Scope en Eenheid: hangers voor plafond Armstrong – nwhistorycourse.org

The BlogArmstrong Plafonds in staat te stellen de meest gedurfde ontwerp ideeën te realiseren en zijn in staat om het interieur van elke stijl te versierenArmstrong verlaagde plafonds in staat te stellen de meest gedurfde ontwerp ideeën te realiseren en zijn in staat om het interieur van elke stilyaPodvesnye Armstrong plafonds te versieren zijn erg populair. Tot op heden zijn deze producten gemaakt van verschillende materialen. Het oorspronkelijke systeem zal helpen bij uw kamer te creëren een gezellige en comfortabele sfeer. Verlaagde plafonds zijn functioneel en praktische producten, zullen ze helpen om de kamer in een modern en trendy stijl versieren. Opties plafondconstructie omvat details zoals suspensies, die verder zal worden besproken.


Hangers voor plafond Armstrong: het is

Ophangingen plafond Armstrong omvatten metalen staven 6 mm, die onderling zijn verbonden door een gebogen veer met gaten. Deze staven kunnen worden bewogen tegelijkertijd aan de hoogte van het product aan te passen. Als ze wordt losgelaten, lost ze ze heel hard. Het bovendeel van de ophangstang wordt versterkt geprofileerd teneinde stevig vast in de fixeereenheid.

Speciale ophangingen plafonds de vorm van metalen staven met een veer verbondenSpeciale ophangingen plafonds de vorm van metalen staven met een veer verbonden

Armstrong juiste installatie van de hangers middelen geleidingsprofielen met intervallen van 1,2 m. Uit kastenwand een afstand van niet meer dan 450 mm moeten hebben. In dit geval wordt de ophanginrichting lijn langs de lengte van de kamer met een verschuiving in de ene en de andere zijde aan de suspensie componenten zitten in een dambordpatroon. Onderdelen gesteund aanvullende elementen, die diagonaal zijn opgesteld vanaf de grond. Massieve oor wordt geschraagd in de hoeken en eventueel dicht bij de muur.

Installatie van plafonds Armstrong gemaakt van de perimeter installatie. Een gekwalificeerde gespecialiseerd bedrijf zal de kosten van de bouw per m2 te berekenen in uw kamer. Originele plafonds zijn perfect passend bij het interieur, waardoor de kamer in een klassieke en romantische stijl te regelen.

Dat omvat een verlaagd plafond kit Armstrong

Armstrong plafond wordt beschouwd als een stabiel systeem, de installatiekosten van systeemplafond aan het frame van gegalvaniseerd profiel afhankelijk is van vele factoren.


Het systeemplafond Armstrong verpakking aan metaalprofielen, die een opname voor bevestigingselementen zijnHet systeemplafond Armstrong verpakking aan metaalprofielen, die een opname voor bevestigingselementen zijn

namelijk:

  • Grootte, type kamer;
  • plafondhoogte;
  • plafondtype geselecteerd;
  • Het aantal werkeenheden.

Specialist in de installatie van plafonds, die zich bezighoudt met het installeren van een verlaagd plafond Armstrong kan adviseren over vragen. Meesters van het bedrijf zal een tekening van een voorgenomen ontwerp te ontwikkelen.

Ophangsysteem voor plafond Armstrong

Voor plafonds die zijn gemaakt van minerale vezels onzichtbare zwevende structuur kan worden ingesteld lamellen, zij rand: SL2 of k2c2.Als u een semi-verborgen systeem te kiezen, de beste keuze is de plaat:

  • minerale vezels;
  • metaal;
  • Boom met vector rand.

Armstrong plafond bevestigingssysteem verschilt per soort en kunnen worden verborgen, en andere semi-verborgen.Armstrong plafond bevestigingssysteem verschilt per soort en kunnen worden verborgen, en andere semi-verborgen.

Ontwerp plafond Armstrong

Ophangsysteem omvat een stalen frame, dat plaatsingsgeleiders samengevoegd in een vierkant of een rechthoek omvat. Home zijde van het geleidingsprofiel een bekleding van witte kleur, die wordt geproduceerd in de procesapparatuur. Het ophangsysteem lichten die opgehangen aan de grond. Belangrijke geleidingsrail ophanginrichting voorzien van verticale sleuven lengte na verloop van spanbanden. Ophangsysteem kan worden gebruikt voor de installatie van metalen, minerale vezels, glasvezels tegels.

T-vormig profiel van aluminium android plafondconstructie met het ophangsysteem van goede kwaliteit en duurzaam in gebruik, en ook corrosiebestendig constructie. Aluminium Hoekprofiel wordt gebruikt voor de installatie op vele gebieden.

Profielen van verlaagde plafonds Armstrong systemen zijn uitgerust met speciale sloten voor veiliger draagstructuurProfielen van verlaagde plafonds Armstrong systemen zijn uitgerust met speciale sloten voor veiliger draagstructuur

Voor registratie plafond gebruikt U profiel dat het product een afgewerkt uiterlijk. systeemplafonds structuur gemaakt met stalen hangers worden ook gebruikt sloten die zijn ontworpen om stevig te bevestigen aan de geleider.

Hoek trimcomponenten beschouwd gorizontoobrazuyuschim kader dat het product zorgt voor een aantrekkelijk uiterlijk. Schorsingen regulering van het niveau van het plafond van de belangrijkste sluiten van het beschadigde gebied, creëren ze niveaus van het plafond oppervlak.

Ze kunnen van de volgende types:


  • Staven met veren;
  • beugels;
  • Wire.

Een van de meest voorkomende varianten van de suspensie zijn voorwerpen bestaande uit de staven en de veerhand met gaten.

Voor de installatie van de geschorste structuur, de standaard regeling, kan de meester om het product snel en nauwkeurig te installeren. Verlaagde plafonds zal langere tijd, het is anders duurzaamheid in gebruik is.

Installatie van systeemplafonds Armstrong (video)

Accessoires voor verlaagde plafonds Armstrong

Ophangsystemen elementen uit minerale vezels met verschillende dikte en lengte, die op rails Armstrong zijn gemonteerd, kunnen zij worden bevestigd aan een bevestigingselement van het plafond substraat. Kit Armstrong aangeboden door ons bedrijf in een breed scala. Deze producten zorgen voor een eenvoudige installatie en efficiënte uitvoering van de installatie van het plafond. Als componenten voor verlaagde plafonds worden genoemd dergelijke elementen waarmee een draagframe.

Plafondtegels, verbonden aan het harnas, gemaakt van verschillende materialen en hebben vele ontwerpmogelijkhedenPlafondtegels, verbonden aan het harnas, gemaakt van verschillende materialen en hebben vele ontwerpmogelijkheden


Runners Armstrong - dit zijn producten die een sterke plafond installatie. Voor een betrouwbare bevestiging van het plafond aangebracht pristennye hoeken waaronder het metaalprofiel is ingesteld. De ondersteuningsconstructie stijfheid te maken in de samenstelling van bestanddelen van het plafond, zijn suspensies.
Metaalbewerking aangevuld lamellen, moeten zij betrouwbare fixatie van minerale vezelplaten waarborgen.

Metal kits voor plafondmontage structuren gevormd van aluminium en staal, die goede eigenschappen hebben. Hierdoor kan de fabrikant een garantie voor onderdelen voor vele jaren te bieden. Gepresenteerd op onze site componenten voor het plafond van de fabrikant worden gecertificeerd hoogwaardig materiaal.

Hangers voor plafond Armstrong (video)

Verlaagde plafonds zijn van goede kwaliteit en duurzaamheid. Een breed scala aan accessoires Armstrong biedt een kans om te benadrukken de verfijnde stijl van het interieur kamer, ze helpen met het regelen van de kamer in een elegante stijl. Als u Armstrong plafond kiest, dan heb je de juiste beslissing te maken!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 5 =

Adblock
detector