Selecteer plafondlampen voor lage plafonds – nwhistorycourse.org

The BlogKeuze uit lampen afhankelijk van het ontwerp en het doel van de kamerKeuze uit lampen afhankelijk van het ontwerp en het doel van de ruimte Wat voor soort verlichting geïnstalleerd in de laagste kamer? De verschillende lampen en kroonluchters kan worden gebruikt als verlichting apparaten. Elk van hen heeft een aantal voordelen en de voordelen. Bij het kiezen van een lamp voor lage plafonds verwijzen naar hun eigen voorkeuren en ruimte design. Je moet ook rekening houden met de lengte en breedte van de ruimte waar u wilt verlichting installeren.


Halogeenlampen voor moderne lage plafonds

Voor het aansteken van een slaapkamer of een lage ruimtes plafond gebruikt halogeenlampen. Deze lichtbron is zeer praktisch omdat ze kleine afmetingen. Bovendien is de lichtopbrengst van deze lampen is 1,5-2 keer hoger dan gloeilampen.

Als u wilt dat de halogeenlamp in een vochtige omgeving te installeren, alleen low-voltage producten. Ze zijn meer duurzaam en bestand tegen slijtage.

In halogeenlampen zijn zo veel voordelen ten opzichte van andere verlichtingIn halogeenlampen zijn zo veel voordelen ten opzichte van andere verlichting

De voordelen van halogeenlampen:

 1. Lage spanning bij het inschakelen.
 2. Security. Halogeenlampen niet flikkeren op het werk, dus het is absoluut veilig is voor de ogen. Daarnaast hebben deze producten bevatten geen kwik, zodat ze kunnen zelfs worden gebruikt om de kwekerij te verlichten.
 3. Kleine afmetingen. Vanwege zijn geringe omvang kan halogeenlampen zelfs in de opgespannen doek worden aangebracht. Echter, in dit geval, moet je een speciale termokoltso te installeren, omdat deze items worden erg heet tijdens het gebruik.
 4. Halogeenlampen zorgen voor gelijkmatig licht.

Verlichting in de kamer met een laag plafond LED-lampen

In de meeste gevallen is de verlichting lage plafonds met behulp van LED-verlichting. Deze producten zijn duurzamer dan halogeenlampen. Daarnaast hebben LED-lampen produceert geen warmte, zodat ze kunnen zelfs in spanning PVC doek worden geïnstalleerd.


LED-spots zijn de meest economische bron van het licht. Deze lampen verbruiken ongeveer 2-3 keer minder energie dan halogeenlampen of gewone gloeilamp.

LED-lampen zijn duurzaam, betrouwbaar en compact. Ze zijn beter halogeenverlichting en dus duurderLED-lampen zijn duurzaam, betrouwbaar en compact. Ze zijn beter halogeenverlichting en dus duurder

De voordelen van LED-lampen:

 • De afwezigheid van kwetsbare elementen in de bol. Dat is de reden waarom de LED-lampen niet vervormen onder invloed van trillingen of mechanische schade.
 • Duurzaamheid. LED-verlichting is aan te bevelen om de 10-12 jaar te worden vervangen.
 • Betrouwbaarheid. Spot lampen met LED-lampen branden niet, stoten geen schadelijke dampen en niet flikkeren niet te genereren tijdens het gebruik. Bovendien kunnen deze inrichtingen worden bedreven bij een temperatuur van -60 tot +50 graden.
 • Compactheid. LED-lampen hebben geen behoefte aan een enorme hypotheken, zodat ze worden vaak geplaatst in lage ruimtes.
 • Instant start. In tegenstelling tot TL-lampen, LED-lampen niet flikkeren voordat u.

Het kiezen van een vlak plafond verlichting voor lage plafonds

Als de kamer heeft een kleine omvang en lage plafond, dan als een bron van verlichting is het best gebruikt vlakke lampen of armaturen bitmap. Dergelijke inrichtingen zijn perfect gecombineerd met vormgeving en het niet veel ruimte in beslag. In platte lampen of raster armaturen kan worden geïnstalleerd halogeen, fluorescente of LED-lampen.halogeen, fluorescentie, LED: de vlakke kroonluchters kunnen alle drie typen lampen gebruikenhalogeen, fluorescentie, LED: de vlakke kroonluchters kunnen alle drie typen lampen gebruiken

Bij het kiezen van een vlakke kroonluchter overwegen een aantal nuances:

 1. Het is wenselijk om een ​​kroon, waarbij de lamp zich binnen het plafond gebruiken. Dergelijke producten zijn betrouwbaarder, en zal het plafond niet vervuilen.
 2. De flat kroonluchter is het beste om energie te besparen of LED-lampen te installeren.
 3. Bij het kiezen van een kroonluchter briefje op haar vorm. Bij gebruik van een vlakke laag chandelier beter te geven aan producten met een ronde of ovale vorm te geven.

Wilt u een goedkope optie kiest, is het het beste om een ​​verlaagd plafond te kopen. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar hebben ook een scheidslijn platform dat de snelle afkoeling van het product vergemakkelijkt.

Ceiling Lighting LED Strip

Vaak LED-strip voor de verlichting van lage plafonds. Ze nemen weinig ruimte in beslag en hebben een aantrekkelijk uiterlijk. Daarnaast LED strip flexibel, zodat het kan ook op een gebogen plafond gehangen worden.

LED strip is aangebracht op de band en de gebogen elke hoek, wat zeker een pluspunt van dit type verlichtingLED strip is aangebracht op de band en de gebogen elke hoek, wat zeker een pluspunt van dit type verlichting

Ook de voordelen van LED strip omvatten:

 • Economy. LED strip verbruikt minder energie dan halogeen- of spaarlampen.
 • Eenvoudige installatie. Voor het bevestigen van LED strip heeft geen behoefte aan een speciaal frame te bouwen. Deze lichtbron is aangebracht rond de omtrek van het plafond met behulp van plakband.
 • Verscheidenheid van kleuren.
 • Lage kosten.
 • Lange levensduur.

Het is raadzaam om speciale controllers gebruiken met behulp van LED-strip. Met hun hulp, kunt u de helderheid en kleur lint aan te passen. Vergeet niet dat de controller en LED tape te gebruiken met een hoge dichtheid is ten strengste verboden.

Plafond verlichting LED-tape (video)

Om het lage plafond verlichten, kunt u gebruik maken van verschillende lichtbronnen. Als je kijkt naar een goedkoop lichtbronnen voor kleine ruimte, is het het beste om te profiteren van de LED-strip. Bij het gebruik van het u niet nodig om gaten te maken in het plafond en installeer de hypotheek. Als uw budget is onbeperkt, dan is de beste keuze - plat lampen en LED-spots. Halogeenlampen kan alleen worden gebruikt als u een speciaal termokoltso installeren.


Plafond voor lage plafonds (foto)

1-08-vellum--21-35-42-1024x768-101-157-2071-235-394original-971-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

50 + = 56

Adblock
detector