Scheme of kruissteek vlinder: 9 van de regels – nwhistorycourse.org

The BlogBorduren - het is erg leuk en een vrij eenvoudige vorm van handwerkenBorduren - dit is een zeer interessant en vrij eenvoudig soort rukodeliyaVyshivka - een voorkomende vorm van handwerken. Engage in borduurwerk is niet moeilijk, zo leer je de basis en om te kunnen borduren in verschillende technieken. Het is zeer belangrijk om de instructies die zullen helpen om borduren netjes en mooi doen volgen, en nog belangrijker - veilig. Soorten regelingen voor borduurwerk kruis, zijn er veel. Elk naaister kunnen kiezen voor een beeld dat haar smaak zal hebben. Scheme kruissteek vlinder - prachtige borduurwerk type, dat is gevuld met gemak en gemak.


voeren kruissteek technologie

kruis borduurwerk technologie is niet erg ingewikkeld. Echter, voordat u beginnen met borduren, moet vertrouwd zijn met de regels die helpen om de prachtige borduurwerk en netjes zijn. Deze regels zijn niet moeilijk, maar vereist een zorgvuldige aandacht naar zich toe.

Voor beginners is het belangrijk om vertrouwd te raken met de techniek van overlappende steken, omdat het afhankelijk is van de juistheid van hun mooie uiterlijk van het product.

De hoofdregel is het borduurwerk stikselsteken slechts in één richting. Dit is de sleutel tot de juiste techniek. Daarom, om het borduurwerk te voeren moet zeer alert en gefocust.

kruissteek technologie is eenvoudig, belangrijk vast te houden aan apparatuur en worden scherpgesteldkruissteek technologie is eenvoudig, belangrijk vast te houden aan apparatuur en worden scherpgesteld

Hoe goed naaien:


 • Borduren kan gemaakt zijn van boven naar beneden, van beneden naar boven, horizontaal of verticaal.
 • Borduurwerk bestaat uit twee soorten steken: onderste en bovenste. Beginnen met de onderste borduren kleine steken in een rij, die zowel boven als beneden kunnen doen.
 • Als de steek wordt uitgevoerd in opwaartse richting naar de onderste steek gebeuren van boven naar beneden.

borduurtechnieken kan een beetje ontmoedigend lijken. Echter, elke vorm van handwerken vereist bepaalde vaardigheden. Ze kunnen worden verbeterd alleen door voortdurende praktijk.

Cross-stitch, vlinder: de basics

Cross Stitch kunnen zeer divers zijn. Veel naaister werken graag met het beeld van het landschap en van de natuur, dieren en bloemen. Dit type van borduurwerk is zo zacht en mooi. Gemeenschappelijke regeling voor borduurwerk kruis is het beeld van vlinders.

Vind regeling voor borduurwerk afbeelding vlinders mogelijk in gespecialiseerde tijdschriften, online publicaties met. Er zijn ook computerprogramma's die foto's kunnen overdragen aan de regeling voor borduurwerk kruis.

De stof voor dergelijke schakelingen kunnen verschillende borduren selecteren. Ervaren handig kan kiezen elk geschikt weefsel uiterlijk. Voor beginners is het beter om een ​​speciale doek te gebruiken.Bij het borduren vlinders moeten voorzichtig zijn en kleuren juist combinerenBij het borduren vlinders moeten voorzichtig zijn en kleuren juist combineren

Kits voor borduren:

 • Rijg de gewenste kleur borduurwerk vlinder;
 • Canvas, juiste grootte;
 • Scheme beeltenis van de vlinder;
 • Hoop.

Wanneer het borduurwerk is belangrijk om de instructies te volgen zorgvuldig de symbolen en de juiste combinatie van kleuren. Beelden van vlinders zijn veelkleurige of zwart-wit. Wanneer de zwart-wit versie is het belangrijk om aandacht te besteden aan het spel van licht en schaduw.

kruissteek schema: Vlinders en bloemen

Licht borduurwerk regelingen met vlinders zijn te vinden op het internet. Er was brede beeld van vlinders op bloemen. Het kan roos, pioen, kamille, klokjes, korenbloemen.

Beginners craftswomen borduren moet beginnen met eenvoudige schakelingen, beroepsmatige naald vrouwen - kunnen geselecteerd worden op grote schaal programma's, met een complexe verhaallijn en veel details.

Indien tijdens de naaister heeft moeilijkheden met de oprichting van steken of de selectie van garen, het kan op elk moment om de foto of video tutorials te zien. Ze zijn in elke hoeveelheid online beschikbaar. Daarnaast kan elke needlewoman kiezen die het meest geschikt zijn voor haar.

Regelingen borduren met vlinders heel veel en vind ze niet makkelijk zijnRegelingen borduren met vlinders heel veel en vind ze niet makkelijk zijn

De volgorde van het diagram flank:


 • Bereiden van het doek. Het moet randen eindigen met de hand of met een naaimachine. Kan worden bevestigd door middel van schroefdraad fleece.
 • Om de juiste positie van de afbeelding van een vlinder, moet u het midden van het doek te markeren. Doe dit door simpelweg het weefsel verticaal en horizontaal ontvangen vouwen.
 • Embroidery kunt beginnen met het tellen van het aantal cellen.
 • Bevestig de stof in de ring. Vdet draad dan de naald en zet vast.
 • U kunt de techniek bekstich gebruiken.

Om steek correct is uitgevoerd, is het noodzakelijk de grootte van de cellen om goed te correleren op het weefsel dikte en filamenten. Na de voorbereidende werkzaamheden kan beginnen te borduren vlinder, gemakkelijk drijvende van bloem tot bloem, of zich op een bloem met vleugels gevouwen. Soorten borduursels beeltenis vlinders soortenrijkdom aan deze mooie insecten.

Mooie kruis circuit: Meisje met vlinders

Elke borduurder kiest regeling met beelden die zijn weergegeven haar stemming en state of mind. Selecteer een regeling beeltenis vlinders spreekt over romantische stemming meesters. Geborduurde schilderijen uitgegroeid tot een exclusief cadeau voor bijna een feest. Ze kunnen ook sieren de brillenhoes.

Geborduurd kruissteek picture Geborduurd kruissteek picture "Meisje met vlinders" ziet er erg mooi en het is een perfect cadeau voor een geliefde

Meisje met vlinders - een circuit dat alle vrouwelijkheid en dagdromen belichaamt. Deze steek is geschikt voor het decoreren van een slaapkamer of woonkamer.

"Riolis" biedt kleine en eenvoudige circuits, die stapsgewijs vertellen over de beeldkwaliteit technologie.


optieregelingen

 • Lopend meisje in glanzend zonlicht;
 • Meisje met vlinder in haar haar;
 • Meisje met vlinder in de hand.

Scheme beeltenis vrouwen kunnen eenvoudig of complex zijn. Keuze is afhankelijk van het niveau van de opleiding van geschoolde werknemers. Voor beginners is het belangrijk om te onthouden dat ervaring komt met de tijd.

Borduurwerk van vlinders kruis (video)

Symbool geborduurd met het beeld van vlinders ziet er altijd mooi en elegant. Circuit kan zowel ervaren als beginnende meesteres uit te voeren. De verschillen zullen in de selectie van het werk schaal. Wanneer het borduurwerk is belangrijk om de techniek van de uitvoering ervan te volgen. Bij de minste aarzeling, moet worden bestudeerd verdere instructies te borduren.

Scheme kruissteek vlinder (foto)

0b88f374d0370orig--1BQXhOgC-98--2--05--352121215028--05282921--714901993504--07846902--889972313153--889973559307--

Leave a Comment

Your email address will not be published.

44 − 37 =

Adblock
detector