Selecteren en reparatie van het plafond in de badkamer – nwhistorycourse.org

The BlogVoor het afwerken van het plafond met behulp van vochtbestendige materiaalVoor het afwerken van het plafond gebruikt wasbare materialySanuzel - een kamer met een hoge luchtvochtigheid. Daarom is voor het afwerken van het plafond moeten waterbestendige materialen te gebruiken. Daarnaast is bij de keuze van het materiaal aandacht besteden aan de bruikbaarheid. Liever materialen gemakkelijk te onderhouden. Ook bij het kiezen van een plafond in de badkamer nodig hebt om rekening te houden met het ontwerp, waarin de aanhoudende kamer.


Het plafond in de badkamer: welke mogelijkheden bestaan ​​afwerking

Typisch, het plafond in de badkamer net shpaklyuyut en kleur. Een dergelijke afwerking optie is heel praktisch en goedkoop. Echter, deze optie voorziet in de aankoop van speciale afwerking waterbestendige materialen. Bovendien, de kit plafond is zeer tijdrovend, als het verschillende varianten.

Spanplafond ziet er zeer aantrekkelijk en gemakkelijk schoon te makenSpanplafond ziet er zeer aantrekkelijk en gemakkelijk schoon te maken

Als u op zoek bent naar een duurzame en relatief goedkope coating, let op de PVC-panelen. Deze afwerking ziet er zeer aantrekkelijk en eenvoudig te reinigen. Stel plafondpanelen van pvc kan worden met hun eigen handen.

Meer voor oppervlakteafwerking in een badkamer kunnen worden dergelijke uitvoeringsvormen:

 1. Rack plafond.
 2. Gipsplaat.
 3. Tegels.
 4. Verlaagde plafonds gemaakt van PVC-panelen.

Wat is het plafond in de badkamer is het beter om een ​​beperkt budget kiezen

Ongetwijfeld is de meest praktische plafond naar het toilet - plastic. Hij is duurzaam, goedkoop en eenvoudig te installeren. Bovendien is de kunststof plafond geen speciale zorg nodig hebben. Het volstaat een keer per week naar het oppervlak af te vegen met een vochtige doek.


Plastic plafond is goedkoop en eenvoudig te installerenPlastic plafond is goedkoop en eenvoudig te installeren

Installatie van de kunststof plafond in de volgende volgorde:

 1. Eerst moet je het raamwerk te installeren. Om dit te doen, snijd de metalen profiel en bevestig deze aan de stoelen.
 2. Daarna obtyanite kamer met een kunststofprofiel. Daarna gesneden in lamellen van PVC.
 3. Plaats de rail op zijn plaats.
 4. Na de installatie is voltooid, veeg het plastic mes met een vochtige doek.

Bevestig de laatste trein is erg moeilijk. Beveiligde dit element kan met een metalen spatel. Vergeet niet om de laatste band om de grootte aan te passen installeren.

Reparatie van het plafond in de badkamer met hun handen

Vaak is het toilet druipt nacht. In dit geval moet u een reparatie coating te maken. Indien het plafond rack, moet u een element ontmanteling die optreedt te maken, en te vervangen.Bij optreden van spanplafond onmiddellijk voeren de reparatieBij optreden van spanplafond onmiddellijk voeren de reparatie

Als u een verlaagd plafond, en je bent overstroomd buren, moet u onmiddellijk herstellen. Anders kan het ontwerp niet weerstaan ​​en instorten.

Reparatie van een spanplafond wordt in de volgende volgorde:

 • Eerst moet je de elektriciteit af te sluiten.
 • Schroef nu de lamp en steek de slang in het gat.
 • Verwijder daarna het water met een slang. Met inachtneming van het plafond van deze handleiding is om de voormalige vorm te kopen. Als de stof gerimpeld, moet hij vervangen worden.

Als u een beschadigd weefsel verlaagd plafond, verwijder het water moet op dezelfde manier. Na het werk verwijdert kleine defecten met behulp van een nylondraad. Als het doek gevormde grote openingen, kunnen ze afdichten via glasvezel.

Als u een normale beschilderd plafond, moet u eerst vlekken en andere micro-gebreken te verwijderen. Na deze procedure, moet u naar de oppervlakte te laten drogen. Bedek het plafond anti-corrosie te voorkomen. Om dit te doen, gebruik dan een borstel fletsevoy. Vergeet niet om een ​​gasmasker, bril en handschoenen te dragen, als anti-corrosie middelen zijn giftig. Als beschadigde muren in de badkamer, corrigeer de gebreken op dezelfde manier.

Welke beter om het plafond in de badkamer met geen beperkingen op de begroting

Als u niet op budgettaire beperkingen, zou je beter kiezen voor een gespiegelde plafond. Deze afwerking ziet er in het bad luxe en buitengewoon. Als frame voor de spiegel plafond moeten metaalprofielen gebruiken verhoogde sterkte. Monteer dit ontwerp met hun eigen handen is erg moeilijk, dus het is best te wenden tot ervaren professionals.

Mirrored plafond in de badkamer zag er heel buitengewoneMirrored plafond in de badkamer zag er heel buitengewone


De nadelen van de spiegel plafonds zijn:

 1. De hoge kosten van de bouw. In plaats van een spiegel die u kunt gebruiken moderne kunststof panelen, maar een dergelijk ontwerp zou een beetje erger te kijken.
 2. Mirrored plafonds grillig in de zorg. Deze afwerking zorgt voor een dagelijkse polijsten.
 3. Lage operationele prestaties. Mirrored plafonds zijn gemakkelijk beschadigd raken, dus ze zijn van korte duur.

Als u op zoek bent naar een ongebruikelijk ontwerp bad, dan eens een kijkje op het rek plafond. Rekken zijn gemaakt van plastic, staal en aluminium. Het is wenselijk om de voorkeur aan aluminium te geven als het materiaal niet roesten in de tijd en is duurzaam.

Kleur oplossing van het plafond kunnen zeer divers zijn. Bijvoorbeeld kan de bekleding verchroomd of vergulden kleur in uniforme kleur zijn. Assembleren rek plafond is heel eenvoudig. Bovendien zijn deze plafonds zijn niet veeleisend in de zorg. Voor het gebruik, kan verlaagde plafonds worden gebruikt voor de vervaardiging van een gekromd oppervlak.

Hoe kan ik een cassette plafond in de badkamer te maken

Maak een cassette plafond in de badkamer is zeer eenvoudig. Merk op dat deze oplossing moet worden gebruikt voor kamers met een laag plafond. Het is gewenst om de voorkeur te aluminiumcassette plafonds, waarbij een gesloten systeem.

Cassette plafond moet worden gebruikt voor kamers met een laag plafondCassette plafond moet worden gebruikt voor kamers met een laag plafond


Installatie van verzonken plafond in de volgende volgorde:

 • Ten eerste, markeren het plafond.
 • Aan de muur hoekprofiel. Vergeet niet om gaten te boren in de muur, sla pluggen en schroef de schroeven. De afstand tussen aangrenzende pluggen mag niet meer dan 45 centimeter.
 • Aan het koord of touw aan tegenoverliggende wanden.
 • Hechten aan het plafond hangers. Om dit te doen, gebruik maken van de speciale ankers.
 • Installeer de belangrijkste gids. Om dit te doen, moet je ze te baseren op de hoek profiel en bevestig de hangers.
 • Ligt aan de belangrijkste gidsen decoratieve panelen.

Rationeel gebruik ik zwarte plafond in de badkamer

Black plafond in de badkamer ziet er erg aantrekkelijk en flitsend. Glanzende donkere afwerking mengt goed met enige verlichting oplossingen. Black plafond combineert mooi met de zwarte tegels.

Glanzend zwart plafond in de badkamer wordt gecombineerd met de tegel van elke kleurGlanzend zwart plafond in de badkamer wordt gecombineerd met de tegel van elke kleur

De beste optie is een zwarte stretch plafond. Deze oplossing past perfect in het interieur badkamers, gemaakt in een minimalistische stijl. Black spanplafond is pretentieloos in de zorg en duurzaam.

Black spanplafond irrationeel gebruik indien:

 1. Area badkamer meer dan 20 vierkante meter.
 2. De muren zijn versierd met witte tegels.
 3. De badkamer plafond is te laag.

Afwerking het plafond in de badkamer (video)

Bij het kiezen van een plafond in de badkamer laten leiden door hun eigen voorkeuren en design badkamer. Ook rekening houden met de kenmerken van het terrein. Als u een laag plafond, dan is de beste optie voor u - stukadoors of PVC-panelen. Badkamer groot formaat geschikt gespiegeld plafonds. Als de badkamer is gemaakt in een ongebruikelijke kleurenschema of ontwerp, de voorkeur geven aan verlaagde plafonds.

Het plafond in het toilet (foto)

01eed347b0e92322042ca36acc0a9e9829046f3a2b5f5868b3e888961e47dc2de29588fccd9a48ca18548bb9cbca96e4bfada22184e9f89ad57b3cfbbf213d394db193231318356E201411102233494

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 2

Adblock
detector