Särdrag trappan med zabezhnymi steg 3 och förmåner – nwhistorycourse.org

The BlogTrappor med zabezhnymi steg har goda estetiska egenskaper och lång livslängdTrappor med zabezhnymi steg har goda estetiska egenskaper och lång livslängd Sådana konstruktioner kan vara av trä, men det är tillåtet att använda en metallram, och även kan välja en annan vinkel av rotationssteg. Projekt trappor som leder till övervåningen, det zabezhnymi formen inkluderar en sådan funktion som vilken typ av struktur framkallning är cirkulära och är anordnade nästan kontinuerligt från toppen till botten.


Trappor modulära trappor: arter

Naturligt, är den övre delen av strukturen mycket mindre i bredd än den lägre. Det är således möjligt på grund av de åtgärder för att byta ut landning, och spara utrymme.

Trappor med zabezhnymi steg är av två typer:

 1. Sväng 90 grader.
 2. Rotary där vinklar är 180 grader.

Det är möjligt att göra egna händer och konstruktion och installation av det inre av ämnet, men först vill gå igenom för- och nackdelar, för att inte bli besviken i framtiden.

Zabezhnymi trappor kan göras både av metall och träZabezhnymi trappor kan göras både av metall och trä


Bland fördelarna är följande:

 • Möjligt att minska det område som ges under trappan, så det blir mer kompakt;
 • Förstoring av rumsutrymme krävs även för stora hus, eftersom många ställen inte hända,
 • Tilltalande utseende.

Bland de brister experterna följande:

 • Psykiska obehag som kan uppstå vid lyft genom att minska trappan;
 • Komplexiteten i installationen, liksom uppgörelse;
 • Brist på komfort, men det är en privatsak för varje person, som vissa föredrar att utrusta stege med en plattform, andra utan;
 • Närvaron av risken för skador under nedstigningen, om mönstret har installerats fel, utan att följa de normer och standarder.

Beräkning av trappan och drar zabezhnymi steg

För att undvika obehagliga och extraordinära ögonblicken efter installationen av trappor med zabezhnymi steg bör du uppmärksamma inte bara till sina åsikter, men också på hur beräkningarna skall göras.Det är detta skede anses vara särskilt viktigt, och det bör ske med största försiktighet. Beräkningen utförs när ritningen skapas som en klippa, och helhetssyn.

Beräkning av storlek, måste du gå igenom sådana steg som:

 • Vyschityvanie djup på den yttre kanten av varje steg, som inte bör vara mer än 40 cm;
 • Beräkning av den genomsnittliga djupet hos varje steg, som är väsentligen 20 cm;
 • Välja höjden av stegen som kan variera i intervallet 12-22 cm;
 • Urval av maximal utskjutning från delen slitbanor end som inte överstiger 4 cm.

Före byggstart rull trappor, är det rekommenderat att göra en ritning på papper, med angivande alla nödvändiga dimensionerFöre byggstart rull trappor, är det rekommenderat att göra en ritning på papper, med angivande alla nödvändiga dimensioner

I grund och botten, det mest populära L-formad trappa. Det är lättare att dra, och installationen tar inte arbetskraft.

För att bestämma storleken på det här objektet i det inre, är det nödvändigt att även ta hänsyn till alla nyanser:

 1. Att öka komforten, är det nödvändigt att djup stegen (C) för att subtrahera deras höjd (H). I allmänhet är det 12 cm.
 2. För maximal säkerhet, behöver vi summan av C + D, vilket är lika med ett genomsnitt på 46 cm.
 3. Att beräkna den optimala steget behöver sammanfatta 2D + C, och det är ca 62 cm.

Vinklar av stegen i trappan strukturen och arrangemanget av standarder

Produktion och hålla stege Aggregat med roterande vyer och konventionell, utförs endast i enlighet med GOST standarder och SNP, som bör vara tillgängliga i första hand.

För trappor med zabezhnymi steg har sin egen speciella rekommendationer:

 1. Det maximala djupet av stegen vid den plats där de är angränsande till väggen, anses vara 40 cm.
 2. Minsta djup av steg där installationen är utförts till den centrala ramen, är 10 cm betraktas.
 3. Det lägsta tillåtna djup i den centrala delen liftar bör inte vara mindre än 20 cm.
 4. I enlighet med höjden steget bör inte överstiga 12-22 cm.
 5. Bana bör inte hänga ner med mer än 4 cm.

För hängande i säkerhet på rull trappor bör installera räckenFör hängande i säkerhet på rull trappor bör installera räcken


Om trapporna vänder är 180 grader, bör det vara en speciell gap mellan toppen och botten inte marschera mer än en fjärdedel av avståndet mellan de vänstra och högra kanterna av trappstegen. I höjd, bör överlappet inte överstiga en höjd av 2 m.

Bekväm L-formad trappa

Vid beräkning av trappan design, är det värt att inte bara fokusera på det stora storlek, utan även för hållbarhet samt var och hur den ska användas.

För att beräkna vinkel trappor, bör du använda:

 • Specialverktyg;
 • Mannen inom geometri;
 • föreskrifter;
 • Rekommendationer och GOST standarder.

Bredden på den L-formade stege bör väljas så att det på den skulle missa 2 personerBredden på den L-formade stege bör väljas så att det på den skulle missa 2 personer


Naturligtvis, om detta arrangemang lyftmetod till andra våningen till den första, i synnerhet i ett privat hem, måste du tänka på att det är möjligt för henne att klättra möbler, kommer barnen springa runt och klättra de äldre. Således måste strukturen vara stark, hållbar och, viktigast, bekvämt och mest genomarbetade.

Stegar måste vara släta men inte hala vara närvarande inom ramen för metallprofilen och trä av den högsta kategorin.

måste också välja ett visst antal steg, vilket kommer att återspeglas i siffrorna och görs under installationen.

Design rull trappor och deras funktioner

Essensen av trappan, varvid de rullmaskiner, att utesluta från byggplatsen.

Och även:

 • Ersätta det med ett steg;
 • Gör en möbel mer kompakt;
 • Lägg komfort och bekvämlighet.

För att undvika monotoni i rummet, måste trappa färg skilja sig från färgen på väggarnaFör att undvika monotoni i rummet, måste trappa färg skilja sig från färgen på väggarna

Det sparar därmed utrymme i privata hem, och det är möjligt att arrangera även den minsta i storlek boende. Experter rekommenderar inte stegen för djup större än 40 cm. Den närmare nivån av väggen, så det är närmare till den centrala stöddelen. Således är det möjligt att öka kurvradie av stegen, samt spara utrymme.

När slit djup av mer än 40 cm, är djupet av huvudramen ökas, och därmed utformningen blir mindre säker, är det strängt förbjudet. Detta kan leda till en breakout nivåer och i alla konsekvenser av nödsituationer i form av skada.

Stegar modulära trappor med steg om 90 grader

För närvarande kan du hitta färdiga vinkel trappor och olika slag, typer och höjder.

Bland svarvning, finns det två populära typer:

 • Med återföring i 90 ᵒ;
 • Med en sväng på 180 ᵒ.

Förbättra den estetiska kvaliteten på stegen kan bero på tråden på räcketFörbättra den estetiska kvaliteten på stegen kan bero på tråden på räcket

Det bör noteras att beräkningen av konstruktionsdimensioner egna, kan det ha problem med trappor, som har en 90-graders sväng. Pristupkov formulär kan inte ta ett godtyckligt, är det nödvändigt att följa tydliga normer.

I detta fall kommer produkten att vara hållbara och säkra, och kan vara det mest praktiskt att använda ett objekt och inte oroa sig för de konsekvenser som kan du hålla alla funktioner och de standarder som krävs.

Att se till att en bredd på varje stegelement har, kan du eliminera problem antaganden och förbiseenden. Ökad bredd slitbanan från en smal till en bred bör genomföras smidigt och utan plötsliga ökningar. Det bör noteras att bredden av den horisontella ytan på den största av stadier inte bör vara en liten stege och måste vara åtminstone mer än 10 cm.

Winder trappa med en 180-graders vrid

Det är viktigt att komma ihåg att om det inte finns några särskilda kunskaper för att installera stegar, är det lämpligt att välja de tjänster av professionella hantverkare för att garantera 100% säkerhet och styrka.

Stegen i rotationsområdet på rulltrappor görs något bredare än restenStegen i rotationsområdet på rulltrappor görs något bredare än resten

De viktigaste kraven för svarvning trappor med en vinkel av 180 grader är:

 • bredd överensstämmelse längs kanten av de roterande stadierna inte är mindre än 40 cm;
 • Överensstämmelse roterande steg bredd i mitten av minst 20 cm;
 • Överensstämmelse svängradie av 30 cm.

Genomförandet av alla åtgärder, inklusive att slå på samma linje.

Trappa med zabezhnymi steg med händerna (video)

På grund av detta kommer trappan ser snygga, moderiktiga och viktigast av allt, bekväm. Genom att köpa trapporna färdiga planen i butiken, måste du installera insamling och tydligt kontrollera att alla nödvändiga komponenter och fästelement.

Design rull trappor (foto i det inre)

DSC82312-Na-boltsah-s-zabezhnyimi-stupenyami-kreplenie-na-tetive5c7a54135bfa8d4598e8f8e65a0f747589-Na-kosourah-s-zabezhnoy-stupenyu001101252fac8e20e861-trappor enligt önskemål144544630e300b536b1bdf9656994c78de513f265

Leave a Comment

Your email address will not be published.

80 − 74 =

Adblock
detector