i plåstren för gäster och en varm kopp te till varma lapptäcke efter den kalla vintern alla släktingar och vänner.

Exempel på föremål lapptäcke (foto inre)

01 -------05 ------7min248min22611min2520min1893i530223dfae082289f7fb5e870765efabebda3e93p - dlya-doma-interera-Detskoe-loskutnoe-odeyalosine1372092353979048original

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 3 =

Adblock
detector