Självsammansättning av gips på väggen: 5 fördelar – nwhistorycourse.org

The BlogGips - ett bra sätt att snabbt och vackert omvandla det inre utrymmetGips - ett bra sätt att snabbt och vackert förvandla insidan pomescheniyaSegodnya marknaden för byggmaterial och arbetskraft kan möta en mängd olika alternativ för hur man utrusta sanera lokalerna. De mest populära och det bästa alternativet anses Gipsskivor ark. GCR ark kan vara konventionell, eldfast eller vattentät. Det är dessa funktioner kan du använda den i en mängd olika förhållanden och miljöer.


Fördelarna med att installera gips på väggen

Installera väggen är gjord av gipsskivor hölls oftare, och det är allt på grund av dess funktionalitet.

Det är bra för dem som föredrar:

 • För att omvandla det inre av deras hem oigenkännlighet;
 • För att utföra ändringar,
 • expandera visuellt utrymmet;
 • Gör lägenheten mer än den ursprungliga.

Gipsskivor med lätthet kommer inte bara att omplanera utrymme, men också göra designen intressant och modernGipsskivor med lätthet kommer inte bara att omplanera utrymme, men också göra designen intressant och modern

Om du monterar vägg GCR, är det möjligt att dela upp ett stort rum i två delar, rikta väggen eller väggen för att skapa en plats i accentual rum, allt utan att använda en särskilt komplicerade och svåra material, såsom murverk. Trots att gips själv målningar har otillräcklig styvhet, design de gör särskilt tålig och robust. I gips har en klar fördel, och det är flexibilitet.


Utföra reparationer på sina händer, bör du vara uppmärksam på vissa punkter på duken med GCR och i synnerhet hur den kan göras från det välvda element.

Materialet kan ta sig många former, men endast med rätt strategi, liksom målningar vätning teknik. Endast om FCL är helt indränkt med vatten och snabbt fast i en viss typ, kan vi få ett starkt inslag av framtiden för den totala sammansättningen.

I allmänhet, de viktigaste fördelarna med skiljeväggar av gipsskivor eller väggar innefattar:

 • Enkel installation;
 • Närvaron av en plan yta;
 • Möjlighet att lägga inuti lådan och elektriska ledningar i dem, och ibland rör vattenförsörjning och renhållning;
 • Miljövänlig;
 • Säkerhet för människors hälsa.

Montering av gipsväggar: Teknik

Det finns en speciell teknik för installation av gipsväggar och metallram. Således innan du installerar de första profilerna, måste du noga läsa instruktionerna.På golvet är väggar och tak som krävs för att tillämpa markeringar baseras på det faktum att:

 • Vinklarna är mindre än idealisk, men eftersom du behöver tänka på denna punkt, bunden direkt till de två väggarna parallellt anordnade, om man förlitar sig på nivån för en vägg, kan kurvan ramen;
 • Om det hålls snörning gipsskivor blad av en av de befintliga väggar, måste den först ta låda, och först därefter göra huvudramen;
 • På linjen märkt tidigare inställda styrprofil, men kom ihåg att väggtjockleken är större på grund av det ark GCR, samt ett skikt av kitt och efterbehandling;
 • Om partitionen är inställd på dörren, måste du också göra en markering på golvet och taket, och inte glömma installation av ytterligare horisontella styrförstärkare.

Kvalitet reparation i rummet kan äga, det viktigaste - att strikt följa steg för steg instruktionerKvalitet reparation i rummet kan äga, det viktigaste - att strikt följa steg för steg instruktioner

Genom att följa det gradvisa upprättandet av ramen, kan du göra en perfekt väggen för skiljeväggar mellan utrymmen, samt för att täcka rummet.

Steg guide:

 1. Inledningsvis med pluggar och skruvar chock installera styrprofilen längs tak och golv, lämnar en öppning för framtida dörr, om den är monterad.
 2. Nästa, är inställningen genomföres strävor vilka är anordnade på kanterna av styrprofiler. Återigen, om det finns en dörröppning, de enskilda rack för härdning strukturer som behövs för det.
 3. Monteringsstöd profil guiden bärs av metall skruvar.
 4. Racks bundna av trä barer.
 5. Var noga med att utföra installation av den vertikala CW profil varumärke stöd. Det första steget är satt till 55 cm. Från väggen och flytta mellan profilerna måste hållas i 60 cm. För allt arbete du behöver för att kontrollera nivån.
 6. Härefter hänvisas till randen av en dörr, fönsteröppningen eller nisch när det gäller att snörning befintliga väggar och skapandet av valbara objekt.

I allmänhet har ramanordningen avslutats. Glöm inte att ju högre kvalitet och mer hållbara grunden görs desto starkare bli hela väggen. Om en sådan struktur därefter kommer att vara monterade blomkrukor, hyllor eller, i synnerhet, är monterad modulära möbler, måste antalet ställningar ökas till maximum.

Montering av gipsväggar

Montazhgipsokartona vägg, för att vara exakt, på tidigare bildade metallram, bör utföras helt i enlighet med tekniken.

Före installationen av väggen av gipsskivor tidigare monteras metallramFöre installationen av väggen av gipsskivor tidigare monteras metallram


nämligen:

 1. Det första arket avlägsnas lateral fixering eller, med andra ord, är remsan skärs, är bredden 5 cm.
 2. GCR målningar börjar ange rätt extrema sidan intill väggen.
 3. Mellan golv och gipsskivor måste förbli inte mindre och inte större än 15 mm.
 4. Arket är monterad på metallribba med hjälp av speciella skruvar, 3,5 * 35 mm. Installationen utförs från hörnen, sedan med kanterna och sedan på hela webben området. Cap bör vara så infällda i beläggningen.
 5. Från ovan, om drywall arket har dykt upp på höjd lägre än de i tak, en separat del av hela vymeryat Gips och installeras som första i hörnen då hela området.
 6. Efterföljande ark efter den första uppsättningen av facetter utan att skära.
 7. Det är värt att notera att varje stavskären måste installeras på ett förskjutet sätt. Med andra ord, om ett ark har anliggning med tak men under den ytterligare element var satt, sedan nästa fäst bör vara det motsatta.
 8. Om väggen är en vägg, det mantlad på båda sidor om den falska väggen, för sanering eller utjämning väggarna i rummet, sedan en.

Ytterligare en del av installationen av FCL på väggen

Om du måste montera dubbelsidig vägg GCR, är det dessutom möjligt att utföra utläggning av kommunikation.

Vid installation gipskoratonnoy konstruktion behöver komma ihåg att genomföra kommunikation och efterbehandling av den färdiga konstruktionenVid installation gipskoratonnoy konstruktion behöver komma ihåg att genomföra kommunikation och efterbehandling av den färdiga konstruktionen

Till exempel:


 • Elektriska ledningar;
 • Vattenledningar;
 • Ventilation.

kommunikations alternativ kan vara få, men var och en av dem kräver en speciell strategi. I synnerhet om det kommer pipe vattenförsörjning och avlopp, bör du använda den vattentät FCL, liksom en extra tätskikt. Sådana åtgärder kommer att undvika bildandet av mögel, fukt, kondensation och följaktligen skada väggen.

Om du planerar att lägga el, är det nödvändigt att noggrant isolera trådarna för att förhindra bränder.

Korrekt installation av gips på väggen (video)

Ofta både väggar och rummet helt med sömmar ark GCR, kräver ytterligare isoleringsutrymmet. För att göra detta, i konstruktionen av lådan låg en speciell värmeisolerande material, såsom mineralull, expanderad polystyren och liknande. Expanderad polystyren anses vara ett bättre alternativ, eftersom det är hållbart och inte förlora sin rätt arter över tiden, och inte bottnar, vilket är särskilt viktigt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

16 − 14 =

Adblock
detector