Sammanfattning: tak multi-level – nwhistorycourse.org

The BlogMultilevel undertak kommer att göra ditt rum en elegant och unikMultilevel undertak kommer att göra ditt rum en elegant och nepovtorimymMozhno utrymmen Internet för att hitta en hel del historier om hur människor med sina händer staplade takmonterad med spänning strukturer. Installation av taket - inte en enkel händelse, kräver processen utbildning och erfarenhet, men kanske det är.


Typer av tak multi-level: vad är alternativen

Alternativ varierar komplexiteten i konstruktionen, antalet nivåer och design. Du kan till exempel göra differentierade tak, mycket enkelt med den vanliga geometri i två nivåer, där sträckt duk är grunden för taket. Men se och design i tre nivåer med komplexa böjda element, väva färger, etc.

Varje version av tak flera nivåer har särdrag: design, antalet våningar, designkomplexitetVarje version av tak flera nivåer har särdrag: design, antalet våningar, designkomplexitet

Moderna multi-level tak:

 • Föreslå en rik färgpalett;
 • Olika struktur;
 • Tillåta användning av högkvalitativa utskrifter;
 • Det innebär att man använder täta och genomskinliga strukturer i en design, etc.

Antalet nivåer kan i teorin vara oändlig - och dessa nivåer kan monteras i valfri vinkel, och detta koner, och valv, och sanddyner.


Vilka är fördelarna med tak multi-level

Den första och största fördelen - den perfekta designen. Detta är inte en av dessa "helt enkelt och anspråkslöst" är ett tak på inomhus fristående element.

Och andra fördelar tillräckligt:

 • En sådan struktur kan byggas i områden med någon funktionell belastning - vardagsrum, sovrum, kök, badrum, pool, bastu, balkonger, etc.
 • Flernivåstruktur döljer perfekt defekt av basen taket.
 • Plattorna faktiskt dölja kommunikationssystemet, de också attrahera ögat, vilket gör interiören verkar på något sätt ofullständig, slarvig.
 • Flera nivåer av taket - det är alltid en extra värmeisolering och ljudisolering.
 • Fire säkerhetsföreskrifterna på ett sådant tak också, inga klagomål, är det svårt att tända i taket.
 • Duk är tillräckligt stark som gips mantlar liv strukturen tillräckligt länge, 15 år.
 • Konstruktionen kräver minimalt ren - bara torka av ytan med en lätt fuktad trasa.

Multi-level stretch tak - ytterligare brus och värmeisoleringMulti-level stretch tak - ytterligare brus och värmeisoleringMultilevel tak så bra att på ett intelligent sätt att distribuera platsnivåer, leka med färg linjer och, naturligtvis, belysning, kan du framgångsrikt planlagd utrymme. Färdiga modellen skisser kan hittas på Internet, och du kan skapa själv.

Profil tak multi-level: varför behöver vi

Här är det nödvändigt att förstå - du behöver två profiler, mer exakt, två typer av profil. En för fastsättning av en dragblad, för att skapa en andra metallram som är mantlad med gipsskivor.

För undertak används vanligen:

 • Eller aluminiumprofil (baguette). Denna struktur med hög styvhet, vilket säkerställer en tillförlitlig och hållbar infästning, håller utmärkt med hack vinkel.
 • Eller plastgjutning. Denna universella profil som kombineras med någon typ av harpun till takytan. Ett slott dess nedre del geometriskt väsentligen upprepar variant av aluminium.

Vid installation av tak flera nivåer, behöver du två profiltyper: den första är nödvändig för fastsättning av spänningen i materialet, och den andra - för ramkonstruktionerVid installation av tak flera nivåer, behöver du två profiltyper: den första är nödvändig för fastsättning av spänningen i materialet, och den andra - för ramkonstruktioner

Typer av profiler för spänning tyg:

 • Universal. Den är utformad för att fungera med böjda och tredimensionella strukturer.
 • Tak. Säkrar tyget runt kanterna ända fram till basen på takytan används om det inte finns någon tillgång till väggarna.
 • Wall. Behov för montering tyg spänningen runt i rummet på väggen.

Ibland använder separata profiler - om till exempel, är mycket stort, mer än 60 rutor området i rummet. Men hörnprofilen nära motivet, som är inblandad i skapandet av multi-level tak strukturer, hörn duk.

Installation av tak flera nivåer: det är

Praktiskt taget vilken processen att installera takkonstruktionen börjar med uppmärkning. Längs kanten av rummet bör markera nivån på den lägre nivån. Den lägre nivån - är gipsskivor. Taggar placera med hjälp av vatten-nivå / lasernivån.


Installationsprocessen börjar flernivå stretch tak med exakta markeringar lägre nivå nivåInstallationsprocessen börjar flernivå stretch tak med exakta markeringar lägre nivå nivå

Processen fortskrider väl:

 • Längs omkretsen av hela rummet bifogade UD-profil monteringssteg inte är mer än 300 mm.
 • Efter det är gränsen markerade rutan från rumssidan center. Enligt den avsedda linjen fäst UD profil med samma steg - 300 mm.
 • Därefter du klippa och bifoga vid den inre sidan av lådan vertikala stolpar och horisontella staplar. Intervallet mellan stolparna är inte mer än 20 cm används material -. CD-profil. Mezhplanochnye Alla anslutningar görs med speciella skruvar på metallen.

Ramen är klar. Det är en plan för att installera ett tak på flera nivåer, där undertaket införts övre nivåerna, vilket händer ofta.


Installation av multi-level tak: vad händer nu

Fortsätter processen att skapa en flerskiktsledningsdragning struktur av trådar. Om du sätter ljuset i sträckt duk, enligt dem är det nödvändigt att montera plattformen.

Därefter skelett suture gipsskivor kanter hos intilliggande plattor kommer att falla på en profil. Oljefärg på ett ark krävs någonstans i 100 självgängande skruvar.

När självinstallerande tak flera nivåer, måste du tänka i förväg vad du har belysning som ska användas. Eftersom ytterligare det är en process av ledningarNär självinstallerande tak flera nivåer, måste du tänka i förväg vad du har belysning som ska användas. Eftersom ytterligare det är en process av ledningar

Processen är som följer:

 • Primade ytan shpaklyuyut oegentligheter sömmar bandazhiruyutsya särskilda band;
 • Efter återsugande de hela ytan kittas kitt, kitt behöver två gånger som ett mycket tunt skikt, då - priming igen;
 • Klipp ut hål för fixturer, gips målade (bättre - akryl eller silikon vodoemulsionkoy);
 • Monterings spänning banan görs sist, först längs den inre vertikala ytan av lådan är fäst baguette;
 • Luften upphettas åtminstone upp till 40 grader, är filmen fäst med en vinkel under installationen för att värma upp temperaturen upp till 60 grader;
 • Spear klistra spatel tills den hakar i en baguette;
 • När taket är cool, blir det möjligt även då det har skäras hål för armaturer och installera lampan direkt.

Faktum är att sedan färdigställandet. Gips nivåer och kan göras med sina egna händer, och kräver speciell utrustning, samma värmepistol, eftersom den är inställd för installation specialister ofta sträckt duk.

Utformningen av tre nivåer stretch tak

Multilevel tak själva dekorera insidan. Idag kan inte bara bakgrundsbelysningen accentueras av tre nivåer struktur - gör det en omgång färg, användning av moderiktiga färger, intressanta former och användningen av taket former. Blomma, sol, moln, pyramid, droppar, etc.

Tre nivåer stretch tak ser kreativ, original och elegantTre nivåer stretch tak ser kreativ, original och elegant

Mycket ofta vid en sådan tak har dekorativa lister och stuckatur element.

Om detta kombineras badrum, till exempel kök + vardagsrum, tre taknivå stor hjälp zonindelning lokaler. Val vid denna kokzon + matsal och soffa etc.

Om taket i lägenheten är höga, kan kombineras med zonindelning tak ordning på pallen, till exempel.

Installation av tak flera nivåer (video)

I flera nivåer tak är inte förgäves så många fans, de är moderna, inte RYNKAD, om inte överdrivna design, hållbara och fungerar bra anslutning av inomhusdelar.

Lycka till reparation!

Design av tak flera nivåer (Foto Interior)

1-min3-min2-min4-min5-min6-min7-min8-min9-min10-min

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + 2 =

Adblock
detector