The BlogGrote wandklok kan de woonkamer originaliteit en maken het meer functioneelGrote wandklok kan de woonkamer originaliteit en maken het meer functionele aanbod van grote wand klok voor de woonkamer en originele cadeautjes in de handel netwerk. Mechanische, kwarts, elektronische - uit de overvloed van namen ogen draaien, maar dit is geen reden om het eerste ding dat komt in de ogen te kopen. Hoe nauwkeuriger de potentiële koper is zich ervan bewust dat hij nodig heeft, hoe groter de kans op efficiënte wijze uw geld om te gaan.


Grote wandklok voor in de woonkamer: de esthetische kenmerken

Betaalbaar en prachtige uurwerken voor veel staal antoniemen. Burgers de voorkeur aan de budgettaire en niet altijd modellen van hoge kwaliteit, onder verwijzing naar het gebrek aan financiële middelen. In feite, zelfs met een beperkt budget, kunt u de gewenste optie te kiezen. Bijvoorbeeld, in plaats van antieke patroon betere aankoop chronometer, waarbij de regelaar is gebaseerd op kunstmatig verouderd oppervlak.

Fans van minimalistische goedkoop te kopen het product, waarbij de wijzerplaat is niet als zodanig. Met een speciale verf grote cijfers op de muur geschilderd.

Wandklok, ontworpen in de vorm van keramische platen, passen goed in een klassieke woonkamer interieurWandklok, ontworpen in de vorm van keramische platen, passen goed in een klassieke woonkamer interieur

Er zijn een aantal andere soorten:

 • Met onregelmatige vorm;
 • De nummers worden vervangen door thema beelden met verlichting;
 • Chronometer, die op bekende reproductie van kunstwerken is gemonteerd;
 • Musical klokken en dat soort dingen.

Rassen van uren in de woonkamer aan de muur

Het interieur van elk appartement is uniek, zodat je goed de kwestie van keuze chronometers moeten benaderen. Er zijn tal van mensen, dus een begin moet worden van de woonkamer design. Daarnaast moet aandacht worden besteed aan de overheersende kleur. Het is wenselijk dat de klok was op de donkere toon van hun omgeving.


Alvorens te kopen moeten vertrouwd zijn met de technische specificaties van de verschillende modificaties.

Original oplossing is om de klok, de cijfers op het scherm worden getoond, niet alleen in de vorm van getallen, maar woorden te gebruikenOriginal oplossing is om de klok, de cijfers op het scherm worden getoond, niet alleen in de vorm van getallen, maar woorden te gebruiken

Elk van hen heeft een positieve en negatieve aspecten:

 1. Mechanische horloges - de klassieke versie, die kan worden opgehangen aan een muur of op een plank. Ze worden vervaardigd van natuurlijke materialen met decoratieve elementen.
 2. Electronic - is het raadzaam om ze te plaatsen in de hal, ontworpen in een moderne stijl. Toegestaan ​​hun gebruik als loft-stijl en high-tech. Aandrijving ontvangt van de voeding of door het gebruik van batterijen.
 3. Quartz - de originele uurwerken worden op grote schaal gebruikt vanwege veeleisend en nauwkeuriger dan mechanische. kunt u kiezen of u wenst voor in de woonkamer begroting of een premium optie.

Hoe op te halen de klok aan de muur in de woonkamer

Trading netwerk trekt kopers met beloften van aantrekkelijke prijzen, maar het is niet een haard verminderen waakzaamheid. Om niet om geld te besteden voor niets, is het noodzakelijk om na te denken bij voorbaat over een aantal details. Allereerst hebben we het over, wat voor soort uren nodig zijn. Hier hangt alles af van de heersende stilistische richting. In de klassieke interieur ziet er geweldig uit mechanische klokken, opgesloten in een houten omhulsel.Fans van minimalisme moeten aandacht besteden aan de klok, gemaakt in de vorm van een grote cirkel met Romeinse cijfers. Het lijkt erop dat ze letterlijk zijn ingebouwd in de muur.

Het is een aanvulling van de wandklok kunstlicht.

Clocks moet worden gemaakt in dezelfde stijl als het interieur van de woonkamerClocks moet worden gemaakt in dezelfde stijl als het interieur van de woonkamer

Ongeacht de voorkeur stilistische richting, bij het kiezen van de plaats van aankoop moet de volgende regels:

 1. Gespecialiseerde winkel - hier een breed assortiment van verschillende modellen. Voordat u koopt, controleer dan of het certificaat van overeenstemming en garantie.
 2. Market - de beste plek om te kopen als u een apparaat nodig heeft, zonder een overmatige hoeveelheid decoratieve elementen. Naast een aantrekkelijke prijs, dan kunt u onderhandelen met de verkoper om een ​​uurwerk vast te stellen voor een specifiek interieur.
 3. Bij het kopen van antiek model is het beter om de ontvangst en garantiekaart nemen. Alsof de verkoper niet probeert om de kwaliteit van de goederen te garanderen, vereisen antieke klokken wees heel voorzichtig bij het hanteren. Zelfs een geringe afwijking van de regels van de operatie kan leiden tot een breuk.
 4. Bij het kopen op de internationale handelsplatformen, zoals Aliekspress of Amazon, moet je leren kennen. Zij zullen u helpen om een ​​idee over de kwaliteit van de verkochte volgens de verkoper producten te krijgen. Zorg ervoor dat u de specificaties te lezen. Indien mogelijk, moet u de verkoper vragen om enkele foto's van de chronometer te nemen. Dit zal toelaten om de mogelijke aankoop beter te kunnen beoordelen.

Originele wandklok voor in de woonkamer: de regels van de zorg

Acquisitie stijlvolle uurwerk vereist verplichte kennismaking met de regels van de werking ervan. Meestal het gaat om mechanische horloges die niet alleen nodig om vast te stellen van tijd tot tijd zijn.

Voor het kopen van een mechanisme moeten zorgvuldig worden geïnspecteerd. Er mogen geen chips, krassen of sporen van nalatigheid weergegeven door de kapitein binden structuurelementen.

Om naar te kijken keek ongebruikelijk, kunnen nummers worden vervangen door familiefoto'sOm naar te kijken keek ongebruikelijk, kunnen nummers worden vervangen door familiefoto's

Dan moet u zich te wapenen met een vergrootglas en inspecteer de "interne" apparaten. De aanwezigheid van sporen van roest of krassen - een zwaarwegend argument in het voordeel van het verlaten van een dergelijke aankoop. In het eerste geval kan worden geconcludeerd ondermaatse zorg mechanisme in de tweede - op meerdere reparaties chronometer. Niet verkeerd om de kwaliteit van het apparaat bevestigingssysteem te controleren. Zodanig moet minimaal 4 punten. In dit geval, in de hal is niet een noodsituatie, veroorzaakt door een onverwachte daling in uren.

Daarnaast is een goede verzorging van het instrument bevat het volgende:


 • Elke 3 weken, tenzij anders voorgeschreven handleiding, draaistellen mechanisme te smeren;
 • Geschorste modellen kunnen niet onder de airconditioner worden geplaatst, of boven een radiator of chronometer verliezen snel het oorspronkelijke uiterlijk;
 • Apparaten met kunstmatige strijd vereisen routine-inspecties om de 2-3 weken;

Als de schade niet kan worden vermeden, dan is het raadzaam om reparaties uit te voeren in de oorspronkelijke werkplaats waar de klant kan rekenen op de garantie.

Het kiezen van een wand klok voor de woonkamer grote origineel (video)

Voorbij zijn de dagen dat de chronometer uitsluitend gebruikt om de exacte tijd te bepalen. In een klassiek of modern interieur, dit apparaat speelt de rol van een van de visuele centra. In dit opzicht is het niet nodig om de eerste wand klok die mijn aandacht trok kopen. Het belangrijkste ding - ze goed passen in de reeds bestaande interieur. Als het gaat om moderne richting, in dit geval ligt de nadruk op elektronische, en als de klassiekers - uitgevoerd op de "antieke" chronometer.

Voorbeelden van de klokken in de woonkamer (de foto interieur)

25701600013700435 135 625-536-McClure-L2 179245-1 3.023.137-1 1370532195jffbkf8zd0 1438231876vnch4 1657949012 1437950153034-P-2870587 42550488911270753564


Leave a Comment

Your email address will not be published.

35 − 26 =